Tallinnan keikan tunnelmat tänne

suKka

Helsingin keikka oli jo nähty. Olisin silti katunut loppuelämäni jos en olisi mennyt myös Tallinnaan. Ei näitä saa missata.

Pääsin hallille hyvissä ajoin ja sain paikat läheltä lavaa.. Sitten vaan odottelua ja jännitystä.. Paikalla näkyi paljon ulkomailta tulleita faneja ja siinä oli aikaa jutella siinä tungoksessa niiden kanssa. Myös suomalaisia näkyi paljon.

Se oli ihanaa.. DM veti loistavan keikan. Yleisö bailasi ja piti aivan järjetöntä meteliä siinä pienessa hallissa alusta loppuun. Miksi Suomessa ei ole koskaan sellaista??! Kun Dave tuli siihen lähelle, vieressäni ollut tyttö pyörtyi syliini. Dave vaan seisoo siinä ja herättelen sitä tyttöä jonkun virolaisen kanssa.. Voi ei mikä keikka!

Aina kun tuli tauko, huudettiin vieressäni olleiden brittien kanssa sitä samaa...DEEEPEEEECHEE MOOODEEE.....DEEEPEEECHEE MOOODEEEEE...DEEPEEECHEE MOOODEEEEEEEEEE... Vaikka huusin aivan täysiä, en kuullut yhtään mitään. Kun biisi alkoi, taas pompittiin laulettiin ja heiluteltiin taas täysillä. Sinne ihan sekosi, meni aivan hysteeriksi..

Kun Goodnight Lovers tuli ja keikka loppui, se riitti. En enää olisi kaivannut lisää. Olin aivan puhki siitä onnesta. Jännitys oli purkautunut ja teki vaan mieli vaikka istua siihen lattialle pillittämään.

Tallinna oli parasta.

8

926

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petronella

      kiusaa tuolla tavalla! Aivan kamalaa lukea noin mahtavasta keikasta kun olisin niin hirveän kovasti halunnut itsekin siellä Tallinnassa olla! Oloni ei voisi olla onnettomampi :( Voi itku, olisi vain pitänyt nostaa opintolainaa, ja jättää tentit tekemättä. no, yksinpä olisin silti joutunut sinne konserttiin lähtemään *kurjuus*

      • Agent Orange

        No olisi varmasti ollut kyllä näkemisen arvoista! Ei tukholmassakaan tuollaista meininkiä ollut, ei täällä Pohjolassa osata =( voi että...ensi kerralla pitää muistaa varata lippu myös tallinnaan =) Tosin ne menee varmaan kaupaksi siellä alta aikayksikön.


    • Limppu70

      Ei vitsi sentään! Tommoseen olis pitänyt munkin säästää ropoja että olis saanut sen 6.3. Stadin uusiksi. Ja sun kertomuksen perusteella tuntuu siltä että olis kokenut jotakin tavallistakin ainutlaatuisempaa Virossa. No en ole kade mutta kuitenkin ;-) Joo hienoa että tunnelma oli tuollainen. DM taitaa muutenkin tykätä Tallinnasta, muistelen vaan että viime kiertueella ne tutustuivat Tallinnaan vähän enemmänkin, taisi olla virallisilla sivuilla jotain juttua tms. Mut kirosana kun en ollut itse tuolla päivittämässä fiiliksiä.

    • MrsFeathers

      ...onnellinen puolestasi ja onneton omasta puolestani; tuolla olisi ehdottomasti pitänyt olla! Seuraavan kerran KUN (ei siis jos) vastaava tilanne tulee, teen ihan mitä vaan, että pääsen paikalle...

    • Lallero70

      Tulipa oltua paikalla ja ei voi muuta kuin kehua...porukka oli täysillä tosiaankin mukana ja myös minäkin....kesäkuussa Metallicaa katsomaan :)

    • hienoa!!!!

      Minullekin iski hinku Tallinnaan samantien kun oli kotiin Helsingin keikalta selvinnyt! Ylimääräistä rahaa luotolta ja eikun huutamaan lippuja netistä. Loppukevät sitten maksellaan niitä sitten pois, mutta KYLLÄ KANNATTI! Pari kaveria oli myös lähdössä niin ei tarvinnut yksin lähteä haakuroimaan. Matkustus oli masentavaa, mutta kun päästiin satamaan ja Sakuhallille asti odottelemaan oli jo tunnelma katossa.

      Keikka oli mahtava, ja virolaisesta yleisöstä ois kyllä opittavaa suomalaisilla ja reilusti. Nyt vasta eka kerran ymmärsin mitä tarkoittaa kun bändi HUUDETAAN takaisin lavalle!!! Päästiin suhteellisen eteen massan sekaan pari metriä lavasta. Viereisen natiivitytön kanssa laulettiin kilpaa kovaa ja epävireisesti ja massan velloessa tiiviisti ja epäennustettavasti pääsi kerranki kunnon livehurmokseen. Harmiksi Personal Jesus ja Enjoy the Silence meni ohi, kun eteen aineellistui jostakin parimetrinen venäläinen känniääliö sidekickinsä kanssa, mutta onneksi se rauhoittui jonkinverran myöhemmin. Jotenkin sai paremmin nautittuakin keikasta, kun ei tarvinnut alussa olla niin jumissa siitä, että onko ne oikeasti siinä. Jatkot oli paikallisessa homobaarissa, ja dm:n livebiisejä ja remixejä soitettiin puoli kolmeen asti, että sai kerrankin tanssia itsensä hikeen dm:n tahtiin. Se kun on niiiiiiin harvinaista Suomessa. Pari tuntia unta ja eikun laivalla kotiin, ja illaksi töihin.

      Omasta mielestäni setät olivat kyllä paremmassa vedossa Helsingissä, mutta virolainen yleisö oli niin huumaava että niiden kanssa heiluessa keikka oli ihan käsittämätön kokemus.

    • Supporter

      Suomessa täytyy tietty käyttäytyä luterilaisesti. Katsomossa on istuttava paikoillaan, kuunneltiin sitten Modea tai Hallikaista. Mieluummin ollaan hiljaa ja heilumatta. Muuten tulee järkkäri-setä ja murisee ja näyttää habaansa. Jos et tottele, setä voi ottaa pers*-niskaotteen ja heittää lämpiön puolelle.
      Kaverit kertoi, etteivät saaneet bailata (tanssia, heilua, laulaa) Areenan yläkatsomossa. Valittajia riitti, potkuja sateli ja järkkäri-setä varmasti sai palkalleen vastineen. Kaverini sai pari potkua niskaan ja hartioihin kun bailaamisen ohella istui välillä. Toisaalta: sama monottaja ei itsekään pysynyt per** penkissä. Alemmassa katsomossa kaikki olivat kympillä mukana melkein alusta asti ilman esteitä. Meillä ei ollut hätää kun oltiin laillisesti hilluntaan tarkoitetuilla paikoilla.
      Niin, se Tallinna... Toipuminen kestää vielä.

    • (sisterofnight)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10682
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3033
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2849
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1709
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1656
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 82
      1478
    Aihe