miten pääsen eläkkeelle

Kun kerran kaikki mustalaiset pääsee heti 18 täytettyään eläkkeelle, niin suomen valtio harrastaa rotusyrjintää kohdallani koska en itse pääse.
Olen 45 vuotias mies ja tahdon eläkkeelle. Kelle voin valittaa kohtaamastani rotusyrjinnästä?
En haluaisi enää tehdä työtä. Voisiko joku mustalainen tulla tilalleni että voisin jäädä kotiin.Sehän olisi jonkinsortin vuorottelua...
Ilmianna
Jaa

8 Vastausta


heräätys, herätys. Eikö sinunkin olisi aika herätä nykypäivään. Torkutko vielä, herätys herätys. Toivottavasti, ett ole ottanut mitään epämäärästä eritettä ettet pysty heräämään tähän päivään.

No kyllä mäkin luen lapsilleni satuja joskus.
Ilmianna
Jaa
1. Kasvata pulisongit
2. Värjää tukkasi mustaksi ja leikkaa se lyhyeksi
3. Osta Halosen tarjouksesta Pierre Cardinin kuviollinen villatakki .
4. Hanki mustat tai tummansiniset prässihousut
5. Opettele kävelemään kädet taskussa ja takakenossa pitkin ja heittävin askelein.
6. Opettele kurkun yläosassa muodostuva kaikuva ja venyvä puhetapa.
7. Mene sossuun ja nauti elämästääää.
Ilmianna
Jaa
Muuten hyvin päätelty, mutta romanit eivät pääse 18-vuotiaina eläkkeelle. Työkyvyttämyyseläkkeelle pääsy on nykyään hyvin vaikeaa ja noin nuorelle lähes mahdotonta, ellei sitten ole hyvin vaikeasti vammainen.

Tarina 18-vuotiaista mustalaiseläkeläisistä on peräisin 1960-luvulta. Työttömyysturvan tultua saman samansuuruiseksi ja helpommin saatavaksi ei enää työtävieroksuvia ole hakeutunut eläkkeen pariin oli heidän etninen ryhmänsä millainen vain.

Joten et siis koe rotusyrjintää, vaikket olekaan eläkkeellä. Oletko tosiaan hakenut eläkettä? Ei eläkettä myönnetä kenellekään, ellei sitä nimenomaan hae.

Jos tosiaankin olet työkyvytön, on sinun ensimmäiseksi käännyttävä lääkärin puoleen, terveyskeskukseen tai mielenterveyden ongelmissasi mielenterveystoimiston puoleen. Lääkäriltä saat todistuksen työkyvyttömyydestä ja sen arvioidusta kestosta. Tällä paperilla haet ensin sairauspäivärahaa. Jos työkyvyttömyytesi on jatkunut jo vuoden, voit hakea vastaavanlaisella todistuksella työkyvyttömyyseläkettä. Todennäköisesti lääkärinlausunnosta riippumatta voit saada sen vain määräaikaisesti muutamaksi kuukaudeksi, jonka jälkeen haet sitä uudelleen uudella lääkärintodistuksella. Pelkkä lääkärin kanta työkyvyttömyydestäsi ei riitä. Myös eläkettä myöntävän laitoksen ja sen lääkärien on oltava samaa mieltä. Eläkkeistä suurimman osan maksaa Suomessa työeläkelaitokset, jotka ovat yksityisiä. Joe et ole ollut työssä sinun mahdollisuutesi on saada Kelalta eläkettä työkyvyttömyyteesi.
Ilmianna
Jaa
Ota yhteytä Klaus Juutilaiseen, ja pyydä päästä mukaan hänen "tutkimuksiinsa". Kyseinen sekopää kirjoittelee ylempänä Isänmaallisuuteen Xerxeenä.
Kunhan kysyjä touhuaa Juutilaisen kuvioissa jonkun kuukauden täysillä, niin sairaseläke on varma! Tosin myös jokunen herjaustuomio?
Ilmianna
Jaa
täällä, jos et ole tehnyt eläkeanomusta. Suomi on vapaa maa, ei eläkkeelle ole pakko mennä.
Ilmianna
Jaa
voit elellä ilman työtä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Siis ...ruumis tekisi työtä vaikka kuinka mutta kädet kieltäytyvät tottelemasta. Lusikka, pullo, oluttuoppi, tupakat, sätkäkone ja sytkäri pysyvät käsissä, mutta kun ottaa jonkun työkalun niin yhteys ikäänkun katkeaa....ilmeisesti kehoani ei ole tarkoitettu työntekoon ???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
On se vaikeaa...... Minäkin hakenut eläkettä jo toista vuotta.

Eihän ole kuin 17vuotiaana mennyt lonkka kahdessa auto-onnettomuudessa. Mutta kun ei mennyt luita rikki, niin tenpä 40 v. pakettiautonkuljettajan hommia ja vähän muitakin ajohommeleita.

Sitten meni työtapaturmassa toisesta jalasta polvi paskaksi ja nyt olen sitten pelkällä peruspäivärahalla ja toimeentulotuella.

Mutta sossussa kyllä käy sellaisia tummia tyttöjä, nuoria ja nättejä, saavat maksetut vuokransa sieltä takaisin ja vielä ruokakuponkejakin.

Minä rukka, kun olen raitis suomalainen nainen, niin en tarvitse kuin toimeentulon.

Työ/sairaseläkettä olen hakenut jo toista vuotta, mutta turhaan. On kuulemma niin vankka ammattikokemus ?????

Piruvie, mutta kun on niin suuret kivut noissa jaloissa, ettei välillä pääse edes kunnolla kävelemään.

Ja autoon ei enään ole varaa, sitä kun ei katsota välttämättömäksi, tosin sitä ilman en pääse edes kauppaan.

Mutta jos olisin maahanmuuttaja, niin kyllä autokin olisi viimeisen päälle. Sen näkee täällä missä asun.

Mutta hehän saavat lain mukaankin noin 3 kertaisen avustuksen siihen nähden mitä minä saan.

En ole rasisti,,,,,,,,,ainakaan ihan vielä.

Mutta kyllä ottaa aivoon tämä kunnollisen ihmisen halventaminen.

Nuoret töihin ja vanhat väsyneet eläkkeelle.

N-60
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

miten pääsen eläkkeelle

Kun kerran kaikki mustalaiset pääsee heti 18 täytettyään eläkkeelle, niin suomen valtio harrastaa rotusyrjintää kohdallani koska en itse pääse.
Olen 45 vuotias mies ja tahdon eläkkeelle. Kelle voin valittaa kohtaamastani rotusyrjinnästä?
En haluaisi enää tehdä työtä. Voisiko joku mustalainen tulla tilalleni että voisin jäädä kotiin.Sehän olisi jonkinsortin vuorottelua...

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta