Hyi vittu

sussu

mun äijän hengitys haisee ihan hirveelle vaikka se pesee hampaansa aamuin illoin!ei vaan uskalla huomauttaa kun äijällä on muutenkin työtressiä sun muuta...voi tulla mustat silmät jos huomautan väärään aikaan!onko hyviä vinkkejä hengityksen raikastamiseksi?

22

9496

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tulee

      varmaan hänen ruuansulatuksestaan, siihen on lääke. En usko että se tulee vitusta niin kuin väitit.

      • niiden

        jotka polttavavat,hengitys haisee roskikselta.Lopettaminen auttaa myös tähän vaivaan.


    • varaa aika

      hampilääkäriin miehelles...meet vaikka ite kans samoihin aikoihin....sanot et viime kerrasta on jo niiin piiiitkä aika :D

    • Palikkapää

      Kiihkeimmän seurusteluvaiheen jälkeen itsekukin alkaa huomata partnerissaan niitä huonoja puolia, miten on sinun tilanteesi?

      • Ansku

        Persiljan pureskelu auttaa hyvin pahanhajuiseen hengitykseen. Myös kieli kannattaa harjata.


    • .......

      "Proputkin" aiheuttavat pahanhajuista hengitystä. Niistä voi päästä eroon kitarisaleikkauksella, mutta luulen että leikkauksen syyksi tarvitaan jokin muukin kurkkuvaiva.

      • lady_moon

        Suurin pahan hajun aiheuttaja taitaa olla tupakointi, sekä bakteerit nielussa ja kielen takaosassa.
        Näihinhän ei oikein hampaiden normaali pesu auta. Mutta apteekista on saatavana ihan kielen puhdistamiseen tarkoitettuja välineitä.
        Tietty mies voi hieman ihmetellä jos kotiin tuot sellaisen..
        Kai sitä voi ihan jollakin suuvedellä koittaa hajua neutralisoida.
        Vaikeahan tuollaisesta on huomauttaa.
        Eikä hammaslääkäri kysymättä puutu suunhajuihin..


      • vaan...

        Proppuihin auttaa nielurisaleikkaus.


    • mää vaan

      teeppä sillai että ostat purkka pussin ja kun ootte kahenkesken tai jossain,,otat ensin ite ja sit tarjoot kullalles :) ei kultas tajua mikä on viestis.
      mä ostin sillo kun seurustelin ku pelkäsin et henki haisee.
      ja ain leikki mielellä kun suudeltiin niin sujautin oman purkan kullan suuhun ;) ja joskus se teki samoin..
      kokeile ihmees,,voipi tepsiä!!

      • voi puhua

        Jos nyt tuosta ei voi puhua, niin ollaanpa vakaalla pohjalla.


    • 100% varmasti

      Voithan itsekin puhdistaa hänen hampaansa harjauksen jälkeen hammaslangalla, niin huomaat, että hajun aiheuttaa hampaiden väliin jäänyt ruoka. Hammaslanka haisee käytön jälkeen nimittäin pahalta. Tikut eivät ole oikein hyviä. Toinen on, että hänen pitää harjata kielikin hampaiden pesussa ja kielen takaosaan jää bakteeripesäkkeitä, jos sitä ei kaavi esim. lusikalla. Sieltä voi paljastua vaikka mitä. Kielen pitää olla kokonaan vaalean punainen, ei esimerkiksi valkoinen ja ruokaa ja bakteeripesäkkeitä sen pinnalla.

      • Nimetön

        Paha haju on useasti juuri kielestä kiinni. Apteekista saa muutamalla Eurolla oikean kielikaapimen. Sillä on helppoa kaapia moskat kielenpinnalta. Alussa ehkä oksettaa mutta siihen tottuu. Suuvedet auttaa vain hetken.


    • osta sille jotain pastilleja.

    • haisuli

      itsellani suu haisee kuolemalle, syynä 3 viisaudenhammasta josta pitäisi poistaa. Poikaystävälleni se on aika karmaiseva kokemus herätä vierestäni aamuisin ^^

      nyt on ensi kuussa vihdoin ja viimein leikkaus, sinne onkin jo jonoteltu.... jos vaikka pystyisi sitten syömänä paremmin =)

      • Vinkk.ejä

        Tällaisen hajun taustalla on hammastulehdus, jossa viisaudenhampaan juuret menevät poskionteloon. Paha terveysriski tällainen, koska hammastulehduksilla on yhteys sydänsairauksiin. Toivottavasti kukaan ei ajattele, että tosi paha haju suussa olisi normaalia. Syynä on aina tulehdus, parondiitti yleisimmin. Hampaita pitää hoitaa. Pelkkä minuutin harjaus ei riitä vaan hammasvälit pitää puhdistaa langalla, hammaskivi pitää poistaa vähintään kerran vuodessa, ja kieli puhdistaa peitteistä. Jos kielen päällä on valkoinen kerros, niin suu ei ole puhdas. Lisäksi kannattaa kaiken muun hoidon lisäksi käyttää esim. SB12:ta rikkiyhdisteiden poistamiseen, koska ne eivät pelkällä harjauksella neutralisoidu.

        Lisäksi jos syö valkosipulia, sipulia ja chiliä, niin kannattaa ottaa muut ihmiset huomioon. Ihan turha odottaa kiihkeää suutelusessiota tällaisen jälkeen. Miehillä on naisia huonompi hajuaisti, joten miesten erityisesti kannattaa pitää huolta hygieniastaan. Asiasta huomauttelu on kurjaa myös huomauttelijalle ja osoittaa myös, että haisuli ei välitä toisten mielihyvästä.


    • Kokenut

      Käytä miestäsi hammaslääkärillä. He osaavat paikallistaa ongelmat. Hammaslääkärillä kannattaa ihan muutenkin käydä noin kerran vuodessa tarkistuttamassa suun hygieniatilanne. Lääkärille vaan soitat ja tilaat ajan ja sanot että vuositarkastukseen ajan haluaisit.

      Itse joskus kärsin haisevasta hengestä. Se hävisi sillä, että suusta poistettiin viisaudenhammas. Poiston aikana suusta pölähti äärimmäisen kamala haju. Ei ole sen jälkeen tarvinnut kyseisestä asiasta kärsiä. Suosittelen.

      Jos ei tämä juttu auta, niin sitten saattaa olla vikaa vatsalaukussa ja suolistossa. Kerran tunsin erään naisen, jolla oli huonosti toimiva sisäelimistö. Hänen hengitys haisi paskalle, koska hänen ohutsuoli ei vienyt tavaraa eteenpäin vaan puski paskan takaisin vatsalaukkuun, ja sitten kaikki hengitys ja röyhtäilyt haisivat ihan hirveälle. Kaiken lisäksi hän joi kahvia. Kahvin ja paskan sekainen suuhaju oli sitä luokkaa, etten hänen kanssa voinut koskaan kunnolla keskustella. Hyvin mukava nainen, mutta ylitsepääsemättömän ällöttävä haju. Tämä tapahtui vuonna 2001-2003.

    • Paskashotti

      Se voi olla hammaskiveä kannattaa käydä hammaslääkärissä poistattamassa :) jos ei lähde hammaslääkärissä sitten se on paskaa hyi vittu kannattaa jättää se poikaystävä ennen kuin se lisääntyy

    • 6362

      Kannattaa tarkituttaa hampaansa, onko reikiä, hammaskiveä jne.
      Apteekista löytyy tehokkaampia hammastahnoja ja suuvesiä pahanhajuiseen hengitykseen.

    • Tiedäntunteen

      Ex miehellä oli pahanhajuinen hengitys vuosia, hyvä kun samassa autossa pystyimme olemaan.Kun tapasimme ei hajua niinkään ollut ja oli ihan nätit hampaatkin mutta lakkasi pesemästä ja yksikerrallaan tippui, meni fiilikset sen siliän tien. Olen huomannut että joillekkin miehille hampaiden pesu on VAIKEAA!

      • hölmötmiehet

        Jotkut miehet eivät ymmärrä, että huono suuhygienia aiheuttaa myös puutteellisen seksielämän. Suutelu on osa seksielämää ja hellyyttä ja jos toista ei pysty suutelemaan, niin jotain jää aina puuttumaan. Hampaiden hoitamattomuus on myös ihan järjetöntä itsetuhoista käytöstä. Mikä mt-ongelma näitä miehiä vaivaa? Kun pelissä on se, että tyttöystävä jättää ja hampaiden harjaus, niin onhan mies täyskaheli, että valitsee hampaiden hoitamattomuuden.


    • Siihen auttaa mynthol

    • Anonyymi

      Mun eksien suut haissu aina🤢🤢🤢🤢siks ne onkin eksiä.

    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe