Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

anteeksi että rakastan

blondi-72hki

ANTEEKSI:tulen toimeen pomojeni kanssa,ANTEEKSI:mulla on ihanat työtoverit,ANTEEKSI:oon ylpeä vaaleudestani,ANTEEKSI:kun olen iloinen ja onnellinen,ANTEEKSI:että rakastan lapsiani ja oon ylpeä heidän kauneudestaan heidän fiksuudestaan ja sanavalmiudesta,ANTEEKSI:en halua valehdella läheisistäni,ANTEEKSI:olen liian avoin ja suorapuheinen,ANTEEKSI:en petä koskaan kenenkään luottamusta,ANTEEKSI:rakastan työtäni,ANTEEKSI:että oon seksuaalinen ihminen ja nautin seksistä,ANTEEKSI:kun en skitsoile enkä riitele,ANTEEKSI:mutta minulla on hyvä olla juuri näin,ANTEEKSI:että tulen toimeen ihmisten kanssa ja minulla on erinomaiset välit sisaruksiini,ANTEEKSI:että mulla on paljon kavereita sekä aitoja ystäviä,ANTEEKSI:kun rakastan tanssimista ja että minulla on hyvä lauluääni,ANTEEKSI:kun olen joillekin pakkomielle näillä palstoilla,ANTEEKSI:mutta rakastan kirjoittamista enkä sitä ikinä lopeta,ANTEEKSI:kun en lue teidän kommenttejanne jotka olette elämäänne kyllästyneet jonka takia teillä on pakottava tarve seurata minun elämääni,ANTEEKSI:kun lasteni kaverit pitävät minusta ja aina lähettelevät terveisiä ja haluavat tulla meille yöksi,ANTEEKSI:mutta mulla on aina hauskaa ystävieni kanssa,ANTEEKSI:että aamuisin olen töissä tavallinen pulliainen ja aamupäivisin toisen paikan vastaava,ANTEEKSI:kun pidän huolen kunnostani ja ulkonäöstäni,ANTEEKSI:etten ole surullinen en masennu mistään enkä itke,ANTEEKSI:kun suomi on vapaa maa ja tilaa taatusti on kaikille myös suomi24n kaikilla palstoilla,ANTEEKSI:rakastan elämääni ja olen onnellinen että saan olla oma teeskentelemätön itseni=)) KAIKILLE ERITTÄIN ILOISTA TAMMIKUUN LOPPUA!!!

6

765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höhh...

      Olen katkera, enkä halua että kukaan voisi olla onnellisempi.Onneksi sentään tajusit pyytää anteeksi.

    • Mikä kumma

      mutta kellään ei ole pakonomaista tarvetta seurata sinun elämääsi vaan sinulla on pakonomainen tarve kirjoittaa elämästäsi kaikki mahdollinen tänne palstoille. Jos haluat kertoa julkisesti kaikki lastesi sanomiset muka hauskana letkautuksena, odota edes hauskaa letkausta ja kirjoita se sitten palstoille.

    • Minttunen

      saat anteeksi kaiken ;)

    • Naiai

      Anteeksi, mutta en jaksanut lukea listastasi kuin pari ensimmäsitä lausetta.

    • on olla lihavaaaa =)

      Olipas se pitkästä aikaa kiva lukea jotain, josta itselle tuli hymy suupieliin ja yhtenäisyyden tunne ed. kirjoittajan kanssa =)(toki pienin muunnoksin=)

    • hieman tylsä

      Anteeksi, mutta olet säälittävä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe