Voiko joku neuvoa miten tedään kirsikkalikööriä?
Olen hukannut reseptin.
Kirsikkaliköörin valmistus
1
6498
Vastaukset
- jos siitä ei tee vaikeaa
Tässä yksi helpoimmista, ja nimen omaan Suomalaisille hieman happamille kirsikoille sopiva.
1.5 l kirsikoita, noin kilo
5 dl sokeria
0.75 pullo kirkastaviinaa, mielellään 60%
Pese ja halkaise kirsikat ja poista kivet. Laita kirsikat ja sokeri riittävän isoon kannelliseen lasitölkkiin sekoita keskenään ja kaada viina päälle. Anna olla rauhassa valoisassa paikassa 3-6 kk. Suodata hedelmäliha pois ja pullota, valmista tuli. Valmis likööri säilyy hyvin jos alkoholia on riittävästi, tämän vahvuus on noin 25% ja sokeripitoisuus suunnilleen sama 25 %
Yleensa tämän vahvuiset liköörit sisältävät sokeria noin 25-35 % Sokeria ei kannata laittaa tolkuttomasti, se vain kiteytyy astia pohjalle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ruotsalaisuuden Päivän virallinen liputuspäivä poistettava VÄLITTÖMÄSTI!
Suomen valtion ja suomalaisuuden kannalta ei ole minkäänlaisia perusteita liputtaa virallisesti ruotsalaisuuden päivää,1055731Mikaela Nylander: Jos pakkoruotsi poistetaan, niin ruotsin kielen asema romahtaa
(Nylander on vanha RKP:nen) Mutta niin heikossa vedossa muumiruotsi siis on Suomessa, että vain tekohengityksellä se pys652572Nainen aion pilata elämäsi täysin, opetus sulle, että pelasit väärän ihmisen sydämellä.
Empatiani sua kohtaan katosi siinä kohtaan, kun teit tietoisen valinnan leikkiä mun sydämellä. Luulet olevas joku älykäs2411585- 941380
- 1241097
6 vkoa kulunut ilman sua
…ihme että olen vielä hengissä. 😔 Kyynelillä pessyt lattioita. Rakastan ja odotan sua ikuisesti❤️Projekti jäi kesken jo8901- 65882
- 66857
- 75798
Salailu jatkuu, poliisi tutkii
Nykyään Pienimäki toimii Ylitornion kaupunginjohtajana. HS tavoitti hänet puhelimitse. Pienimäki korosti, ettei ole enää17741