Voiko joku neuvoa miten tedään kirsikkalikööriä?
Olen hukannut reseptin.
Kirsikkaliköörin valmistus
1
5582
Vastaukset
- jos siitä ei tee vaikeaa
Tässä yksi helpoimmista, ja nimen omaan Suomalaisille hieman happamille kirsikoille sopiva.
1.5 l kirsikoita, noin kilo
5 dl sokeria
0.75 pullo kirkastaviinaa, mielellään 60%
Pese ja halkaise kirsikat ja poista kivet. Laita kirsikat ja sokeri riittävän isoon kannelliseen lasitölkkiin sekoita keskenään ja kaada viina päälle. Anna olla rauhassa valoisassa paikassa 3-6 kk. Suodata hedelmäliha pois ja pullota, valmista tuli. Valmis likööri säilyy hyvin jos alkoholia on riittävästi, tämän vahvuus on noin 25% ja sokeripitoisuus suunnilleen sama 25 %
Yleensa tämän vahvuiset liköörit sisältävät sokeria noin 25-35 % Sokeria ei kannata laittaa tolkuttomasti, se vain kiteytyy astia pohjalle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1263108
Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä
"Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht2671265- 1011251
Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa
Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.651056Nainen voi rakastaa
Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt791051Kalateltta fiasko
Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr121010- 30956
IS Viikonloppu 20.-21.7.2024
Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku52947Ikävöimäsi henkilön ikä
Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie42914- 44826