Joitain asioita.

M135

(Tuosta kappalejaosta sen verran, että unohtakaa normaalit kappalejaot mitä kappaleet normaalisti ovat. Jos on pienempi väli, niin pitäkää lukemisessa pieni tauko älkääkä unohtako edellistä lausetta. Jos on isompi väli, niin aihe hieman muuttuu, muistamisen kannalta edellisen lauseen voi muistaa hämärästi.)


Miten naisten asemaa kohotetaan?

- Antamalla naiselle lisää työtä?

Siis naisten asemaa parannetaan antamalla naiselle lisää työtä?

- Ohhoh ohhoh. Siis. Työtä (?).

Näin miehen näkökulmasta kuulostaa, esimerkiksi omalle vaimolle ajateltuna hullunkuriselta. Täysin. Parantaisin siis vaimoni asemaa antamalla vaimolleni työtä? Työtä? - Omia töitänikö, muita töitäkö, mitä töitä, ihanko kiusaksi asti.




Monestihan puhutaan sitä että naisten asemaa työmarkkinoilla täytyy kohentaa. Siis työmarkkinoilla. Työmarkkinoilla.




Kyllä mielestäni naisten aseman kohentaminen on sitä, että naisten työntekoa vähennetään.

Mieskin on systemaattisesti vähentänyt omaa työtaakkaansa (tekniikka). Kyllä miesten aseman kohottaminen on myös sitä, että miehen työtä vähennetään. Tämä on niin kuin selvä asia, tähän täytyy pyrkiä.

Tekniikka on helpottanut ja vähentänyt miehen työtä. Tämä näkyy jo siinä, kun miehiä on niin paljon työttömänä.

Yritykset takovat suuria summia rahaa silti, ja mutta silti raha jakaantuu väärin.



Mutta. Nyt. Miehet elävät keskenään todella epä-tasa-arvon aikoja. Kaveria potkitaan. Potkitaan pellolle. Vaikka täysin itse voisi olla täysin samassa, potkitun asemassa. Ja silti vaikka potkitaan, ei anneta rahaa. Vaikka sitä olisi. Miehet riistävät toisiltaan.



Tuossa lössissä sitten miehen pitäisi vielä naisillekin tarjota työtä. Eivätkö naiset itse osaa mitään. Jos kerran sitä työtä tahtovat tehdä. Miksi täytyy vaatia miehelta sitä, että mies määrittelisi naisten työt. Kun hyvä että itsellekään riittää tässä töitä. Monella miehellä ei töitä olekaan.






Tänä päivänä töissä voi nukkua, kun koneet tekevät työt.

Moniko mies on nukkunut töissä? - Käsi ylös.

Minun käsi ainakin nousee.


Ja silti kaikki pyörii.



Äkkisiltään tulee joillekin mieleen, että ompas laiskaa porukkaa, tuohan on törkeää. Mutta ei se ole niin.










Monet eivät ajattele asiaa niin kuin sitä pitäisi ajatella. Täytyy ajatella niin, että keksinnöt helpottavat miehen työtä.

Ei missään nimessä niin, että keksinnöt ovat joillekin yksittäisille henkilöille vain rahankiskontaväline.

Tämä on tärkeä asia.

(Mitä tärkeämpi asia, sitä enemmän on kappelevälejä tuon lauserykelmän ympärillä korostamassa tuota tärkeää asiaa, ja näin tuo tärkeä asia tulee korostetuksi ja se on helppo lukea. Jotkut ilmeisesti keskittyvät vain "ulkonäkö" seikkoihin, keskittyvät epäolennaisiin asioihin, ihmettelevät joutavia, mutta eivät lue tekstiä.)











Ajatellaan asiaa menneisyydessä. Kun pyörä keksittiin. Ei silloin kukaan ollut rahaa tms. tyrkyttämässä.

Mutta tuo pyörä helpotti elämää. Tuo pyörä tuli kaikille yhteiseksi hyväksi. Se helpotti kaikkien elämää. Jäi aikaa enemmän lepoon ja hauskanpitoon. Jäi aikaa perheelle ja lapsille. Vaimolle.

(Koitappa tänä päivänä siirtää ilman pyörää mitään raskaampaa esinettä.)

Asiat eivät ole muuttuneet noista ajoista. Asioiden ei pitäisi antaa muuttua noista ajoista.

Jos tänä päivänä mies nukkuu töissä. Se on oikein. Se on hyvä. Kyllä koneet jaksaa pauhata. Hyvä kun ei itse tarvitse.




Voisi vielä jotenkin verrata nyky-ajassa, kun mies keksi lääkkeen, johon ei ottanut minkäänlaisia itse-oikeuksia, antoi tuon lääkkeen ilmaiseksi, tuon lääkkeen kaavan. Ilmaiseksi kaikkien yhteiseksi hyväksi.

Mutta jotkut yhtiöt pitävät perkeleen moisia koukeroita lääkkeissä, vaikka joillakin lääkkeellä olisi täysin selvät vaikutukset terveys-asioissa nyky-ajassa. Siellä liikkuvat niin perkeleen isot rahasummat, että terveitä oksettaa tuollainen hävyttömyys, kun sairaat itkevät noiden lääkeyhtiöiden hävyttömyyksien tähden.






Tänä päivänä suhteellisuuden taju on unohdettu.




Ja hyvinvointi jakautuu päin persettä suoraan sanottuna.

Puhutaan paljon tasa-arvosta. Puhutaan sukupuolten välisestä tasa-arvosta. Miten sukupuolet voivat saada keskenään tasa-arvon aikaan, kun mies-sukupuoli kohtelee omaa sukupuoltaan epä-tasa-arvoisesti.

Näkyypä joskus sitäkin, että nais-sukupuoli kohtelee sisariaan epätasa-arvoisesti.

Aika moista seka-melskaa.



Tässä oli monta asiaa samassa syssyssä. Koittakaa jaksaa.

5

423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • töitä

      Töitä tehdään tietenkin, että saadaan rahaa. Jos naiset eivät tee PALKKAtöitä, niin he ovat riippuvaisia siitä kuka sitä tekee.

      Sovinistiseen malliinhan kuuluu se, että nainen tekisi töitä kotona ilman palkkaa ja mies antaa rahaa, jos huvittaa. Eli nainen olisi täysin riippuvainen miehestä. Näinhän se ennen on ollutkin.

      • M135

        "Töitä tehdään tietenkin, että saadaan rahaa."

        - Tämä on yleinen mielipide, mutta tuota voi myös ajatella kriittisesti.



        "Jos naiset eivät tee PALKKAtöitä, niin he ovat riippuvaisia siitä kuka sitä tekee."

        - Eivät ole.

        "Sovinistiseen malliinhan kuuluu se, että nainen tekisi töitä kotona ilman palkkaa ja mies antaa rahaa, jos huvittaa."

        - Ei kuulu sovinistiseen malliin.



        "Eli nainen olisi täysin riippuvainen miehestä."

        - Ei ole.

        "Näinhän se ennen on ollutkin."

        - Ei.





        Pahoittelen, mutta en jaksa perustella.


    • Malice

      Siis tottakai minä voin jäädä työttömäksi, jos siitä huolimatta raha virtaa suoraan omaan pussiin.. ilman että siinä tarvitsee parisuhteen mieheen joka työt tekee. Tietenkin rahalahjoitukset ovat tervetulleita :D Tämähän vasta olisi naisen aseman parantamista. Miehet tehköön kaiken työn ja sitten palkat vaan kerätään kokoon ja jaetaan tasapuolisesti naisten kesken. Me voidaan sitten käydä ulkomailla, ostaa vaatteita ja käydä kasvohoidoissa sun muissa. Kannatan ajatusta :D
      Mitä sinä siitä koko ajan valitat että miesten on tarjottava naisille työtä? Eivätkö naiset itse osaa tehdä mitään? Jos sitä työtä lähtee hakemaan niin en minä ainakaan pääpomon sukupuolta ensimmäisenä katso. En lähde "kinuamaan miehiltä työtä" vaan lähden hakemaan elantoa itselleni. Kuulostat siltä kuin miehet omistaisivat tämän maan työmarkkinoineen päivineen. Että naisten pitää miehiltä töitä pyydellä. Ihan sovinistinen näkökanta, siinä mielessä kuin minä tuon termin ymmärrän.

      Työttömien joukossa on paljon enemmän masennusta ja paljon yksinäisiä ja syrjäytyneitä ihmisiä. Sanot että työ on rasite. Ei se ole, jos sitä on sopivasti. Oletko kuullut että fyysinen rasitus tutkitusti pitää masennusta ja muuta mielenterveyshäikkää loitolla? Tiesitkö että on tarpeellista tuntea tekevänsä jotain tärkeää? Uskoisin että monet saavat juuri työstään tällaista tyydytystä. Jotkut ovat jopa ylpeitä työpaikastaan, jos se on hyvä. Eikä tämäkään maa pyörisi jos kukaan ei tekisi mitään. Ihmiset turhautuvat jos ei tarvitse tehdä mitään. Turhautuneet ihmiset tekevät kaikenlaista typerää.

      Sinun jutuistasi saa selvästi sen vaikutuksen että mielestäsi nyky-yhteiskunta on miesten rakentama. Ihan kuin naiset eivät olisi tehneet mitään. Naisten päästessä työelämään emme saisi mitenkään puuttua miesten rakennelmiin. Pitäisi kehittää omia. Haloo?! Naiset ovat aina tehneet töitä, useinmiten ilman palkaa, kotona. Tämä yhteiskunta on ihan yhtä paljon naisten kuin miestenkin. Se on yhteinen. Et voi puhua työmarkkinoista kuin ne olisivat miesten omistama systeemi.

      • M135

        Vastailen myöhemmin.


      • M135

        "Siis tottakai minä voin jäädä työttömäksi, jos siitä huolimatta raha virtaa suoraan omaan pussiin.. ilman että siinä tarvitsee parisuhteen mieheen joka työt tekee. Tietenkin rahalahjoitukset ovat tervetulleita :D"

        "Tämähän vasta olisi naisen aseman parantamista."

        - Olet oikeassa.

        Ja miten tuo tapahtuu ja näkyy yhteiskunnassa, niin sanoisin että joissakin vähemmistöperheissä tuo toteutuu.

        "Miehet tehköön kaiken työn ja sitten palkat vaan kerätään kokoon ja jaetaan tasapuolisesti naisten kesken. Me voidaan sitten käydä ulkomailla, ostaa vaatteita ja käydä kasvohoidoissa sun muissa. Kannatan ajatusta :D"

        - Jos me miehet todella toimisimme yhteiseksi hyväksi yhdessä, niin naisilla olisi kyllä oikeasti helppoa. Mutta myös meillä miehillä olisi helpompaa. (jos joka miehellä olisi työpaikka, niin olen sitä mieltä, että työpäivän pituus olisi n. 6 tuntia)

        "Mitä sinä siitä koko ajan valitat että miesten on tarjottava naisille työtä? Eivätkö naiset itse osaa tehdä mitään?"

        "Jos sitä työtä lähtee hakemaan niin en minä ainakaan pääpomon sukupuolta ensimmäisenä katso."

        "En lähde "kinuamaan miehiltä työtä" vaan lähden hakemaan elantoa itselleni. Kuulostat siltä kuin miehet omistaisivat tämän maan työmarkkinoineen päivineen."

        "Että naisten pitää miehiltä töitä pyydellä. Ihan sovinistinen näkökanta, siinä mielessä kuin minä tuon termin ymmärrän."

        - Mielestäni naisten ei pidäkään miehiltä töitä pyydellä.

        - Painotan sitä vielä, että jos minä en tarjoa naiselle ansiotyötä, niin naisella on oikeus vaatia minulta sen sijaan 100 % rahaa ja elantoa. Ja minulla on se velvollisuus antaa. Voin tarjota kahta asiaa. Hikistä työtä, tai oikeaa rahaa. Mitä nainen haluaa?


        - Jos minä saisin päättää, niin joka-ikinen ovi ja joka ikinen holvi olisi auki naisille. Ei olisi mitään salaisuuksia naisille.

        "Työttömien joukossa on paljon enemmän masennusta ja paljon yksinäisiä ja syrjäytyneitä ihmisiä. Sanot että työ on rasite. Ei se ole, jos sitä on sopivasti."

        - Itse en määritä ihmistä sen perusteella, mitä työtä tekee. Itse määrittelen ihmisen täysin toisella tavalla. Työtön ihminen on aivan yhtä hyvä ihminen kuin työssä oleva.

        Vaimollani ei ole työtä, nk. ansiotyöpaikkaa. Vaimoni tekee silti sitä, mitä on parhaaksi katsonut.

        Nykyisessä tilanteessa, missä työttömiä on paljon, voisi kenties jopa ajatella, että vaimoni on antanut jollekin työpaikan.





        - Elämässä on paljon muutakin kuin pelkkä ansiotyö.

        - Itsekin teen työtä vain pelkästään sen tähden, että siitä saa rahaa perheelle.



        Maailmassa on keksitty paljon työtä helpottavia välineitä ja työ on sen johdosta vähentynyt.

        Ei se ole työttömän vika, että on tänä päivänä työtön. Työttömän on turha olla itsesäälissä "en ole mitään, kun minulla ei ole työtä".



        Mutta rahat ovat jakaantuneet päin persettä suoraan sanottuna, niin kuin olen sanonut jo aiemminkin.




        "Oletko kuullut että fyysinen rasitus tutkitusti pitää masennusta ja muuta mielenterveyshäikkää loitolla? Tiesitkö että on tarpeellista tuntea tekevänsä jotain tärkeää?"

        - Ihminen tekee tärkeää koko ajan, teki mitä tahansa.

        "Uskoisin että monet saavat juuri työstään tällaista tyydytystä. Jotkut ovat jopa ylpeitä työpaikastaan, jos se on hyvä."

        - Itselleni on sanottu usein, että minä varmaan tykkään työstäni, koska olen tehnyt sen aina hyvin ja nk. ahkerasti. Mutta en saa tuosta minkäänlaista tyydytystä. Työ on rasite. On mielestäni väärämielistä ajatella, että työ toisi jotakin omantunnon arvoa. Työ on rasite.

        On tietysti erikoista, jos vihaa työtään, mutta kumminkin panostaa sen tekemiseen. Mutta ainakaan ilmapiiri ei ole tekopyhää.

        "Eikä tämäkään maa pyörisi jos kukaan ei tekisi mitään."

        - Ei niin.


        "Ihmiset turhautuvat jos ei tarvitse tehdä mitään. Turhautuneet ihmiset tekevät kaikenlaista typerää."

        - Suotta työtön tuntee omantunnontuskia. Se on minun mielipide.

        "Sinun jutuistasi saa selvästi sen vaikutuksen että mielestäsi nyky-yhteiskunta on miesten rakentama. Ihan kuin naiset eivät olisi tehneet mitään."

        - Miehet ovat tehneet sen, mitä miehet ovat tehneet. Raskasta fyysistä työtä.

        Naiset ovat tehneet paljon. Mutta miehet ovat säästänee usein naista. Oikeastaan vasta 80 luvulla on miesten mielissä pyörinyt jokin kumma "tasa-arvon käsite".

        Nykymies ei osaa säästää naiseltaan työntekoa.


        "Naisten päästessä työelämään emme saisi mitenkään puuttua miesten rakennelmiin."

        - Mitä mies oikeastaan on rakentanut. Kaikki suuri on orjien rakentamaa, ei työnjohtajat siellä ole pyörineet. Siellä miehet tippuvat katoilta ja räjähtelevät ilmaan.

        - Mikä on hienoa tässä maailmassa. Mikä todella on arvokasta ja haalimisen arvoista.



        "Pitäisi kehittää omia. Haloo?! Naiset ovat aina tehneet töitä, useinmiten ilman palkaa, kotona."

        - Tiedetään.

        "Tämä yhteiskunta on ihan yhtä paljon naisten kuin miestenkin. Se on yhteinen. Et voi puhua työmarkkinoista kuin ne olisivat miesten omistama systeemi."

        - Kun minä puhun työmarkkinoista, niin minä puhun fyysisesti rasittavasta työstä. Minä en puhu mistään toimistohommista, enkä kynänpyörittelystä. Enkä politikoinnista. En byrokratiasta. Minä puhun niistä miehistä, ketkä menevät ensimmäisinä, ja lähtevät viimeisinä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4603
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe