MADVENTURES SU**S!

=´(

Mitä mieltä ootte madventuresista?? Siis mä en ainakaa vaa yksinkertasesti voi tajuta miten sellasta ohjelmaa saadaan näyttää, ja miten se voi mennä sensuurista läpi....Joskus se olikin jo muutamissa maissa pannassa, ja esityskiellossa, ja siitä olisi suomenkin ollut hyvä jatkaa suurien kohujen tullessa ks. ohjelmasta...mutta EI! Suomi antoi pölyn hetken aikaa laskeutua, ja päätti antaa taas palaa! Ja sekin että vapaapainit (RAW ja smackdown) esitetään vasta madventuresin jälkeen!! MIKSI IHMEESSÄ?? onko painit muka jotenkin raaempia vai??!! LOL!

33

1537

  Vastaukset

  • No mikäs siinä nyt niin kamalaa on? Tuommoisia pellejä ja hölösuita kaikki alle 40-vuotiaat miehet Suomessa ovat.

   Jos hakemalla haetaan jotain kielteistä, niin poijjaat olisivat toki voineet yrittää pitää ne mad cock -sapuskansa paremmin sisällään. Se on epäkohteliasta yrjöskellä köyhissä maissa ruokia pitkin nurkkia!

   • veikkaampa vaan että kyllä laatta lentäisi ulkomaisilla suomessakin joidenki yrrrjöttävimpien ruokien kanssa..

    Vaikka me täällä vedetään niitä ihan pokerina.

    Ruualla ei sais kyllä leikkiä, se on totta.


   • on niitä suomessakin kirjoitti:

    veikkaampa vaan että kyllä laatta lentäisi ulkomaisilla suomessakin joidenki yrrrjöttävimpien ruokien kanssa..

    Vaikka me täällä vedetään niitä ihan pokerina.

    Ruualla ei sais kyllä leikkiä, se on totta.

    No lipeäkala on kyllä ihan turha tuote... Mämmi tietysti hirvittää ihmisiä ulkonäöllään.

    Itse miettisin kaksi kertaa noinkohan nauttisin Italiassa erästä kastiketta mitä tehdään mädättämällä kanalientä aurinkoisella pihalla päivätolkulla. Ja taitaa olla joku semmoinenkin kastike mihin laitetaan pilaantunutta kalaa, mutta sitä en muista missä maassa sitä syödään.


   • Joo yrjöäminen ulkomailla ei ole sivistynyttä käytöstä ne luulee että kaikki ylessä antaa ylen


  • No kuule sitä mieltä, että on harvinaisen paska ohjelma! Oonpa sitä itekkin miettiny, et mikä vittu siinä on niin hienoo...muka.
   Enpä tosin oo kattonu yhtäkään jaksoo aikoihin. Enkä kato. Mut lyön pallini vetoo, et subbi uusii sen vielä 1000 kertaa ääliöpentujen iloks.

   • kuten jo ohjelmassa snottiin.. niin suomessa on jeesustelijoiden hyvä morkata ja moralisoida, samalla kun vetävät hampurilaisia, ym lihatuotteita. tämä ohjelma on hyvä siinä että näyttää maat maan tavalla.. eikä mitään espanian turistirantoja.
    ja hyvä pointti ohjelmassa on myös se että mitä me olemme arvostelemaan näitä maita ?
    ei täällä suomessakaan eläinten ym asiat ole kunnossa.
    joten jeesustelijat kattelkoot vaan lasten ohjelmia, jos ei pää kestä kattoo todellisuutta.


   • ohjelman fani-76 kirjoitti:

    kuten jo ohjelmassa snottiin.. niin suomessa on jeesustelijoiden hyvä morkata ja moralisoida, samalla kun vetävät hampurilaisia, ym lihatuotteita. tämä ohjelma on hyvä siinä että näyttää maat maan tavalla.. eikä mitään espanian turistirantoja.
    ja hyvä pointti ohjelmassa on myös se että mitä me olemme arvostelemaan näitä maita ?
    ei täällä suomessakaan eläinten ym asiat ole kunnossa.
    joten jeesustelijat kattelkoot vaan lasten ohjelmia, jos ei pää kestä kattoo todellisuutta.

    Täyttä shittiä se on koko ohjelma! Helvetin ärsyttäviä ne 2 paksupäätä :D


   • niijustii kirjoitti:

    Täyttä shittiä se on koko ohjelma! Helvetin ärsyttäviä ne 2 paksupäätä :D

    jotkut ei ymmärrä hyvän ohjelman päälle.


  • Mikä siinä on niin kamalaa mielestäsi???

   Siinä näytetään rohkeasti kaikenmaailman omituiset ruuat ja tavat. Äijänköriläät on ihan sikoja välillä, mutta sellaisiahan näkee arkielämässä täällä Suomessakin.

   Antaa ohjelman jatkua!

   • Toiset bitch kukkahattutädit ja -sedät eivät kestä mitään muuta kuin pikkukakkosta.. jos sitäkään.


  • Madventures on ihan huippu ohjelma, Rikulla on mahtava tv-persoona, kun taas Tunna on ärsyttävä egopelle. Äijä vittuilee Rikulle kun tämä joutuu syömään jotain vastenmielistä tai tekemään, mutta kun itse joutuu niin on niin itku kurkussa ja paskana. Matkii Rikun juttuja ja lisäksi tuntuu itsekeskeiseltä paskiaiselta. Jos Madventures 3 tulee, niin Tunna veke koko sarjasta.

   • Nyt 13 vuotta myöhemmin: tulee Madventures kausi suomesta!


   • Molemmat noloja äärisuvakkeja, Jotka ylistävät näitä enoja, Ja tyrkyttävät sitä kamalaa suvakismiaan joka käänteessä. Rahastavat mamutuksella.


  • Paras matkailu/elämysohjelma ever!

  • Madventures ohjelmassa poikettiin normaalista matkailusta siinä, että eipä moniin noihin paikkoihin turisteja viedä, eikä ohjata.
   Ohjelmassa oli myös kohtia, joista en oikein pitänyt, mutta ihan hyvä ja erilainen matka ohjelma sarja se kuitenkin oli.

   Madcook oli välillä kyllä vähän hirvittävä, meille länkkäreille.
   Mutta mitä me olemme näiden maiden ihmisten ruokakulttuuria arvostelemaan, koska monet näiden maiden ihmiset elävät köyhyydessä ja ruoka on otettava sieltä mistä vain saadaan.
   Ei siellä ole mahdollista mennä kauppaan ja ostaa valmis eines, kuten meillä länkkäreillä on mahdollista.

   Mutta ohjelman tarkoitus oli myös avata meidän täällä hyvinvointivaltiossa elävien silmät näkemään, että paljon ihmsiä elää todella kurjissa olosuhteissa, eikä ruokakaan ole sellaista mihin me länkkärit ollaan totuttu.
   Nämä ihmiset mielellään vaihtaisivat osia kanssamme ja meidän huonoina pitämämme ruoat ovat heille sellaista herkkua, kuin meille ovat jotkin sisäfilepihvit ja muut ylettömät herkut.

   Ruoasta turhaan valitetan täällä länsimaissa.
   Meillä on todella herkullista ruokaa ja sitä laitetaan täällä roskiin.
   EU:n päätön laki, jonka mukaan yli kaksi tuntia seissyttä ruokaa ei enää voi lämmittää, eikä tarjota ihmisille, eikä edes eläimille.
   Miettikää myös tätä !!!

   • Tuskin se on kenellekään jäänyt epäselväksi minkälaista toimintaa tuolla kiinassa/japanissa sun muissa aasioissa on! Saatiinhan me noista maista jo mm. lintuinfluenssa liikkeelle...Mun pointti oli se, et mitä järkee tollast materiaalii on näyttää!!! Kyl sen nyt jo varmaa kaikki tietää et noissa idän ihme maissa on aikast sairasta puuhaa paikoitellen, ja se et heillä ei tiettyjä lakeja (kuten eläinsuojelulaki) ole!! Ja mun mielestä esim. eläimenruholla leikkiminen ja sen kanssa pelleily ei anna ohjelmasta ja sen tekijöistä MITENKÄÄN fiksua kuva...Mut siinä meille taas hyvä esimerkki siitä kun SUOMALAISET MIEHET tekevät ohjelmaa!


   • No, ehken sentään viemärissä paskaa syönyttä tai toista rottaa syönyttä rottaa söisi, mutta noin yleensäottaen olisi tosi järkevää syödä nimenomaan ne elukat hieman vähäisemmiksi jotka kärkkäästi verottavat ihmisten viljalaareja. Eikös ne jossain maassa julistaneetkin semmoisen rottasodan (olisiko ollut Vietnam?) että tapetaan ja syödään liiat rotat pois. Sitten kun siihen ei enää ollut tarvetta, paikallinen väestö oli jo tykästynyt rotta-aterioihin siinä määrin että siitä tuli ihan vakiruokaa.

    Näppärää.

    Siitä en pidä että itämailla harvinaisia eläimiä tapetaan potenssilääkkeiksi, taisivat arvon herratkin sitä ihmetellä että onko siellä jatkuva impotenssiongelma vai mitä häh. Mutta muuten on minusta hienoa että voidaan periaatteessa syödä mitä vaan, sitenhän sitä sitten pärjää jos tulee jotain mullistuspullistusta.

    Ronkeli olen kyllä itsekin, enkä tykkää esim. potuista. Mutta juuri sen takia pitääkin sitten valkata muiden ruokien joukosta avoimemmalla mielellä, kun se suomalainen iänikuinen Pyhä Peruna ei minun perustarpeitani tyydytä... xD


  • No kyllä tällasena pullamössönörttinä on mielenkiintosta nähdä millasta maailmalla oikeesti on. Vaikka on ulkomailla tullu käytyäkin niin ei sitä turistikohteista päin näe kaikkea. Viimeksikin oli hyvä päiväretkiopas joka näytti ja kertoi tosi paljon, mutta siitä huolimatta silotti tietysti suuremmat epäkohdat turistin korville sopivaksi. Ja kun kyseessä on suomalaiset jäbät tekemäs ohjelmaa niin ne tietää mitä näyttää tänne oravanpyörämaailmaan. Mielenkiintoista. Pelleily menee kevennyksenä siinä sivussa, eihän pojat mitään ylen klo 07.30 luontodokkaria ollu tekemässäkään. Ja mikäs madventuresissa on sitten niin kamalaa että sitä pitäis näyttää vasta väkivaltaohjelmien jälkeen yöllä?

   • ...sä väkivaltaohjelmiksi smackdownia ja RAWia vai?? LOL!! =D mietippäs nyt itekkin!! kun painijat suomessakin vierailivat, Turussa mm. niin eihän sin ollu ikärajaa...Kun sit taas madventuresia tuskin yhdenkään lapsen psyyke ei kestäis,vai mitä mieltä olet, antaisitko esim. oman 5-12v lapsesi kattoa madventuresia??! Tuskin antaisit..Jos mulla lapsi ois, ni saisi kyl mieluummin kattoa showpainia, ku ohjelmaa missä on eläinrääkkäystä, pilven polttoo...ym ym ym....


   • =´( kirjoitti:

    ...sä väkivaltaohjelmiksi smackdownia ja RAWia vai?? LOL!! =D mietippäs nyt itekkin!! kun painijat suomessakin vierailivat, Turussa mm. niin eihän sin ollu ikärajaa...Kun sit taas madventuresia tuskin yhdenkään lapsen psyyke ei kestäis,vai mitä mieltä olet, antaisitko esim. oman 5-12v lapsesi kattoa madventuresia??! Tuskin antaisit..Jos mulla lapsi ois, ni saisi kyl mieluummin kattoa showpainia, ku ohjelmaa missä on eläinrääkkäystä, pilven polttoo...ym ym ym....

    Toiset urpot on vaan niin vitun idiootteja että loikkaantuvat Madventuresista. Okei he puhuvat vähän yliampuvasti coolisti helsingin slandia ja yliampuvat laattaamis rekatiot koska ne asiat viihdyttää ja tuo katsojia, mutta mun mielestä Madventuresin 1 ja 2 tuottarit ovat aivan mahtavaa viihdetä! Kaikki eivöt tykk, ihan sama se!
    PS. eivät he itse luultavasti maksa reissujaan


   • Anonyymi kirjoitti:

    Toiset urpot on vaan niin vitun idiootteja että loikkaantuvat Madventuresista. Okei he puhuvat vähän yliampuvasti coolisti helsingin slandia ja yliampuvat laattaamis rekatiot koska ne asiat viihdyttää ja tuo katsojia, mutta mun mielestä Madventuresin 1 ja 2 tuottarit ovat aivan mahtavaa viihdetä! Kaikki eivöt tykk, ihan sama se!
    PS. eivät he itse luultavasti maksa reissujaan

    Noh, kyllähän sitä saakin loukkaantua tekopyhyydestä, kun ensin moralisoidaan ja syyllistetään länsimaalaisia siitä, kuinka muualla asiat ovat huonommin, ja sitten itse yrjötään ja väännetään naama punaisena paikallisten katseiden alla, kun yritetään syödä näiden laittamaa ruokaa, jota he itse nielevät henkensä pitimiksi pääasiallisena ravintonaan.

    Mutta keitäs me olemme tuomitsemaan Mad-kaksikon bisnesidean? Muut länkkärit käyvät töissä pulikkafirmoissa, ja nuo kaksi hiippailevat ympäri maailman moralisoimassa ja tuomitsemassa länkkäreitä länsimaisesta elämäntyylistään, käyttämällä esimerkkinä köyhien maiden paikallisia, joiden elintapoja itse pilkkaavat sikailullaan. Tästä päästäänkin sitten siihen, että keitäs perkeleitä nuo kaksi ovat tuomitsemaan länsimaalaista elämäntyyliä, kun itsekin tekevät rahaa edustamalla sitä maailman köyhissä kolkissa paikallisten kustannuksella?


  • Vittu sä oot tyyhmä.

  • Madventures Suomi -Kausi 1. Jakso 5/10. Uusi suomiheimo. Riku ja Tunna koukkaavat metrolla itäisille heimoalueille (suom. Lähi-itäkeskukseen) etsimään uussuomalaista aurinkoa.

   Ok. Mitähän tähän nyt sanoisi? Näin pätkiä ko. ohjelmasta. Tummaihoinen kiharapäinen nuori nainen väitti ilm. olevansa karjalainen. 🙄Omat sukujuureni ovat menetetystä Karjalasta. Suvussani ei ole, ihme kyllä (!!!), ainuttakaan tummaihoista.

   Tämä ohjelma oli taas malliesimerkki siitä, kuinka me ihmiset niin mielellämme olisimme jotain muuta kuin mitä olemme. Mikäli hyvä haltijatar antaisi tummaihoiselle yhden toiveen, niin joka ikinen tumma vastaisi "let me be white". Vastaavasti jokainen valkoihoinen nainen sanoisi "muuta minut Angelina Jolieksi". Riku ja Tunna sanoisivat haltijattarelle "tee, pliis, meistä katu-uskottavia" jne.

   Ex-puolisoni oli Pohjois-Afrikasta. Hän kuvitteli (naurua) menevänsä italialaisesta. Kun asuin hänen kotimaassaan, niin ei minusta tullut arabia, ei vaikka olisin pukenut päälleni kaikki maailman djellabat, tatuoittanut hennalla käteni kyynärpäitä myöten ja mölynnyt kaikkialla Allahu Akbar'ia.

   Ei ihminen voi olla suomalainen ja samalla esim. afrikkalainen. Ei autokaan voi olla esim. Lada ja samalla Maserati. Jos nämä yhdistetään yhdeksi ajoneuvoksi, niin lopputuloksena saadaan outo kärry, joka ei ole Lada eikä varsinkaan Maserati! Jos kaksi erirotuista koiraa saa jälkeläisiä, niin eivät ne jälkeläiset ole kumpaakaan rotua vaan jotain muuta eli sekarotuisia.

   Ihminen voi olla Suomen kansalainen olematta kuitenkaan suomalainen. Mikäli sinulla siis on tumma iho ja tummat silmät, ylä-/alapäässä mustat tai tummanruskeat karvat ja biologiset isovanhempasi ovat puhuneet muuta kieltä kuin suomea, niin et ole perimältäsi suomalainen, vaikka olisit täällä syntynyt tai suomen kansalaisuuden muulla tavoin hankkinut. Samoin kuin minäkään en ole tunisialainen enkä arabi, enkä kyllä haluaisikaan olla, vaikka voisin muuttaa asumaan Tunisiaan ja voisin hankkia Tunisian kansalaisuuden, mitä en halua tehdä.

   Se on lähinnä naurettavaa ja säälittävää, kun ihminen pyrkii olemaan jotain muuta kuin mitä on. Valitettavasti aina löytyy niitä yhtä huonolla itsetunnolla varustettuja, jotka lähtevät vahvistamaan tällaisen henkilön harhaisia käsityksiä.

   Nimimerkillä Paavin ja Madonnan sisko. Ettäs tiedätte.

  • Yhistä lada ja maserati, tulee Laserati.

   Madvents oli just konnn ohjelma 1.tuottaril sen jälkee alamäki ollu tasasen jyrkkää..

  • Joo, oli 5 jakso sellasta p@skaa ettei loppuun pystyny katsomaan.

  • Vai että jakso uussuomalaisista? Jos minä muutan ruotsiin niin olenko ruotsinsuomalainen vaiko uusruotsalainen?

  • 1.ja 2. tuotantokausi oli loistavia. Varsinkin siihen aikaan, kun ei vielä ollut paljon matkailuohjelmia tarjolla, toisin kuin nykyään. Niiden innoittamana tuli monta Aasian reissua tehtyä. 3. kausi, mikä oli suunnattu enemmän jo kansainväliseen levitykseen oli melko väkinäinen. Varsinkin Rikun englannin kieli on raskasta kuunneltavaa. Tällä uudella kaudella mielestäni tähän mennessä ainoa hyvä jakso on ollut tuo, missä keskityttiin kohmelon hoitoon ja Coco C:llä teki paluun😁. Lemmenjoki jakso oli melko ok kanssa. Rap ja tämä Itäkeskus-jakso oli pohjanoteerauksia. Tuntuu, että jäbät ajaa vaan tuota omaa agendaansa. Yritetään tehdä kaikista väkisin suomalaisia ja Eloveenatyttöjä.

   • Coco-cllä oli kyl niin väsynyt bläjäys tässä uudessa jaksossa. olisivat saaneet pitää Coco c:n mysteerisenä hahmona kuten madventuresin 1 kaudella tongal oli tapana.


  • Ihan saatanan idioottijunttipaskahousujätkät tuolla hylkeitä ampumassa ja karhuja syömässä. En ikinä enää katso mitään missä nuo paskahousut ovat mukana. Yäk.

  • Jos mää muutan somaliaan niin oonko mää sitte kohta somali ?! EN. Jos mää muutan irakiin niin oonko mää sitten irakilainen? EN. Mutta jos somali muuttaa suomeen niin hän on kohta Suomalainen !!? Mikä nää suvakit kehtaa ees selittää !

   • Se on ne kuuluisat kaksoisstandardit. Mennään jonkun ambomaaheimon keskuuteen ja ne syö siellä toisiaan ja silpoo lapsia ja ottaa vaimoksi 10-vuotiaita tyttöjä ja poikia, niin nämä on että "Hei, mitä me ollaan tuomitsemaan. Tämä on näiden kulttuuria". Ok, selvä olkoon sitten niin, mutta älkää vittu väittäkö, että tuollaisesta kulttuurista tullaan tänne ja tuodaan ne tavat mukanaan ja sanotaan sitten olevamme suomalaisia.


  • Isolla rahalla tuotettua shaissea. Tulee vaan mieleen, että täytyy todellakin olla Lotto miljonääri pärjätäkseen Suomessa. Vaivaannuttavaa katseltavaa.

  • Tämä viimeisin kausi Madventures Suomi oli kyllä aika luokatonta roskaa että olisi saanut jäädä tekemättä. Mikä ihmeen huono trippi tämä oli näille kahdelle tekijälle koko kausi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   5011
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   158
   4543
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   100
   3039
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   43
   2283