Moi!
XP:ssä on vakioasetuksena rasittava ominaisuus: Jos konetta ei käytä muutamaan minuuttiin, se loggautuu tilaan jossa listataan loggautuneet käyttäjät ja kuinka monta ohjelmaa on käynnissä.
Saako tämän ominaisuuden jotenkin kytkettyä pois päältä?
XP:ssä on vakioasetuksena rasittava ominaisuus: Jos konetta ei käytä muutamaan minuuttiin, se loggautuu tilaan jossa listataan loggautuneet käyttäjät ja kuinka monta ohjelmaa on käynnissä.
Saako tämän ominaisuuden jotenkin kytkettyä pois päältä?
Vastaukset 2
Vanhimmat
vaan mikä lienee asentamasi ohjelma tai viirus.
tai virranhallinnan asetuksista.
En ulkoa muista ihan tarkkaan kuinka meni, mutta klikkaa hiiren oikealla työpöydällä ja valitse ominaisuudet -> näytönsäästäjä välilehti.
Siinä näytönsäästäjän päällemenon ajan alapuolella lukee jotakin palaa tervetuloa ikkunaan jne. Jos siinä on täppä ota pois.
Tai sitten jos ei auta, niin virranhallinnassa on myös samanlainen kohta, mistä asetusta voi muuttaa.