epätietoinen!!

zerg

Voisko joku pistää mulle tänne paljon juonipaljastuksia tältä kaudelta ja miksei vaikka enskaudeltaki??? Ois mahtavaa lukea niitä...=) Kiitos jo etukäteen..!!

2

339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PrincesSparcle

      Trey palaa, sen kaikki jo varmaan tietävät. Ryan ja Marissa palaavat hiukan tämän jälkeen yhteen jakson 20. The O.C. Confidential lopussa, jossa he suutelevat autossa. Asiat näyttävät jo menevän hyvin, mutta Ryanin lähtiessä Miamiin Marissa viettää viikonlopun Treyn kanssa ja Trey menee sotkemaan asiat - hän yrittää rannalla raiskata Marissan, ollessaan ottanut vähän huumeita. Marissa ei pysty kertomaan kellekään asiasta, varsinkaan Ryanille ja Ryan on pitkän aikaa ihmeissään, miksi Marissa on niin hermostunut hänen seurassaan.
      Yhdessä jaksossa Trey väittää Marissan tyrkyttäneen itseään Treylle, mutta loppujen lopuksi Ryan ei kuitenkaan usko tätä. Viimeisessä 2. kauden jaksossa (24. The Dearly Beloved) Ryan saa selville asiasta ja menee selvittämään asiat omalla tavallaan - tappelemalla siis. Mutta Trey on tietysti vanhempi ja siksi myös vahvempi. Juuri, kun Trey on paiskaamassa lankapuhelimen Ryanin naamaan, Marissa astuu sisään asuntoon eikä voi muuta tehdä kuin ampua Treyta, pelastaakseen Ryanin.

      3. kaudella epäillään, että ampuja oli Ryan, hänellähän oli selvät motiivit ja alun perin hän oli henkilö, joka meni tappelemaan Treyn kanssa. Ainoa todistaja Ryanin ja Marissan lisäksi oli Trey, joka selviää kuin selviääkin ollessaan koko kesän koomassa, mutta hän sanoo Ryanin ampuneen häntä - miksi? Koska Julie kiristi tätä sanomaan niin. Marissa ei tietenkään olisi voinut joutua vankilaan, mutta Julielle taas kaikkein tärkeintä oli maine. Ryan oli jo menossa nuorisovankilaan, mutta lopulta Marissa saaiTreyn kertomaan, että Marissa oli ampuja eikä Ryan.

      Loppu hyvin kaikki hyvin? Ei läheskään. Raiskausyritys/ampumis juttu oli niin iso, että siinä oli parille pitkäksi aikaa selviteltävää ja kestettävää. Ryan ei tunnetusti ole hyvä puhuja, joten Marissa tukeutui uuteen ystäväänsä Johnnyyn, johon hän tutustui mennessään uuteen kouluun. Ystävyys muuttui Johnnyn kohdalta lopulta rakkaudeksi ja hän tunnusti sen Marissalle. Tämänkin jälkeen kaikki oli melkein hyvin, Ryan sai tietää Johnnyn rakastumisesta ja suhtautuu siihen niin hyvin kun vain ihminen pystyy.

      Kaitlinin, Marissan siskon, palatessa asiat mutkistuivat entisestään. Kaitlin piti vähän hauskaa Johnnyn kanssa, tietenkin vain kostaakseen Marissalle (Kaitlinin ollessa pieni hän oli kasvanut Marissan varjossa, hänen synttäreillekin kaikki tulivat vain katsomaan Marissaa) ja saadaakseen tämän mustasukkaiseksi. Oliko siis Marissalla tunteita Johnnya kohtaan? Se on ollut kysymys nro 1. jo pitkän aikaa, jota Ryankin alkoi epäillä. Juuri, kun Marissa sai Ryanin vakuutetuksi että hän rakastaa vain ja ainoastaan Ryania, Johnny kuoli tippuen kalliolta kännissä, ja sama kysymys Marissan tunteista nousee uudestaan pintaan. Ryan ja Marissa riitelevät paljon asiasta, kunnes lopulta 16. jaksossa eroavat joten kuten sovussa - molemmat ovat samaa mieltä, ettei heidän juttunsa yksinkertaisesti enää toimi.

      Kaksi jaksoa taaksepäin mukaan astui myös Sadie, Johnnyn serkku. Tällä ja Ryanilla on nyt ollut vähän jonkinlaista säpinääainakin viime jaksossa, jolloin Ryan oli Sadien kanssa etsimässä Johnnyn isä saadakseen tältä rahaa Johnnyn äidille.


      ------------------------------------


      317 The Journey

      Suurin osa jaksosta käsitteli Marissan ja Ryanin eroa, joka tapahtui viime jakson lopussa. Molemmat olivat selvästi todella masentuneita erosta, ei kumpikaan oikeastaan sitä olisi tahtonut, mutta se oli kaikkein paras vaihtoehto ongelmien kannalta. He eivät koko jaksossa puhuneet kertaakaan toisilleen, mutta Summer ja Seth yrittivät kovasti auttaa - joko he palaisivat takaisin yhteen, tai molemmat siirtyisivat eteenpäin. Ja saattoi huomata, että he siirtyivät eteenpäin - Ryanilla on vähän säpinaa Sadien kanssa (Johnnyn serkku) ja Marissalla Volchockin, vaikka Marissa aluksi sanoi ettei ole ollenkaan kiinnostunut.

      Oli siis Ryanin 18-vuotis synttärit. Heidän ei pitänyt pitää kuin pienet juhlat, mutta Seth järjesti juhlat Bait Shopiin - tosin suurin osa ihmisistä ei edes tuntnut Ryania, Seth vain tahtoi isojen juhlien tuntua.

      Puhuin Sadiesta ja Ryanista ylempänä. He ovat tosiaan todella hyvä ja jotenkin suloinen pari, ainakin omasta mielestäni (: Ryan on auttanut Sadieta viime jaksoissa kunnostamaan erästä asuntoa, ja tämän uusimman jakson lopussa he tanssivat hitaita.

      Neilillä ja Juliella menee edelleen hyvin. He olivat jo pitkään tahtoneet kertoa Summerille ja Marissalle suhteestaan, mutteivat olleet onnistuneet, kunnes Summer sanoi tietävänsä jo asiasta. Marissa ei vielä tiennyt, mutta Julie kertoi hänelle ja yllättävän hyvin Marissa näytti jutun ottavan.

      Sandy etsi Ryanin äidin Dawnin käsiinsä ja yritti saada tämän Ryanin 18-vuotis syntymäpäiville. Aluksi Dawn suostui, mutta kävikin ilmi, että tämä oli valehdellut ja lähti jättäen vain kirjeen Ryanille.

      Toivottavasti siinä oli tarpeeks juonipaljastuksii sulle. :)

      • zerg

        Kiitti tosi paljon...=)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe