Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Voiko näin tehdä - elää pelivoitoilla?

Työttömänä

Onko täällä kukaan voittanut riittävästi rahaa pelkällä pelaamisella? Olen työtön ja ei niin hirveästi kiinnosta mikään ala enää, kun ooon riittävästi tehnyt pätkätöitäkin, eikä niillä juuri rahaa saa.

Olen laskeskellut että esim. jo 50 € päivävoitoilla tienais kuukaudessa riittävästi,että vois nuo työkkärin nöyryyttävät käynnit lopettaa. Mutta hiukka pelottaa, onnistuiskohan tuo?

10

5702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asasd

      Siis jos onnistuis niin ei kai kukaan teksi töitä saatika norkoilis työkkärin nurkilla toivoen saavansa töitä. Vedonlyönnillä elättää todella harva ihminen itsensä ja niissäkin tapauksessa heillä on maksulliset palvelut jotka tuovat sitä rahaa kassaan.

    • ja käytännössä ei

      Periaatteessa voi ja käytännössä ei. Jos omaisit erittäin suuren alkukassan niin ehkä voisit elää pelivoitoilla, mutta muussa tapauksessa tuskin et.

      Voit tietysti opetella vedonlyöntiä ja pelaamalla hillitysti ja kärsivällisyydellä voit saada jonkinlaista pientä lisätuloa, mutta pelkästään vedonlyönnillä elämiseen et pysty (jos et ole sitten erittäin onnekas).

      Täältä voit lähteä liikkeelle, jos ryhdyt opettelemaan vedonlyöntiä:
      http://www.tuulipuku.net/links_bethelp.php

    • ....

      Koetanpa antaa tyhjentävän näin muutaman kaljan jälkeen.

      Vedonlyönnillä varmasti elättää useampikin ihminen itsensä, etenkin sopupelien järjestäjät, mutta "rehelliselläkin" pelaamisella voi menestyä, mutta vaatii paljon työtä ja saattaa olla stressipitoista touhua.

      Jos unelmoit voitollisesta vedonlyönnistä voit unohtaa tietyn summan, joka pitäisi tienata päivässä. Kyseessä on pitkällä ajanjaksolla tapahtuva parempi arvio vedonvälittäjän kertoimia vastaan ja pitkällä aikavälillä palautusprosentin saaminen jopa 107-112%:iin on mahdollista, tuosta suurempi palautusprosentti alkaa olla lähempänä mahdotonta, tietenkään mahdollisuutta poissulkematta.

      Sanotaan, että osakkeita umpimähkään ostamalla saisi 5%:n hyödyn ja voitollista vedonlyöntiä voisi verratakin sijoittamiseen, paitsi vedonlyönnissä samaa pääomaa saa kierrätettyä yhä uudestaan, joka takaisi oikeilla avioilla rutkasti paremman tuoton jos ei puhuta älyttömistä rahasummista.

      Jotkut valitsevat kohteita matemaattisin perustein ja toiset psykologisten näkökohtien mukaan, voitollisessa vedonlyönnissä täytyy näitä seikkoja hyödyntää paremmin kuin muut vedonlyöjät. Lisäksi pitää ymmärtää millä perusteilla vedonlyöntiyhtiöt julkaisevat kertoimensa ja aina kannattaa etsiä yhtiö, joka tarjoaa valitulle ottelulle korkeimman kertoimen.

      Eli pelikassan kierrättämisellä saa eniten tuottoa kun pelikassaa saa kierrätettyä mahdollisimman paljon ja tämä tapahtuu suurella ottelumäärällä. Itse et voi keskittyä kuin muutamaan liigaan maksimissaan yhtä aikaa ja koska suuremmalla ottelumäärällä on suurempi tuotto kannattaa valita liigat joissa on suuret ottelumäärät:NBA, NHL, MLB, tennis. Kannattaa syventyä liigan kirjoittamattomiin sääntöihin ja lainalaisuuksiin, sekä pystyä erottamaan oleellinen epäolennaisesta. Tässäkin yhteistyö on voimaa eli useaaman hengen porukalla useamman liigan seuraaminen onnistuu. Netistäkin saa usein hyviä vihjeitä ja jos ei vihjeitä niin informaatiota mahdollisimman paljon.

      Ennenkuin aloittaa pelaamisen oikealla rahalla kannattaa pitää kirjaa "leikkirahalla" pystyykö saamaan palautusprosentin positiiviseksi. Tähän tarvittaisiin vähintään noin tuhannen kohteen otos, jotta seurannalla olisi jonkinlaista luotettavuutta, mieluummin suurempi.

      Kuulostaa ehkä kummalta, mutta taidokkaampikin vedonlyöjä on kaatunut niinkin mitättömältä kuulostavaan asiaan kuin rahanhallinta. Minkälaiset panokset valitaan peleihin? Koetetaanko hävityt rahat voittaa pois tuplaamalla panos tai luotetaanko siihen, että pitkällä aikavälillä jäädään voitolle vaikka pelikassa supistuisikin. Asiaan liittyen kannattaa muuten kattoa leffa two for the money ;). Oikeaa vastausta panostamiseen ei ole, mutta tuplaaminen on varma tie menettää rahansa pitkässä juoksussa vaikka lyhyellä aikavälillä tällä voi saavuttaa mukavatkin voitot. Kuten luonnollisestikin suuremmalla riskillä saadaan suuremmat voitot. Realistisia panostusstrategioita ovat tasapanostus, tasavoittopanostus tai Kellyn kaavan mukaan panostaminen. Jokainen varmasti löytää itselleen sopivan panostusstrategian. Pelikassan tyhjenemiseen on aina olemassa riski, mutta mahdollisimman pieneksi tämän saa pelaamalla prosentin maksimipanostuksella kassasta, kolmeen prosenttiinkin asti homman luulisi toimivan, mutta tästä eteenpäin liikutaan riskirajoilla, jolloin pitkä tappioputki voi tyhjentää kassan. Tämän takia ison pelikassan omistajat ovat riskinotossa hyvässä asemassa, eikä pienehköllä kassalla voi tulla toimeen yrittämällä elättää itsensä vedonlyönnillä muuten kuin ottamalla suurempia riskejä.

      Esimerkiksi jos tavoittelet 50:n euron keskimääräistä päivävoittoa, et lisää kassan kokoa ja pelaat tasapanostuksella 3000 ottelua vuodessa 107%:n palautuksella, tarvitset 87:n euron panostuksen per kohde ja prosentin panostuksella tässä tarvittaisiin 8700:n euron pelikassa, suuremmalla riskillä pienempi, mutta jos arviot ovat kohdillaan, kannattaa olla kärsivällinen ja kasvattaa pelikassaa pikkuhiljaa. Itsekuri ja kärsivällisyys ovatkin voitollisen vedonlyönnin avainsanoja.

      Vielä sellainen asia jos luulee voitolliseen vedonlyöntiin pystyvänsä niin EU:n alueella saadut voitot ovat ainakin toistaiseksi verovapaita, mutta EU-alueen ulkopuolelta saaduista voitoista pitäisi lain mukaan maksaa arpajaisvero. Tämän takia kannattaa suosia internetin bookkereita, jotka maksavat veronsa EU-alueen sisällä.

      Tuossa on aiemmin annettukin linkki useampiin linkkeihin, mutta korostaisin tuota ylikerroin.com:ia, laadukas suomenkielinen foorumi, josta varmasti löytyy vastaus kysymykseen kuin kysymykseen vedonlyöntiä koskien ja myös vihjeitä. Lisäksi sivusto mitä tuolta ei löydy www.professionalgambler.com, jossa on tarinaa urheiluvedonlyönnillä itsensä elättämisestä ja loistavaa luettavaa vaikka ei vedonlyönnistä niin piittaisikaan.

      Toivottavasti antoi jonkinlaista osviittaa asiaan.

    • kyrsy

      hei suosittelen sinulle että haet töitä harva ihminen itsensä elättää vedonlyönnillä itse olen keskiikäinen nainen olen sairaseläkkeellä ja veikkaan säännöllisesti erästä lajia olen reilusti voitolla mutta kuukaudessa käytän yli sata tuntia lajin seuraamiseen ja voin kertoa että tämä on erittäin stressaavaa ehkä sitä helpommallakin pystyisi rahaa tekemään

    • Täytyy olla tosi taitava esim. pokerin pelaaja jotta tuo onnistuisi. On olemassa pelaajia jotka tienaavat huomattavasti enemmän mutta kannattaisi harrastepohjalla aloittaa pienessä määrässä ja katsoa onko sulla sen kaltaista lahjakkuutta. Itse en ole sen verran hyvä pokerin pelaaja että onnistuisin koskaan tässä, vaikka kovasti olenkin yrittänyt, joten pelaan vain huvikseni.

      • effrgh

        Veli pelaa ilmaisturnauksia RAYn kautta. Parhaimmat saa parista sentistä muutamiin euroihin. Nämä summat veli taas käyttää veikkauksen kautta pitkäveto riveihin.


    • Aivo pähkylä

      Se, että vedonlyönnillä tienaisi, eikä töissä tarvitsi käydä rahan takia, eikä olla kortistossa kyykytettävänä, on varmaan monen pienituloisen ja kortistossa kituuttavan haave, tuskin hyväpalkkaiset ja rikkaat harrastaa vedonlyöntiä, koska heillehän sitä rahaa virtaa muutenkin.
      Kyllähän tuollainen 10-50 euroa/päivä riitäis oikeen hyvin, mutta käytännössä se ei ole niin vaan yksinkertaista.
      Moni aloitteleva vedonlyöjä sortuu siihen, että jos tuleekin voitto, niin kuvittelee, että tämähän onkin helppoa ja sitten ahneus pääsee vallalle ja tehdään useiden kohteiden rekkoja ja kuvitellaan, että osuu varmasti ja saatetaan laittaa jopa 10% pelikassasta johonkin älyttömän suureen rekkaan, jotta pelikerroita on saatu kasvatettua suureksi useiden kohteiden rekassa ja isolla panoksella. Sitten käykin niin, että 1 kohde menee väärin ja koko rekka kaatuu.

      Sit toinen aloittelevien moka, jos tulee huti, niin seuraavalla kerralla yritetään voittaa takaisin hävitty panos vähän voittoakin päälle ja valitaan kiihtyneessä mielentilassa mitä sattuu kohteita, kunhan kerroin on suuri.
      Netissä näkee näitä mainoksia, joissa tienaa suuria summia panostamalla voitettu summa aina seuraavaan peliin ja näin kasvattaa voittoa, mutta sehän ei nyt vaan toimi, jossain vaiheessa se putki katkeaa ja se katkeaa yleensä silloin, kun pelipanos on iso.
      Mitkään valinnat eivät ole varmoja, mutta paremmat todennäköisyydet ovat 12, 1x ja x2 tuplissa, over/under maalivedoissa, kuin 1,x,2 valinnoissa.

    • Tietäjä

      Hienosti kirjoitettu A.Pähkylä!

      Haluan kirjoittaa oman lyhyen mielipiteeni;
      Kyllä pystyy - "työttömänä", mutta se vaatii nimenomaan paineensietokykyä, stressinhallintaa, kassanhallintaa, taitoa (vedonlyönti & pokeri), sekä tuuria.
      Perustelen tuurin merkitystä sillä, että jos on oikein paska tuuri, hyvätkin betsit saattaa kusta, kortti ei käy päivä - tai viikkokausiin pokerissa, monet ns. "probettorit" saattavat tiltata siinä vaiheessa ja hups, kaikki rahat hävitty.

      Tässä lyhyesti pähkinänkuoressa.

      Esim. Ilari Sahamies tietojeni mukaan on aloittanut aika lailla tyhjästä, on ollut puhelinmyyjänä jne.
      Nykyäänhän hän tekee ajoittain kamalaa tiliä kortilla

    • Aivo pähkylä

      Tietenkin pienelläkin kertoimella voittaa, kunhan pelipanos on riittävän iso, mutta taitaa bookkereilla olla panosrajat käytössä eli 1000 euron panoksella saisi 1,20 kertoimen kohteesta voittoa 200 euroa.
      Jos suurella panoksella aikoo pelata, niin on tehtävä myös taustatyötä eli maalitilastot, kokoonpanot, pelifoorumit ja vastaavat joutuu tutkimaan.
      Itse olen ottanut 1-3 kohdetta overeita 1,5 maalit ja under 4,5 ja myös under 3,5, jolloin kerrointa on saanut 1,40 - 1,90 välille.
      Jos otetaan katsaus parhaimpaan pelihistoriaan, niin 10 tällaisesta 1-3 kohteen over/undet peleistä on osunu 8 ja 2 menny väärin.
      Välillä on kausia, jolloin on huvennut koko pelikassa puolen vuoden aika jaksolla.
      Mutta silloin on ollut muitakin vetoja, kuin over/under.

      Tiedä sitä, vierailevatko tällä palstalla ne, jotka ovat yhteiskunta palstalla aktiivisesti.

    • fdgrgrg

      Itte saanu parin päivän aikana n. 100€potin, mutta sekin kadonnu muutamaspäiväs. Liian riskialtista pistää sen varaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe