Lantionpohjan lihakset

eri asennoissa?

Olen vasta seksielämän makuun päässyt tyttönen. Aloin vastikään treenata lantionpohjanlihaksia geishakuulilla, ja nyt askarruttaa vain, missä vaiheessa lihaksia käytetään yhdynnässä? Silloin, kun mies on tulossa sisään (ns. vedetään penistä tiukemmin vaginaan) vai nimenomaan juuri silloin, kun mies vetää itseään ulospäin (eli ns. vastustetaan miehen liikettä)?
Mikä tuntuu parhaimmalta? Onko eroja eri asentojen välillä?

Älkää vastatko, että kokeile miehesi kanssa, koska en seurustele juuri nyt. :) Ihan mielenkiinnosta kyselen - ja enköhän joskus vielä itsekin pääse asiaa testailemaan käytännössä. Mutta kaikenlaisia vinkkejä ja kokemuksia otetaan mielenkiinnolla vastaan!

17

8345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käytöstä

      Ei niitä lihaksia kovin moni käytä ollenkaan yhdynnässä. Lihasten harjoittamisen idea on oikeastaan vain se, että paikat pysyvät tiukempana:) Vähän niinkun jumppaaninen ja kuntoilu... ei päästetä itseään rupsahtamaan.

      Ja tuohon harjoittelukumppanin puutteeseen varmaan löytyy ehdokkaita. Ihmettelen vain, kun kukaan ei ole vielä ehtinyt tarjoutua...

      Lihaksia ei ehkä kannata ainakaan siinä vaiheessa jännittää, kun mies on työntymässä sisään. Voi käydä niin, että mies ei pääse sisään ollenkaan. Mieluummin rentouta mahdollisimman tehokkaasti sisään työntymisen aikana. Jos välttämättä haluat supistella lihaksia, niin ulospäin vedon aikana voisi olla parempi. Tai sitten oman halun mukaan liikkeen aikana (mitä varmaan tarkoititkin tuolla ulos-sisään kysymyksellä). Ja tuohonkin vaikuttaa kalun koko. Ison kohdalla lihasten käyttö ei välttämättä ole tarpeen... varsinkin kun suhteellisen kokemattomana olet vielä varmasti muutenkin tiukka:)

      Lihasten supistelu sopii minusta oikeastaan vain hitaampaan tahtiin... kovassa vauhdissa ei niihin varmaan ehdi keskittyä:) (tai sitten jännittää koko ajan) Ei tuohon oikein voi sanoa mitään yleispätevää ohjetta, kun kaikki tykkäävät eri jutuista. Melkein viisainta olisi etsiä se kokeilukaveri ja testata käytännössä.

      Tuntuuhan se miehestä jännältä (=kivalta), kun nainen jännittää lantionpohjan lihaksia. Mutta ei niitä koko yhdynnän ajan käytetä. Ja asentoriippuvaista se on myös. Ratsastuksessa niitä on varmaan luontevin käyttää, kun saat itse muutenkin määrätä tahdin. Sanoisin kuitenkin, että se on tahdista kiinni enemmän kuin asennosta. Kuten jo aiemmin sanoin, sopii paremmin hitaaseen menoon. Tai sitten kun mies on laukeamassa, niin miehen orgasmia voi yrittää tehostaa lihaksia jännittämällä. Ikäänkuin lypsäisit kalua:)

      Tässä minun mielipiteeni asiaan. Muilla on varmaan omat näkemyksensä.

      • vastauksesta!

        Hienoa, kun jaksoit noinkin seikkaperaisesti selventää asiaa. Nyt on taas vähän viisaampi - mutta toistaiseksi vain teoriassa. :)

        Ja niin, kovin tiukka en (valitettavasti) ole, tai ainakin kostun aina niin paljon, ettei tarvitse huolehtia siitä, mahtuuko mies sisään. :)


    • mennäänkö

      harjoittelemaan? Kaikki tapahtuu kyllä hyvän kaverin kanssa ihan luonnollisella tavalla. Ei sinun vielä tässä vaiheessa tarvitse miettiä tollaisia asioita! Hyvä rasvaus ja ylös, ulos ja lenkille . . .

    • janina

      Itse olen huomannut lihasteni toiminnan silloin hyvänä kun itse haluan miehen työntyvän syvempään tai tekemään pientä liikettä syvällä. Pienestä "puristuksista" nauttii varmasti myös mies puolinen henkilö.. ei kuitenkaan liian kovaa liian pitkään:D

    • JoJo

      Tuossa jo tulikin hyvä ja seikkaperäinen vastaus mutta voisin vielä kertoa omista kokemuksista... :)

      Minä siis hallitsen tuo supistelu liikkeen, mutta sitä ei todellakaan tule aina tehtyä yhdynnässä. Jos työntöjen tahti on nopea ei lihaksia ehdi mukaan ottaa ja jos itse on hekuman huipulla on niitä aivan turha ruveta miettimäänkään...

      Toimivaksi havaittua: jännitä lihaksia (eli siis ime sisään) samalla kun mies on vetäytymässä ulos (tahdin pitää olla rauhallinen). Tämä tuntuu miehen kertoman mukaan lisäimulta; hyvältä.

      Itse päällä: Eli kun mies on liikkumatta, niin tee lantiolla eteen-taakse suunnassa pyöriviä liikkeitä (vähän vaikee selittää, heh..) ja samalla kun liikutat lantiotasi eteen (miehen elin tulee ulos) "ime" lihaksilla sisään. Saman voi tehdä myös jos on itse alla: pysäyttää miehen liikkeen toimii omalla lantiolla ja lantionpohjan lihaksilla. Tuntuu siis imuna ja ainakin minun miehen mielestä kiihottavalta ja hyvältä.

      Kannattaa kokeilla: Olet itse alla ja huomaat että mies alkaa olla loppusuoralla. Jos mies hidastaa pitkittääkseen tulemistaan, mutta sinä toivot hänen jo tulevan tarraa pakaroista tms kiinni ja pyöräytä lantiota muutaman kerran imien lihaksilla mukavan voimakkaasti kullin liukuessa ulos... Ainakin omalle kullalle tuo on ollut melko ylläri, ja ilmeestä voi lukea että hyvin nautinnollinen sellainen. Toistaiseksi ainakin on mällit lentänyt takuuvarmasti tuolla keinolla... ;)

      Voisin kuitenkin vielä lisätä että älä stressaa liikaa niistä lihaksista, niiden sovittaminen rytmiin ja tilanteeseen saattaa olla aluksi vähän hämärää mutta kokeilemalla lopulta oppii. Ne eivät kuitenkaan ole mikään olennainen osa seksissä ja luulen etteivät monet naiset käytä niitä lainkaan. Ajattele sitä vain pienenä bonuksena ja lisämausteena jota voi käyttää silloin kun siltä tuntuu.. :D

    • Qwerty888

      Kannattaa niitä käyttää,ihan miten itsestä ja kumppanista tuntuu hyvältä :) Ei toki stressiä ottaa,kun monet on täällä sanonet,että lantionpohjanlihasten käyttö jotenkin "sekoittais" päätä huuman aikana,kun siihen pitää keskittyä,niin ei minusta ainakaan..Kun treenaa tarpeeksi ja on sujut niiden liikkeiden ja lihasten kanssa,niin se tapahtuu luonnostaan,eikä tarvi mitään erityisiä vinkkejä,miten niitä käytetään,koska mieliteot on on niin erilaisia itse kullakin,etten ainakaan itse tänne kirjottelis,mistä juuri meillä tykätään... Noista ylemmistä kommenteista huomaa vaan sen,miten erilaisia ihmiset on..toiset puhuu vaikeena asiana jostain ja jollekulle ei ole edes tullut mieleen,et se olis jotenkin vaikeeta. Pääasia,että itses,mahdollisen tulevan lapsen/lapsien (alatie synnytyksen,koska treenatut lihakset,ei yli treenatut vaan treenatut,toipuu siitä paremmin ja auttaa esim ponnistusvaiheessa ja palautumisessa sinua..) ja kumppanin takia pidät niistä lantionpohjanlihaksista huolta :)
      Kannattaa harjoitella 5pv/viikko ja kahtena pitää taukoa,kuten normi lihashuollossakin :)

    • Jojo, olisin kiinnostunut kokemaan tuon kaiken kanssasi.
      47v
      Paksumela

    • Kylkimyyry

      Aika harva nainen osaa peniksen lypsytaidon, sillä se tekee munalle tosi nannaa , kun pillun lihakset suorastaan imuttelevat munan vartta, kun mies vetelee suhtkoht rauhalliseen tahtiin pitkiä vetoja. Nuorena miehenä eka kerran koettuna olin ihan ekstaasissa . Hänen jälkeen en ole tavannut kuin pari hyvää puristelijaa, vaikka olen pamputtanut kymmenittäin eri ikäisiä naisia.

    • löysäpillueitoimi

      Aika yksinkertaistahan tuo on, miehen vetäessä mulkkuaan ulospäin, puristat ja sisäänpäin painaessa rentoutat. Pyydä pysäyttämään liike kokonaan tai pysäytä käsillä, paikat tiukaksi ja useita kertoja jännitys-rentoutus: miehestä tuntuu kuin suutelisit pillullasi. Mutta tämä jännitys-rentoutus ei ole ainoat, panemalla "vastaan", eli miehen tullessa sisäänpäin, puske lantiota miestä kohti ja vastaavasti toisinpäin (muttei niin pitkälle, että mulkku luiskahtaa ulos, seuraava tikkaus voi nimittäin tehdä kipiää!). Sitten tietysti pyörittävä liike lantiolle tekee eetwarttia, eli kuvittelet lantiosi polkupyörän toiseksi polkimeksi ja yrität saada "pystysunnassa" siihen pyöreän liikkeen, miehen liikeiden tahtiin. Jos haluat kokeilla miltä se miehestä saattaisi tuntua, työnnä pari sormeasi pilluun syvälle ja jännitä lihakset. Kokeilepa sitten yskiä kunnolla, huomaat että puristus käy nopeasti kovempana kuin tietoisesti puristellessasi.

      • Kaivontekijä

        Oikein. Sinulla tuntuu olevan homma hallussa kiitettävällä tavalla. Ai kun olis kiva treenata käytännössä.


    • neuvokasta

      Jaa-ah, nyt on aloittaja jo keski-ikää lähestyvä nainen. Lieneekö löytänyt harjoituskumppanin:D

    • Anonyymi

      Mä en nyt kaikkia lukenut, mutta sun pitää tietää, ettei lantionpohjan treeniäkään saa vetää överiksi. Varsinkaan painoja/kuulia ei saa pitää tuntikausia vaikka onnistuisikin vaan max 15 min kerrallaan sopivalla painolla. Muuten lihakset voi kiristyä liikaa/mennä ylijännitystilaan ja sitten kärsitkin yhdyntäkivuista kunnes saat lihakset taas "löysemmiksi"/joustavammiksi. Itse en oikeastaan edes suosittelisi kuulilla harjoittelua kovin nuorelle jos ei ole ollut juuri äsken raskaana koska et varmaan ole kovin huonokuntoinenkaan.

      Itselläni meni tuollalailla överiksi kolmannen lapsen jälkeen ja jouduin käymään suhteellisen pitkään fysioterapiassa sen vuoksi. Kuulilla treenaamksessa tärkeää siis kohtuus.

      Tärkeää pitää myös tukilihaksistosta eli mm. pakaroista ja syvistä vatsalihaksista huolta. Normaalipainoiselle nuorelle naiselle treeniksi riittää oikeastaan kyykkypissaus... Älä ala kilpailuun pillun kireydestä koska se kirein ei enää aja asiaansa. Eli pidät lihakset vain hyvässä, muttei liian hyvässä kunnossa. Jokaisella on yksilölliset mitat ja suurimmalla osalla ns. normaalit.

      Jos haluat puristella penistä yhdynnän aikana niin neuvoisin puristelemaan/lypsämään sillälailla kuin itsetäsi naisena tuntuu parhaalta siellä. Sillä tavalla, että keskityt samalla enitenkin omaan nautintoosi, jottei sinusta tule yhtä näistä, "jotka eivät saa mitään yhdynnästä". Luonnollisesti se tuntuu miehestäkin hyvältä ja miestä kiihottaa nähdä kun nainen nauttii.

      • Anonyymi

        Yleinen harhaluulo, että lihavalla on löysä. Naiset käy rasvansiirrossa saadakseen tiukemman, lihavilla luonnollisesti rasva täyttää kaikki paikat ja tiukkuutta riittää


    • Anonyymi

      Oho, enpä mäkään heti huomannut, että aloitus oli nostettu vuodelta 2006 :D taitaa aloittaja jo tietää nämä asiat.
      Edellinen

    • Anonyymi
    • Niin, kyllähän paras tapa on harrastaa seksiä. Siinä pääsee kiinni siitä.kin.
      Olisin kyllä kiinnostunut. Savuton luotettava ja terve mies.
      [email protected]

    • Anonyymi

      sitten kun pohjissa puristele ja ne pallot voi myös laittaa peppuun

    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe