oudoin paikka

Ninni

Mikä on oudoin paikka missä olette tyydyttäneet itsenne?

Mulla työpaikan wc. Menin wc koppiin,siis niihin missä on alaosat avoimet. Riisuin hameen ja pikkarit. Ja aloin sormettaa. Just kun olin saamassa joku tuli wc:hen,oli pakko purra huulta ja keskeyttää. Lopulta se lähti ja sain melkein heti kun ovi sulkeutui.

29

33486

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sari

      Mä oon sormettanut uimahallissa. Siis altaassa, jossa oli silloin noin parikymmentä ihmistä. Voihkaisin kun tuli. Yksi vanhempi rouva kysyi satutinko itseni, sanoin vaan että tuli jalkaan kramppi....

    • myös

      tavaratalossa kokeilin hametta ja siinä iski himo...pikkarit pois ja peilin edessä. ovet oli alta auki ja liikennettä siinä ympärillä. oli aika namu kokemus!

    • anskuu_

      Kirjastossa tais olla. Oli hiljaista ja olin vissiin ainoa asiakas. En menny orgasmiin saakka, en pystyny päästään itseäni irti niin pitkälle.

    • gsdgfag

      lisseee tällasta...!

    • -T-

      Junassa, mutta vaunu oli melkein tyhjä. Bussissa, kun edessäni istui mies. Hän vilkaisi taakseen, ilmeisesti tajusi, mut olin kuin ei mitään ihmeellistä olis tapahtunu. Mietin vain, että tuoksuuko niissä tilanteissa kiima etupenkille..

    • punastelija

      Lentokoneen takapenkillä. Yölento ja suurinosa nukkui. Myös vieressä istuva poikakaveti. En osaa nukkua koneessa joten käytin ajan johonkin hyödylliseen. En tiedä varmasti mutta yksi lentoemännistä kai arvas mitä mä tein. Se nimittäin hymyili oudosti ennen laskua ja kysyi menikö lento hyvin. Mä olin ihan punanen ja oisin voinut vaipua maan rakoon.

    • mimukka

      sama juttu, työpaikan vessassa on tullut purettua kiihkoa. Työskentelen hoitoalalla ja osastomme wc on ollut parikin kertaa käytössä, kun on ollut ihan pakko. Tunne on aivan ihana kun tekee mieli huutaa ja ei kuitenkaan voi kun kuuloetäisyydellä on ihmisä. Siitä ne parhaimmat "kiksit" saakin. nam.

      • kesämekko

        ... kun pariskunta harrasti puistossa seksiä. Osuin paikalle vahingossa, ja jäin lehvikköön katselemaan tapahtumaa. Tilanne oli äärettömän kiihottava. Oli pakko laittaa sormet hameen alle ja antautua, mutta piti olla myös tosi hiljaa ja huomaamaton, vaikka paikastani näinkin pariskunnan ihanan leikin hyvin. Olisi ollut tosi noloa jäädä kiinni. Piti vilkuilla, ettei muualta tullut ihmisiä. Uskomattoman ihana kokemus, mutten sitä kenellekään ole aikaisemmin kehdannut kertoa.

        Muitakin jänniä tyydytyspaikkoja on tullut kokeiltua...


      • moi

        linkussa alon runkaan ja kuski ei huomennutja sitku lähin pois se sano puhelimeen että linkussa haisee muna ja kattoi mua ........................................


    • masa

      naisten on helpompi masturboida kenenkään huomaamatta.olis mielettömän ihanaa joskus yllättää joku.

      • anskuu__

        Laittaa vaan sormen alapäähän, se onnistuu huomaamatta lähes missä tahansa julkisella paikalla. Harvemmin siihen vaan pystyy täysillä antautumaan koska kiinnijääminen pelottaa luonnollisesti.


    • Tia

      Linja-autossa on tullu harrastettua. Linja-auto oli sellainen vanha "katiska", joka tärisi mahdottoman paljon. Tärinä sai värinät päälle ja minut kuumiin ajatuksiin. Linja-autossa ei minun lisäkseni ollut kuin muutamia ihmisiä. Ainoa jännitys siinä oli, että kuljettaja näki minut suoraan peilistään. Käsittääkseni en kuitenkaan jäänyt toimituksesta kiinni.

      Uimahallissa on myös puolivahingossa tullut hankittua nautintoa itselleen. Porealtaassa huolimattomuuttani sattui hellimmät paikkani sen poreen päälle... eihän siitä sitten malttanu poiskaan lähteä. Samassa altaassa oli muitakin ihmisiä ja mietiskelin, että oltiinkohan me kaikki samasta syystä niin tyytyväisen näköisiä...

      Paras ja järisyttävin hiljainen orgasmi on opiskeluajoilta. Päivän päätyttyä menin tekemään tehtäviä atk-luokkaan ja porukkaa ei ollut paljon paikalla, minun lisäkseni varmaan kolme miestä. Chattiin vei kulkuni ja päädyin harrastamaan nettiseksiä... kaveri oli niin suuri verbaalinen lahjakkuus, että tuntui etten pysy nahoissani. Alkuun olin aivan tyynenä, mutta ajan kuluessa ensin painoin alapäätä tiukemmin penkkiin. Pikkuhiljaa tuli kädet mukaan leikkiin. Olin luokan viimeisessä rivissä ja yksi miehistä istui aivan edessäni. Kiinni jäämisen vaihtoehto varmaan kiihotti entisestään. Edessä olevan kaverin niskan punoituksesta päättelin, että tämä saattoi olla selvillä mitä takana tapahtui. Kerran kokeili käännähtää, mutta ei vissiin aivan uskallus riittänyt. Orgasmi oli todella raju, mutta hiljaiset orkut on aina vaikeita. Aina meinaa joku pihahdus karata. Hengityskään ei meinaa millään palautua normaaliksi kun joutuu pidättelemään... Mahtava kokemus, jonka jälkeen poistuin tyytyväisenä luokasta :)

    • ja oli aikas

      jännää! istuin kaiken lisäks mummon vieressä. oltiin tulossa laivalta ja lintissä oli kylmä, niin laitoin takin kropan päälle lämmikkeeks ja siinä sitten.... piti aika pienellä liikkeellä tehä, ettei takki ois heilunu! mut oon hirmu monessa paikassa kokeillu, mut tää oli kyllä kaikista oudoin, kun ajattelee, että istuin sentään ihmisen vieressä.. joka oli oma mummo!

    • Kristiina-88

      Uimarannalla aurinkoa ottaessa, mahalla maaten. Käsi pöksyjen sisään ja menoksi!

    • minäääh

      Olin kesätöissä kirjastossa ja sain elämäni orgasmin pienessä takahuoneessa, jossa päällystin kirjoja yksikseni. Kiinnijäämisen pelko kiihotti, koska tahansa joku muu työntekijä olisi saattanut tulla.

    • Meri

      Leffassa. Takki sylissä ja hiljaa käsi housuihin. Kyllä kiinnijäämisen riski kiihotti. Tosin porukkaa oli aika vähän ja istuin takarivissä yksin. Muuten en olisi kyllä uskaltanut edes yrittää.

    • on hyvä myös

      Olin matkalla lentokentälle ulkomailla.Viikko ilman miestä alkoi tuntua ja pitkällä matkalla Shanghain kentälle helteessä alkoi vaivata. Siinä ruuhkassa taksin takana hieman sivelin itseäni helman alta. Helteessä ei ollut sukkahousuja alla ja pikkarin ohi oli helppo koettaa...Se taksikuski ihmetteli kumotustani ennen kenttää- " Voiko rouva huonosti?" : Minä siihen, ei päinvastoin!

    • layla

      kerran luin kirjastossa seksikirjoja. rupesi haluttamaan, ja kun menin autolle ja istuin kuskin paikalle, niin en lähtenytkään heti ajamaan. laitoin sormet sinne, ja olin tosi kiihottunut... mutta säikähdin ohi kulkevaa miestä enkä uskaltanut jatkaa :(

    • marie_82

      Linja-auton takaosassa. oli vain muutama matkustaja ja pitkä tylsä matka ja olin yksin takaosassa. oli kesä ja mulla oli päällä minihame niin sain tehtyä sitä aika huomaamattomasti. pois lähtiessä kyllä jännitti että ei kai hame ole takaa märkä kun oon aika kova kastelemaan paikkoja..

      • addictedto

        Uuh ja aah..Toi oli kyllä kiihottavin juttu näistä kaikista ;) Olisi tosi kiihottavaa, huomata naisen tyydyttävän itseään bussissa :D Harmi etten sattunut olemaan samalla matkalla..:D


    • pasi83

      heti alko panettaa....ja seisoon

    • Mimosawww

      Oon 14v. Olin pyörälenkillä ja siinä samalla sormettelin käsi housuissa. Ainaku auto tuli ni nopeesti käsi pois housuista. Sain aika nopeesti orgasmin ja samalla ku sain orgasmin nii takaa tuli auto. En lopettanut vaan jatkoin sormettelua

    • Satulasally

      Pyörän selässä. Nostin pitkää satulaa vähän ylöspäin ja kun etukumarassa poljin, niin pyöräilyshortseihini tuli paljon muutakin märkää, kuin hiki. Sain orgasmin satulassa ja se jäykisti jalkani varmaan vähän outoon asentoon, kun pari mummoa silmät pyöreänä katsoi minua. Oli pakko pysähtyä tien laitaan rauhoittumaan.

    • Sallyalbatroos

      tässä olis mun oudoimpia paikkoja:
      1. lidlin kassajono
      2. hammaslääkäri
      3. näöntarkastus
      4. eläintarha

    • 2sari2

      Siis hammaslääkärissä jäit varmaan kiinni. Ravintelissa, sairaalassa, naapurin wc:ssä,kaupasssa,työpaikan kahvihuoneessa

    • LeLolla

      McDonaldsissa ruuhka-aikana. Ostin LeLon kaukkarilla toimivan vibran. Lähdin se sisässäni mäkkäriin ja odottaessani puuttuvaa hamppariani päätin vain vähän kokeilla sitä. Tuntui niin hyvältä etten voinut lopettaa ennenkuin sain orgasmin. Poislähtiessäni huomasin että penkillä oli kunnon lammikko.

      Vibra on tosi hiljainen, mut ei sitä kirkossa tai leffassa uskaltais käyttää. Paikkoja tuon kanssa on siis satoja...lentokoneeseen ei voi mennä se sisässä, kun jää turvatarkastuksessa kiinni. Sekin on koettu ja silloin hävetti. Onneks piipaus meni housun napin piikkiin enkä joutunut kaivelemaan vibraa sisältäni. Kerran on käsketty käsitavaroista näyttämään sitä ja uskon että mies teki sen tahallaan....on varmaan muutkin vieneet vibroja käsitavaroissa.

      Olen aivan koukussa tuohon ja on ollut hintansa väärtti vaikka maksoikin yli 150€. Nytkin alkaa tekemään niin mieli et taidan laittaa sen sisääni kun menen saunaan.

    • Anonyymi

      Olin tuolloin 14-vuotias ja lähdin pyöräilemään. Alkoi panettamaan tuommoinen soratien tärinä metsikössä. Työnsin käteni pikkareihin. Hetken aikaa mietittyäni päätin kokeilla kiviä housuihin ja mitä ihmeellisimpiä keppejä, käpyjä ja lehtiä. Märät lehdet tuntuivat hyvältä. Sopivan kokoisen kepin työnsin takapuoleen ja pimpissäkin käytin puukeppiä. Jatkoin matkaa ja panetti IHAN JÄRKYTTÄVÄSTI. En pystynyt olla ääntelemättä.

      Pysähdyin pusikkoon tyydyttämään. Läpsin takapuoltani. Oli niin nautinnollista! Riisuiduin kokonaan ja pyörin sammaleikossa. Tuli juuri sopivan kylmä. Kuumotti jäädä kiinni. Kepillä taputtelin pimppiä varoen.

      Tyydytys jatkui. Työntelin kepillä takapuoleen. Sormitin vielä hetken kunnes sain elämäni orkut. Pukeuduin ja jatkoin matkaa. Noin 300 metrin päästä mutkan takaa tuli lenkkeilijä koiransa kanssa, koira olisi alkanut haukkumaan ja olisin jäänyt kiinni. Mutta siitä huolimatta samaa olen tehnyt siitä hetkestä lähtien. Aaaahhh niin ihanaa! Kuumotti mennä taksisin kotiin, koska tiedätte itsekin. Kotona veli kysyi, että missä olin. Noh öööh olin pyöräilemässä. Äidin nähdessäni olin aivan punainen. Mutta se vain hymyili perään.
      Suosittelen samaa kaikille, märät lehdet, soraa, keppejä ja pyörän selkään.

    • Anonyymi

      Molo, mä oon runkannut KELAN Vessassa, mutta ei lentäny, diakoonil mulla alkoi kulli seisoo kivikovana

    • Anonyymi

      Höpö höpö

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe