Saulin arvomaailma,...

loginomi

eli Saulin salassapidetty arvomailma sisältää monia kansan edun ja yhteisen hyvän vastaisia aineksia.

Perustana on oikeistolaisuus ja se tarkoittaa nykymaailman menossa omistamiseen perustuvaa kilpailuyhteiskuntaa, jossa kaikki toiminnat pyritään kilpailuttamaan; kansalaiset yllytetään kilpailemaan työpaikoista huutolaispoikamentaliteetin mukaan (kuka halvemmalla tulee), kilpailtava on työtovereiden kanssa, kilpailtava on jopa itsensä kanssa! Elämä on eräänlainen kilpaurheilutilaisuus, epäreilu tilasuus, jossa kaikki eivät pääse edes samalle lähtöviivalle.

Omistamisyhteiskunta ( mm. USA:n Bush on monissa sanonut puheissaan maansa olevan omistajayhteiskunta) on kova ja armoton sosiaalisen riskin, sairauden, työttömyyden, vanhuuden kohdatessa kansalaista. Ehkä näistä asioista tietämättömät ja välinpitämättömät tyhmyyksissään ajautuvat ansaan, joka laukeaa aivan varmasti jossain muodossa heidänkin elämänpolullaan!

Näissä vaaleissa on kyse arvoista ja tiedostamisesta ja yhteiskunnallisesta vastuusta, ei niinkään henkilöistä. Molemmat ehdokkaat ovat kuitenkin muodollisesti päteviä ja eteviä; arvot vain eivät ole Saulilla kohdallaan. Hänen valikampanjansa iskulauseet osoittavat halun kätkeä todellinen pyrkimys kansan rivittämiseen ja nyky-yhteiskuntamme turvarakenteiden purkamiseen omistajien ehdoilla!

8

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuri noin

      se menee ja kyllä kaikki sen tietää, osa porukasta Suomessa on vaan niin masokistista että ihan pakko on päästä itseään kurittamaan!

      • Kiinnostunut lukija

        Masokismista puheenollen: Voisiko Tarja-rockissa esitetty nakushow ruoskimisineen(Tarjan toivomus?)tulla uusintana vaikka tv-ruudulta nähtynä?

        Olisi kiva nähdä, millaisesta kulttuurista "istuva" presidenttimme pitää.


    • täysin...

      Sauli ei varmasti halua purkaa turvarakenteita,
      päinvastoin

      Sauli on huolestunut siitä millä turvarakenteiden ylläpito rahoitetaan tulevaisuudessa kun väestö ikääntyy

      Halonen on hyvä jakamaan mutta ei ole kiinnostunut siitä miten jaettava tehdään tulevaisuudesa

      Saulin mielestä jaettava tehdään tekemällä työtä

      • kloppis on pop

        Turvarakenteitahan voi helposti rahoitaa myömällä omaisuutta, kuten tuottavia yhtiöitä...
        Tämä on SDPstyle.


      • vanha doku

        Kyllä Sauli on työtätekevien puolella.Työntekijöitä ollaan jo keräämässä ympäri Aasiaa.Etelärannan herrat ovat ohjeistanneet kriteerit joilla ihmisiä otetaan töihin Suomeen.Ammattitaito on yksi peruste ja ahkeruus toinen.Ammattiliitot lopetetaan koska ne ovat tällä hetkellä pahin jarru Suomen hyvinvoinnin nousulle.

        Tehtaiden tilapäinen siirto halpamaihin on osoittautunut hyväksi keinoksi lisätä kilpailukykyä ja sitä tullaan jatkamaan.

        Seuraava tehtävä on hyvinvoinnin lisäämisessä on palkkojen leikkaaminen ja työajan pidentäminen.
        Nämä toimet yhdessä työvoiman tuonnin kasvattaminen,että saadaan nykyinen työvoimapula loppumaan.Kuten Sauli eilen sanoikin niin nykyiset työttömät ovat laiskoja luusereita joita ei edes koulutuksella saa enää työelämään mukaan.


    • Kurgan60

      "kansalaiset yllytetään kilpailemaan työpaikoista huutolaispoikamentaliteetin mukaan (kuka halvemmalla tulee), kilpailtava on työtovereiden kanssa, kilpailtava on jopa itsensä kanssa!"

      Empä ole aikoihin nauranut näin makeasti.
      Kuinkas sujuu kilpailu itsesi kanssa? Kuka johtaa? Ota loppukiri!

      • loginomi

        Kilpailu itsensä kanssa tietenkin tarkoittaa pakon sanelemaa pyrkimystä ylittää omat kykynsä ja voimavaransa, niin henkiset kuin fyysisetkin! Sitä on työuupuminenkin ja muut työperäiset mielenteveysongelmat ja somaattiset sairaudet; ihminen ei kertakaikkiaan kestä jatkuvaa kiristämistä ja irtisanomisuhan alla olemista, pätkä- tai minipalkkaista työtä, työpaikan ihmissuhdeongelmia jne...!

        Vieläkö naurattaa? Jos naurattaa, äänestä Kokoomusta ja Saulia!


      • loginomi kirjoitti:

        Kilpailu itsensä kanssa tietenkin tarkoittaa pakon sanelemaa pyrkimystä ylittää omat kykynsä ja voimavaransa, niin henkiset kuin fyysisetkin! Sitä on työuupuminenkin ja muut työperäiset mielenteveysongelmat ja somaattiset sairaudet; ihminen ei kertakaikkiaan kestä jatkuvaa kiristämistä ja irtisanomisuhan alla olemista, pätkä- tai minipalkkaista työtä, työpaikan ihmissuhdeongelmia jne...!

        Vieläkö naurattaa? Jos naurattaa, äänestä Kokoomusta ja Saulia!

        Kilpailu sinällään on jossain muodoissa aivan terveellistä ja tarpeellista. Jokaisenhan meistä pitäisi kilpailla itsensä kanssa ainakin siitä miten pystyisi tulemaan ja kasvamaan inhimillisemmäksi ja toiset paremmin huomioonottavatksi ihmiseksi. Siis ihmiseksi ISOLLA IILLÄ.
        Mutta mennäkseni siihen presidenttiehdokkaiden arvomaailmaan. Onko sinustakaan oikeaa, että jo muutenkin meillä kansalaisilla maksatettu ilmoittelukampanjointi on saanut Halosen kohdalla vieläpä törkeät mittasuhteet? Itse ainakin pidän pöyristyttävänä tällaista menettelyä 'pienipalkkaisen' ja 'köyhän' juristin tai hänen tukijoukkonsa masinoimia arpajaisia tukemaan köyhää ehdokasta, saadakseen kalliin ja turhan mainoskampanjansa maksettua. Nytkin tämä juristi, joka on saanut 'minimaalisen' palkkansa jo verottamana, ei varmaan niin köyhä ole etteikö olisi varaa hoitaa oma kampanjointinsa itse. Itsehän meidän muidenkin on oma työnhakumme maksettava.
        Tämän vuoksi en Halosta äänestäisi vaikka maailmassa ei ketään muuta olisi. Tässä vaan on taas korostunut se ikuinen 'törkeys' joka on kuin sisäänrakennettuna kyseiseen ihmisryhmään. Ja kaiken lisäksi sellaista vielä koulutetaan yliopistotasolla meidän muiden kustantamana.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      2933
    2. Jos voisit kääntää kelloa taaksepäin

      Mihin hetkeen palaisit?
      Ikävä
      144
      1605
    3. Pitäisikö valtion lopettaa Terveysjättien tukeminen

      Nyt annetaan puoli miljardia veroparatiiseihin ja kavereille, eikö olisi järkevää että valtio tukee vain Julkista puolta
      Maailman menoa
      156
      1483
    4. Mitä luulet kaivattusi ajattelevan sinusta?

      Oletko ollut hänen mielestään reilu, rehellinen ja ymmärtäväinen? Vai oletko hänen mielestään se, joka ei ollut reilu ei
      Ikävä
      9
      1396
    5. Sofia ei taida tajuta, että kaikki nauravat hänelle

      Sofia feikkaa luksuslokkeilua muttei tajua, että se aiheuttaa lähinnä myötähäpeää ja kaikki nauravat hänelle.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      158
      1281
    6. Yllätyskäänne: Kivitipun huutokauppa rauksesi, myynnissä uudelleen.

      Kivitipusta käydään edelleen kauppaa, vaikka alkuperäinen huutokauppamyynti raukesikin. https://ilkkapohjalainen.fi/ta
      Lappajärvi
      38
      1089
    7. Mukava nainen on

      Hyvännäköinen ja jollain tavalla räväkkä. Katsoin häntä, mutta mietin sinua kuitenkin. Ihan vaikka koko pitäjän kauneimm
      Ikävä
      58
      1008
    8. Mikä oli se suurin syy, ettet kertonut tunteistasi?

      Olisitko voinut tai halunnut?
      Ikävä
      65
      936
    9. Pertikki out

      Lopeta nyt Pertikki tuo poliitiikan jauhaminen täällä. Mene jonnekin poliitiikan erikoissivuille ja jankkaa tuota muuall
      70 plus
      215
      930
    10. Lauantai aaumua

      Silmät aukesivat todellisuuteen. Hyvää huomenta. ☕🍁😊❤️
      Ikävä
      148
      883
    Aihe