27.12

mie :)

kertoisiko joku mitä tapahtui 27.12 esitetyssä jaksossa, jäi näkemättä.

6

567

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pumpuli

      Näin tapahtui: Summer, Marissa, Lindsay ja Lindsayn äiti (nimi ei muistu mieleen) kutsuttiin Coheneille viettämään 'Chrismukkah'-juhlaa. Lindsayn äiti paljasti kaikille, että Lindssay on sukua Coheneille. Kirsten suuttui ja lukittautui komeroon, myös Lindsay järkyttyi ja lähti. Kirsten ei suostunut tulla ulos kaapista joten Sandy sai suostuteltua Ryanin puhumaan järkeä otto äidilleen. Marissa ja Summer menevät laivalleetsimään jatko-johtoa, kun tytöt ovat menneet Julie tulee ulos hytistä pelkkä viltti päällään! Seth löysi Lindsayn rannalta ja antoi hänelle perinteisen joulusukan
      Seth ja Lindsay lähtivät ja saapuivat valaistulle pihamalle missä on iso joulukuusi ja paljon jouluvaloja. Koko sakki on siellä: Summer, Marissa, Kirsten, Ryan, Sandy ja Lindsayn äiti he kaikki olivat halunneet piristää Lindsayta. Ja joulusta tulikin loppujen loppuksi ihan onnistunut.... :) Toivottavasti oli jotain apua. En nähnyt O.C:een alkua joten yuritin löytää eri sivuilta tietoa, mutta lopun pitäisi mennä lyhennettynä tuolla tavalla. Korjatkaa kohdat joissa olen vääräässä. :)

      • mie :)

        kiitoksia kovasti! :)


    • _nana_

      Oli joulu ja Seth suunnitteli kaiken näköstä, koska sillehän tunnetusti joulu on joulukka. (eikös se oo joulun ja hanukan yhdistelmä tai jotain.) Se koristelee Cohenien kotia kokoajan.

      Sitten Seth käskee Ryania kutsuu "tyttöystävänsä" Lindsay (en muista kuinka kirjotetaan) niille jouluks.
      No sitten ensin Ryan sanoo että ei kutsu koska sitten ne etenis liian nopeeta sen tytön kanssa.

      Seuraavaks ollaan koulussa ja Seth kutsuu Summerin ja Marissan viettää omaan kotiinsa joulua koska molemmat näytti sen mielestä niin kovin "surullisilta", kun Marissa valitti ettei jaksa odottaa että pääsee kuunteleen kuinka hänen isänsä ikävöi sitä Kirstenin siskoa Hayle (taijoku sellanen).Summer puolestaa valittaa kuinka hän odottaa että pääsee viettämään joulua "ihanan" äitipuolensa kanssa. Molemmat hyväksyy Sethin tarjouksen.

      Sitten Ryan juttelee Lindsay kanssa ja koska neiti kuullostaa Ryanin mielestä kovin surulliselta kun kertoo kuinka sillon kun oli neiti pieni Lindsayn kaverit odotti joulupukkia niin Lindsay itse odotti saavansa isältänsä jotain.Ja lopulta ei enään uskonukkaan isäänsä.

      Kotona Set ha ja Ryan on keittiössä ja Seth kertoo kutsuneensa Marissan ja Summerin ja sanoo että kuinka on hyvä ettei Ryan kutsunukkaan Lindsayta. Mutta sitten Ryan sanoo että hän kutsui. Ja molempien mielestä se on huono idea että Lindsayja Marissa molemmat tulee. No pojat matkaa kohti Ryanin "huonetta" (poolhouse) ja näkee Sethin isän joka grillaa perheelleen ruokaa. Siinä sitten se iskä jotain huuteli pojille ja Seth sanoin ettei kerkiä puhuun nyt kun niillä on Ryanin kanssa kriisi. :D Sitten Seth kertoo mikä niitten ongelma on ja sanoo että hänen mielestää se ei ole hyvä idea ja Sandy sanoo olevansa samaa mieltä ja Ryan pyytelee sitten anteeks,ja ettei halunnu aiheuttaa vaivaa mutta Sandy sanoo ettei se ole siitä kiinni. Seuraavaks Sandy kyseli että kuinka vakavissaan Ryan ja Lindsay on ja kertoo että kuinka nyt on huono ajakohta kun sen tytön äiti on mukana siinä Calebin oikeushössäkässä. Sitten Ryan kysyy että mitä Lindsaylla on tekemistä sen jutun kanssa ja vitsaillen kysyy että onko Lindsay joku Calebin salamurhaaja? (siinä oli joku toinenkin mitä se kysy mutta en muista sitä) Seth puolestaan heittää että onko Lindsay calebin avioton lapsi ja pojat näkee että se osu arkaan paikkaa ja niitten leuat tippu polviin asti. Sitten ne päättää ettei kutsu Marissaa ja Summeria EIKÄ Lindsayta.

      Seth menee peruun Summerin kutsua mutta ei pystykkää siihen kun Summer kiittelee siitä että saa tulla Coheneille ja pussaa Sethiä mistelinoksan alla poskelle. Eikä Ryankaa pysty perumaan Lindsay kutsua kun näkee kuinka ilonen tyttö on! :)

      No sitten Cohien taloon tulee Marissa ja Summer ja Marissan isä. Tytöt menee sinne poolhousseen. ja isä menee keittiöön. Seuraavaks taloo astelee paita ja peppu eli Caleb ja Julie. ja Caleb pyytää saada puhua Sandyn kanssa. Ne menee olohuoneeseen baaritiskin tykö ja Caleb sanoo että aikoo tänää kertoo Kirstenille ja Sandy totee että onpas hyvä ajankohta ja Caleb vaan sanoo ettei oo koskaa hyvää ajankohtaa. Sillävälin kun kun miehet on juttelemassa baaritiskillä niin Marissan isä on keittiössä ja Julie tulee sinne ja snaoo että on ikävöinyt ex-miestää koko päivän ja suutelee Jimmya. Julie ja Jimmy sopii että kun Jimmy menee vessaan niin Julienkin tulee sinne ja juuri sillä hetkellä Kirsten tulee myös keittiööön ja alkaa vähän epäillä vaikka Julie selvittää tilanteen huutamalla Jimmylle ettei ruokaa saa koskee ennnen ku ollaan pöydässä.

      Sitten kun Marissa,Summer,Seth ja Ryan on siellä poolhoussessa niin Lindsay äiti tuo tyttönsäja kysyy onko hän nyt ihan varma että haluaa mennä Coheneille ja Lindsay sanoo että haluaa koska on aika päästä isän yli. :P Siitä sitten Lindsay menee muitten lapsien kanssa siinne poolhousseen.

      Sitten soi ovikello ja siellä on Lindsay äiti ja se pyytää että sais puhua Kirstenin kanssa. Kirsten ja Lindsay äiti menee keittiöö ja Kirsten kysyy haluaisiko vieras viiniä mutta ei hän halunnut. Mutta kun Kirsten näkee kuinka vakavan näköinen Lindsay äiti on hän päättää itse ottaa viiniä. Silloin juuri Caleb ja sandy ilmestyy keittiöön myös ja tietenkin myös lapset. ja huikset sekasin myös Julie ja Jimmy päättää tulla keittiöön ja ihmettelee mistä on kyse. Sitten Caleb kertoo että on Lindsay isä. lindsay juoksee ulos Coheneilta ja hänen äitinsä lähtee perään. Caleb yrittää mennä puhumaan Kirstenille mutta ei saa muutakun iskun poskeensa. Kirsten menee omaan makuuhuoneeseen ja Sandy perässä. Ryan lähtee Lindsay perään ja seth menee äitinsä perään minne menimyös pahan alku Caleb. Jimmy lähtee Julien perään joka myös lähti keittiöstä sen jälkeen kun kuuli uutisen.

      Makuuhuoneessa caleb yrittää puhua kirstenille mutta Kirsten saa raivokohtauksen ja huutaa vihaavansa isäänsä ja kysyy miten hän kehtaa tehdä sillain hänelle ja äitilleen? Caleb yrittää puhua mutta Kirsten ottaa maljakon ja heittää sillä isäänsä joka onneksi osaa väistää maljakkoa. Seth on ihan ymmällää kun tulee juuri huoneeseen kun maljakko osuu seinään. Kirsten lukitsee itsensä vaatekomeroon. Seth pyytää ukkiansa lähtemään ja caleb katsoo sandyä päin sanoen että vankila olisi ollut parempi kuin tämä.

      Lindsay puolestaa sanoo että ei halua olla missä tekemisissä Ryaniin eikä tämän perheeseensä enää ikinä. Ovi sulkeutuu Ryanin naaman edestä ja hän on surullinen mutta matkaa kohti kahvilaa missä Summer ja marissa sekä Seth jo oli. seth kertoi kuinka joulukka on peruttu mutta Sumer päättää pelastaa joulukan. Marissa ja Summer lähtee Jimmy veneelle hakemaan tarvikkeita ja kun tytöt lähtee veneeltä tulee Julien vain peitto päällä esiin piilostaan. Seth menee juttelemaan Lindsay kanssa rannalle ja vitsailee heti jo asiasta että hän kuuluu nyt Cohenin sukuun. Ryan puolestaa menee juttelemaan Kirstenille ja saa tämän ulos vaatekomerostaan. Lindsay ja Seth kävelee kohti Lindsay taloa. Sitten Lindsay millaisen yllätyksen kaikki oli hänelle järjestänyt. Kirsten menee puhumaan lindsay kanssa ja toivottaa tämän tervetulleeksi sukuun. lopuksi Seth onnittelee Summeria joulukan pelastamisesta.


      Siinä se jotenkin on....toivottavasti saat jotain selvää juonesta!

      • Pumpuli

        Kiitos nyt siis sain tietää mitä alussa tapahtui.
        Jimmy menee kyllä liian pitkälle Julien kanssa... Se todettiin jo...


      • _nana_
        Pumpuli kirjoitti:

        Kiitos nyt siis sain tietää mitä alussa tapahtui.
        Jimmy menee kyllä liian pitkälle Julien kanssa... Se todettiin jo...

        alko vanha suola janottaa, kun oma mies on vanha :P


    • ...jos jotakuta...

      ...nyt sattuu kiinnostamaan ja englanninkielentaitoa löytyy niin http://www.fox.com/oc/recaps/ löytyy aika hyvä kuvaus kaikista tähän mennessä esitetyistä jaksoista

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3095
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2462
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2257
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1837
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1094
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe