Mikä lahko on hulluin?

Kertoisin homokaverilleni

Kaverini kärsii siitä, kun ei pääse riittävän läheltä uskomaan. Hän kertoo aina silloin tällöin eräästä uskon sisaresta, joka vietti pitkiä aikoja mielisairaalassa. Hän haluaisi uskoa yhtä läheltä eli ts. olla yhtä hullu. Tunnettu sanonta on että "seura tekee kaltaisekseen." Mitä lahkoa hänelle kannattaisi suositella. Vl-liike ei välttämättä ole paras tässä tapauksessa.

15

533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eija_Moilanen

      Kyllä siellä voi nykyisin puhua mistä vaan. Jos terapeutti kieltäytyy pyytää uutta terapauttia, jolla on tietoa uskon asioista.

    • uskova ei tiedä

      tätä:

      Usko tulee sanan kuulemisesta, ja se sana Jeesuksesta kristukslta..

      Jos hän uskoisi eroasi HETI lahkosta..

      Miksi sanot hulluksi.. eikö tämä ole tuttu: "Hullu sanoo, sydämessään Jumalaa ei ole"

      Ohjaa kaverisi sielunhoitajan pakeille, ei psykologia osaa sielua tutkia, koska se pohjautuu ateistiseen ihmiskuvaan.. väärä osoite..

      Viel äkerra.. kehoita kaveriasi rukoilemaan Jeesukselta apua.. ja rukoile sinäkin..

    • Jeesus Partikkeli Pippeli

      Kaikki!!!

    • Kukaan ei auttanut vuosikau...
    • krintinusko

      Ainakin krintinusko on tapatajana hulluin! Raamatulla on heidän ansiosta maailman verisin historia. Suomessakin ovat tappaneet ja tapattaneet valtionkirkon omia uskovaisia jäseniä ja ei huolinu kirkolliveronsa maksaneita jäsen vainajia edes kirkon hautausmaihin.
      Älä tapa käskyn suhteen kirkolla ei ole erivapauksia raamatun mukaan.

      • sitä et varmaankaan

        tiedä että, kirkolla ei ainakaan ole mitään tekmistä kristinuskon kanssa vain sitä vastaan ja raamattua vastaan kirkkon on..

        Erotkaa siitä, ettette joutuisi kirkkolaitoksen syntien tähden tuomituksi..


      • sanoa myös

        lahkon tuotteeksi ja onkin vain irvikuva seurakunnasta..

        Jeesus nimenomaankehoittaa lähtemään pois kirkosta.. valheen pesästä.. ilmestyskirjan portto.. ev.lut kirkko on sen porton tytär..

        Raamatun Jeesuksella ei ole mitään tekemistä kirkon kanssa vaikka se siltä näyttäis..

        http://kotisivu.dnainternet.fi/poeysti/ekklesia.htm


    • Anonyymi

      Lestat

    • Anonyymi

      Ketä laittomuuden kristityt rakastavat:
      Joh. 14:15 "Jos te rakastatte minua, niin pitäkäät minun käskyni."
      Kristittyjen todelliset Herrat
      2.Korinttolaiskirje:11:14
      Apostolien teot:13:6
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
      "Noitavainot nykyaikana
      Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"

      "Kristityt ovat vainonneet runsaasti myös toisiaan historiansa aikana. [[Ristiretket]] innostivat hyökkäykseen myös kristittyä [[Konstantinopoli]]a [[Neljäs ristiretki|neljännen ristiretken]] aikana vastaan vuonna 1204. Katolisen kirkon piirissä oli [[inkvisitio]] kerettiläisesti ajattelevia kohtaan. [[Ranska]]ssa katolilaiset vainosivat 1500-luvulla [[hugenotit|hugenotteja]]<ref>[http://www.huguenot.netnation.com/general/huguenot.htm History]. The National Hugenot Society.</ref>, minkä johdosta suuri osa Ranskan protestanteista pakeni [[Saksa]]an, [[Englanti]]in ja [[Alankomaat|Alankomaihin]]. Englannissa alettiin [[Uskonpuhdistus|Uskonpuhdistuksen]] jälkeen puolestaan vainota katolilaisia. 1500–1600-luvut olivat Euroopassa katolisten ja protestanttien välisten uskonsotien aikaa. Suurimpana tämän kauden sotana oli [[kolmikymmenvuotinen sota]] 1600-luvun alkupuolella. Uskonnonvapautta ei ollut, vaan kunkin maan hallitsija määräsi uskonnon harjoittamisesta."
      -

    • Anonyymi

      Luterilaiset , postaa sitä siltalehteä 🤣

      • Anonyymi

        nii joo luterilaisuuskin on lahko, katolisesta kirkosta lähtenyt.

        Hulluimman lahkon löytämiseksi pitäisi kai yrittää etsiä ryhmää joiden kommunikointi usein kohdistuu tunteisiin. Siis sellaiset jotka yrittävät saada sut uskomaan saamalla sut huomioimaan muka jotain hyviä tunteita Jeesukselta tai sitten sellaiset joilla on seremonioita joissa yritetään päästä hurmostilaan.

        Sellaiset joiden mielestä hurmostila ja tunteilu on merkki pyhästä hengestä olisivat varmaan mitä etsit.

        Karta sellaisia jotka yrittää antaa sulle järkeviä vastauksia raamatun kysymyksiis.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        nii joo luterilaisuuskin on lahko, katolisesta kirkosta lähtenyt.

        Hulluimman lahkon löytämiseksi pitäisi kai yrittää etsiä ryhmää joiden kommunikointi usein kohdistuu tunteisiin. Siis sellaiset jotka yrittävät saada sut uskomaan saamalla sut huomioimaan muka jotain hyviä tunteita Jeesukselta tai sitten sellaiset joilla on seremonioita joissa yritetään päästä hurmostilaan.

        Sellaiset joiden mielestä hurmostila ja tunteilu on merkki pyhästä hengestä olisivat varmaan mitä etsit.

        Karta sellaisia jotka yrittää antaa sulle järkeviä vastauksia raamatun kysymyksiis.

        luterilaisuus on kristillisestä kirkosta haarautunut , - on siis kristillisen kirkon juuret,
        -helluntailaisuus ei ole MISTÄÄN kristillisestä kirkosta haarautunut, vaan ihan omana oppinaan tuotu, eikä omista alkuperäisen kristinuskon "juuria" !!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        luterilaisuus on kristillisestä kirkosta haarautunut , - on siis kristillisen kirkon juuret,
        -helluntailaisuus ei ole MISTÄÄN kristillisestä kirkosta haarautunut, vaan ihan omana oppinaan tuotu, eikä omista alkuperäisen kristinuskon "juuria" !!!

        Rokottamattomat kulkutautimyönteiset paskahousut ovat hulluin lahko. Heillä ei ole edes yhteneväistä sanomaa ja hokevat samaa mantraa jonka ovat repäisseet jostakin hihhulin kirjoituksesta. No sillä älyllä ei paljon muuta sitten tehdäkkään.


    • Anonyymi

      Oletetavasti Jeesuksen morsiammet Norjassa pieni kirkko. Täysi ikäinen lapseni meni aviolitton miehen kanssa jonka vanhemat ja siskot kuuluu Jesuksen irkoon.Aviolitto piti pikasesti solmia.Kun vanhemat ei hyväksy avolitoa. Ei esimerkiksi Helsingin kaupungin vuokra asunoissa asuvia. Ei akatemisia ihmisiä.Joten aikuisen lapseni elämässä minut ei akatemisena roskana hyväksytty kihlaijaiset häät lasten kasteet.Mutta yleistlous koneeksi arki.Kunes tajusin lopetaa heidän hyväksi käytön.

      • Anonyymi

        Varmaa on, ettei kristillisten Kaikkivaltias Jeesus ole käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan; lapsiakin laittomasti kohtelevien kristittyjen laittomuuden jäseniksi.
        Jeesus siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville antoin samassa tilaisuudessa myllynkivien käyttöohjeet:
        Matteuksen evankeliumi:
        18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.
        Markuksen evankeliumi:
        9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.
        Luukkaan evankeliumi:
        17:2 Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.
        ....................
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        Ja seuraus:
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4453
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4040
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2720
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1643
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1571
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe