Nyt on taas sodanvastaisen

mielenosoituksen aika

Nyt on taas sodanvastaisen mielenosoituksen aika.
Ensi lauantaina 18.3.2006 kokoonnumme Rautatientorille
ja lähdemme sieltä klo 15 kulkueena kohti Kampin uutta
Narinkkatoria. Siellä on pari puhetta ja kuullaan
tervehdyksiä.

Lisätietoja mielenosoituksesta Pysäyttäkää sota
-verkoston sivuilla osoitteessa
www.pysayttakaasota.net.

http://www.suomenshiiamuslimit.org/phpBB2/viewtopic.php?t=4283

3

391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osmium

      helppoa. Irakissa voi shiijat ja sunnit lopettaa toisetnsa ja muiden tappamisen. Saddam sai aikaan n. miljoonan ihmisen tuhon. Että marssikaa vaan Rautatietorillelle Suomessa, eikö teidän pitäis marssia siellä missä shiijat ja sunnit tappavat toisiaan?

    • Musmusuaa

      Kaikki mukaan. Terrorismia tukevien aranimaiden lippuja saa poltettavaksi minulta. Minut tunnistaa isosta mustasta parrasta ja valkoisesta turbaanista.

    • MIKSI?

      Allahin tahdon maanpäällinen tulkitsija. Imaami Ajatolla Ruhollah Khomeinin puhe jäljempänä...(shia)


      Pian on ”6 päivää” täynnä ja syksyllä 2005 oli enää noin 0.0333%:a aikaa jäljellä lunastukseen. 7:n päivän eli 1000 vuotisen sabatin lepopäivän alku telluksella noin 2014… (vertaus kuvallista maailman synnystä) http://members.surfeu.fi/reinosav/tempaus_ja_2.tulo.htm

      http://koti.japo.fi/%7Erlaukko/HetkiJumalanSanalle.mp3
      Latautuu pienen hetken... Kuulutko maailman laajuiseen morsius seurakuntaan?

      ---

      Olipa kerran Muslimi, Nimijuutalainen, Nimikristitty, Budhalainen ja Hindu

      (Voiko edes olla Nimimuslimia... tai jopa Nimibudhalaista sekä Nimihindua? Nimi liite tarkoittaa noin 90%:sentin osuutta kyseisessä ryhmässä)

      Ketkä heistä pääsee taivaan Isän luokse?

      Vastaus on todella yksinkertainen ja vielä jopa hetken löydettävissä....



      KOSKA MINULLA ON PALJON ASIOITA KESKEN GOHARIN, TAHA-ISLAMIN, BILON, CINON, EURTURKIN, KARIMIN, AABRA-HAMIN, KARVAPÄÄN, MINNI-MATLEENAN JA MONEN MONEN MUUN KANSSA JOIHIN OLEN TUTUSTUNUT TÄÄLLÄ NOIN 5 VUODEN AIKANA.

      SUOTHAN SEN ISLAM PALSTAN SHERIFFI MINULLE ILMAN TAQIAHIAA? NYT PUHUTAAN JO NIIN TÄRKEISTÄ ASIOISTA JOTEN ETHÄN PUHU MINUSTA KÄÄNNYTTÄJÄNÄ, SANO MIELUUMMIN HUUTAVAN ÄÄNENÄ SUOMI24:SELLA... EURTURK OPETTI MINUT AIKOINAAN NÄILLE TAVOILLE, ETTÄ VILJELLÄ SAA JA TÄÄLLÄ ON OTOLLISTA MAAPERÄÄ PALJON NYKYÄÄN... KOHTELIAASTI OLEN VASTAVUOROISESTI (VASTAPAINOKSI VUOSIEN KORAANIN KEHUMISEEN SUOMALAISILLE) PYRKINYTKIN SITÄ TEKEMÄÄN ELI TOTUUTTA JULKAISEMAAN KAIKESTA HUOLIMATTA.

      JA ALKUPERÄISEEN ASIAAN; KETKÄ HEISTÄ PÄÄSI TAIVAAN ISÄN KOTIIN?

      Keskustelun kulku:
      VERTAUS SINULLE LUK... 22:52
      Uskoisin että... 22:54
      Heidän onnenksensa heillä jokaisella 23:05
      EI OIKEA VASTAUS SINULLE LUK... 23:08
      ANNAN VIELÄ VÄHÄN VINKKIÄ... SINULLE LUK... 23:06
      Kun nyt herjaat muslimeita 23:11
      JOS ANNAN OMILLEKKIN "HUUTIA"!!! SINULLE LUK... 23:18
      Tämä tiettävästi ksym. 23:23
      TÄMÄ PALSTA NIMENOMAAN ON "MINUN... SINULLE LUK... 23:41

      JA TÄSSÄ KOHTAAN ISKI....ARVAA MIKÄ? DELETE...

      ---

      Ei enää taqiahiaa Suomessa… Please! (Hyväksyttävää, jopa palkittavaa valehtelua väärä-uskoisille?!!) Ainakin 100 kertaa poistatettu! Inhoan totuuden sensurointia mutta en myöskään hyväksy islam palstan sheriffin haukkumista henkilökohtaisuuksiin menemällä…

      http://youtube.com/watch?v=icGPiOabFw8
      Koran 5:60
      Apinoiksi ja sioiksi opetetaan jo lapsesta pitäen haukkumaan?! Huono on juutalaisten ja vääräuskoisten osa tämän palstan oppineidenkin mielestä vai olenko ymmärtänyt jotain väärin?

      Entäs kun historia kertoo että 360:sta epäjumalasta valittiin yksi?
      http://www.trakut.com/tuotteet/traktaatit/suomi/allahillaeiollutpoikaa/

      Maltillisesti… http://www.islamopas.net ja
      http://members.surfeu.fi/reinosav/jesuiitta.htm
      http://www.trakut.com/tuotteet/traktaatit/suomi/ sekä
      http://wwnet.fi/users/veijone/tietoisku.htm
      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=1000000000000010&posting=index166 Oikein vanhoja…


      Allahin tahdon maanpäällinen tulkitsija. Imaami Ajatolla Ruhollah Khomein. Seuraava puhe pidettiin 12.12.1984 Qomissa, islamin pyhässä kaupungissa (Iranissa). Konferenssissa jossa oli läsnä 30 islamilaisen maan edustajat, tapahtuma ajoittui profeetta Muhammedin syntymäpäiväksi, ja se sekä radioitiin että televisioitiin, seuraavassa osa puheesta.
      Jos sallitaan uskomattomien (infidels) jatkaa osaansa Maan (planeettamme) tuhoamisessa, tulee heidän moraalinen rangaistuksensa, joka heitä vähitellen kohtaa, vielä pahemmaksi. Jos me sen sijaan surmaamme uskomattomat, pysäyttääksemme heidän aktiviteettinsa, teemme heille itse asiassa palveluksen. Sillä siten heidän lopullinen rangaistuksensa (helvetissä) tulee lievemmäksi.
      Se, että sallitaan uskomattomien elää, on samaa kuin että hyväksyy heidän toimintansa. Se, että surmaa heidät, merkitsee samaa kuin että Allahin – Luojan käskystä suorittaa kirurgisen toimenpiteen.
      He jotka seuraavat Koraanin lakia, tietävät että meidän tulee totella Qissasin sääntöjä ja että meidän tulee tappaa. Sota on siunaus ihmiskunnalle ja maailmalle. Allah itse kehottaa miehiä lähtemään sotaan ja tappamaan. Koraani sanoo: Menkää ja taistelkaa kunnes kaikki korruptio ja tottelemattomuus jumalaista lakia kohtaan on hävitetty.
      Ne sodat, joita profeetta – siunattu olkoon hänen sielunsa – kävi uskomattomia vastaan, olivat jumalallisia lahjoja ihmiskunnalle. Sen jälkeen kun olemme saaneet voiton tässä sodassa ( Irakia vastaan) tulemme käymään muita sotia ja taisteluja. Sillä tämä sota ei vielä riitä. Meidän tulee jatkaa taistelemista kunnes kaikki mädännäisyys ja tottelemattomuus islamin lakeja vastaan on loppunut koko maailmassa. Koraani sanoo: Sota – sota, kunnes voitto on saavutettu. Uskonto ilman sotaa on typistetty uskonto. Mikäli Isa – (Jeesus) - Allah Hänen sieluansa siunatkoon – olisi saanut elää hieman kauemmin, olisi Hänkin tarttunut miekkaan kuten Musa (Mooses) teki aikaisemmin. Ne hovi-mullahit jotka väittävät että sota on vastoin pyhän kirjamme lakeja ovat islamin vihollisia. Mutta Allah olkoon ylistetty, nuoret soturimme tottelevat hänen käskyjään ja lähtevät taistelemaan. He tietävät että uskomattomien tappaminen on ihmisen (siis muslimin) kaikkein jaloin tehtävä Allahin palveluksessa.

      Ministeri: Kristityksi kääntynyt afgaanimies vapautettu ( 28.3. 08:58 )

      Pidätettynä ollut kristityksi kääntynyt afgaanimies on vapautettu, kertoo Afganistanin oikeusministeri Sarwar Danish. Danishin mukaan Abdul Rahman vapautettiin vankilasta viime yönä. Rahman, 40, vangittiin aiemmin tässä kuussa, koska hän kääntyi islamista kristinuskoon. Häntä uhkasi islamin sharia-lain mukaan kuolemantuomio. Eilen YK:n edustajat kertoivat, että Rahman hakee turvapaikkaa Afganistanin ulkopuolelta. (STT)

      Kommentti: Afganistanissa meinasi mm. Imaami Ajatolla Ruhollah Khomein opit toteutua sharia lain muodossa sheriffi! Miten sinä enää shialaisena kehtaat tehdä kaikkea mitä teet? En ymmärrä sinua? Olet puhunut, toiminut ja sensuroinut itsesi niin ”pussiin” kuin vain olla ja voi. Anna jo pelastaa itsesi valehtelemisesta ja valheen tieltä! Ota sinäkin jo vastaan pelastus Jeshuassa/Jeesuksessa Kristuksessa Nasaretilaisessa joka on tie, totuus ja elämä.( Joh 3:16)

      Ruotsista ja Norjasta kuuluu jo kummia…
      Norjalainen Dagbladetissa oli iso juttu siitä, että islamin sota meitä
      vastaan täällä Euroopassa on jo alkanut.
      http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/03/13/460523.html
      Sama juttu on myös ruotsissa ilmestyvässä internetlehdessä JIHAD MALMÖ
      http://jihadimalmo.blogspot.com/
      Islamilaiset on jo valloittanut Malmön ja Tanskasta muuttaa sinne lisää
      väkeä. Ruotsalaiset itse muuttaa pois Malmösta. Täällä tehdyn tutkimuksen mukaan juutalaisviha on maassa kasvanut. Musliimien keskuudessa juutalaisviha on jopa 83 prosenttia.

      Jumala rakastaa teitä mutta islam on todella raaka ja murhan himoinen humaani uskonto tekele. Jos vuoden jälkipuoliskolla ilmestyvä mahdi on unelmasi…muista että se on petosta! Tulevaa globaalista ekumenian petosta… Voi kun toivon islam palstan sheriffi ja monen muunkin palstan sheriffi että löydät sovituksen sielullesi ja synneillesi. On hienoa olla valkeissa Karitsan puhdistamissa vaatteissa jo nyt ajassakin ja lopullista lunastusta enää hetken odottaen. Siunausta!

      Annathan sheriffi sielusi jo pelastua Jeshuassa/Jeesuksessa Nasaretilaisessa?

      http://www.patmos.fi/ram/rm/mp3/tmv/tmv290106.mp3
      TODELLA PALJON ASIAA TAIVAAN JA MAAN VÄLILTÄ; HAMASISTA, MAHDISTA, JUMALASTA JA TULEVASTA… (kestää hetken latautua… mutta se kyllä kannattaa)

      Shalom ja Siunausta Jeshuassa/Jeesuksessa Kristuksessa Nasaretilaisessa
      T: EJsvP / palvelijoista vähäisin
      http://spaces.msn.com/ejsvp/

      http://keskustelu.suomi24.fi/servlets/search?advanced=1&hpp=25&poster=SHERWOOD-MEDIAT-EJSVP&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sort=date

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1448
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1002
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      751
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      715
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      697
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      670
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      659
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      644
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      608
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe