Törkeää käytöstä

Kyylä

Jos sinä siellä olisit ollut 10 v sitten rakastunut johonkin naiseen, saanut hänen kanssaan lapsen ja sitten *poks* akka katoaa jonnekin... Niin käyttäytyisitkö näin kun hän ilmestyisi takaisin:

- et vaivaudu hakemaan häntä kotiin
- jos hän ilmestyy kotiovelle notkumaan, suurinpiirtein työnnät hänet katuojaan
- jos hän vielä kehtaa mussuttaa jostain kakaransa tapaamisesta, isket lähestymiskiellon nokan eteen

Mikähän se semmoinen oikeus olisi ja missä maassa joka ei olisi tuon kaltoin kohdellun kumppanisi puolella?! Ja missä maassa uudempi avioliitto automaattisesti kumoaa sen aiemman, jos näin olisi niin aika moni ihminen olisi ihmeissään kun yhtäkkiä siipalla olisi uusi puoliso ja sinä saisit lähteä kilometritehtaalle.

Miten sinä toimisit tuommoisessa tapauksessa, jos olisit

a) se kadonnut ja palaava
b) se jäljellejäänyt ja uuden nainut

???

6

2266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • katsoja

      Toiset odottaa vaikka loppuikänsä,jos rakas katoaa eikä tule takaisin.He pitävät toivoa yllä loppuun asti.Toiset taas jatkavat elämäänsä.Jos se kadonnut tuleekin vuosien jälkeen takaisin,ei kait hän voi olettaa,että kaikki on ennallaan.Eikä ainakaan voi ruveta vaatimaan mitään.Eri asia on jos kadonnut on joku muu kuin puoliso.

      • Kyyliö

        ...voi vaatia niin; luulisi vain että jos sitä 10 v sitten on jotakuta rakastanut, edes avittaa tätä uuden elämän alkuun. Antaisi vaikka pienen pesämunan että hommaa tuolla asunto itsellesi. Kyseinen nainenhan oli kadotessaan ollut opiskelija, kun taas ukko"kulta" on varmaankin jo kerännyt 10 v aikana hyvät fyrkat jostain duunista.

        Onneksi tv-sarjat on vaan sarjoja... :P Mutta tulee aina mieleen joku "Odyssey 5" joka oli jotenkin niin hemmetin fiksu sarja. Homma rullasi ja ihmiset eivät jääneet jaanaamaan jonninjoutavia. Kaikissa muissa amerikkalaisissa sarjoissa henkilöhahmot ovat aina tyhmiä kuin saappaat...


    • kaunari

      ei muista edes enää brookea kun se taylyr on noussut kuolleista...

    • tottakai

      minä olisin heittäny nykyisen vaimoni kuuseen ja hakenu sen kadonneen kotiin. kivaa ois ku vaimoke ois samassa kunnossa ku 10v sitten

    • acmer

      Jospa se naikkonen on julistettu kuolleeksi kymmenessä vuodessa. Tietenkään kuolleen kanssa ei voi olla aviossa ja eipä siinä sitten mitään. Uutta naimista vaan. Mies on surrut ja psykologit käynyt niin tuskin ainakaan ihan heti ottaa suurella vaivalla unohtamaansa vaimoa takasin.

    • duudeli

      Helppo se on miettiä että kadoksista tuleva nainen on tietenkin väärin kohdeltu, ja mies on kauhea ihminen. Mutta tosielämässä, mieti sitä että olet tämän miehen "UUSI" vaimo. Vaimo joka on ollut tämän miehen vaimo jo 10 vuotta! Sitten sieltä tulee yhtäkkiä kymmenen vuoden takainen vaimo oven taakse. Mies sanoisi sinulle, että "sori mun vanha vaimo tuli takas, lähe kälppimää". Niin, ja? Kyllä mies teki mun mielestä oikein, vaikka olisi voinnut vähän ystävällisemmin sen tehä. Mutta kun lapsikaan ei muista äitiään ollenkaan ja pitää uutta naista äitinään, niin nuorelle se olisi kuitenkin aika shokki, ja vanhempien pitäisi kertoa valehdelleensa tälle koko ajan. Ei se houkuttele eihän?

      Sitä paitsi, Jos tämä vanha vaimo ja mies olivat aikoinaan samaa ikäluokkaa, eivät he ole enään. Kyllä kaikki on mielestäni paremmin näin.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      88
      1692
    2. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      118
      1322
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1297
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1206
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1094
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      893
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      390
      837
    8. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      822
    9. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      805
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      133
      776
    Aihe