Luoja olisikin T-evoluution tulos

Nyt mä paljastan suuren salaisuuden. Tiedättekö miksi kristityt tahtoivat hävittää ja polttaa kreikkalaisen viisauden tuotokset ? Koska niissä piilee pelottava idea. Kreikkalaisen mytologiaan kuuluu että jumala on useita ja he ovat yhtä inhimillisiä ja KESKENÄÄN TAISTELEVIA kuin maanpäällisetkin elukat.

Vanhassa Testamentissä Herra on mennyt lipsauttamaan, että muitakin jumalia on olemassa mutta niitä ei vain saa palvoa. (Myös "jumalien pojat" mainittu Raamatussa). Raamattu on T-Evoluution (Taivas-Evoluution) raadollinen kuvaus yhden julman elukan näkökulmasta. Tämä elukka ei arkaile julmuudessaan käyttää valtaansa varsinkaan toisten taivaselukoiden esimerkin mukaan. Nämä taivaselukat ovat hiljalleen hävinneet sukupuuttoon taivaallisen evoluution olemassaolon taistelussa. Vain yksi kilpailija on jäljellä tässä osassa aurinkokuntaa, sanovat..

Ei ihme jos eräät elukan palvojat inhoavat tuota e-sanaa. Sehän saattaisi katseen itse elukan syntyyn ja kilpailuviettiin. Mutta on ihmeellistä heiltä kuulla "jos evoluutio olisi totta niin maailmassa olisi vain kärsimystä ja taistelua.."
Mitäs muuta VT on kuin julmuutta, kärsimystä, taistelua ja valitusta..

Taivaselukka käyttää lapsiaan taistelun pelinappuloina pyrkiessään pakkovoittoon aivan kuten äskeisen väitöskirjan mukaan aviooikeudenkäynneissä monet modernit vanhemmat eivät ajattele lapsiaan ja heidän etuaan vaan omaa oikeusvoittoaan. voi voi eikö omatunto kolkuta ?

Voi myöskin meitä maan lapsia tuon taivaselukan voitontahdon pelinappuloina. Eikö Hän osaa edes hävetä kun surmaa lapsiaan pakkovoittoviettinsä tähden ?

7

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • petoeläin

      Oletko huumeissa, vai mitä tuo horina tarkoittaa? Postauksesi on lähes nassen tasoista jokeltelua.

    • Valen

      Kun Raamatussa puhutaan jumalista ja jumalan pojista tarkoitetaan niillä henkivaltoja. Nämä ns muut jumalat ovat demonihenkivaltoja, joita ihmiset palvovat epäjumalinaan. Näitä on siis paljon. Demonit rakastavat sitä että heitä palvotaan. Silti demonit ovat Jumalan luomia langenneita enkeleitä. Samoin Jumalan pojiksi kutsutaan Jumalan enkeleitä ja demonejakin yhtälailla. Kaikki silti Jumalan luomia henkiolentoja. Yksi Jumala on joka on ollut aina, jota ei ole luotu. Siinä ero.

      Valen

      • Koira kun haukkuu etelästä saapuvaa sukulaissetää viholliseksi, niin etkai koiraa usko ja karkoita setääsi. Koira ei vain tunne hyvää sukulaistasi kun ei ole ennen tutustunut.

        Koira, joka kehuu itseään Kaikkitietäväksi eikä silti oikeasti ole..


    • P.S.V.

      Darwinistisella evoluutioteorialla on jo kauan ollut tärkeä funktio jumalakuvan muodostumisessa. Esimerkiksi monet nk. historiallis-kriittisen koulukunnan eksegeetit, joita on paljon teologisen tiedekunnan professoreissa ja dosenteissa, motivoivat jumalakuvansa ja raamatuntulkintansa darwinismilla ja ajattelevat jumalan olevan evoluutiossa aivoihin kehittyneen järjestelmä, jonka itseilmaisujen kokoelma Raamattu on.

      Tosin olen näkevinäni heillä toisenkin motiivin, heikon kyvyn kestää ja mieltää paradokseja. Kuten Raamattu, myös moderni fysiikka elää ja saa voimansa eksplisiittisistä ja vielä enemmän implisiittisistä, lausumattomina ajattelun taustaa sävyttävistä paradokseista ja ymmärtämättömyytensä kiihottavasta oivaltamisesta. Kun fyysikko K.V.Laurikainen aikoinaan huomautti tästä, hän sai joltakulta heistä varsin ymmärtämättömän vastauksen.

      Paradoksin kammo lienee taustalla myös erään kuuluisan eksegeetin 8-vuotiaana tekemässä päätöksessä olla uskomatta Raamatun koko ilmoitukseen luettuaan kertomuksen Aabrahamin uhrista.

      Niinhän myös filosofian dosentti Terho Pursiainen luopui Jumala-uskosta käsittääkseni osaksi darwinismin vaikutuksesta, mutta oivalsi uudelleen uskon mielekkyyden ja palasi Jumalaan uskovien joukkoon tutustuttuaan mm. kaaosilmiöön. Pursiainen myös pyysi ja sai piispalta anteeksiannon.

      Idea tuollaisesta "jumalien kamppailusta" muistuttaa deterministisen kaaoksen sisäistä olemusta, jossa systeemin itseorganisoituneet tilat vaihtuvat tiheästi ja näennäisen "kaoottisesti" lopulta päätyen hahmoihin, joissa reunaehtojen ja "sisällön" tila on saavuttanut pienimmän vaikutuksen lain "ajamana" levähdys"faasin".

      Sivumennen sanottuna, jos biologian oppikirjoista darwinisminsa omaksunut darwinisti tutustuisi itseorganisaatioon ja kaaokseen, hänen ajatusmaailmansa muuttuisi rikkaammaksi ja oikeampaan suuntaan. Nuo evoluution ymmärtämisen kannalta välttämättömät asiat eivät vieläkään kuulu suomalaisen biologin koulutukseen!

      K.T.:n kirjoitus pakottaa myös oivaltamaan joitakin ydinasioita mielekkäästä, uskomisen arvoisesta Jumalasta. Vaikka meistä saattaa tuntua, että Jumala pähkäilee ja "suunnittelee", se on oivallettava meidän virhearvioinniksemme. Ollakseen uskomisen arvoinen jumala Jumala ei voi olla muuta kuin on - olipa se sitten hyvää tai pahaa. Jumala ei voi muuttua eikä kieltää olemustaan. Niinpä kaiken luominen on väistämätön "seuraus" Jumalan olemuksesta, se on jopa osa Jumalan olemusta.

      Oikein käsitettynä Jumala-idea toimii myös tieteelliseen tutkimukseen innoittavana voimanlähteenä, niinkuin suurten fyysikoiden Michael Faradayn ja J.C.Maxwellin esimerkki osoittaa:

      http://www1.umn.edu/ships/religion/faraday.htm

      http://www.cityreformed.org/snoke/hsbook/selection5.pdf

      Kristinuskon mukaan Jumalan olemukseen kuuluu täydellinen ilmitulo, ja tässä Hän todella "käyttää lapsiaan", erityisesti yhtä - ja samalla itseään - pyrkiessään voittoon.

      Ihminen Jumalan kuvana on vaikeasti hahmotettava idea, joka lävistää koko Raamatun punaisena lankana. Asian ymmärtämistä auttaisi varmasti "kuvaominaisuuden" tarkasteleminen matemaattisen isomorfismin analogiana. Se auttaisi hahmottamaan liittymisarvoisen jumalakuvan ehtoja, vrt.

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=1500000000000073&posting=22000000016056576

      • >"Vaikka meistä saattaa tuntua, että Jumala pähkäilee ja "suunnittelee", se on oivallettava meidän virhearvioinniksemme"<

        Miksi se on oivallettava virheeksi? Ei mikään pakota siihen. Pikemminkin toisinpäin. Tämä on oivallettava totuudenmahdollisuudeksi (filosofisesti).


      • P.S.V.
        MrKAT kirjoitti:

        >"Vaikka meistä saattaa tuntua, että Jumala pähkäilee ja "suunnittelee", se on oivallettava meidän virhearvioinniksemme"<

        Miksi se on oivallettava virheeksi? Ei mikään pakota siihen. Pikemminkin toisinpäin. Tämä on oivallettava totuudenmahdollisuudeksi (filosofisesti).

        näyttäisit olevan oikeassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      228
      5745
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      142
      3438
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2539
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2446
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2032
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1596
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      120
      1591
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1453
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1260
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1121
    Aihe