Todella Upeeta!!

karoliina

Täjusin tänään, että mitä opin sinulta herra x, vaikka aikaa ja miettimistä se vei! Jätit jälkeesi vain kourallisen tuhkaa. Mutta kiitos siitä! Sain itseeni lisää puhtia muuttaa elämäni suuntaa ja alkaa toteuttaa pikku hiljaa unelmiani, ettei tarvitse viime henkäyksillään muistella, mitä olisi pitänyt tehdä! Jippii, olo on tosi mahtava!
Et enää merkitse minulle koko maailmaa, olen löytänyt elämää myös itsestäni!

3

670

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herra X

      kun voi auttaa teitä hissukoita. No, niin nyt kun olet ryhdistäytynyt ja saanut rohkeutta elää ja toteuttaa omia toiveita ja unelmia niin ei juututa lähtökuoppiin vai pitääkö mun vielä käydä potkasemassa sut liikkeelle. Tätähän mä sulle toitotin silloin jo. Ei ihminen ole oma itsensä jos ei se uskalla toteuttaa itseään. Ei minun pitänyt jättää edes tuhkia vaan opettaa sua elämään omaa elämää. Sä et mahtunut mun elämän päämääriin, joten jatkoin matkaani. Sulta puuttui se luontainen rohkeus ja uskallus, heittäytymiskyky asioihin ja tilaisuuksiin.
      Et kai sä tosissasi tarkoittanut, että olisin merkinnyt koko maailmaasi? Koetahan nyt arvostaa vähän itseäsikin. Tosin minäkin sain kunnon sysäyksen omiin juttuihini aikoinani juuri samalla tavalla.
      Eiku puskeen vastatuuleen!

      • kuinka

        kylmä ihminen

        toivottavasti saat puskea sinne päämäärääsi ihan keskenään itsesi kanssa,jätä sitten ihmiset rauhaan jollet osaa heitä ton enempää arvostaa,edes niitä jotka susta välittävät.


      • tyytö 23

        Et varmaan ole se henkilö joka mulla tuli paikoitellen mieleen, koska sehän ei missään netissä "tietty" kirjottele. Ja lisäks MÄ toteutin itteeni jo silloin kun olin sussa kiinni. Toteutin itteeni olemalla sussa kiinni. Mä todella todella ihannoin sua, jumaloin, koska olit samankaltainen/tyylinen kuin oma rakas, jumalallinen, mukava isäni. Muistutit häntä jossain määrin. Pidän ja pidin myös ittestäni, olenhan aina myös osa isääni.

        Koin et meil olis ollu jotain yhteistä, et meil olis voinu olla hauskaa ja mukavaa yhdes. Siks oli niin vaikee uskoo et sä et muka halunnu edes kunnolla tutustua. Mut uskon sen kyl nyt, jos kerran niin sanot. Eihän asioita ja mielipiteitä voi toisen ihmisen puolesta päättää. Mä vaan itte uskoin asiaani todella paljon, mut siihen en kyl riittävästi näemmä uskonu et tykkäisit musta varmasti, koska itsetuntoni ei o aina huippuluokkaa ollu. Aaaaattttelin et olisit ihastunu muhun paremmin jos olisin uskonu itteeni enemmä, mut enpä uskonu siinä mieles et en ollu varma minkälaisesta naisesta diggaat ym. Välillä tuntu et olisinkin sellanen josta säkin voit diggata ja välil taas ei, et pitäis olla jotain ihmeellistä enemmä ja enemmä et sä jumalainen olisit mua halunnu.

        Mä oon tosissani voinu kokoajan hyvin, ja just siksikin sulle halusin jakaa ittestäni osan, ku ei loputonta hyvää olookaan kestä jos sitä ei voi jakaa kelleen. Mut eipä tässä mitään nyt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe