Voiko joku neuvoa miten tedään kirsikkalikööriä?
Olen hukannut reseptin.
Kirsikkaliköörin valmistus
1
6294
Vastaukset
- jos siitä ei tee vaikeaa
Tässä yksi helpoimmista, ja nimen omaan Suomalaisille hieman happamille kirsikoille sopiva.
1.5 l kirsikoita, noin kilo
5 dl sokeria
0.75 pullo kirkastaviinaa, mielellään 60%
Pese ja halkaise kirsikat ja poista kivet. Laita kirsikat ja sokeri riittävän isoon kannelliseen lasitölkkiin sekoita keskenään ja kaada viina päälle. Anna olla rauhassa valoisassa paikassa 3-6 kk. Suodata hedelmäliha pois ja pullota, valmista tuli. Valmis likööri säilyy hyvin jos alkoholia on riittävästi, tämän vahvuus on noin 25% ja sokeripitoisuus suunnilleen sama 25 %
Yleensa tämän vahvuiset liköörit sisältävät sokeria noin 25-35 % Sokeria ei kannata laittaa tolkuttomasti, se vain kiteytyy astia pohjalle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Hakalan asunnossa on kuvattu aikuisviihdesivusto Onlyfansin kautta julkaistu pornovideo.
Keskustan puheenjohtajan Antti Kaikkosen avustaja Jirka Hakala ei jatka tehtävässään. Keskustan puoluelehti Suomenmaa ke653306- 1432340
- 921878
- 1711579
- 881468
- 651436
Mitä harrastuksia kaivatullasi on?
Mitä harrastuksia sinulla? Onko teillä yhteisiä harrastuksia?741409- 711205
Mitäs jos hyökkään rakastuneesti kimppuusi
Tuleeko painimatsi vai "painimatsi". Jää nähtäväksi 😂771140Kannattaako suomalaisen nuoren lähteä Thaimaahan au pairiksi? Mitä olet mieltä?
Chiang Mai Pohjois-Thaimaassa kutsuu neljä suomalaista au pairia elämänsä seikkailuun. Arki toisella puolella maailmaa t351098