K!A!T!S!O!K!A!A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

RAKASTAN HEVOSIA

moi haluisin hoitsuksi tinkerin siis sellasen mustavalkosen koska rakastan tinkereitä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11en osaa hoitaa viel hevosii mut voisit varmaan opettaa siis jos sul on tinkeri!!!! tarjotaa hoitsuks tähän alle tai mailatkaa [email protected] mut saa tarjota vaan jos hevonen on tinkeri

valitsen parhaalta kuulostavan tinkerin hoitohevosekseni joten jos en ota juuri sinun tinkeriäsi niin älä loukkaannu

t emma-emilia

niin ja rakastan hevosia ja tinkereitä ainakin!!!!!!!!!!!!!!!!1

60

3488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HAHAHAHAHA

      SÄÄLI ITTEES!

    • RAKASTAN HEVOSIA

      nO jos pitäis nii miks perustele edes

      • HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAH...

        Luuleks sä höntti tollai saavas hoito hevosen.
        xDDD


    • RAKASTAN HEVOSIA

      no miten sitte kyl moni muukin tääl kyselee hoitohevosta!!!!

      • .....

        vaan ne onkin kokeneita ratsastajia ja osaa hoitaa hevosia perusteellisesti ja ratsastaa hyvin !


      • 12ponponi
        ..... kirjoitti:

        vaan ne onkin kokeneita ratsastajia ja osaa hoitaa hevosia perusteellisesti ja ratsastaa hyvin !

        ei se välttämättä niin ole että kokeneetniitä pyytää, minäkin pienenä aloitin hoitamaan heppoja iha siitä vaan ja iha isoilla hevosilla ja yksi oli vielä lv-hevonen joka ei ole paras valinta aloittelijalle ja sillä vaan menin! että kyllä tuollaki jajos on turvalliset kokeneet tyypit vierellä; tämä ei siis oli mahdotonta...


    • hohhoijjaaa

      Noin et löydä hoitohevosta. Se on valitettava totuus!

    • RAKASTAN HEVOSIA

      no menkää noihin muihin viesteihin valittamaan täällä vaikka kuinka moni pyytää hoitohevosta miksi kaikki mulle valittaa??????????????????????

      • jopas sattu

        et kylläkään minun hevosiani hoitaisi tuolla asenteella, et, et ja et.


    • RAKASTAN HEVOSIA

      miks haukutte ettekä perustele esim sä joka sanoin että en tällä asenteella niin MILLÄ ASENTEELLA sanokaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

      • hevosia

        Siis todella kovasti rakastat hevosia,mut TÄYTYY olla just tinkkeri...eiköhän oikealle hevosihmiselle kelpaa heppa ku heppa kunhan taidot riittää sen kanssa pärjäämiseen!Kuulostaa hölmöltä ettei kelpaa kun tietty rotu ja tietty väri...


      • ...

        Hoitohevosen hoitaminen on vähän niinkuin omistaisit hevosen : harjaat sen perusteellisesti , putsaat kaviot , ratsastat ( ei aina ) , vaihdat aluset , annat heinät karsinaan , ruokit ja viet tarhaan yms.

        Hevosen omistajat haluavat yleensä , että hoitajat osaavat nuo edellämainitut asiat ja melkeinpä kaiken hevosista , jos he ovat matkoilla ja muutenkin ...


      • samaa mieltä
        hevosia kirjoitti:

        Siis todella kovasti rakastat hevosia,mut TÄYTYY olla just tinkkeri...eiköhän oikealle hevosihmiselle kelpaa heppa ku heppa kunhan taidot riittää sen kanssa pärjäämiseen!Kuulostaa hölmöltä ettei kelpaa kun tietty rotu ja tietty väri...

        On samaa mieltä ja mäki tykkään tinkereistä mut mulle on iha sama minkä rotunen on hoitsuna! Mul on suomenhevonen nyt hoitsuna enkä siitä valita!! ja mitä välii minkä värinen se tinkeri on!! tinkeri ku tinkeri!!


      • AIVOTTOMAT

        NIIMPÄ! EI TÄSSÄ TARVITSE KUITENKAAN RUETA HAUKKUMAAN IHMISIÄ! EIKÖ TEILLÄ OLE TUNTEITA! NAURAN ITE TEILLE JOTKA SIELLÄ NOIN NAURETTAVASTI HAUKUTTE!! HAHAHAHAHAHHEHEHEHEHEH!! xdxdxdXDDXDDDX VITTU ETTÄ ON HAUSKAA.... -.- OIKEESTI MIETTIKÄÄ JOS TEITÄ HAUKUTAAN NOIN..... NAURETTAVIA TE NETTIKIUSAAJAT, EI TEILLÄ OO MUNAA KUITENKAA KIUSATA JOS OIKEESTI OLISITTE TON TYYPIN EESSÄ. TULIN VAAN KERTOO ETTÄ MIKS HAUKKUA? MITÄ JÄRKEE SIIN ON? EHKÄ ITESTÄS TUNTUU KIVALLE KÄYDÄ HAUKKUMASSA MUT EI SIITÄ TOISESTA! AIKA MONELTA ON NÄKÖJÄÄN TÄS KESKUSTELUS HÄVINNY TUNTEET! EI TAIDA OLLA AIVOJA PÄÄSSÄ OLLENKAAN! TOSI LAPSELLISTA. KYL MÄKI PIENENÄ HALUSIN TIETYN NÄKÖISEN HEVOSEN NIIN EIKÖHÄN SE IHA YMMÄRRETTÄVÄÄ OLE!


    • |{risse

      joo kyl sun kannattais viel kerran harkita, kunnon hevosihmiselle kelpaa poni tai hevonen, kylmä tai kuuma verinen.. siis hoitsuks.. jos et hevosista tiedä niin.. jos itse hakisin hoitajaa sen pitäisi olla kokenut koska juuri siksi ottaisin hoitajan joka hoitaisi ja saisin itse hiukan omaa aikaa!! eli ei opettamiseen aikaa saisi mahtumaan varmaan. hae ensin joltain tallilta ees vähä rutiinia (sitä ei hankita sitten pulessavuodessa..).

    • glowy

      tuttavalla olis täydellinen ori, toimii tilanteessa kuin tilanteessa, hieman saattaa kuumua, osaa koulukiemurat, hyppää noin metrin... hän etsii sille hoitajaa, ratsastajaa...

      • miimii

        "en osaa hoitaa viel hevosii mut voisit varmaan opettaa". Eli hän EI osaa ratsastaa, Ei edes hoitaa.. sinuna miettisin..


      • glowy
        miimii kirjoitti:

        "en osaa hoitaa viel hevosii mut voisit varmaan opettaa". Eli hän EI osaa ratsastaa, Ei edes hoitaa.. sinuna miettisin..

        kyse ei ole minun hevosesta... ja sen hoitaminen ei tule olemaan ilmaista... omistaja on tiukka eikä todellakaan hyväksy mtn pirun tyttöjä sinne!


      • töötti658

        hyvä että täällä on innokkaita opettajia eikä nuita lapsellia haukkujia! hyvähyvä, näin oppii! :)


    • adfgasdfgasfg

      Voi että. Säälittävää.

      "valitsen parhaalta kuulostavan tinkerin hoitohevosekseni joten jos en ota juuri sinun tinkeriäsi niin älä loukkaannu "

      Sä et ole se, joka päättää, sun täytyy tyytyä vaihoehtoihin, jotain sulle ei edes ole.

      Mistä voit tietää että rakastat hevosia, jos et osaa edes hoitaa? Saatika sitten ratsastaa?

      Taidatpa rakastaa vaan sitä ulkonäköä, mikä todellisuudessa ei merkitse mitään.

      Voin sanoa, että entisenä hevosen omistajana en antaisi sun käsiin helpointakaan hevosta, sori.

      Tosiaan, sulla pitäis olla muutaman vuoden kokemus, että ottaisin hoitajaksi, tosin en kyllä tuolla asenteella sittenkään "minullesemitähaluanhetikunhaluan".

    • ihminen.

      Jos täällä hakee hoitsuu,ni pitäs ainaski laittaa,et mist päi sitä hakis ja pitäs itellää ollaa taitoo,sil ihmiset haluu just siks hoitjaii hevsillee,et saa omaa aikaa,eikä siks,et pääsee opettaa aloittejiaa.
      "Saa tarjota vaan jos hevonen on tinkeri"

    • !!!

      Voi "#%#"%¤ menee hermot näijen ääliöitten topikkien kans!! Ihan niinku ois jostai tärkeestä asiastaki kyse ku noin huomiotaherättävä otsikko.. Voivoipientä. Näkee kyllä läpi kuin nopeaa oot tänki topsun väsänny, et oo yhtään paneutunu sun hoitsutoiveeseen, VAIN ulkonäkö kiinnostaa.. Anteeks jos nauran, mutta ei voi mitää..:
      "valitsen parhaalta kuulostavan tinkerin hoitohevosekseni joten jos en ota juuri sinun tinkeriäsi niin älä loukkaannu".
      Tuokaa kukkia mun hauvalle, mä kuolen nauruun.x)

      • hevosten ystävä

        Hei, olet tainnut ihastua Tinkereihin. Ne on kyllä mahtavia vaikuttavia hevosia,joten en ihmettele yhtään ihastustasi ja kiinnostustasi :)
        Minä aikoinani hain kanssa hoitoheppaa, olisin mieluiten halunnut ponin, mutta kaikki ponit olivat varattuja, niillä oli jo hoitajat ratsastuskoulussamme.
        Silti opin tykkäämään hevosesta jonka sain hoitaakseni ja lopulta en olisi vaihtanut sitä kehenkään toiseen en edes poniin!!!
        Mutta lykkyä tykö, ei sitä tiedä vaikka saisit ekaksi hoitsuksi Ihanan tinkerin :)


      • lol

        älkää vittu haukkuko! sä se oot lapselline! -,- nyt MULLA MENEE HERMOT!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mähän en sun hautaan iki päivänä tuo mtn kukkia kun vaan ison paskan :DD


    • farkku

      Vaikuttaa ihan kun etsisit jotain v-hoitsua x) x) Ootko IHAN varma ettet ole eksynyt väärään alueeseeen xD Sori kun nauran..

      Oletko nyt ihan varma, että pärjäisit tinkerin kokoisen hevosen kanssa, jos et osaa edes hoitaa hevosia? Hevonen on kuitenkin elävä olento!!

      • joojo

        no jos hänellä on kokenut hevosen omistaja vierellä ja opettaa, niin kyllä tinkeri on yes valinta.


    • heli

      Oletko käynyt kattomassa/laittamassa ilmoituksia/ilmoitusta hevostalli.net?
      Siel ei kukaan hauku tai tee tolleen niiku täällä... Käy siel niin varmaan löydät hoitsun

    • vähän...

      .... jos sulla olis oma poni tai hevonen niin antaisitko osaamattomalle ulkonäöstö piittaavalle kersalle sen hoidettavaksi? enpä usko, en minä ainakaan antaisi, ja asiallinen viesti tekee paremman vaikutuksen kuin tuommoinen !!!111!!!. Eli ei huutomerkkejä paljoa eikä mitään säälittäviä hymynaamoja ja pinnallista höpinää. Rodulla ja ulkonäöllä ei ole väliä. Itse rakastan kaikenlaisia hevosia...

      • !

        jep nii määkin rakastan kaikenlaisii heppoi jos itse saisin päättää hoitsun nii se olis ihan sama minkä lainen olis kunhan pärjäisin sen kanssa......


      • PROHEPPU
        ! kirjoitti:

        jep nii määkin rakastan kaikenlaisii heppoi jos itse saisin päättää hoitsun nii se olis ihan sama minkä lainen olis kunhan pärjäisin sen kanssa......

        määki tykkää hevosist, mutt en vaadi mitää tiettyy rotuu -.- kysy ratsastuskoulusta. kälviällä muhosella isot hoitajat auttaa tarvittaessa. mun kaveri hoitaa yht tinkeriä(: Nimen omaa Muhosen Tallilla. ;D kukaan oman hepan omaava ei haluu kokematonta hoitajaa hepalleen, vaan kokeneen, niin, että heidän ei ain tarvis olla tallilla! :DDD ja tinkerit on pikkutytöille isoi?


      • ;o;o

        kyllähän voi jos vain opettaa ja on luotettava tyyppi esim. hevosen omistaja vierellä! järjen köyttä on sallittua!


    • Tinksu omistaja

      Mulla olisi tinker ruuna mutta en kyllä anna kelle tahansa hoitsuksi sitä. varsinkaan tällä mainostamisella 'en osaa hoitaa viel hevosii mut voisit varmaan opettaa siis jos sul on tinkeri!!!!' kun hevonen ei mikään kauhea lapsien ratsu,heppa hyppää metriä ratana ko heB niin en anna tollasille pirpanoille hoitsuks jotka ei edes osaa hoitaa heppaa tai ratsastaa yhtään!

      • popnalle

        ok, sitten se ei sovi aloittelijoille eli hänelle! mutta ei tuollainen pirpanaksi haukkuja mikään viisas näytä olevan kun aloittelijaa haukkuu, HALOO SE ON ALOITTELIJA!! ja sun heppas ei oo sit mkn hyvin koulutettukaan joten älä lähetä turhia viestejä jossa vaan mahistelet jollain tinkerilläs ja haukut aloittelijaa... -.- sul ainaki lapsellisuus kohillaan! tuo aloittelijakin viisaampi ku sä.., ja nämä haukut olet ansainnut!


    • anskuponi

      en tajuu xd luuleks t joku haluu sut tinkriää hoitaa tollasel pyynnöl, et ees osaa hoitaa hevosii!? HEI HALOO ehkä sun pitäis eka opettella xd ja älä vaa sano ettet oo ikin ratsastanu, vittu repeisin nii paljo et xdxdxdxdx
      OOT NII SÄÄÄÄLITTÄVÄ XD luuleks et tommone sun laine 10v pikku tyttö sais hoidettuu tinkerii? öh sori vaaa mut MITÄ VIITTUU ! xd

      ps sori ku tuun tänne kiroo mut oikeest miettikää nyt itexdd

      • reilua:P

        VOIHAN HEVOSIA RAKASTAA SILTI, VAIKKEI OSAAKKAAN HOITAA TAI RATSASTAA NIILLÄ.

        nii tuli vaan mieleen et ku oon itekki joskus pienempänä.
        aloittajalle vinkiksi: mene ratsastuskoululle ja hanki kokemust ennenku etit yksityisiä hoitsuja.
        vaikka tää vaikuttaa kyllä jotenkin koko topikki joltain vitsiltä...! :DD etsillee, en tiiä sitte. hahhah


      • reilua:P
        reilua:P kirjoitti:

        VOIHAN HEVOSIA RAKASTAA SILTI, VAIKKEI OSAAKKAAN HOITAA TAI RATSASTAA NIILLÄ.

        nii tuli vaan mieleen et ku oon itekki joskus pienempänä.
        aloittajalle vinkiksi: mene ratsastuskoululle ja hanki kokemust ennenku etit yksityisiä hoitsuja.
        vaikka tää vaikuttaa kyllä jotenkin koko topikki joltain vitsiltä...! :DD etsillee, en tiiä sitte. hahhah

        vanha aihe.XD


    • ......

      en antaisi hevostani sinulle hoitsuksi !

    • Goal

      Itselläni nuori irlannincob, nimenomaan mustavalkoinen. Mutta tarvitsee kokeneen ratsastajan, koska... vaikka ne ovatkin kauhean karvaisia söpöläisiä niilläkin on luonnetta. Ja kuten jo mainitsin, ei omani ainakaan ole mikään lastenratsu. Ja yhdyn muihin: tolla mainostamisella en laskisi sinua lähellekkään hevostani, enkä myöskään tuolla asenteella. Etenkään jos kokemattoman hoitajan innostus on kiinni hevosen väristä ja niistä legendaarisista tupsujaloista...

    • Therru

      NIIN SÄÄÄLITTÄVÄÄÄ !!!! XD
      en tajuu xd luuleks t joku haluu sut tinkriää hoitaa tollasel pyynnöl, et ees osaa hoitaa hevosii!? HEI HALOO ehkä sun pitäis eka opettella xd ja älä vaa sano ettet oo ikin ratsastanu, ***** repeisin nii paljo et xdxdxdxdx
      OOT NII SÄÄÄÄLITTÄVÄ XD luuleks et tommone sun laine 10v pikku tyttö sais hoidettuu tinkerii? öh sori vaaa mut MITÄ VIITTUU ! xd

      ps sori ku tuun tänne kiroo mut oikeest miettikää nyt itexdd


      Sorry jos puutun mut entäs tää xdxd 'OOT NII SÄÄÄLITTÄVÄ XD' lapsellista hanki elämä äläkä jaks käyttää tota xD'tä joka välis

      • käytös

        aika lapsellista käytöstä sinä joka "tiedät" hevoset, miksi et yritä auttaa tuota parkaa, lapsellisesti vaan haukut!!!! että kato sinä peiliin!


      • 9898

        no onpa hauskaa en nauranu tolle yhtään, nauran sulle kun laitat noita helvetin lapsellisia viestejä.. -.- että ootpa viisas.


    • *krhm*

      Anteeksi, mutta hieman asiallisempaa käytöstä kiitos. Ei ole tollasta mukava lukea -.-'
      Ei myöskään kirtoittaja tee kovin hyvää vaikutusta ihkutuksellaan.

      Ja kokeneena ponin omistajana sanon, että hoitaminen on raskasta, joka päivä pitää tehdä kaikkensa eläimen hyvinvoinnin eteen, ja omistautua asialle.
      Jos tosiaankin haluat hoitohevosen, kannattaa aloittaa käymällä vaikka jollain tallilla ratsastamassa ja hoitamassa. Niin ison hevosen kuin Irlannicob/Tinker, tarvitaan vuosien kokemusta ja pituutta. Että silleen.
      Toki tunnen erään tyypin joka on vasta yhdeksänvuotias mutta ratsastaa Englannin täysiverisillä.

      Mutta en uskoisi poniani sinun hoiviisi, aika paljon olisi viisastumisen varaa (suurimmalla osalla teistä).

    • Hippuli

      Tällänen haukkuminen on ihan aiheetonta, hävetkää itteenne -.- Toinen yrittää epätoivoisesti saada hoitsua. Vaikka onkin vähän hassua hakea hoitsua vain rodun perusteella täältä.

      • hirnauskisx2

        mitenniin on hölmöä hakea rodun perusteella hoitoheppaa täältä?mitähän olisitte sanoneet jos aloittaja olis laittanu "kaikki käy"...? sitte olisitte ulvoneet että EI VOI KAIKKI KÄYDÄ!!
        kyllä minäkin aloitin hevos harrastuksen aikanaan ratsastuskoulun isolla puoliverisellä. eikä siinä ollut mitään epäilyttävää. hyvien opettajien ja apulaisten kanssa homma toimii.


      • polle3
        hirnauskisx2 kirjoitti:

        mitenniin on hölmöä hakea rodun perusteella hoitoheppaa täältä?mitähän olisitte sanoneet jos aloittaja olis laittanu "kaikki käy"...? sitte olisitte ulvoneet että EI VOI KAIKKI KÄYDÄ!!
        kyllä minäkin aloitin hevos harrastuksen aikanaan ratsastuskoulun isolla puoliverisellä. eikä siinä ollut mitään epäilyttävää. hyvien opettajien ja apulaisten kanssa homma toimii.

        nojoojoo..., mutta hän haluaa löytää itsellensä hänelle sopivan tinkerin! o.o ei tartte rueta aloittelija haukkumaa!


      • hyvähyvä...! :D
        hirnauskisx2 kirjoitti:

        mitenniin on hölmöä hakea rodun perusteella hoitoheppaa täältä?mitähän olisitte sanoneet jos aloittaja olis laittanu "kaikki käy"...? sitte olisitte ulvoneet että EI VOI KAIKKI KÄYDÄ!!
        kyllä minäkin aloitin hevos harrastuksen aikanaan ratsastuskoulun isolla puoliverisellä. eikä siinä ollut mitään epäilyttävää. hyvien opettajien ja apulaisten kanssa homma toimii.

        niimppä! rodunkin perusteella voi! silloin löytää itselleen varmasti sopivanki yksilön esim. tietää ponille painorajoituksen jo etu käteen ja tietää minkänökäne ja minkälainen hevonen on yleensä.. ;))


      • 99perunasilli
        polle3 kirjoitti:

        nojoojoo..., mutta hän haluaa löytää itsellensä hänelle sopivan tinkerin! o.o ei tartte rueta aloittelija haukkumaa!

        sori luin väärin oot oikeeessaaa!! XD :)) minäkin monesti haen rodunperusteella! :)


    • ........

      Sulle antasin hoidettavaks korkeintaan kepparin :)

      • hirnauskisx2

        hienoa sakkia.. kun luen näitä vastauksia,naurattaa.. taitaa olla niin ettei kovinkaan moni vastaajista ole oikein hevos immeisiä.. todella "asiantuntevaa palautetta"..
        mutta aloittajalla.. olet varmasti jo löytänyt itsellesi hepan.. minulla on 2v tinker tamma ja 3v risteytys tamma. antaisin varmasti sinunlaisesi nuoren hevoshoitaja alokkaan tulla meille minun kanssani hoitamaan heppoja. meillä käy 9-17v tyttöjä ja hyvin ovat pärjänneet. tietysti aina joku aikuinen on paikalla ja ohjeet on selkeät. mutta aina on hyvin mennyt.
        älkää olko noin tuomitsevia aloittelijoita kohtaan. itsekin olette jostain aloittaneet.
        ja jos koon voimalla hevosta hoidettaisi,niin lirissä oltais koko hevosporukka.
        pienikin poni voi viedä isoa ihmistä jos ei vaan ole sitä "tätsiä" hommaan.


      • polle3

        no äläs haku! kyllähän iha heppa käy mutta sen pitää olla aloittelijalle sopiva ja pitää olla oikeat ihmiset opettamassa, varmaan itelles pitäs keppari hankkia !


      • polle3
        polle3 kirjoitti:

        no äläs haku! kyllähän iha heppa käy mutta sen pitää olla aloittelijalle sopiva ja pitää olla oikeat ihmiset opettamassa, varmaan itelles pitäs keppari hankkia !

        hauku*


      • niinniin-.-

        lol -,-


    • polle3

      sori vaan mutta jos et osaa hoitaa hevosia niin mene mielummin ratsastuskouluihin opettelemaan..., ei tuolla taktiikalla hoitsua saa..., sitä saat itse miettiä, annas vanhempien tehdä tuo homma! :D eikä täällä kukaan hauku kaikki vaan sanoo ettei tuollein saa hoitsua. tuossa lauseessa ei ole mtn haukkumiseen luokiteltavaa sanaa! :D

    • niinniin-.-

      miksi valittaa! aha, ootte nettikiusaajia, siis aika paljon täällä suomi24:ssä nettikiusataan, eikö teillä ole parempaa tekemistä?!

    • mäwa

      Haha ootte ihania kun provosoidutte♥

    • horzepower-72

      nooh,pakko kommentoida sana jos toinenkin.. kyllähän tinker on aivan eri asia kuin esim arabi. ja suokki on eri asia kuin falabella. poneilla on usein pippurinen luonne,ja taas nämä ihanat karvajalat ovat suht säyseitä. joten minusta on ihan jees valkata joku oma mieleinen rotu mitä haluaa hoitaa. itse halusin lapsena arabin,mutta rahavarat ei piisanneet kuin arabi-russ risteytykseeen,mutten kokskaan katunut kauppaa. siis ostin omaksi. luonne oli täysin arabialaisen.. nyt ostin tinkerin,ja sain juuri mitä halusin.nöyrän kiltin ihanan kaverin. ostin varsana jotta tiedän mikä hänestä kehkeytyy,ja osaan syyttää sitten oikeaa puuta jos jokin käytöshäiriö tulee. kyllä nää hepat on tietenkin omia persoonia,ei siitä pääse mihinkään,mutta on rotuja mitä en ottaisi koskaan enää.esim amerikkalainen lv,mikä on loppuun ajettu.. ei enää kiitos. kolme niitä oli..

    • arkakeppari

      Sinun ei pidä hankkia tinkeriä jos et osaa kunnolla vielä hoitaa hevosia voisit alottaa pienemmästä suurempaan ... Jossain vaiheessa se tinkerikin vastaan tulee :D

    • VeeraKaisa

      Teki ootte ollu joskus alottelijoita ja ette osannu ratsastaa vai ootteko heti syntymän jälkee hypänny hevosen selkää vai??? Ja kaikki saa tehä miten haluu ei tarvi tulla "valittaa" toisten tekemisistä !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • poninhoitaja

      1. Sinun kannattaisi ensin hankkia itsellesi hieman kokemusta varsinkin hoitamisesta.
      2. Sinun kannattaa ensin hankkia hoitsu vaikka ratsastuskoulusta, siellä sinulla on neuvojia ja auttajia, toisin kuin yksityisellä, joissa sinun täytyisi luultavasti toimia suht. itsenäisesti ja se ei onnistu ilman kokemusta.
      3. Mielestäni on ihan ok, tai oikeastaan hyvä jos laittaa ilmoitukseen minkä tyyppistä hevosta haluaa, mutta vain yhden rodun laittaminen sen ulkonäön vuokdi antaa sellaisen vaikutelman, että sinua ei kiinnosta muu kuin ulkonäkö. On paljon muita rotuja jotka muistuttavat perusluonteeltaan ja ulkonäöltäänkin tinkereitä.
      4. Kannattaa laittaa uusi hieaman asiallisempi ilmoitus jonnekin hevossivuille.
      Toivottavasti löydät hoitsun, mutta hanki kokemusta. ;)

    • sooojaaah nyt

      kyllä minä ainakin mietin millaista hevosta haluan alkaa hoitamaan ja kaikki eivät todellakaan ole samanluontoisia. jos itse alkaisin hoitelemaan jonkun muun heppoja niin olisin onnellinen kun saisin tinkerin hoitsuksi. miksi moinen show asiasta? eihän koiraroduissakaan todellakaan vaan oteta mitä tahnsa rotua sillä syyllä että kaikki ne on samanarvoisia. kyllä oli aika lapsellisia vastauksia toiselle joka laittoi varmasti elämänsä ekan ilmon tänne,vaikkakin on vuosia aikaa..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3219
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1743
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1275
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1253
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      46
      1045
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      821
    Aihe