Seppo Saurio n warrior Kick Potkujen Liputuspäivä..hehe.=)

warrior kick Liputtaja.

Moro Kaikki oisin pistäny tänne pari faktaa tosta kyseisestä Seposta A.K.A Alias Seppo Saurio : sta .=) kun jätkä ei näköjään osaa sitä kertoa kenellekkään itse.

..Joten so täs vähä pari faktaa jotka satun tietämään kyseisestä kundista tunnen tyypin kohtuu hyvin tiedän aika paljon..kyseisest kundista.=).

1. Seppo siis alias kaikkien tietämä ja tuntema "Seppo Saurio" on ehkä hauskin ehkä kaikista tuntemistani ihmisitä aidoin ja rehellisin hauskin läpän heittäjä huumoria repee sinne sun tänne kaveri osaa heittää hiton vitun hyvää läppää.=).. Ainaki nykyään en sit tiedä ennen mut nykyään ainaskin on. Tämä kaveri on Itämaiselle elämän tavallensa , sekä itämaiselle elämänsä tyylille sekä omalle henk.kohtasel harrastukselleen Kickboxing Potkunyrkkeilyl 100 % omistautunu kaveri tiedän se ...fakta teille ihan vain.=) ja sekä kans sille sen Thaiboxing Thainyrkkeily lajille yhtä pal yhä kaiketi molemmil. , Sekä Orientalismille ja Thaimaalaisuudelle , sekä Buddhalaisuudelle 100 % aito lojaali pettämätön ja rehellinen.

2. Sepi : n kotisivujen ongelma oli et kotisivujen tekijällä oli deadline aikataulu kaiken aikaa pääl ei ehtinyt tehdä rahasta edes Sepin kotisivuja kunnolla. Se kotisivujen kyseinen rakentaja host , se niiden tekijä piti vähän väliä lomaa vähä väliä velotti aina lisää ja lisää ei viitsinyt eikä halunnut tehdä Sepin kotisivuja sovitun raha summan takiakaan kunnolla. Jos multa kysyttäis ois kait aika kaikesti vastaus et: Mun mielestäni aika epäpätevä kaveri tekemään yhtään mitään sellainen sais vetään ittensä hirteen ja munista ittensä kattoon jojoon mun puolestani ainakin nolatessaan jonkun ihmisen koko kaupungin , koko ehkä. Suomen ympäri pilatessaan Sepin nimen , maineen ja ehkä kaiken tääl päin Suomes lähestulkoon siinä teille kaikkien etsimä vastaus koskien Sepin Kotisivuja. Oon taas ite Sepin maineen takia tosi pahoillani sen hostin eli kotisivujen tekijän omien tekemiensä julkisten maineen pilaus ja maineen mustamaalaus virheiden takia.

3. Mitä Seppo saurio : n eli Sepi : n kotisivuihin tulee niih juuh kait täs kaiketi ois todellinen syy mitä Sepi ei kehtaa eikä uskalla eikä viitti kertoa kenellekkään yhä vieläkään joka on et siinä sitten meni Sepiltä sen yrittämät omat kotisivut menivät täydeksi sudeksi ja julkiseksi skeida läppä vitsiksi sit kertaheitolla. Olen Sepi tosi pahoillani ja myös silti tosi pahoillani valmiiksi edes tekemättömillä kirjoitus ongelmilla ja kirjoitusirheillä ja täydellä epäkyvykkyydellä aiheutetusta julkisesta sua koskeneesta maineen pilaus ja mustamaalaus yrityksestä Sepi rulettaa yhä.! , Sepi Rulez.! Sepi Presidentiks.!!! äänestäkää..=)...=)..=)..

4.Tuomiolle sellaine paskiainen.!. joka päätti tehdä tahallaan rahastaen Sepiä ja kiskoen hintaa siltä sen kotisivujen suoranaisesta pilaamisesta tahallaan hirteen sellaine Vitun Kusiaivo.

5.Siinä teille kaikille perus-syy sen takia siitä johtuvat sanoja , tekstejä ja juttuja toistelevat kamalat kirjoitus virheet jotka olivat Sepi : n kotisivuilla Tässä teille lukijoille fakta tieto siitä asiasta mitä näköjään yhä kaikki pohtivat mielessään.

6.Et vittu saatana teitä muita matoja repikää siitä sit huumoria.! Sepi on aito aitoa kamaa alusta loppuun saakka .. Tiedän että monet väittävät muuta lähestulkoon kaikki. Se kaikki ei ole vain totta. Sepi on todella todellinen Buddhisti päästä kantapäihin ja kantapäistä jalkoihin ja päähän jätkä omistautuu 100 % sille mihin luottaa , mihin uskoo ja mitä suojelee ja mitä yrittää Sepi the man hei camoon älkää viittikö jätkä omistautuu asialleen kuitenki about tasan 100 % prossaa.

2. Seppo on oikeasti AA ei juo , ei käytä aineita , ei Polta , ei tupakoi...raitis alkoholiton kaveri rehellinen , sekä aito päästä kantapäihin..Jos sattumoisin tuntee Sepon hyvi Sepi is allright.=)..Sepi is cool aina aurinkoinen hymyilevä huumorintajuinen vitsikäs vitsiniekka. Jos ketään teistä tietää tota kyseistä kaveria on kuulemma hyvinkin paljon naisten mieleen. Koko kaveri vaiks onkin aito on silti yks todellinen naisten naurattaja , Yleisön kerääjä , Yleisön pumppaaja , Jätkä tekee mitä tahansa onnistuu aina saamaan jengin mukaan touhuunsa , mitä ikinä tekee, koko kaveri tuntuu olevan hauska aurikoinen hymyilväinen , helvetinmoinen huuli ja huumori huuliveikko läppää lähtee sadasta nollaan ja nollasta sataan uskokaa pois.=).

3. Buddhisti vai ei Buddhisti = On Buddhisti ei ole oikeasti mikään Muhamad tai Muhammad tai Muhamed tai Muhammed ei todellakaan muute ole kaveri kokeili toista yhteiskunta luokkaa toista rotua toista uskontoa rakkaudesta toisenmaalaiseen erilaiseen erimaalaiseen sekä , eriväriseen eri rotuiseen Afrikkalais syntyperäiseen Somalialais tyttöön vuos - kaks sitten. Tiedän siitä ku kaveri meni ihan paskaks ja hajos ku suhde pakotettiin päättymään kaveri koki ehkä elämänsä pahimman alamäen kuulin siltä itseltään siitä monet eivät tykkää siitä että kokeili toista nimeä yritti vaihtaa uskontoa ja , uskonto kuntaa.

4. Pettää vai ei petä = Sepi ei yleensä petä naisia ellei joku ihan v-mäinen akka oo pettäny sitä sitä enne

5. Sepi is hardcore sepi on sitä itseään ei leija mieles , ei tosiaankaan todellakaan leijumis mieles , Mun mielestä Sepi on hieno tyyppi uskoo omaan itteensä ja asioihinsa ja uskontoonsa ja periaatteeseensa ja elämän tapaansa sekä elämän tyyliinsä , sen ny ainaski tiedän 100 % et se taas on täysi totta että. Sepi kylläkin sattumoisin yhä on omistautunut buddhismille , Thaimaalaisuudelle , Aasialaisuudelle , Itämaisille taistelu & Kamppailu lajeille koko elämänsä. AA - täys - alkoholiton buddhisti kaveri oman kertomansa tarinan mukaan ainaski on ja siltä tilanne vaikuttaa että sitä se kaveri täysin vain o.=).

6.Mun mielestä Sepi tekee oikein.!.=) USKOO SIIHEN MIHIN HALUAA USKOA EIKÖ ME ASUTA SUOMESSA VAI MISSÄ TÄ TUSKIN ON MIKÄÄN HELVETIN VENÄJÄ TAI LÄHI-ITÄ TAI ITÄ-BERLIINI TAI NATSI SAKSA JOSSA IHMISIÄ VALVOTAAN JA UHATAAN KONEKIVÄÄREILLÄ JA KONEPISTOOLEILLA. Missä muut ihmiset latelee mitä muut saavat tai eivät saa tehdä. Suksikaa te muut ihmiset jo vähitellen jonnekkin helvetin kuuseen oikeasti mielipiteittenne kans Sepistä.!!!!

7.Tiedän et kaikki Sepil monet muut kateelliset ihmiset yrittää sille ihan kauhean kamalan kauhean pahaa kaiken aikaa henkisesti & fyysisesti menkööt helvetin kuuseen sellaiset ihmiset , kaikki tietää & tuntee Sepin mut monet puhuu siitä kaverista silkkaa totaalista , täyttä Roskaa , Sepi on just the man , Sepi on Kunkku , Sepi on Kingi kunkku ja välil kans runkku mut minkäs tekee ihan äijä...ÄIJÄ...jätkä perus kundi silti. joten älkää jaksako hei jauhaa te muut enää kyl kaikki Sepin ny tietää ja tuntee vai onks se hei se et mikä ei riitä muille nit sit yhestä kaverista on pakko alkaa jauhaan julkisesti kaiken aikaa iha täyttä PA.. pelkkää paskaa koko kaveri pitää tuntea niin sit tietää et kaveri on allright.=).

8.SEPI ON TODELLINEN KICKBOXING KICKBOXER POTKUNYRKKEILIJÄ ETTE TE MUUT.!!.

9.Te muut Sepiä haukkuneet ja julkisesti pilkanneet siat ja kusimulkut ja kateelliset paskiaiset , Hei camoon suksikaa kuuseen jo hei.=).=)..vittu mitä läppää..hheh naurattaa lukea tollasta..hahaha..hehehe..aika hyvää läppää aikamoista huulta koittakaa heittää jotai parempaa vittu mitä huulta...hehehehe nyt kyllä saan tästä hyvät naurut...kyl nyh naurattaa ...olan takaa..haha.=) taas kertaalleen oikein takaa haettua ja olan takaa revittyä huumoria.=).!.

Sepi alias...A.K.A. Saurio Suomen pressaks.hahaha.=)..jätkä puhuu niin pal välil et muut ei aina saa edes suunvuoroa kundi puhuu ku urheilukuuluttuja radiossa..hahaha..hyvät fiilarit...äänestäkää...tunnen tyypin.=)

ALIAS SEPPO " THE SEPI THE MAN Tän Maan PRESSAKS HEI.! GO FOR VOTE ÄÄNESTÄ.! THE Sepiä.hahaha..hehe.=)

2

2875

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaikuttaa Sepin kirjoittamalta:)

  • Pakkislainen*

   Tulisit jutusteleen Pakkiksen foorumille. Tosin voisit ennakkoon jo referoida juttusi, ettei palvelin mee tukkoon. ;)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2437
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   291
   2362
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   81
   1866
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   120
   1500
  5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   130
   1329
  6. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1318
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   72
   1060
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1050
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   935
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   156
   921
  Aihe