Todella Upeeta!!

karoliina

Täjusin tänään, että mitä opin sinulta herra x, vaikka aikaa ja miettimistä se vei! Jätit jälkeesi vain kourallisen tuhkaa. Mutta kiitos siitä! Sain itseeni lisää puhtia muuttaa elämäni suuntaa ja alkaa toteuttaa pikku hiljaa unelmiani, ettei tarvitse viime henkäyksillään muistella, mitä olisi pitänyt tehdä! Jippii, olo on tosi mahtava!
Et enää merkitse minulle koko maailmaa, olen löytänyt elämää myös itsestäni!

3

611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herra X

      kun voi auttaa teitä hissukoita. No, niin nyt kun olet ryhdistäytynyt ja saanut rohkeutta elää ja toteuttaa omia toiveita ja unelmia niin ei juututa lähtökuoppiin vai pitääkö mun vielä käydä potkasemassa sut liikkeelle. Tätähän mä sulle toitotin silloin jo. Ei ihminen ole oma itsensä jos ei se uskalla toteuttaa itseään. Ei minun pitänyt jättää edes tuhkia vaan opettaa sua elämään omaa elämää. Sä et mahtunut mun elämän päämääriin, joten jatkoin matkaani. Sulta puuttui se luontainen rohkeus ja uskallus, heittäytymiskyky asioihin ja tilaisuuksiin.
      Et kai sä tosissasi tarkoittanut, että olisin merkinnyt koko maailmaasi? Koetahan nyt arvostaa vähän itseäsikin. Tosin minäkin sain kunnon sysäyksen omiin juttuihini aikoinani juuri samalla tavalla.
      Eiku puskeen vastatuuleen!

      • kuinka

        kylmä ihminen

        toivottavasti saat puskea sinne päämäärääsi ihan keskenään itsesi kanssa,jätä sitten ihmiset rauhaan jollet osaa heitä ton enempää arvostaa,edes niitä jotka susta välittävät.


      • tyytö 23

        Et varmaan ole se henkilö joka mulla tuli paikoitellen mieleen, koska sehän ei missään netissä "tietty" kirjottele. Ja lisäks MÄ toteutin itteeni jo silloin kun olin sussa kiinni. Toteutin itteeni olemalla sussa kiinni. Mä todella todella ihannoin sua, jumaloin, koska olit samankaltainen/tyylinen kuin oma rakas, jumalallinen, mukava isäni. Muistutit häntä jossain määrin. Pidän ja pidin myös ittestäni, olenhan aina myös osa isääni.

        Koin et meil olis ollu jotain yhteistä, et meil olis voinu olla hauskaa ja mukavaa yhdes. Siks oli niin vaikee uskoo et sä et muka halunnu edes kunnolla tutustua. Mut uskon sen kyl nyt, jos kerran niin sanot. Eihän asioita ja mielipiteitä voi toisen ihmisen puolesta päättää. Mä vaan itte uskoin asiaani todella paljon, mut siihen en kyl riittävästi näemmä uskonu et tykkäisit musta varmasti, koska itsetuntoni ei o aina huippuluokkaa ollu. Aaaaattttelin et olisit ihastunu muhun paremmin jos olisin uskonu itteeni enemmä, mut enpä uskonu siinä mieles et en ollu varma minkälaisesta naisesta diggaat ym. Välillä tuntu et olisinkin sellanen josta säkin voit diggata ja välil taas ei, et pitäis olla jotain ihmeellistä enemmä ja enemmä et sä jumalainen olisit mua halunnu.

        Mä oon tosissani voinu kokoajan hyvin, ja just siksikin sulle halusin jakaa ittestäni osan, ku ei loputonta hyvää olookaan kestä jos sitä ei voi jakaa kelleen. Mut eipä tässä mitään nyt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10295
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1586
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe