Mitä Jalonen itseasiassa sanoi

Tykki-Tami

nelosen haastattelussa? Ensinnäkin hän oli kovin sarkastinen ikäänkuin poissa tolaltaan mikä on ymmärrettävää tuon HPK-katastrofin jälkeen, mutta ei ollut normaalia Jalosta ja toisekseen hän syytteli raskaasti "seitsemättä" ja "kahdeksatta" pakkiaan? Pelureita joiden peliaikaon jäänyt sekä pleijareissa että runkosarjassa kovin vähälle. Nyt Jalonen syyllistää näitä kavereita julkisessa TV-haastattelussa. Ei normaalia Jalosta. Itseasiassa Jalonen voisi katsoa peiliin,miksikö? siksi että peluutetaan pelin kannalta ratkaisevilla hetkillä juuri noita kavereita. Kenen vastuu? Toisekseen, miksi heitä ei peluuutettu tasaisesti koko kauden? kenen vastuu? Mutta ratkaisevin kysymys kuuluu; Jalonen on syyllistänyt joukkueestaan kaksi pelaajaa - virhe johon esim. Toivola ei ole sortunut, mutta virhe johon toinen Jalonen (Kari) sortui syyllistäessään Pietilää - ja nyt kysymys kuuluukin, miten Jalonen korjaa joukkueen sisällä virheensä, virheelliset lausuntonsa? vai onko joukkue nyt epäyhtenäinen Jalosen lausuntojen jälkeen? Jos näin on niin toivottavasti jälkianalyysit osoittavat miksi Hämeenlinnassa ei kylvetetty saunassa poikaa keväällä 2006.

6

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laura1

      Särähti pahasti korvaan se syyllisen esiin kaivaminen kokemattomammasta päästä. En olis uskonut Jukka Jalosesta tuollaista! Aina ollut tasokas valmentaja. Vaativa, mutta oikeudenmukainen. Nyt taisi pettymys pistää kielenpäälle sanoja, joita katunee myöhemmin.

    • kaupunkilainen

      Itseasiassa Jaloselta kysyttiin syytä pelin vauhdin vähenemiseen yms ja selitys oli että ei kolmos ja neloskentän (seiska ja kasi)pakit pelaa yhtä paljon joten vauhti, kunto ja taito ei ole samalla tasolla kuin ykkös- ja kolmospakeilla eli ykkös ja neloskentän pakeilla. Tämähän on se tosiasia jonka takia osa pelaajista on ns ykköskentässä ja loput muiss aja joku istuu penkin päässä..

      Jalosen lausunnot ovat sitäpaitsi usein tietyssä tilanteessa sarkastisia kuten tuossakin tilanteessa jossa hän myös sanoi joukkueen pelistä muitakin totuuksia.

      Taitaa risoa se avauskommentti Tamin asiantuntija-analyyseistä?

      Totuushan on ollut että jatkuvasti HPK saa jäähyjä helpommin kuin vastustaja ja vasta kun kerho siirtyy pelaamaaan samalla takstiikalla kuin vastustaja niin homma alka aolla tasapuolista.

      Moniko muuten muistaa että Leolta lähti kalusto jo kertaalleen kun suuhun tuli kiekko? Miten ne hampaat nyt lähti toistamiseen?

      Alkajaisiksi kannattaa tutustua jääkiekon perusasioihin ja sitten alkaa ruotimaan täällä tarkoitushakuisesti vähän taitavammin!

      Lisäksi on aika vaike ahavaita että kirjoitat sekaisin kahdesta jalosesta..

      • pashaa

        koko kirjoituksesi.
        Näin "ulkopuolisena" kun olen katsellut finaalipelejä, niin kyllä se on Ässien joukkue joka saa helpommin jäähyt, aivan selkeästi.

        "Moniko muuten muistaa että Leolta lähti kalusto jo kertaalleen kun suuhun tuli kiekko? Miten ne hampaat nyt lähti toistamiseen?"
        - ei kai ne kaikki lähteneet edellisellä kerralla?

        Jalosen kommentti Tammisesta oli muuten hyvin osuva ;-)


      • Laura1

        Sarkastisuus on taitolaji, jota arvostan, mutta nyt se ei natsannu sikäli,että jos siitä oli kyse, niin väärässä paikassa väärään aikaan. Ei ollut siis uskottavaa.
        Mä ainakin sain aloittajan Jaloset eroteltua hyvin toisistaan=)
        Uskon, että meitä on useampiakin, jotka kuultiin "samoin korvin" Jalosen Jukan haastattelu. Toivottavasti ei kuitenkaan jatkossa tarvitse ymmärtää noin vaan sarkasmi esiintyisi muualla kuin henkilökohtaisuuksissa.


      • Kerho
        Laura1 kirjoitti:

        Sarkastisuus on taitolaji, jota arvostan, mutta nyt se ei natsannu sikäli,että jos siitä oli kyse, niin väärässä paikassa väärään aikaan. Ei ollut siis uskottavaa.
        Mä ainakin sain aloittajan Jaloset eroteltua hyvin toisistaan=)
        Uskon, että meitä on useampiakin, jotka kuultiin "samoin korvin" Jalosen Jukan haastattelu. Toivottavasti ei kuitenkaan jatkossa tarvitse ymmärtää noin vaan sarkasmi esiintyisi muualla kuin henkilökohtaisuuksissa.

        olevan varsin Ässä-vetoisia. Niin telkkarissa, kuin Suomi24:lläkin.


      • Laura1
        Kerho kirjoitti:

        olevan varsin Ässä-vetoisia. Niin telkkarissa, kuin Suomi24:lläkin.

        ovat Kärpät ja Ilves. Näistä kahdesta finalistista kallistun aavistuksen Ässien suuntaan siksi, että se löi Kärpät ja se on jo jotain. Toisaalta olen kirjoittanut myös niin,etten surisis Hpk:n menestystä myöskään, koska sillä ei ole vielä yhtään mestaruutta. Hpk pelaa taidokkaammin kuin Ässät. Ässät puolestaan fyysisemmin. Viime pelin perusteella (sen verran mitä ehdin seurata) Hpk on kyllä ansainnut pytyn.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4849
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1468
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1218
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      859
    Aihe