Illuminati

Illuminati

Mitäs mieltä ootte Illuminateista?

21

1034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Illuminatin kätyri

      Jokaisessa yhden dollarin setelissä on pyramidi ja pyramidin päällä "kaikki-näkevä silmä". Pyramidin ympärillä lukee latinankielellä "Novus ordo seclorum", eli suomeksi "Uusi maailman järjästys". Suurennoskuva tästä pyramidista löytyy esim:

      http://www.americanfreedomteam.com/images/money.gif
      http://www.wealth4freedom.com/eye.jpg
      http://www.dagobertsrevenge.com/pictures/dollarbill.jpg
      http://www.wealth4freedom.com/dollar_bill_great_seal.jpg

      Pyramidin alapuolella on latinankielisen numerojärjästelmän kirjaimet (MDCCLXXVI) joiden arvo kymmenjärjästelmässä on 1776. Numero viitannee vuoteen 1776 jolloin "viisaat" perustivat Uuden Maailman Järjästyksen luomiseen tähtäävän salaseuran. Koska järjästö perustettiin tuokokuun 1. päivänä, niin ympäri maailmaa, ja myös suomesssa, vietetään vappua tai vastaavaa "työväen juhlaa" Tuokokuun ensimmäisenä päivänä.

      Pyramidi symboli lisättiin yhden dollarin seteliin vasta vuonna 1935. Tuolloin USA:ssa elettiin aikaa jolloin siirryttiin kohti uutta sosiaalidemokraattista talousjärjästelmää, jota mainostettiin nimellä "New Deal".

      Sekä George Bush nuorempi että hänen isänsä ovat olleet voimakkaasti sitoutuneet uuden maailman järjästyksen luomiseen. Sekä G.Bush nuorempi että hänen isänsä kuuluvat vapaamuurarijärjästöön nimeltä "Skull and Bones". Alla on osoite josta voit lukea CNN toimittajan haastattelun G Bush nuoremman kanssa, ja jossa G.Bush tunnustaa kuuluvansa salaseuraan.

      http://pakana.50megs.com/satanismi1.htm#BUSH

      George Bush vanhempi tuli salaseura-tutkijoiden keskuudessa kuuluisaksi sanoessaan Irakin sodan aikana:

      "If we do not follow the dictates of our inner moral compass and stand up for human life, then his lawlessness will threaten the peace and democracy of the emerging NEW WORLD ORDER we now see, this long dreamed-of vision we've all worked toward for so long." -- President George Bush (January 1991)



      - - - -

      LAINAUKSIA

      At the top of the circle were the words, "Annuit Coeptus" which is Latin meaning "Announcing the birth of" and at the bottom of the circle are the Latin words, "Novus Ordo Seclorum", meaning New World Order. In other words, Weishaupt´s symbol was "announcing the birth of the New World Order"

      This symbol was added to our currency in 1935; further, NOVUS ORDO SECLORUM is chiseled in the granite on the chamber of the United States Senate. We can only conclude that our American government has been officially committed to the NEW WORLD ORDER since 1935. Now, look at the year which is printed at the bottom of the pyramid; when trans-lated, this is the year 1776. The date on which the Illuminati was founded was May 1, 1776; from this point on, both secret societies and Communism celebrate this day as May Day. We will examine this association closely later.

      http://www.cuttingedge.org/ce1003.html
      http://www.cuttingedge.org/n1007.html
      http://www.freemasonwatch.freepress-freespeech.com/onedollarbill.html



      UUSI MAAILMAN JÄRJÄSTYS ERI MAIDEN JOHTAJIEN JA VAIKUTTAJIEN PUHEISSA

      "Further global progress is now possible only through a quest for universal consensus in the movement towards a NEW WORLD ORDER." -- Mikhail Gorbachev, in an address at the United Nations (December 1988)

      "If we do not follow the dictates of our inner moral compass and stand up for human life, then his lawlessness will threaten the peace and democracy of the emerging NEW WORLD ORDER we now see, this long dreamed-of vision we've all worked toward for so long." -- President George Bush (January 1991)

      "The world can therefore seize the opportunity [Persian Gulf crisis] to fulfill the long-held promise of a NEW WORLD ORDER where diverse nations are drawn together in common cause to achieve the universal aspirations of mankind." George Bush

      "But it became clear as time went on that in Mr. Bush's mind the NEW WORLD ORDER was founded on a convergence of goals and interests between the U.S. and the Soviet Union, so strong and permanent that they would work as a team through the U.N. Security Council." Excerpt from A. M. Rosenthal, in The New York Times (January 1991)

      The "NEW WORLD ORDER that is in the making must focus on the creation of a world of democracy, peace and prosperity for all." -- Nelson Mandela, in the Philadelphia Inquirer (October 1994)

      "So we say to all peoples and governments: Let us fashion together a NEW WORLD ORDER." -- Henry Kissinger, in address before the General Assembly of the United Nations, October 1975)


      http://www.ku.edu/ftp/pub/history/Europe/Medieval/aids/latwords.html



      novus = NEW, fresh, young, inexperienced, revived, refreshed

      ordo = rank, class, ORDER.

      saeculorum = to all eternity, without end, lifetime, age.

      - - - - -

      http://www.m-w.com

      Main Entry: secular
      Etymology:
      Middle English,
      from Old French seculer,
      from Late Latin saecularis,
      from SAECULUM the present WORLD,
      from Latin, generation, age, century, WORLD


      - - - -

      Seclorum is a genitive plural form of seculorum, saeculorum, saeclorum

      ==> Novus Ordo Seclorum = Uusi maailman järjästys




      - - - -

      annuo = to give assent, approve

      coepto = to begin, undertake / coeptum = undertaking



      "Annuit" on verbin "annuo" preesenssi-muoto kolmannessa persoonassa. "Annuit" tulee kääntää suomeksi "hyväksyy", "on puolellamme" tai "puoltaa". Se ei siis ole sama kuin "to announce", tuoda julki.

      Coeptis tulee substantiivistä Coeptum. Coeptum = undertaking.

      Main Entry: undertake
      Function: verb
      1 : to take upon oneself : set about : ATTEMPT
      2 : to put oneself under obligation to perform; also : to accept as a charge or responsibility

      ==> Annuit Coeptis = (Hän) puoltaa tehtäväämme




      Tietenkään tekstin alkuperä ei ole vuodessa 1935, mutta se on kuitenkin vuosi jollain symboliikka lisättiin, jostakin syystä yhden dollarin seteliin. "Annuit coeptis" esiintyy jo antiikan aikana:

      The Latin phrase annuit coeptis has been traced to Virgil, the renowned Roman poet who lived in the first century B.C. His epic masterpiece, the Aeneid, contains the phrase: "Jupiter omnipotens, audacibus annue coeptis" = "All-powerful Jupiter, favor [my] daring undertakings".


      Kuka "hän" puoltaa tehtäväämme?

      Charles Thomson changed the first person imperative annue to the third person annuit. In the motto Annuit Coeptis, the subject of the verb must be supplied, and the translator must also choose the tense. Thomson explained:

      "The pyramid signifies Strength and Duration: the Eye over it & the Motto allude to the many signal interpositions of providence in favour of the American cause."

      The Eye is therefore the missing subject.

      Eli voimme yhteenvetona sanoa että:

      "Annuit Coeptis" tarkoittaa että "Kaikki näkevä silmä puoltaa tehtäväämme"

      Novos Ordo Saeclorum tarkoittaa "Uusi maailman järjästys"

      • viittaisiko

        tuo vuosiluku Yhdysvaltojen itsenäisyysjulistukseen?!? DAA??? yliarvioit ihmisiä. he ovat yhtä hukassa kuin sinäkin.


      • IlIuminati

        mitä tarkoitat, miksi minä Illuminati, olen hukassa?


    • Holy shit

      Illuminateista viis, kun zombiet riehuvat keskuudessamme. Heidät tunnetaan myös nimellä ääri-islamilaiset. He ovat Saatanan suoria jälkeläisiä maan päällä, pahempia kuin natsit tai neuvostokommunistit. Tässä tarvita mitään salaseuroja kun perkeleen touhut ovat aivan nenän alla.

      • sota on oleva loppuun asti

        Mitä on tapahtuva aikojen lopussa?

        - - - - - - -


        Matt.21:42

        Jeesus sanoi heille: "Ettekö ole koskaan lukeneet kirjoituksista: 'Se kivi, jonka rakentajat (=kristityt, juutalaiset) hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; Herralta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme'? [...] Ja joka tähän kiveen kaatuu, se ruhjoutuu, mutta JONKA PÄÄLLE SE KAATUU (=kuvapatsas), SEN SE MURSKAA."


        - - - - - - -




        Daniel 2

        2:31 Sinä näit, kuningas, katso, oli iso kuvapatsas. Se kuvapatsas oli suuri, ja sen kirkkaus oli ylenpalttinen. Se seisoi sinun edessäsi, ja se oli hirvittävä nähdä.

        2:32 Kuvan pää (Babylonia) oli parasta kultaa, sen rinta ja käsivarret (Persia) hopeata, sen vatsa (Aleksanteri suuren valtakunta) ja lanteet (Rooma) vaskea.

        2:33 Sen sääret (=Katolinen & ortod. kirkko) olivat rautaa, sen jalat (EU & USA) osaksi rautaa, osaksi savea.

        2:34 Sinun sitä katsellessasi irtautui kivilohkare (=Koraani) - ei ihmiskäden voimasta (=jumalallinen ilmoitus)- ja iski kuvapatsasta jalkoihin (EU & USA), jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne.

        2:35 Silloin musertuivat yhdellä haavaa rauta, savi, vaski, hopea ja kulta, ja niiden kävi kuin akanain kesäisillä puimatantereilla: tuuli vei ne, eikä niistä löydetty jälkeäkään. Mutta kivestä (=Koraani), joka oli kuvapatsaan murskannut, tuli suuri vuori (=hallitus), ja se täytti koko maan.

        2:36 Tämä oli se uni, ja nyt sanomme kuninkaalle sen selityksen.

        2:37 Sinä, kuningas, olet kuningasten kuningas, jolle taivaan Jumala on antanut vallan, voiman, väkevyyden ja kunnian ja jonka käteen hän on antanut ihmiset, missä ikinä heitä asuu, ja kedon eläimet ja taivaan linnut, asettaen sinut kaikkien niiden valtiaaksi: sinä olet se kultainen pää.

        2:39 Mutta sinun jälkeesi nousee toinen valtakunta (Persia), joka on halvempi kuin sinun; ja sitten kolmas valtakunta (Aleksanteri suuren valtakunta & Rooma), joka on vaskea ja joka hallitsee kaikkea maata.

        2:40 Ja neljäs valtakunta (=Katolinen kirkko) on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki.

        2:41 Ja että sinä näit jalkain (=Katolinen & ortod. kirkko) ja varvasten (=EU & USA) olevan osittain savenvalajan savea, osittain rautaa, se merkitsee, että se on oleva hajanainen valtakunta; kuitenkin on siinä oleva raudan lujuutta, niinkuin sinä näit rautaa olevan saven seassa.

        2:42 Ja että jalkojen varpaat (=EU & USA) olivat osaksi rautaa, osaksi savea, se merkitsee, että osa sitä valtakuntaa on oleva luja, osa sitä on oleva hauras.

        2:43 Että sinä näit rautaa olevan saven seassa, se merkitsee, että vaikka ne sekaantuvat toisiinsa ihmissiemenellä, ne eivät yhdisty toinen toiseensa, niinkuin ei rautakaan sekaannu saveen.

        2:44 Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti,

        2:45 niinkuin sinä näit, että kivilohkare (=Koraani) irtautui vuoresta - ei ihmiskäden voimasta (=jumallinen ilmoitus) - ja murskasi raudan, vasken, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä tämän jälkeen on tapahtuva. Ja uni on tosi ja sen selitys luotettava."



        --------------------------------------------
        --------------------------------------------


        Daniel 7



        7:3 Ja merestä nousi neljä suurta petoa, kukin erilainen kuin toinen.

        7:4 Ensimmäinen (Babylon) oli kuin leijona, mutta sillä oli kotkan siivet. Minun sitä katsellessani reväistiin siltä siivet, ja se nostettiin maasta pystyyn ja asetettiin kahdelle jalalle niinkuin ihminen, ja sille annettiin ihmisen sydän.

        7:5 Ja katso, oli toinen peto (Persia), joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: "Nouse ja syö paljon lihaa."

        7:6 Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli taas toinen peto (Aleksanteri Suuren valtakunta), pantterin kaltainen, ja sen selässä oli neljä linnunsiipeä. Sillä pedolla oli neljä päätä, ja sille annettiin valta.

        7:7 Sen jälkeen minä näin yöllisessä näyssäni, ja katso, oli neljäs peto (=katolinen kirkko), kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea (=euroopan kristityt valtiot).

        7:8 Minä tarkkasin sarvea, ja katso, eräs muu pieni sarvi puhkesi niiden välistä (NL), ja kolme edellisistä sarvista (Suomi, Saksa, Italia) reväistiin pois sen edestä. Ja katso, sillä sarvella oli silmät kuin ihmisen silmät, ja suu, joka herjaten puhui.

        [...]

        7:17 "Nuo suuret pedot, joita on neljä, ovat neljä kuningasta, jotka nousevat maasta.

        7:19 Senjälkeen minä tahdoin saada varmuuden neljännestä pedosta (=katolinen kirkko), joka oli erilainen kuin kaikki muut ja ylen hirmuinen; jolla oli rautaiset hampaat ja vaskiset kynnet, joka söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa;

        7:20 sekä pedon pään kymmenestä sarvesta (=euroopan kristityt valtiot) ynnä siitä sarvesta, joka puhkesi (NL & USA) ja jonka edestä kolme putosi (Saksa, Suomi, Italia); jolla sarvella oli silmät ja herjauksia puhuva suu ja joka näytti suuremmalta kuin ne muut;

        7:21 se sarvi (NL & USA), jonka minä näin sotivan pyhiä vastaan ja voittavan heidät,

        7:22 siihen asti kunnes Vanhaikäinen tuli ja oikeus annettiin Korkeimman pyhille ja aika joutui ja pyhät saivat omaksensa valtakunnan.

        7:23 Hän vastasi näin: "Neljäs peto (=katolinen kirkko) on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.

        7:24 Ja ne kymmenen sarvea (=euroopan kristityt valtiot) ovat kymmenen kuningasta, jotka nousevat siitä valtakunnasta. Ja heidän jälkeensä nousee eräs muu (NL), ja hän on erilainen kuin edelliset, ja hän kukistaa kolme kuningasta (=Saksa, Suomi, Italia).

        7:25 Hän (NL, EU, USA) puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä (=muslimeja). Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.

        7:26 Sitten oikeus istuu tuomiolle, ja hänen valtansa otetaan pois ja hävitetään ja tuhotaan loppuun asti.

        7:27 Ja valtakunta ja valta ja valtakuntien voima kaiken taivaan alla annetaan Korkeimman pyhien kansalle (muslimeille).


    • Me olemme aina cool !

    • 1ja1on2

      Kauheata skeidaa. Kattokaa nyt pelkästään maapallon väkilukua! Entäs riippuvutta öljyyn? Tällä hetkellä menevä sukupuuttoaalto? Tarvitaanko mitään salaliittoteorioita kun maailma hajoaa ihan just palasiksi? Herätkää pahvit!

      • SiitäNiidenSuosio

        Salaliittoteoriat ovat kivampia kuin masentavan tylsä todellisuus.


    • oikea-pelon-kohde

      Illuminaatti on lällärikamaa. Heillä ei ole todellista valtaa. Seura perustettiin peiteorganisaatioksi todellista valtaa pitävälle järjestölle ja illuminaatin olemassaolo vuodettiin tahallan julki. Näin asiasta kiinnostuneet tutkivat illuminaatin tekosia, vaikka se on vain puolivillainen kulissi peittämässä valtaapitävien pahuuden mustinta ydintä. Kuka tai mikä vetelee lankoja maailman vakoilujärjestöjen taustalla? Mikä määrää bildenbergien, maailmanpankin, YK:n, ja tietenkin illuminaatin toiminnasta. Salaseuroista pelätyin, mustan pahuuden synkeä tyyssia: Teiskon Martat.

      • fda

        Tämähän oli hyvä. :D


    • Aloitus2006
    • fda

      Näidenhän piti tuhota suurin osa populaatiosta jo ennen 2010 lukua ja pari kertaa sen jälkeenkin. Ovat nämä profeetat hiljentyneet kun luvut on ohitettu.

    • DRHouse

      Mitä pitäisi olla mieltä jostain 1700-lukulaisesta saksalaisporukasta?

    • MysteryBabylon

      Illuminatin perusti jesuiitta Adam Weishaupt. Jesuiitat ovat Luciferia palvovia okkultisteja, joiden pyrkimys on maailmanvalloitus. Jesuiittojen perustajan Ignatius Loyolan kerrotaan saaneen ilmestyksiä, joissa hänelle ilmestyi käärmeenhahmoinen henkiolento. Loyola kuului Alumbrados-nimiseen mystikkoryhmään, jonka nimi tarkoittaa Valaistuneita, Illuminated.

      Nykyinen paavi Franciscus on ensimmäinen jesuiittapaavi. Todellista valtaa Vatikaanissa käyttää kuitenkin Jesuiittakenraali eli ns. "musta paavi".

      Koska jesuiitoilla oli vallankumouksellisia tavoitteita, paavi Klemens XIV Ranskan kuninkaan Ludvig XV:n painostuksesta lakkautti järjestön 1773. Jesuiitat murhasivat paavin vähän tämän jälkeen, myös Ranskan kuningas kuoli samoihin aikoihin epäselvissö olosuhteissa. Lakkauttamisen jälkeen jesuiitat menivät maan alle ja perustivat Bavarian Illuminatin ja alkoivat kaappaamaan vapaamuurarilooseja itselleen toimintansa helpottamiseksi.

      Illuminatin toiminta paljastui 1785, jonka jälkeen se siirtyi Amerikkaan okkultisti Benjamin Franklinin avustuksella. Jesuiitat järjestivät Ranskan vallankumouksen kuningasvallan kumouamiseksi ja valtaan nousi vapaamuurari Napoleon. Vapaamuurari Napoleon Bonaparte vangitsi paavi Pius VII:n ja pakotti myöhemmin luomaan Loyolan perustaman veljeskunnan Vatikaaniin uudelleen. 1811 jesuiitat olivat kaapanneet vallan Vatikaanissa.

      Kontrolloimiensa vapaamuurariloosien kautta jesuiitat ulottivat vaikutusvaltansa Euroopan ja Amerikan hallituksiin.

      Etelä-Amerikassa jesuiitat perustivat kommunistisia yhteisöjä, joista vaikuttui suuresti Karl Marx, jolla oli läheiset suhteet jesuiittoihin. Vatikaanin pankin kautta jesuiitat rahoittivat kommunisteja, sosialisteja ja anarkisteja, mutta myös fasisteja ja kansallissosialisteja. Hitler nousi valtaan jesuiittojen tuella. Nykyään Vatikaanin pankin kautta jesuiitat rahoittavat esim. ääri-islamisteja. Kun paavi Johannes Paavali I ilmoitti alkavansa tutkia Vatikaanin pankin toimintaa, jesuiitat myrkyttivät hänet.

      Jesuiitat järjestivät Vatikaanin II kirkolliskokouksen, joka oli ensiaskel maailman uskontojen yhdistämiseksi. Pyrkimyksenä on luoda globaali synkretistinen uus-Babylonialainen uskonto.

      Jesuiittojen pyrkimys on luoda globaali maailmanhallitus, Uusi Maailmanjärjestys. Raamatussa Ilmestyskirjassa tätä kuvataan kymmensarvisena ja setsenpäisenä Petona. Tämän petvallan luomisessa on olennaisena osana Euroopan Liittovaltion eli Rooman valtakunnan uudelleenperustaminen. Lähes kaikki EU:n nykyiset johtajat ovatkin jesuiittojen kouluttamia. Amerikan 2016 presidentinvaaliehdokkaista taas ainkakin Trumpilla ja Clintonilla on jesuiitta kytköksiä.

      Jesuiittojen maailmanhallituksen toteuttamiseen liittyy myös olennaisesti siirtyminen käteisettömään yhteiskuntaan, jotta saadaan mikrosirutettua ihmiset eli ottamaan Pedon merkki.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Ignatius_of_Loyola#Religious_conversion_and_religious_life

      http://beltsassar.com/2014/12/13/illuminatia/

      http://beltsassar.com/2014/12/13/jesuiittojen-euroopan-unioni/

      http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2015/04/aton-kultti-osa-21-jesuiitat.html

      http://www.kotipetripaavola.com/jesuiitat.html

      • naapurin.kissa

        Kirjoitukseni ovat näköjään uponneet sinuun niin tehokkaasti ettet ole huomannut sitäkään että kirjoitin Bavarian tahallani englantilaiseen muotoon. Sinulle voin siis paljastaa että kaikella tuolla peittelen tulevaa felinististä vallankumousta jossa minä ja lajitoverini ja sukulaiseni tulemme maailman johtajiksi. Cats rule!


      • fda

        Eiköhän tuo ole copy-pastea jostain New Age pseudodokkarista.


    • A.Teisti

      Kuulkaas uskisidiootit! Ettehän te edes tiedä, mitä illuminati tarkoittaa...

    • totuutta
    • Anonyymi

      On aika

      Novus Ordo Seclorum

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      34
      3356
    2. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      130
      2801
    3. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      225
      2311
    4. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      145
      1675
    5. Mitä nainen ajattelet?

      Miten viettäisimme iltaa juuri nyt jos olisimme yhdessä?
      Ikävä
      135
      1024
    6. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      7
      888
    7. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      45
      803
    8. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      52
      794
    9. Palauta kaivinkone varastamasi Kari Mannelin.

      Milloin aiot palauttaa sen lainaan ottamasi kaivinkoneen ,josta et ole maksanut mitään , myöskään , siten kuinka kävit s
      Kajaani
      23
      768
    10. Minulla on poikaystävä!!!

      Uskokaa nyt jo! En halua vanhaa kääkkää!!!
      Ikävä
      130
      751
    Aihe