Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Opetusta

tärkeämpi

Uskonnon opetusta tärkeämpi olis tädellinen uskonvapaus. Pakkokasteelle väkisin rahatulta lapselta se oikeus on varastettu/riistetty ja niin tekevät vain Jeesusen kieltäjät. Jeesus opetti ja näytti kuinka lapsia tulee kohdella siunaamalla lapsia.
Ja pakkokasteet ovat myöskin YK lastensuojelu pykälien vastaisia.

Eli meillä ei toimi uskonvapauslaki kirjaimellisesti ja siksi meiltä tulee puuttumaan puolueeton ja kaikkia uskontoja kattava opintosuunnitelma.

Ymmärtääkseni meillä vielä toimii lutherilaisuuden pohjalta toimiva koulutus ja ei voi olla oikein että valtionkirkko ja valtio päättää mikä on oikein. Lutheri ei ollut Jumala ja siksi hänen kirjoitukset eivät ole Jumalallisia vaan monita osiltaan Jumalan vastaisia niinkuin koko kristinuskon toiminta alun alkaen. Siitä tässä enemmän jos jotain kiinnostaa tietää:

FAKTAA ilman PANETTELUA

Mitkä, näistä kristinuskon aikaan saanoksista todistaa, että kristinusko on sekä raamatullinen (väärennetyn raamatun) tai/ja Jumalallinen.

Suuret murhat jopa omia uskovaisia joihin kristityt ovat syyllistyneet:
- Jeesuksen murha
- Jeesusta seuranneiden varhaiskristittyjen murhat
- mustasurma
- ristiretket murhineen
- noitavainot kidutuksineen ja murhineen
- kristinuskon poliittisin perustein suorittama murhat
(esimerkiksi suomessakin; sisällissota 1918)
Siis satoja vuosia jatkuneet ihmisten murhaamiset ja joukko murhaamiset kristinuskon toimesta vastoin Jumalan tahtoa jotta teoillaan osoittaisivat saatanan olevan herransa.

Meille on opetettu ja raamatussa lukee että esivaltaa tulee kunnioittaa.
Tuleeko meidän kunnioittaa Jumalan ja raamatun vastaista esivaltaa?
Jos niin silloinhan murhaajien, kuten Stalinin, Husseinin, Hitlerin jne esivallat ovatkin kristittyjen mielestä ilmeisesti Jumalallisia koska esivaltaa tulee kunnioittaa!

Raamatussa ja sen tulkinnassa täytyy olla selvää saatanallisuutta muuten tuollainen älä tapa käskyn rikkominen ei voi olla mahdollista. Jumalan antama älä tapa käsky on raamatussa yhdeksän kertaa ja Jeesuskin on sen vahvistanut ja tuli murhatuksi. Älä tapa käsky on käskynä niin selvä, ettei siitä ole mahdollisuutta edes kiistellä jos Jumalaa kunnioittaa. Ja siinä käskyssä ei ole kristunuskollekkaan erivapautta koska Jumala; kaikkiviisana halusi suojella omia pahaa esivaltaa vastaan niin HÄN piti tappo määräyksien oikeuden itsellään kuten VT:kin osoittaa. Saatana on asettanut itsensä Jumalan tahdon yläpuolelle ja seuraukset siitä ovat tiedossamme.

Kuinka paljon krintinuskon ja sen avustuksella ja myötävaikutuksella pitää saada tappaa ja tapattaa ihmisiä ennenkuin olemme valmiit tunnustamaan että saatana on kristinuskon hallitsijana?

Ja kuinka kauan kristinuskon/saatanan valheellisuudet, Jumalan vastaisuudet ja kieroilut saa jatkua ennenkuin ihmiset ymmärtää lopettaa sielujen pakkoliitännät (esimerkiksi lapsikasteet) saatanan hallitsemiin uskonnollisiin yhteisöihin?

Ja koska heräämme huomaamaan, että se saatana toimii Jumalan ja Jeesuksen nimessä?

Jo, nuo edellä mainitut seikat osoittavat kristinuskon osallistuneet maailmassa eniten jumalattomuuksiin murhien / ihmisten tappojen sekä armottomien kidutuksien suhteen kuten krisinuskon toimesta noitina kiduttivat ja lopuksi helvetin tulessa polttivat viattomia lapsia, naisia ja miehiä. Ja kuitenkaan tuossa ei lähestulkoonkaan ole kaikki kristinuskon jumalattomuudet. Esimerkiksi orjakauppa ja sen seuraukset ovat pois. Ja raamatullisesti orja kauppa on tietääkseni edelleen sallittu ja muistaakseni raamatussa on jopa ohjeita orjien hinnoteluun. Minä en näe orjakaupassa mitään Jumalallisuutta joten siinä mielestäni on yksi
asiayhteys lisää joka osoittaa ettei raamattu ole vain ja ainoastaan Jumalan sanaa. Ja historiaan tarkoin perehtyneet tietää paljon enemmän kristinuskon/Jumalan nimissä suoritetuista jumalattomuuksista.

Eikä noita jumalattomuuksia voida kiertää väittämällä että "ei ne olleet lutherilaisia"; "paavin joukot sen on saanut aikaan" jne muiden päälle syyt vierittäen. Kristinusko on kristinuskoa eri uskonsuuntineen saman historiallisen taakan alla. Kun esimerkiksi murhaamalla luodulle kristinuskon pohjalle rakennetaan usko niin siitä puuttuu Jumalallinen tietous. Ja se tulee julki jo älä tapa käskyn voimassa olon ansiosta.
Rohkenen epäillä, että kristinusko jo nimenä paljastaa saatanallisuuden eli mihin jumalattomuuden voimaan uskovat. Kristinuskon tunnus risti on luonnos kahdesta murha/tappo aseesta. Miekasta; ja rististä jolla Jeesuskin murhattiin; ja josta ilmeisesti saatana nauttii ja ylpeilee uskovaisten tunnuksena ja nauraa heidän tietämättömyydelle.
Muistakaa, että miekka aikoinaan oli vähintää yhtä peloittava ase kuin ydinpommi tänään!!!

Kaikki kristinuskon jäseneksi pakkoliitänät olis välittömästi lailla kiellettävä. Ei edes väärennetyssä raamatussa ole määrätty, että sanaa pitää levittää murhaamalla kuten se suomeenkin tuotiin, usko tai kuolet oli miekkamiehen tarjoamat ehdot joista suomalaiset sivistystä valitsi. Tosin lain ja uskonnon virkakoneistot nykyisinkin ovat niin tiiviisti lähellä toisiaan että istuvat osittain saman pöydän ääressä meidän sitä välttämättä huomaamatta.

Jos meillä kerran on uskonvapaus - niin miksi useimmat meistä pakkokastetaan jo pienenä lapsena! Ei ole uskonvapautta se jälkeläisille pakotettu usko? joka kaiken lisäksi on saatanan asialla Jumalan ja Jeesuksen nimessä.

Kun raamatussa on selvästi älä tapa käsky niin miksi sotilaita siunataan murhaamaan!
Jumalan tahdostako armeijalla on sotilaspastoreita toimimassa älä tapa käskyä vastaan!!!
Tuskin sanon minä vaan saatanalle sitä työtä tehdään Jumalan nimessä.

Meille opetaan jo lapsesta Jumalan ja Jeesuksen seuraamista mutta opettajamme itse seuraavat saatanaa Jumala ja Jeesuksen nimessä! Eikö ole aika lasten vanhempien alkaa miettimään uskonnollisen koulutuksen piilosaatanallisuutta ja sen merkitystä ihmiskunnalle.
Tunnen menneisyydestä nuoria joilla on ollut kysymyksiä joihin ei ole ollut kristinuskon edustajilla vastauksia. Ei kai kun eihän saanata ole kaikivaltias. Ja kun lapsille selitetään että "vain Jumala tietää" niin sisäinen epätietoisuus vie nuoren mahdollisuuden olla Jumalan ja Jeesuksen seuraaja ja harhatuu saatanan palvojaksi tietämättään.
Ei Jumala ole salaperäinen ja tee tietämättömyyksiä ihmisille vaan saatana!

Miksi luthterinoppi on tärkeämpi kuin Jumalan sana. Siksikö että raamattua ei ehditty tarpeeksi väärentää ennenkuin kristinuskon johto tiesi mitä saatana tarvitsee. Tosin nyt on taas siirrytty enemmän raamatun väärentämiseen kun lutherinoppikaan ei enään saatanalle riitä. Siitä osoituksena vuoden 1992 suomenkielinenkin raamattu jossa on lisäys lähetyskäsky jota ei ennen ollut ja jossa älä tee huorin käsky on nyt älä tee aviorikosta jotta naimattomat voivat herrojen iloksi huorata, pari esimerkkiä väärennöksistä mainitakseni.
Mihän varten raamatussa on kenelle se on osoitettu:
5Moos 12:32. Kaikkea, mitä minä käsken, noudattakaa tarkoin. Älkää siihen mitään lisätkö älkääkä siitä mitään ottako pois.
ilm. 22:18. Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;
19. ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.

Jos Jumalaa ja Jeesusta seuraa uskossa, niin tekee niinkuin Jumala on määrännyt ja Jeesus opettanut ja esimerkillisin teoin näyttänyt.
Ja on täysin selvää, että kun laki ja oikeus ei puutu siihen, että Jumalan ja Jeesuksen nimessä jumalattomuuksia sallitaan tehdä, niin vastuu Jumalan ja Jeesuksen laeista ja opetuksista sekä niiden noudattamisista on meidän jokaisen omalla vastuulla.
Maailman uskonvapauslaki olisi uusittava sellaiseksi kristinuskonkin suhteen kaikkialla, että se olisi sopusoinnussa Jumalan sanan kanssa eikä toimis Jumalaa vastaan. Tosin tuo muutos ei takaa mitään mutta avais mahdollisuuden päästä kehityksen myötä vähitellen eroon saatanan vallasta hallita kristinuskoa ja tehdä siitä ihmisille Jumalallinen tietous. Tosin ilman vaikkeutta sekään ei onnistu koska saatana on vahvoilla vallan suhteen ja meillä on osittain hukassa todellinen Jumalan sana. Alkuperäistä Jumalan sanan raamattua ei ole kirjoitetussa muodossa ja osa Jumalan sanasta menetettiin kun kristityt murhasivat Jeesusta seuranneita varhaiskristittyjä saatanan voitonriemuksi!
Mutta; uskon kehitykseen että kun/jos lapsia saa varttua aikuiseksi; sukupolvesta toiseen ilman pakkoliittämisiä, ilman väärää oppia, ilman uskonnollisia valheellisuuksia jne niin vähitellen saadaan takaisin se Jumalan ihmiselle antama sielullinen raamattu ja sen sanoma. Ja minulle ei olis ollenkaan yllätys vaikka juuri se olis se todellinen Jumalan sana josta niin usein puhutaan kauniisti kirkkojen piilosaatanallisuudessa Jumalan ja Jeesuksen nimeen! Herra on usein mainittuna sama kuin
saatana.
http://www.suomalaiset.org/cgi-bin/kielige...t=tietouslinkit

Jos olisimme oikealla tiellä, meillä olis vain yksi varma TIETOUS Jumalasta.
Nyt meillä on yli 3000 kristinuskoa (muiden uskontojen lisäksi) joista kukaan ei voi todistaa olevansa täysin oikeassa mutta joista jokainen osoittaa toistaan vastaaan, omilla teorioillaan toisen olevan väärässä sanomatta sitä välttämättä selvästi.

Jos olisimme oikealla tiellä, olis vain yksi ainoa raamattu ja se olis SELVÄÄ JUMALAN SANAA ilman saatanan aikaan saamia ristiriitaisuuksia joita uusissa käännöksissä tehdään lisää! Raamattuja on lukemattomia eri versiota eri tekstein ja se sielussamme oleva Jumalan sana on turmeltunut pakkokasteissa, ruumiin lihan syömisistä ja ruumiin veren juomisesta, vääräoppisuuksilla joilla tuetaan ja kumotaan raamattua jolla yritetään saada aikaan luotettava Jumalan tahto... helvetti on näin sekaisin oleva paikka jotta jumalattomuuksien totuus ei tulisi julki!

Jumala on!
Jeesus on!
Pyhä Henki on!
Saatana on!
Raamattu on väärennös!
Helvetti on! (maanpäällinen, sen kristinusko on näyttänyt noitavainoissakin)
Toivottavasti taivaski on! (epävarmuus vääräoppisuuden seuraus)
Tietous Oikeasta Jumalasta ja Hänen tahdosta! - olkoon tulevaisuuden tavoite.

Antakaa selviä fakta tietoja jos haluatte osoittaa minun olevan väärässä. Nämä, antamani tiedot olen koonnut ja miettinyt eri uskonsuuntien aktivistejä kuunnellessa joten en ole niitä itse keksinyt vaan ne ovat syntyneet minulle tyrkytettyinä; väärinä tietoina; jota ei ole muut kuin satanana ja hänen kannattajat tukemassa. On oikein korjata käsityksäni jos olen väärin jonkin kohdan tulkinnut.

/tallettakaa tämä koneelle myöhempää käyttöä varten; kehittäkää ja tarkentakaa sisältöä mutta älkää © suojatko sillä vain toduudella on yksin oikeus/

3

538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kommentoimaan

      "Suuret murhat jopa omia uskovaisia joihin kristityt ovat syyllistyneet:
      - Jeesuksen murha
      - Jeesusta seuranneiden varhaiskristittyjen murhat
      - mustasurma
      - ristiretket murhineen
      - noitavainot kidutuksineen ja murhineen
      - kristinuskon poliittisin perustein suorittama murhat"

      Mitä tuo musta surma tuolla listalla tekee? Sitähän levittivät lähinnä rotat...

      • et ole...

        Et ole tietoinen. No kerron lyhyesti.

        Kun kristinuskoa levittävät gootit murhasivat sellaisia jotka eivät suostuneet heidän tarjoamaan kristinuskoon niin eivät haudanneet ruumiita vaan ne jätettiin puihin roikkumaan ja maahan virumaan jopa paloiteltuina peloitteluksi toisille, että näin käy jos ei heidän uskoa ota vastaan. Kun ruumiit mätäni niin syntyi paha rutto jota rotat levittivät. Siis jumalattomuuden levittäjät saivat aikaan kyseisen taudin joka tappoi mahdottomasti ihmisiä. Goottien omalla alueella kyseinen tauti ei riehunut koska eivät he omiaan tappaneet!
        Goottien aikaan saannoksista vois kirjoittaa enemmänkin sillä he ovat olleet hyvin epäsosiaalisia ja sotivia aina noin vuodesta 2500 eaa. Tuhosivat monia korkea tasoisia kulttuureja jne....


      • hiottaa
        et ole... kirjoitti:

        Et ole tietoinen. No kerron lyhyesti.

        Kun kristinuskoa levittävät gootit murhasivat sellaisia jotka eivät suostuneet heidän tarjoamaan kristinuskoon niin eivät haudanneet ruumiita vaan ne jätettiin puihin roikkumaan ja maahan virumaan jopa paloiteltuina peloitteluksi toisille, että näin käy jos ei heidän uskoa ota vastaan. Kun ruumiit mätäni niin syntyi paha rutto jota rotat levittivät. Siis jumalattomuuden levittäjät saivat aikaan kyseisen taudin joka tappoi mahdottomasti ihmisiä. Goottien omalla alueella kyseinen tauti ei riehunut koska eivät he omiaan tappaneet!
        Goottien aikaan saannoksista vois kirjoittaa enemmänkin sillä he ovat olleet hyvin epäsosiaalisia ja sotivia aina noin vuodesta 2500 eaa. Tuhosivat monia korkea tasoisia kulttuureja jne....

        Menee kyllä päin p..ttä tuo selitys ruton leviämisestä ja taudista muutenkin. Ja mitä tulee Goottien historiaan, niin taitaa olla Soturiprinsessa Xenaa katselemalla historian tiedot opittu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe