Ajokoulu Aulis Salo Coach Turku?

style1

Onko tietoa tästä autokoulusta?

8

2737

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ***

      Ei oo tietoo. On kuule tosi väsyneen näköinen mesta! Pysähtyneisyyden oikein "haistaa". Itte kävin Easy Driverissä vuosi sitte. (vähä ruuhkaa mut ei paha) Jaksoin kävellä coachin ohi 80m, jaksa sinäkin...

      • Tyytyväinen asiakas

        Itse olen suorittanut ajokorttini Coachissa ja hiton tyytyväinen siihen. Ei ulkonäkö tästä paikasta huonoa tee. Tästä paikasta tulee takuu varmasti hyvä palvelu. Reippaasti sisään vaan ja kyselemään.


      • toinen tyytyväinen
        Tyytyväinen asiakas kirjoitti:

        Itse olen suorittanut ajokorttini Coachissa ja hiton tyytyväinen siihen. Ei ulkonäkö tästä paikasta huonoa tee. Tästä paikasta tulee takuu varmasti hyvä palvelu. Reippaasti sisään vaan ja kyselemään.

        Lisäisin tähän vielä, että ajokortillisille järjestettävä preppausajo oli Coachissa todella edullista muihin autokouluihin verrattuna. Ajokerrat olivat reilun pituisia ja aika järjestyi lähes silloin kun halusi. Opettajissa ja autoissa ei niissäkään ollut mitään vikaa, sain jopa harjoitella farmariautolla toivomukseni mukaan.

        Tarkoitukseni oli prepata vielä lisää nyt talviliukkailla ja "preppauttaa" vaimokin, joka ei ole ajanut moneen vuoteen. Kauhukseni huomasin kuitenkin juuri, että liikehuoneisto oli vuokrattavana, eivätkä Coachin nettisivutkaan enää toimi. Onko se lopettanut toimintansa? Mistä nyt löydän samanlaisen tilalle?


    • jeps, ilmeisesti coach on lopettanut toimintansa. nyt mun pitäisi kuitenkin vielä käydä kakkosvaihe, ja näyttää siltä,ettei onnistu enää coachilla. Mistä ihmeestä revin todistuksen pimeelläajosta (kävin sen 2005 syksyllä) tuonne uuteen kouluun, jos koko coachia ei kerran ole enää olemassa?

      • kännynumeroon

        Saat todistuksen pimeänajosta soittamalla yrityksen nimellä olevaan matkapuhelinnumeroon, joka löytyy ainakin Webinfosta.


    • fia

      saitko numeroon tuohon coach autokouluun? mun pitäis saada tuo pimee ajon todistus... olen yrittänyt löytää mut en oo onnistunu löytämään..

    • ei niin tyytyväinen

      dodih. alotin ajokoulun vähän ennen ku menin armeijaan ja meinasin et kerkeen sen kortin ajaa ennenku armeija alkaa. en kuitenkaan kerenny ja pari ajoa jäi ajamatta mut kortti kuitenkin teoriakoetta/inssiä lukuunottamatta maksettu. mukavaa päästä armeijasta ja huomata et ajokoulu hävinny johonkin...

      • yks tyytyväinen

        ite kaipasin myös pimeentodistusta ja yrityshaku.fi.stä löytyi yhteystiedot. Sain sitten sen kakkosenkin hoidettua ihan yhtä hyvällä palvelulla kun aikanaan koko kurssin.
        Eli kaikki vanhat ja uudet soittakaa Coachille !!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2793
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2370
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2150
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1934
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1786
    6. 141
      1762
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1501
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe