Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Minun elämäni

FreezeSign

Olen 23 Vuotias, omasta mielestäni kovia kokenut ihminen. Aina on vaikea aloittaa tälläistä keskustelua kun pitäisi "mahduttaa" kaikki tähän, no koitetaan!
Jo ihan lapsena kärsin kodissani vanhempien riidoista, joita en tietenkään ymmärtänyt silloin. Siihen kuului viinaa,nyrkkejä ja tunsin itseni ulkopulisesksi, enkä saanut huomiota tarpeeksi kun vanhempien riidat kuluttivat kaiken ajan, Joka olisi voinut kuluttaa toisinkin. Nyt muistellen, muistan joitain kohtia lapsuudestani jossa isä oli oikealla puolella ja äiti vasemmalla, Molemmat huuti minua "tule tänne minä olen parempi" mihin siinä sitten olisi pitänyt mennä? Olin noin 9-10v kun avioero tapahtui, Isäni joi paljon ja tarjosi myös minulle kun olin n.10v jättäen minut yksin kovassa humalassa, Siitä asti on minulle sana "kuri" ollut tuntematon! no ikää sitten karttui ja aloin pitää kaikenlaisista päihteistä, joskin kaljaa viiniä ja tupakkaa meni koko ajan, Aina mahdollisuuden tullen! Minun elämäni kasvoi päihteiden ympärille. Kaiken maailman laitoksiakin on ollut, Mutta niistä en halua puhua. Tässä oli lyhyesti lapsuus, Omituista kun ei jotenkin voi muistaa mitään hyvää, Jos sellaista olisi edes ollut? Tiedän kuitenkin että isä ja äiti minua rakastaa, Ja minä heitä! Kaikki olen anteeksi antanut, Ja pyytänyt, Mitä itse olen kostaakseni tehnyt! Koko elämäni on ollut Bentsodiatsepiineihin kohdistuvaa tosi elämän ja tunteitten karkuun juoksemista, oli se sitten pullo, bentso, tai bubrenorphiini, kunhan vain ei ahdistaisi! Temgesic oli kaikista pahin, Toki se turrutti ahdistuksen, Mutta vain hetkeksi, siitä vierottautuminen oli niin sanotusti "helvettiä" sitä luusisi että sellaisia oloja näkee vain "elokuvissa". Nyt kuitenkin olen saanut jotain uutta elämääni, kokenut hengellisen uudesti syntymisen, on vaikea kertoa miten se tapahtui, mutta yks päivä vain tuntui että tämä ei ole elämää, aivan kuin ääni olisi sisimmässäni sanonut "lopeta lopeta minä autan sinua" se oli JEESUS! no sitten lopetin ja kestin sen paskan! ja nyt elän täysillä, ilman huumeita! On kaunis nainen joka tukee! isä jonka kanssa voin puhua mistä vain, äiti joka ymmärtää kaikessa, kaiken jälkeen. Minun elämäni perusta ei horju enää sillä se on rakennettu JEESUKSEN toimesta. Suosittelen JEESUSTA kaikille! en kuitenkaan tuputa uskoa kellekkään! muistan elävästi sen miten itse suhtauduin kun minulle sanottiin ja kerrottiin miten JEESUS voi auttaa! en uskonut, ennen kuin itse sen koin! vielä välillä tulee "tyhjiä oloja" (huumeet) Jos joku tietää kokemuksesta mitä tarkoitan, pyytäisin kertomaan oman näkemyksensä miten selviytyä niistä "tyhjistä oloista" ilman ahdistusta!. Vielä lopuksi tahtoisin sanoa että puolestani rukoiltiin paljon ja kaikki rukoukset mitä puolestani on rukoiltu on toteutunut! Hengen mieli sen ymmärtää ei järki! tämän ymmärtää ihminen joka tuntee JEESUKSEN!

6

935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ivan Tshernobyl

      Noh, ent. narkkarithan kääntyy yleensä 75 prosenttisesti uskoon kun ne ettii tekosyytä lopettaa, mutta löytyy niitä muitakin syitä vaikka mitä. Kyllähän ne huumeet vetää sellaseen jamaan että "Jeesus tulee pelastamaan." Liityit kai helluntalaisiin? Yleisin valinta tollases tilantees. Siellä saa huutaa ja elämöidä ja kaikilla on höpö fiilis kun Jeesus on keskellä. No huhhuh. Tunnen kyllä entisiä narkkareita jotka nykyään on helluntalaisia ja niitten Jeesus -jutut on pimeitä. Täällä luterilaisissa toimituksissa ollaan aika mykkiä joten ääniä päässäkuulevat narkomaanit ei ole tottuneet sellaiseen hiljaisuuteen ja yksitoikkoisuuteen. Pitää saada huutaa kuinka "hyvä fiilis" on. No tunnen kyllä myötätuntoa että sinulla on ollut traumaattinen lapsuus, ei tuollaista kukaan saisi kokea.

      • avioliittohan se tärkeä on

        !!!!!!!!! - Mitäs niitä toisten avioliittoja suremaan.


      • savannah26
        avioliittohan se tärkeä on kirjoitti:

        !!!!!!!!! - Mitäs niitä toisten avioliittoja suremaan.

        etta sait tulla ISAN luo! HAn on niiin hyva.
        Mulla itselleni on paihdetausta. Sain syntya uudestaan 2001. Palasin kuitenkin maailmaan, jossa vietin hajottavaa elamaa 2 v., kunnes palasin tuhlaajatyttona takas Isan luo.
        Mulla menneisyyteni hyvaksyminen, vaikeiden asioioden lapikayminen, oman itsensa hyvaksyminen, katkeruudesta paaseminen ovat vieneet aikaa ja sattuneet sairaasti. Oikeasti en olisi tassa, jos Jeesus ei ois mun kanssa ollut joka sekunti. Han on rakkaus. Han on korjannut mua niiiin paljon.
        Siunausta sulle veli ja oikein paljon ihania hetkia Kristuksen kanssa!


    • ainakin äidinkielen tunnit

      Etkö sä raukka kaikessa vouhotuksessasi osaa tehdä edes kappalejakoa? Ei tota potaskaa pysty lukemaan jos edes haluaisi?

    • pahoillani

      että olet kokenut elämässäsi kovia ja joutunut taistelemaan asioita vastaan ja kokemaan ahdistusta. Olen iloinen että olet löytänyt Jeesuksen ja että voit olla ilman huumeita. Muista että tyhjän olon hetkiä tulee aina, mutta silloin sinun pitää keksiä itsellesi jotain tekemistä. Lukea tai katsoa mielenkiintoinen filmi tai urheilla. Älä ikinä enää luovuta!!!

    • joojoo83

      jumala eikä jeesus pelasta sinua!

      -siteeraan tässä ja nyt Robert Green Ingersollia

      Minä en tahdo taivaaseen missä minun täytyy antaa pois järkeni;mikään onni ei ole vaihtokaupan arvoinen vapaudelleni, eikä mikään kuolemattomuus joka vaatii minua luopumaan persoonastani.

      Parempi mädäntyä ikkunattomassa arkussa,
      missä ei ole muuta ovea kuin madon punainen suu,
      kuin pitää jalokivistä jumalan talutushihnaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe