MADVENTURES SU**S!

=´(

Mitä mieltä ootte madventuresista?? Siis mä en ainakaa vaa yksinkertasesti voi tajuta miten sellasta ohjelmaa saadaan näyttää, ja miten se voi mennä sensuurista läpi....Joskus se olikin jo muutamissa maissa pannassa, ja esityskiellossa, ja siitä olisi suomenkin ollut hyvä jatkaa suurien kohujen tullessa ks. ohjelmasta...mutta EI! Suomi antoi pölyn hetken aikaa laskeutua, ja päätti antaa taas palaa! Ja sekin että vapaapainit (RAW ja smackdown) esitetään vasta madventuresin jälkeen!! MIKSI IHMEESSÄ?? onko painit muka jotenkin raaempia vai??!! LOL!

20

1113

Vastaukset

 • No mikäs siinä nyt niin kamalaa on? Tuommoisia pellejä ja hölösuita kaikki alle 40-vuotiaat miehet Suomessa ovat.

  Jos hakemalla haetaan jotain kielteistä, niin poijjaat olisivat toki voineet yrittää pitää ne mad cock -sapuskansa paremmin sisällään. Se on epäkohteliasta yrjöskellä köyhissä maissa ruokia pitkin nurkkia!

  • veikkaampa vaan että kyllä laatta lentäisi ulkomaisilla suomessakin joidenki yrrrjöttävimpien ruokien kanssa..

   Vaikka me täällä vedetään niitä ihan pokerina.

   Ruualla ei sais kyllä leikkiä, se on totta.


  • on niitä suomessakin kirjoitti:

   veikkaampa vaan että kyllä laatta lentäisi ulkomaisilla suomessakin joidenki yrrrjöttävimpien ruokien kanssa..

   Vaikka me täällä vedetään niitä ihan pokerina.

   Ruualla ei sais kyllä leikkiä, se on totta.

   No lipeäkala on kyllä ihan turha tuote... Mämmi tietysti hirvittää ihmisiä ulkonäöllään.

   Itse miettisin kaksi kertaa noinkohan nauttisin Italiassa erästä kastiketta mitä tehdään mädättämällä kanalientä aurinkoisella pihalla päivätolkulla. Ja taitaa olla joku semmoinenkin kastike mihin laitetaan pilaantunutta kalaa, mutta sitä en muista missä maassa sitä syödään.


 • No kuule sitä mieltä, että on harvinaisen paska ohjelma! Oonpa sitä itekkin miettiny, et mikä vittu siinä on niin hienoo...muka.
  Enpä tosin oo kattonu yhtäkään jaksoo aikoihin. Enkä kato. Mut lyön pallini vetoo, et subbi uusii sen vielä 1000 kertaa ääliöpentujen iloks.

  • kuten jo ohjelmassa snottiin.. niin suomessa on jeesustelijoiden hyvä morkata ja moralisoida, samalla kun vetävät hampurilaisia, ym lihatuotteita. tämä ohjelma on hyvä siinä että näyttää maat maan tavalla.. eikä mitään espanian turistirantoja.
   ja hyvä pointti ohjelmassa on myös se että mitä me olemme arvostelemaan näitä maita ?
   ei täällä suomessakaan eläinten ym asiat ole kunnossa.
   joten jeesustelijat kattelkoot vaan lasten ohjelmia, jos ei pää kestä kattoo todellisuutta.


  • ohjelman fani-76 kirjoitti:

   kuten jo ohjelmassa snottiin.. niin suomessa on jeesustelijoiden hyvä morkata ja moralisoida, samalla kun vetävät hampurilaisia, ym lihatuotteita. tämä ohjelma on hyvä siinä että näyttää maat maan tavalla.. eikä mitään espanian turistirantoja.
   ja hyvä pointti ohjelmassa on myös se että mitä me olemme arvostelemaan näitä maita ?
   ei täällä suomessakaan eläinten ym asiat ole kunnossa.
   joten jeesustelijat kattelkoot vaan lasten ohjelmia, jos ei pää kestä kattoo todellisuutta.

   Täyttä shittiä se on koko ohjelma! Helvetin ärsyttäviä ne 2 paksupäätä :D


  • niijustii kirjoitti:

   Täyttä shittiä se on koko ohjelma! Helvetin ärsyttäviä ne 2 paksupäätä :D

   jotkut ei ymmärrä hyvän ohjelman päälle.


 • Mikä siinä on niin kamalaa mielestäsi???

  Siinä näytetään rohkeasti kaikenmaailman omituiset ruuat ja tavat. Äijänköriläät on ihan sikoja välillä, mutta sellaisiahan näkee arkielämässä täällä Suomessakin.

  Antaa ohjelman jatkua!

  • Toiset bitch kukkahattutädit ja -sedät eivät kestä mitään muuta kuin pikkukakkosta.. jos sitäkään.


 • Madventures on ihan huippu ohjelma, Rikulla on mahtava tv-persoona, kun taas Tunna on ärsyttävä egopelle. Äijä vittuilee Rikulle kun tämä joutuu syömään jotain vastenmielistä tai tekemään, mutta kun itse joutuu niin on niin itku kurkussa ja paskana. Matkii Rikun juttuja ja lisäksi tuntuu itsekeskeiseltä paskiaiselta. Jos Madventures 3 tulee, niin Tunna veke koko sarjasta.

  • Nyt 13 vuotta myöhemmin: tulee Madventures kausi suomesta!


 • Paras matkailu/elämysohjelma ever!

 • Madventures ohjelmassa poikettiin normaalista matkailusta siinä, että eipä moniin noihin paikkoihin turisteja viedä, eikä ohjata.
  Ohjelmassa oli myös kohtia, joista en oikein pitänyt, mutta ihan hyvä ja erilainen matka ohjelma sarja se kuitenkin oli.

  Madcook oli välillä kyllä vähän hirvittävä, meille länkkäreille.
  Mutta mitä me olemme näiden maiden ihmisten ruokakulttuuria arvostelemaan, koska monet näiden maiden ihmiset elävät köyhyydessä ja ruoka on otettava sieltä mistä vain saadaan.
  Ei siellä ole mahdollista mennä kauppaan ja ostaa valmis eines, kuten meillä länkkäreillä on mahdollista.

  Mutta ohjelman tarkoitus oli myös avata meidän täällä hyvinvointivaltiossa elävien silmät näkemään, että paljon ihmsiä elää todella kurjissa olosuhteissa, eikä ruokakaan ole sellaista mihin me länkkärit ollaan totuttu.
  Nämä ihmiset mielellään vaihtaisivat osia kanssamme ja meidän huonoina pitämämme ruoat ovat heille sellaista herkkua, kuin meille ovat jotkin sisäfilepihvit ja muut ylettömät herkut.

  Ruoasta turhaan valitetan täällä länsimaissa.
  Meillä on todella herkullista ruokaa ja sitä laitetaan täällä roskiin.
  EU:n päätön laki, jonka mukaan yli kaksi tuntia seissyttä ruokaa ei enää voi lämmittää, eikä tarjota ihmisille, eikä edes eläimille.
  Miettikää myös tätä !!!

  • Tuskin se on kenellekään jäänyt epäselväksi minkälaista toimintaa tuolla kiinassa/japanissa sun muissa aasioissa on! Saatiinhan me noista maista jo mm. lintuinfluenssa liikkeelle...Mun pointti oli se, et mitä järkee tollast materiaalii on näyttää!!! Kyl sen nyt jo varmaa kaikki tietää et noissa idän ihme maissa on aikast sairasta puuhaa paikoitellen, ja se et heillä ei tiettyjä lakeja (kuten eläinsuojelulaki) ole!! Ja mun mielestä esim. eläimenruholla leikkiminen ja sen kanssa pelleily ei anna ohjelmasta ja sen tekijöistä MITENKÄÄN fiksua kuva...Mut siinä meille taas hyvä esimerkki siitä kun SUOMALAISET MIEHET tekevät ohjelmaa!


  • No, ehken sentään viemärissä paskaa syönyttä tai toista rottaa syönyttä rottaa söisi, mutta noin yleensäottaen olisi tosi järkevää syödä nimenomaan ne elukat hieman vähäisemmiksi jotka kärkkäästi verottavat ihmisten viljalaareja. Eikös ne jossain maassa julistaneetkin semmoisen rottasodan (olisiko ollut Vietnam?) että tapetaan ja syödään liiat rotat pois. Sitten kun siihen ei enää ollut tarvetta, paikallinen väestö oli jo tykästynyt rotta-aterioihin siinä määrin että siitä tuli ihan vakiruokaa.

   Näppärää.

   Siitä en pidä että itämailla harvinaisia eläimiä tapetaan potenssilääkkeiksi, taisivat arvon herratkin sitä ihmetellä että onko siellä jatkuva impotenssiongelma vai mitä häh. Mutta muuten on minusta hienoa että voidaan periaatteessa syödä mitä vaan, sitenhän sitä sitten pärjää jos tulee jotain mullistuspullistusta.

   Ronkeli olen kyllä itsekin, enkä tykkää esim. potuista. Mutta juuri sen takia pitääkin sitten valkata muiden ruokien joukosta avoimemmalla mielellä, kun se suomalainen iänikuinen Pyhä Peruna ei minun perustarpeitani tyydytä... xD


 • No kyllä tällasena pullamössönörttinä on mielenkiintosta nähdä millasta maailmalla oikeesti on. Vaikka on ulkomailla tullu käytyäkin niin ei sitä turistikohteista päin näe kaikkea. Viimeksikin oli hyvä päiväretkiopas joka näytti ja kertoi tosi paljon, mutta siitä huolimatta silotti tietysti suuremmat epäkohdat turistin korville sopivaksi. Ja kun kyseessä on suomalaiset jäbät tekemäs ohjelmaa niin ne tietää mitä näyttää tänne oravanpyörämaailmaan. Mielenkiintoista. Pelleily menee kevennyksenä siinä sivussa, eihän pojat mitään ylen klo 07.30 luontodokkaria ollu tekemässäkään. Ja mikäs madventuresissa on sitten niin kamalaa että sitä pitäis näyttää vasta väkivaltaohjelmien jälkeen yöllä?

  • ...sä väkivaltaohjelmiksi smackdownia ja RAWia vai?? LOL!! =D mietippäs nyt itekkin!! kun painijat suomessakin vierailivat, Turussa mm. niin eihän sin ollu ikärajaa...Kun sit taas madventuresia tuskin yhdenkään lapsen psyyke ei kestäis,vai mitä mieltä olet, antaisitko esim. oman 5-12v lapsesi kattoa madventuresia??! Tuskin antaisit..Jos mulla lapsi ois, ni saisi kyl mieluummin kattoa showpainia, ku ohjelmaa missä on eläinrääkkäystä, pilven polttoo...ym ym ym....


  • =´( kirjoitti:

   ...sä väkivaltaohjelmiksi smackdownia ja RAWia vai?? LOL!! =D mietippäs nyt itekkin!! kun painijat suomessakin vierailivat, Turussa mm. niin eihän sin ollu ikärajaa...Kun sit taas madventuresia tuskin yhdenkään lapsen psyyke ei kestäis,vai mitä mieltä olet, antaisitko esim. oman 5-12v lapsesi kattoa madventuresia??! Tuskin antaisit..Jos mulla lapsi ois, ni saisi kyl mieluummin kattoa showpainia, ku ohjelmaa missä on eläinrääkkäystä, pilven polttoo...ym ym ym....

   Toiset urpot on vaan niin vitun idiootteja että loikkaantuvat Madventuresista. Okei he puhuvat vähän yliampuvasti coolisti helsingin slandia ja yliampuvat laattaamis rekatiot koska ne asiat viihdyttää ja tuo katsojia, mutta mun mielestä Madventuresin 1 ja 2 tuottarit ovat aivan mahtavaa viihdetä! Kaikki eivöt tykk, ihan sama se!
   PS. eivät he itse luultavasti maksa reissujaan


  • Anonyymi kirjoitti:

   Toiset urpot on vaan niin vitun idiootteja että loikkaantuvat Madventuresista. Okei he puhuvat vähän yliampuvasti coolisti helsingin slandia ja yliampuvat laattaamis rekatiot koska ne asiat viihdyttää ja tuo katsojia, mutta mun mielestä Madventuresin 1 ja 2 tuottarit ovat aivan mahtavaa viihdetä! Kaikki eivöt tykk, ihan sama se!
   PS. eivät he itse luultavasti maksa reissujaan

   Noh, kyllähän sitä saakin loukkaantua tekopyhyydestä, kun ensin moralisoidaan ja syyllistetään länsimaalaisia siitä, kuinka muualla asiat ovat huonommin, ja sitten itse yrjötään ja väännetään naama punaisena paikallisten katseiden alla, kun yritetään syödä näiden laittamaa ruokaa, jota he itse nielevät henkensä pitimiksi pääasiallisena ravintonaan.

   Mutta keitäs me olemme tuomitsemaan Mad-kaksikon bisnesidean? Muut länkkärit käyvät töissä pulikkafirmoissa, ja nuo kaksi hiippailevat ympäri maailman moralisoimassa ja tuomitsemassa länkkäreitä länsimaisesta elämäntyylistään, käyttämällä esimerkkinä köyhien maiden paikallisia, joiden elintapoja itse pilkkaavat sikailullaan. Tästä päästäänkin sitten siihen, että keitäs perkeleitä nuo kaksi ovat tuomitsemaan länsimaalaista elämäntyyliä, kun itsekin tekevät rahaa edustamalla sitä maailman köyhissä kolkissa paikallisten kustannuksella?


 • Vittu sä oot tyyhmä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  53
  433