Koneeni ehdottaa aina käyttämiäni loggautumistunnuksia, kun esim. netissä menen jonnekin tunnuksen vaativaan sivustoon. Tulee sininen ukkelin kuva ja aiemmin käyttämäni login tunnus tai email-nimi. En haluaisi, että tunnarit jää koneeseen muistiin. Miten voin ne poistaa ?
Kiitokset
Kiitokset
Vastaukset 1
Vanhimmat
asetuksista pois automaattisen täydennyksen ja tyhjennät lomaketiedot...