27.2. jakson tapahtumat?

Pienen pojan äiti

Voi kertokaa joku edes pintapuolisesti, mitä tapahtui! Olin nukuttamassa meidän pientä poikaa ja digiboxi mokoma ei ollutkaan tallettanut jaksoa, vaikka se oli päällä.... en tiedä mikä meni pieleen ja tietty just mun mielisarjan kohdalla... Uhkaako Paul Young Susania? Näin vain sen kohdan, kun Edie kertoi että Susan halusi mennä Paul Youngin luo etsimään jotain syytä Mary Alicen itsemurhaan..

5

627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietäjä84

          Susan oli nuorena huolimaton äiti unohtaen lapsensa lattialle :D !!! Zach haluaa tavata Julien joka ei suostu avaa ovea joten Zach heittelee kivellä ikkunaa mutta se ei auta joten kourallinen käteen ja juuri kun heittää niin Susan avaa oven :D !!! Sit Susan on kahvilassa ja se näkee että Mike on tulossa joten äkkiä tuntemattomien pöytään :D ettei vaikuttaisi joltain?!?!? ...no sitten Mike tulee ja Susan tuntemattomille "oli kiva rupatella" :D ja sitten Mike varoittaa Paulista!!! Susan kuitenkin menee Paulin luokse joka huijaa että Mary Alice vaihto nimesä riidan takia mutta Susanhan ei sitä uskonut joten Paul teki pienen varoituksen ...sytytti Susanin talon palamaan :D !!! Sitten paloautot tuli ja Susanin äiti ei ollut varma oliko hän sammuttanut kynttilät joten syyt meni hänelle ...mutta Susan näki ku Paul katto pirullisena joten lopussa hän menee etsivän luokse ...JÄNNÄÄ!!!


      Rex ei tykkää ku Bree viettää aikaa apteekkarin kanssa joten käskee Breetä lopettamaan suhteen!!! Sitten Bree menee apteekkiin ja kertoo että aikoo erota joten apteekkari huijaa että se seurustelee apulaisen kanssa josta Bree ilahtuu ja kutsuu heidät grillijuhliin :D !!! No sitten grillijuhlat alkaa ja Rexiin ei uppoa suhde ollenkaan joten hän tönäisee apteekkarin veteen joka vie Breen mukana :D !!! Sitten lopussa Bree päättää että sehän voi salaa seurustella apteekkarin kanssa :D ...SAA NÄHÄ KU REXI SAA SELVILLE!!!


      Gabby menee katsomaan itselleen uutta autoa ja nahkan haju saa hänet pahoinvointiseksi joten yrjöt vetäsee auton päälle :D ja siihen myyjä "tuo on tuttua" ja Gabby ihmettelee joten myyjä möläyttää "raskaana olet" ja Gabby on ihan järkyttynyt :D ja sitten myyjä vielä tarjoilee perheautoa :D johon Gabby "EN OLE RASKAANA ja haluan tuon avoauton" :D !!! Sitten Gabby ryntää tekemään testin apteekkiin (niin jossa Bree on juuri kertomassa apteekkarille että ero tulee) ja sitten kuuluu huuto "SON OF A BITCH" :D ....ja Gabby tulee "vessapaperi loppu" :D !!! Sitten Gabby menee pastorille kysymään mitä pitäisi tehdä ...kenelle olla vihainen mutta pappi pitää sitä vaan taivaanlahjana :D !!! Sitten on Carlosin lähtiäis grillijuhlien aika ja Gabbylle tulee huono olo grillatessa joten menee vessaan ja hakkaa pillereitään ....paljastuen että niitä on peukaloitu joten ei muuta ku läpsäsemään Carlosia :D ...JÄNNÄÄ NÄHÄ SYNTYYKÖ LAPSI?!?!?


      Lynette menee Tomin työpaikalle ja kukas se siellä ...no Tomin exä ja siitähän riitely tulee Lynetten halutessa että exä lsaa potkut MUTTA Tom ei suostu!!! Sitten Lynette menee puhumaan exälle joka ei MUKA aio yrittää mitään ja tätähän Lynette ei usko ja menee Edien luokse hakemaan neuvoa jolla on yksinkertainen neuvo "pidä ystäväsi lähellä ...vihollisesi lähempänä" :D joten Lynette kutsuu exän syömään ja pistää lapset käyttäytymään hyvin ja exähän tajuaa sen sanoen "hienon esityksen pidit"!!! Sitten Lynette rupee raivoamaan Tomille joka ei kestä enään ja menee möläyttämään että eroon tommonen johtaa :o ...ja Lynette luuhistuu ja Tomin ja exän pomo vielä soittaa että tarvitsee raportin huomiseksi joten ne lähtee jättäen Lynetten yksin ...AIKA PAHA!!!


      Mutta enää 3 jaksoa ;( ...YHYYYYYYYYYYYyyyyyyyy ..kai sitä pitää sitte ruveta imuttaa ...pakkohan nähä Gabby raskaana (jos nyt tulee) =) ...



      Kai tästä lähtien pitää tehä uusi otsokko aina...

      • Pienen pojan äiti

        kiitos!!


      • Tietäjä84
        Pienen pojan äiti kirjoitti:

        kiitos!!

        Joo käy vaan hermoille ku aina kysytään ku selostukset on pari viestii alempana ...mutta tästä lähtien (enää kyllä vaan 3 jaksoa ;( ) aina uusi otsikko!!!


      • Pienen pojan äiti
        Tietäjä84 kirjoitti:

        Joo käy vaan hermoille ku aina kysytään ku selostukset on pari viestii alempana ...mutta tästä lähtien (enää kyllä vaan 3 jaksoa ;( ) aina uusi otsikko!!!

        ... sanoa?


      • Tietäjä84
        Pienen pojan äiti kirjoitti:

        ... sanoa?

        Tai jotain =D ...emmä tiiä ...tai sitte et pitäny lepakkoa haukkumasanana jota se kyllä on =D !!! Joo mutta alkaisi jo Täydelliset naiset ...2t 5min jäljellä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      325
      3203
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      223
      1994
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1427
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      284
      1243
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      1001
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe