gang-bang

Terve!

Mitenkä moni on harrastanut ryhmäseksiä ja missä muodossa (m n n/m m n)? Vai onko ollu enemmän kuin kolme osallistujaa.

Missä olette harrastanut sitä ja oletteko harrastanut kenties seurustellessanne vieraiden kanssa. Kenties kaverin ja kolmannen tuntemattoman kanssa?

Mitkä on ollut fiilikset sen jälkeen, varsinkin seurustelevilta olisi kiva kuulla fiiliksiä?
1
Ilmoita


16 Vastausta

Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.


joo viimmeks 9.11 minä avovaimoni ja mun paras kaveri nussittiin yli 3 tuntia putkeen ja oli piru vie mahtavaa ollaan harrastettu tätä jo pidemmän aikaa ja mitään mustasukkaisuutta tai muuta negatiivistä ei ole ilmaantunu vaan kaikki tapahtuu puhtaasti pelkän seksin puitteissa.ili mahtavan näköstä ku nainen lopuksi hoiteli molemmat suulla yhtäaikaa loppuun saakka....
2 VASTAUSTA:
Joo, toi on hienoa kun tyttöystävä/vaimo hoitaa molemmat lopuksi suulla. Kaverin tuotokset tyttöystävän kasvoilla kun hän imee minua kuin viimeistä päivää
Manny kirjoitti:
Joo, toi on hienoa kun tyttöystävä/vaimo hoitaa molemmat lopuksi suulla. Kaverin tuotokset tyttöystävän kasvoilla kun hän imee minua kuin viimeistä päivää
Mieluummin vatsalle, ku kasvoille. Mun mielestä hienompaa.
Mut muuten sairaan hienoo touhua.
+Lisää kommentti
Kyllä naisen täytyy saada ainakin kerran kokeilla kahta miestä yhtäaikaa...siihen tulee riippuvuus ja ...miksei miehenkin kahta naista...
Suosittelen kaikille osallistujille karvattomuutta...skin to skin on hyvä "kitka"!
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Moi, se on varmaan tosi hyvä ja me ollaan nuori pariskunta ja tahdomme harrasta kimpassa, kimppa voi olla mies ja nainen, ota yhteyttä Wickr jos kiinnostaa
Wickr on,, rikas
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
En ole, vaikka mieli tekisi.
Kerran jopa olin taannoisen tyttöystäväni kanssa sellaiseen menossa Omppuhotelliin, mutta jostain syystä pariskunta ystävineen teki oharit.

Oltiin sovitussa paikassa sovittuna aikana, mutta jostain syystä menivät vain ohi. Mun mielestä se johtui siitä etten ole tarpeeksi komea/seksikäs, tyttöystäväni taas uskoi sen johtuvan siitä että hän oli liian nuori. Hän oli valehdellut olevansa 17 vaikka oli vuoden nuorempi.
Ilmoita
Kyllä Playa del Inglesissä swingers clubilla. Meitä oli kaksi naista ilta kymmenen jälkeen liikenteessä ja monessa paikassa oli näitä kapakoihin sisään houkuttelijoita. Yksi manolito osui taas kohdalle ja kertoi clubille meiltä naisilta olevan maksuton sisään pääsy ja pari ilmaista alkudrinkkiä luvattiin myös. Luultiin menevämme pienessä tuiskeessa yökerhoon, vaan asia paljastui vasta hetken kuluttua sisällä yhden suomalaispariskunnan kertomana ihmetellessämme meininkiä. Asia johti toiseen, eikä poiskaan lähdetty. Liian monta drinkkiä ja yllytyshullu luonne ja lopulta olin kolmen kaverin pantavana ilman rihman kiertämää. Täytyy sanoa, että minut tyydytettiin kunnolla sinä iltana ja yönä. Seuraavana päivänä kävely oli kyllä vähän vaikeaa hellien paikkojen takia.
7 VASTAUSTA:
Toisin sanoen olit lopulta niin humalassa ettet kunnolla muista paniko sinua kolme vai viisi miestä. Saati että kuinka monen yhdynnän kohteena olit. Suomalainen vähän sinisilmäinen nainen antautui liikaa alkoholia otettuaan ja harkintakyvyn kadottua estoitta vieraiden ulkomaalaisten miesten käytettäväksi. Saattaa olla kaiken lisäksi sinua vielä kuvattiin.
Oliko kyseessä aito gangbang, eli sait yhtäaikaa kalua pilluusi, pyllyysi ja suuhusi?
No jos tuo kuvailemasi on aito gangbang, niin kyllä, sain kolmea miestä yhtä aikaa. En nyt ollut niin humalasssa, ettenkö muistaisi miesten määrää. Välillä tosin vaihtoivat paikkoja keskenään. Kuvaamista en kyllä ehtinyt seuraamaan, joten en tiedä ottiko joku katselijoista kuvia.
Kivaa että paikalla oli ainakin yksi suomalaispari, heiltä sai aluksi tietoja paikasta ja tavoista. Parin rouva muuten veti tosi upean tankotanssiesityksen. Yleisön villisti kannustaessa riisuuntui kokonaan esityksen aikana. Olisipa itse noin taitava tangolla.
Siinä jaoit estoitta ventovieraille tavaraasi katselijoiden läsnäollessa. Tuliko edes morkkista. Taidat olla aika hutsu. Oliko perä kipeänä seuraavana päivänä?
Käytiin samanlaisessa paikassa. Oli se jo matka suunnitelmissa. Joten ei siitä morkkista tullut.
Mutta koukkuun siihen voi jäädä.
Kai kävit sukupuolitauti/hiv testeissä? Sehän on nyt selvä että kun mennään jakamaan tavaraa tuollaiseen paikkaan täytyy mieli olla jo turmeltunut aiemmin. Ei tuollainen synnyt kuin rappeutuneen moraalittoman ihmisen mielikuvituksessa. Normaali naiselle tuollainen ei tulisi mieleenkään ja herättäisi kuvotusta.
Älä moralisoi. Kuolaat täällä kuitenkin lukiessasi toisten kokemuksia. Hyvä että tämäkin nainen osaa nauttia ja jakaa herkkujaan niitä haluaville. Kyllä tiukkapipoisia puutteessa eläviä tätejä on ihan riittävästi.
+Lisää kommentti
kyllähän sitä tuli kokeiltua ,mieheni yllätyksestä.
Löytyi tanssiravintolasta ihan sattumalta. mua tanssitti ihan fiksu nuori mies.
Toisella tanssilla tunsin kuinka sillä seisoi housuissa kalu ,tuntui sähköiseltä kun se painautui lantiota vasten.
Kerroin miehelleni. Se yllytti mua,ja sanoi et niitä on kolmen porukka,siin mulle se kimppa..katsovat nytkin sua ja keskustelevat,,älä vaan käänny.
Pöljä käännyin ja näin ne,,en voinut muuta kun hymyillä.
Mitä teen sanoin miehelleni. Flirttaile ja puristele vaikka sen munia ,kyllä sinä osaat oli ohjeet.
Enntä jos se kysyy mitä vastaan ,,en uskalla en ainakaan yksin ,sun on pakko tulla mukaan.
Sanot että kaikki kolme ja jos mut haluut mukaan kerrot ehdot..jos se ei ole mahdollista niin meet yksin.
Ei apua ,,olin paniikissa kun se kaveri tuli hakeen mua.
Taas oli kovaa vastassa kun lantiot vastasivat,,käänsin päätäni taakse ja hymyilin ja kysuin mitä..ja laitoin pääni ihan korvan viereen ja huokailin.
Niinhän se sitte kysyi et annanko pillua..
Jalathan siin meinas pettää,,olin varmaan punainen napaan asti kun kerroin ehdot.
Aikoi kysyä kavereiltaan,ja aikoi antaa vaikka yksin.
Seuraavalle tanssille tuli hakee sen kaveri,,kysyi et oonko tosissaan,antaisin kaikille kimppana.
Niin kaverisi kanssa sovittiin,,jos vaan teille sopii,,niillä ehdoilla mitä sanoin.
Miehes tulee mukaan?antaako se naida meidän vapaasti?
Antaa,se on mun ehdot.
Mentiin poikien pöytään ,ja otin siinä yhdet siiderit,,enemmänkin oli tarjolla.
Halusin olla panokunnossa enkä ottanut enempää.
Mentii siitä mieheni tykö..mieheni oli luvannut olla kuskina sinä iltama.
Ei kun takit narikasta,,poke toivoi kovaa iltaa kun poistuin neljän miehen kanssa,,vinkkas silmää.
Siitä mökille..menetin hameeni ja pikkarit,,hävetti kun kolme miestä tutki pilluaja alkoivat nuolla..
1 VASTAUS:
Otitteko koskaan uusiksi?
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

gang-bang

Terve!

Mitenkä moni on harrastanut ryhmäseksiä ja missä muodossa (m n n/m m n)? Vai onko ollu enemmän kuin kolme osallistujaa.

Missä olette harrastanut sitä ja oletteko harrastanut kenties seurustellessanne vieraiden kanssa. Kenties kaverin ja kolmannen tuntemattoman kanssa?

Mitkä on ollut fiilikset sen jälkeen, varsinkin seurustelevilta olisi kiva kuulla fiiliksiä?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta