Iltalehti ja sensuuri

KeskustelijaX

Iltalehden keskustelufoorumissa sensuroidaan ankaralla kädellä. Kaikenlaisia typeriä päättömyyksiä siedetään ja samalla täysin asiallista keskustelua sisältäviä ketjuja poistetaan.

Nyt näytti kadonneen Rkp:tä käsitellyt ketju. Tabu aiheko?

10

432

  Vastaukset

  • luulevat omia kirjoituksiaan asiallisiksi...

   ;)

  • nyt ne sitten potki toisinajattelija anonyymit lopullisesti vittuun.

  • No nyt sai suoli24 sen mikä lopettaa nimimerkittömät kertaiskulla.
   Nämä iltalehden häirikkösiat pilaa kaiken, nämä PERSUT ja punaperseituhipit sotii keskenään niin verisesti ettei ole mitään rajaa.
   Nyt loppuu suomi24 foorumillakin nimimerkkien kommentoinnit, koska nämä iltalehdestä tulleet häirikkösiat tarttuu kaikkeen hyvään kiinni ja pilaa kaiken, aivan kaiken.
   OTTAKAA SUOMI24 YLLÄPITO HETI LUULOT POIS NÄILTÄ HÄIRIKÖILTÄ, NE KÄYTTÄVÄT TOR-PALVELUA JA MUITA TÄMÄN TAPAISIA HÄIRIKÖINTI PALVELUJA, MUUTA TARKOTUSTA HEILLÄ EI OLE KUIN PÄÄSTÄ HÄIRIKÖIMÄÄN ANONYYMISTI JA PAINELLA KARKUUN KUIN PELKURIT!

  • Entisenä iltalehteläisenä ainakin nuo persuherjat saivat loistaa siellä kuukaudesta toiseen, aivan käsittämätöntä. Kaikkia muitakin puolueita kyllä herjattiin, mutta kyllä se tyyli oli aivan karmaiseva, jolla perussuomalaisten kannattajia siellä solvattiin. Tietysti homoistakin pitää pystyä keskustelemaan asiallisesti, vaikkei sitä seksimuotoa tajuaisikaan. Mutta se vastapuolen argumentointi oli kanssa häikäisevän yksitoikkoista, ei mitään perusteluja esim. lasten oikeuksille tms. Meillä on hirveän paljon asioita tässä maassa, joiden vuoksi sapelit kalisevat ja sekin on tervettä antaa sanojen tulla. Ollaan kuitenkin hyvin kaukana noista mellakkamaista, joissa paljon pienemmät asiat saavat valtaisat julkiset mellakat..Nyt kuitenkin Suomeen on oikein iskostunut se, että kaikki entinen kyseenalaistetaan ja kaikki uusi, luonnoton pitää väkisin hyväksyttää kansalla, vaikka se koettaisiin täysin oman elämänkäsityksen vastaisena. Joutuukin miettimään usein, millaisia ihmisiä tuone oikein on äänestetty, jotka vain pienen marginaaliväestön asioita ajavat, jättäen kaikki muut omansa onnensa nojaan...vrt. vanhukset, vammaiset, omaishoitajat, koulukiusatut, työttömät jne.

  • Iltalehden yleinenkin on sitten hiljentynyt, mutta jostain syystä nollavastaus-ketjuja on oudosti nopealla otannalla noin puolet vähemmän/sivu kuin ennen nikkipakkoa. Yrittääkö (Palkatut?) nikilliset epätoivoisesti tekohengittää palstaa jotta se näyttäisi eloisammalta?
   Jutut on myös vailla enää mitään särmää, pelkkää tyhjänpäiväistä pistaasi-diibadaabaa, tai ehkä jotain keveää naljailua vanhojen vaki-trollien ja muiden häiriköiden kesken, jotka IL.n olisi pitänyt poistaa ensimmäisinä muonavahvuudesta, jos oikeasti olisivat häiriköintiä halunneet vähentää. Kaikki mielenkiintoiset, informatiiviset ja humoristiset aloitukset ja viestit loistavat nyt poissaolollaan.
   Havaittavissa myös "uusia" tulokkaita, jotka haiskahtavat voimakkaasti vanhoille tutuille.;)...Enkä viittaa nyt iltiksen sylikoira LICAan.

   Iltiksen foorumilla löyhkää niin voimakas teeskentelyn ja petoksen virtuaalilöyhkä, että oikein vatsasta vääntää kun siellä käy kurkkaamassa. YÄK!

   En tämän Suomi 24:n varaankaan paljon laskisi, muistelen monet kerrat lukeneeni tämän saaneen ihan samaa kritiikkiä kuin iltis, mitä tulee moderoinnin asiallisuuteen ja eikös täältä jo joku mittava palstapakolaisketju ehditty hävittääkkin ilman mitään kunnollista syytä? Ketjun ollessa muka väärällä palstalla, niin se siirretään ja siirrosta ilmoitetaan jos halutaan toimia oikein.
   eikä brutaalisti hävitetä.
   Ei erikoisemmin nostattanut peukkua sekään, kun ensimmäisenä tänne tultaessa tulee vastaan tympeää rasismi-toitotusta isoin kirjaimin. Taitaa olla tämäkin palsta kulttuurimarxistien hallussa poliittisesti korrektista retoriikasta päätellen, että ei taida olla kuin ajan kysymys kun tännekkin järkätään joku (persunatsi)häiriköinti falseflag ja rekisteröintipakko.

  • Mikäli IL oli kovin huolissaan tuosta herjamäärästä, joka oli milloin ketäkin kohtaan, olisi luullut jotain tekevän asialle; bannit, tiettyjen toimintojen, sanojen estot jne. enemmän katkoja ja yleensäkin se mode voisi olla vähän enemmän niinsanotusti kuulolla, jotta olisi myös kommentoinut tilaa välillä... Mutta koska se on nyt tätä sensuuria tai pakkokyttäämistä, ei sinne ole mitään haluja palata takaisin.

  • Entisenä IL:n kirjoittelijana, minulta ei vuosien mittaan poistettu kuin pari kommenttia - ja ihan aiheesta, kun huumori ei tekstimuodossa ollutkaan niin onnistunutta kuin miltä se päässä vaikutti.

   Typerät avaukset ja jankkaukset ohitin lukematta, eikä vuosikausia kestäneellä poliittisella propagandalla ollut mielipiteisiini mitään vaikutusta. Ihan hukkaan heitettyä vaivaa. Paljon sontaa siellä oli ja samaa on täällä Suomi 24:ssa, joten sama jengihän se tännekin päiväkaudet tekstiä hakkailee. Tehokkaampaa moderointia IL:ssa olisi tarvittu rekisteriröintipakon sijasta.

   Itse koetin kirjoitella noita mielenkiintoisia, informatiivisia ja humoristisia viestejä, joista edellä mainittiin. Kun rekisteripakko tuli, jäin ulkopuolelle, koska itsenäisenä ajattelijana en halunnut profiloitavaksi, stalkattavaksi ja mahdollisen toisinajattelun johdosta vainon kohteeksi. Täällä katselen nyt aluksi millaista meno on. Jos paljon sontaa sataa ja typeryydet ei kiinnosta, vaihdan maisemaa täältäkin.

  • Iltalehti sensuroi kommentteja Pohjois Korean tyyliin.
   Talla hetkella kaikki objektiiviset taikka positiiviset kommentit Kiinan koronavirus epidemiasta aktiivisesti taikka passiivisesti sensuroidaan.
   Aktiivinen sensurointi: Ilmoitetaan valittomasti, etta viestia ei julkaista.
   Passiivinen sensurointi: Kaikki kommenttini menevat aina "moderoitavaksi". Jotkut julkaistaan, mutta paivan pari myohemmin jolloin uutinen on jo vanhentunut ja kukaan ei enaa lue kommentteja.

   Kommentoin YouTubessa, People's Dailyssa (Kiinalainen lehti) etc. Kopioin saman viestin useampiin sivustoihin. Suomennan Iltalehteen, mutta sisalto on sama.
   Sensurointi - YouTube 0%, People's Daily 0%, Iltalehti 75%
   Hyva Suomi :(

  • ltalehti on varmaan hakenut sensoroijat P-Koreasta, Kiinasta tai Venäjältä. Heillä on herkkyys huipussaan, jonka voi helposti testata. Kun kirjoitaa esim. Ruotsalainen...hmn?, niin sensuuri iskee sekunnussa.

   • En osta, en lue! En tarvitse ko. lehteä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   2235
  2. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1928