Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikä ois PARAS lääke MAATAKAATAVAAN

KRAPULAAN?

Kiitos teille jotka YRITTÄVÄT valaista asiaa!

20

10528

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Auvo Auttavainen

      Pari ohrapirtelöä helpottaa kummasti.

    • moukku

      Nostaa samalla veren sokeria, eikä okseta yhtään. Sopivan rasvaista joten se on samalla voidetta kovia kokeneeseen pakkiin. Ensimmäiset 3dl vedetään heittämällä ja loput nautiskellen. Oikein kylmänä ja jääpalojen kanssa. Koska sinulla ei ole jääpaloja niin raavi pakastelokeron seinästä sopiva kappale.

      Kallistako? Höpöhöpö. Juopolla on aina viinaan rahaa.

    • AUTTAA!

      Pullo Koskenkorvaa tahikkas mäöräkoerra auttavat.

      • Gren

        Jeesus opetuslapsineen vetivat viinia ihan tavallisena ruokajuomana siihenkin aikaan . . .
        Tama alkoholivastaisuus - ei edes juonna juurta mistaan - se on vain uskovaisten selitys "talle Paheelle"


      • ei ollutkaan%
        Gren kirjoitti:

        Jeesus opetuslapsineen vetivat viinia ihan tavallisena ruokajuomana siihenkin aikaan . . .
        Tama alkoholivastaisuus - ei edes juonna juurta mistaan - se on vain uskovaisten selitys "talle Paheelle"

        Mutta siinä viinissä ei ollutkaan prosentteja, ota huomioon, lapsetkin joi samaa rypälemehua, päivittäin valmistettuna puristamalla


      • still-a-finn
        ei ollutkaan% kirjoitti:

        Mutta siinä viinissä ei ollutkaan prosentteja, ota huomioon, lapsetkin joi samaa rypälemehua, päivittäin valmistettuna puristamalla

        Uskovaiset tekevat kaikkensa, etta raamatun luku olisi vaikaa vaantavat historiaa omien miltymystensa mukaan. Kylla se oli viinia, mita Jeesus opetuslapsineen joivat. Ehka antoivat lapsille mehua. (Toivottavasti).
        Raamattu on taynna kasityksia, joihin kukaan tonttu voi uskoa nykypaivana. Mutta viini on kaannetty oikein. Siippani tuntee heprean lisaksi joitakin muitakin 2000 vuotta sitten olleita kielia. Niissa kielissa viini = viini.
        Kyllakin Jeus sanoi, etta kohtuudella. Ei vain viinia, mutta tarkoitti muita asioita myos.


    • Cittarista!

      Citymarketissa myydään juomaa, joka on krapulalääke. Sen nimi on muistaakseni Botox... ei saatana, Outox siis, Botoxhan olikin botuliinia eli sinihappoa! Kyllä silläkin krapula loppuu, mutta niin elämäkin.

      • sotke aineita

        Botuliini on botuliinia, intiaanien nuolimyrkkyä. Sinihappo = vetysyanidia kemialliselta merkinnältään HCN. Kaksi aivan eri ainetta.


    • näin ennen

      Krapula lähtee pois, samalla tavalla, kuin se on tullutkin, eli juomalla alkoholia. Mutta, mutta, nyt tuleekin huomata, että kysessä onkin "kellosepän työ", ettei tule uusi känni, joka aiheuttaa uuden krapulan.

      Todellinen vaihtoehto on pidättäytyminen alkoholista!

    • pillerinhenki

      Tai jos et malta jättää juomatta, nappaa aamiaiseks parit pamit ja bisse.. tai ainakin naksut piriä, ni päivä lähtee taas lennokkaasti käyntiin

    • jotenkin

      Mikäli krapulaan liittyy fyysisiä oireita, niin Xanor saattaisi lievittää. Mutta kuitenkin Xanor on muuhun kuin todelliseen paniikkihäiriöön melko vaikeasti hallittava lääke.

      • kantaretkahtelija

        xanor,temesta,promazepam poistaa krapulan oireet hetkessä mutta vaarana juomisen jatkaminen kun tietää miten krapulasta selviytyy helposti sekä lääkekoukku, sillä xanor tai temesta koukuttaa helposti ja huomaamatta, niistä tulee karmeat vieroitusoireet mikäli niitä vetelee vakituiseen.

        Xanor viekkis on sitten tosikarmea kokemus sen takia en niitä vedä vaikka tiedänkin sen poistavan kankkusen ja juominen vaan saattaisi jatkua sekakäyttönä ja muutama mun dokukavereista on heittänyt veivinsä bentson ja viinan yhteiskäytössä se on petollista ja kuolemanvakavaa leikkiä toi sekakäyttö vaikka bentso käyttö alkaisikin vaan alkuun noin niinkuin krapulan hoitona. Pameja voi kyllä vetää pahimpaan krapulaan 5mg diapam muttei muuta,samaa annosta saa katkollakin,sieltä minä ne bentsot opin ja sain vielä respatkin kotiin,aika huoletonta meininkiä katkon lekurilta.


    • Poika-Tauno

      Diapam ja sen tyyppiset rauhoittavat benzodiatsepiinilääkkeet kyllä auttaa jonkun verran, saa nukuttua paremmin. Etelä-Amerikassa kokeilin koka-teetä, se tepsii myös hyvin.

    • outzak

      Vaniljajäätelö auttaa!! Krapula aiheutuu (osittain) elimistön kuivumisesta, joten suolaa ja nestettä olis hyvä saada.

      Itse joka kerran kun herään krapulassa, otan esim oliivin, suolakurkkusiivun tai kinkkuviipaleen ja nestettä (alkotonta) niin paljon, ku suosiolla menee. Sit taas nukkumaan.

      Mulla noita heräämisiä on yleensä useita, ja se tosiaan auttaa, kun joka kerta ottaa suolaa ja nestettä. Ja sit kun rupee kiinteempi ravinto kiinnostamaan, vaniljajäätelö on parasta!!

      Sen lisäks kun saa väliin jotain suolaista ja muistaa juoda (jälleen alkoholitonta) nestettä, ni pitäs normaalin krapulan olla kohta mennyttä!!

      Minkään viikon putken jälkeen tää resepti ei varmaan auta, mut mulle on auttanut, kun en pysty ryyppäämään, ku yhden illan kerrallaan.

    • Gren

      Alkoholia oikeastaan tulisi nauttia ainoastaan ruoan kanssa. Niin, elimistossa olisi suoloja ja muita ravinteitakin. Muita nesteita (ei alkoholia) pitaisi muistaa juoda runsaasti. Alkoholi kun poistaa nestetta kehosta. (Siita johtuu esim. paansarky).
      Sokeria EI saisi LISATA! Alkoholi on melkein puhdasta sokeria! No, se tayttaa sokerin merkit: Ei rasvaa, ei proteiineja, ei vitamiineja - pelkkaa myrkkya ja sokeria koko liemi. = Alkoholi palaa maksassa (siis myrkkyalkoholi) ja toisen puolen hoitelee munuainen ja haima (sokerit) energiankulutus.
      Kun muistaa taman, ei tule juoduksikaan liikaa. Tai jos sen tekee, niin nesteytys, suola ja ravinto nopeuttavat paranemista. Joskaan nekaan eivat poista morkkista tai ahdistuneisuutta juomisen jalkeen. Burana poistaa paansaryn, mutta litra vetta tekee sen myoskin.

    • kokemusta löytyy

      on kyllä paras lääke krapulaan...sitähän käytetään juuri vieroituksessa muutenkin joten on turvallinen vaihtoehto!Jo 10mg helpottaa kummasti!

    • kokemusta löytyy

      auttaa kyllä paljon!!!

    • kkv

      juu itse ryyppäsin monta vuotta ja alussa hoidin krapulani bentsoilla kunnnes toleranssi kasvoi ja bentsot eivät auttaneet siinähän ihmeteltiin kun ei enää mikään pysynyt sisällä (ei edes viina) eikä bentsot auttaneet ja krapula kesti muutaman päivän olo oli sitä jatkuvaa oksentamista mutta oikein käytettynä (satunnaisesti) bentsot ovat mainioita sekä erinomaisia.

    • Anonyymi

      Täytyy heti alkuun todeta nämä bentso höpinät kumoon, niitä pameja saa klinikalta sillä silloin, kun sinne päätyy niin asiat ovat eskaloituneet siihen pisteeseen, että niillä ehkäistään delirium, sekä kouristelu ja estävät mielihalua alkaa uuteen putkeen.
      (EDES VASTUUTONTA TULLA POSTAILEMAAN , ETTEI LÄÄKÄRI HOIDA HOMMAANSA) ...Asia kun on juuri päinvastoin.

      Tällöin potilas ei toimi hoito suunitelman mukaisesti ja väärinkäyttää lääkettä.

      Tämä nyt ei ole täällä siksi , että räjähdätte räyhäämään.. vaan siksi ettei lääkettä. (ehkä poislukien propranolol, jos sydän tykyttää tai on muutoin jo korkea syst. vp. tai hallitsematonta tärinää, jolloin pyritään välttymään episodilta, joka voi pahimmillaan johtaa päyvystys visiittiin tai kuolemaan.

      Krapulaa ehkäisee syöminen ja alkoholittomien juominen miel. veden juonti jo prosessin aikana.
      (nesteet, sekä suola)

      Gatorade(elektrolyytit), multi B-vitamiinit , lepo/uni , mieliruoka tai herkku.. jos puhti riittää niin seksi.
      Raitis ilma.

      Jos ei kiire edustamaan niin , kyllä lähtee sillä millä tulikin.. vaatii itse hillintää ja on näistä vähiten suotuisa tapa.

    • Anonyymi

      kyllä ne raamatun-aikoinakin viini oli viini, ja siinä oli prosentteja ja alkuseurakunnankin aikaan ihmiset humaltui, eihän Paavali niitä muuten ojentais, kun Paavali sanoo:
      "älkää humaltuko viinistä", niin täytyihän niitten humaltua, kun kerran Paavali näin toteaa ja neuvoo, _ älkää humaltuko ,
      ja
      "käytä vähän viiniä vatsasi tähden ja usein uudistuvien vaivojesi tähden"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2087
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      19
      1677
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1433
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1348
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1302
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe