HERÄTKÄÄ Helluntalaiset!!!

Pohdiskelija

Tosielämässä vastakkain ovat tiede ja uskonto. Valitettavan usein törmätään tilanteeseen jossa ihmiset sokeasti elävät elämänsä raamatun välityksellä syystä tai toisesta. Näin toimivat mm. helluntalaiset. Heille ja muille vastaaville tämän kirjoitukseni olen osoittanut.Älkää hyvät ihmiset eläkö pää pusikossa!!!

Mikä on raamattu?
Minun näkemykseni mukaan raamattu on kuin tietokonemaailmasta tuttu TIETOKANTA. Isoin ero kuitenkin oikean tietokannan ja raamatun välillä on se, että tietokantaa päivitetään jatkuvasti raamatun viimeisen päivityksen oltua joskus 2000 vuotta sitten.On vähintäänkin arveluttavaa perustaa elämänsä ihmisten 2000vuotta sitten kirjoittamaan opukseen.Vielä joskus 200vuotta sitten raamattu oppeineen palveli ihmisiä hyvin.Lukutaidottomalle kansalle meni oppi perille parhaiten kirkossa kuunnellen.

Raamatun ensimmäisiä kompastuskiviä on maailman luominen, ikäänkuin maapallomme olisi luotu jotenkin ainutlaatuisena maailmankaikkeuden keskipisteenä. Johonkin unohtuivat matkalla miljardit muut tähdet planeettoineen. Pelkkiä galakseja arvioidaan olevan monia satoja tuhansia, me yhdessä niistä. Arvioidaan, että pelkästään kotigalaksillamme Linnunradalla olisi maapalloon verrattavia planeettoja (siis oikea lämpötila, vettä, happea, jne.) ainakin 52kappaletta.Ja tämä tutkimus oli sieltä skeptisimmästä päästä!Ainakin minusta on älytöntä väittää että maapallo elämänmuotoineen olisi jotenkin ainutlaatuinen maailmankaikkeudessa!

Tähän astisista löydöistä vanhimmat ihmisen jäänteet ovat noin 6miljoonaa vuotta vanhat.Tiedeyhteisö mittasi iän hiilianalyysillä joka on iän määrittelyssä luotettava keino. Ei ihan taida raamatun historia yltää näin pitkän ajan taa.Maailmanhistoriassa ollaan tämän tapauksen lisäksi tehty lukuisia löytöjä joille ei ole löytynyt uskottavaa selitystä niin raamatusta kuin myöskään muualta. Tällaisina voidaan vaikka pitää lasittuneita kraatereita jollaisia ei muutoin synny kuin voimakkaassa fuusioräjähdyksessä. Tai vaikka kiitoratoina pidettyjä alankoja jotka avaruudesta käsin katseltuna muistuttavat kynällä piirrettyjä viivoja.Maapallomme on pullollaan selitystä vailla olevia asioita sekä ilmiöitä.

Ihminen on valmis tappamaan uskontonsa tähden, ja niin tehnytkin lukemattomia kertoja.Mukana on ihan sikamaisiksikin katsottavia juttuja, kuten WTC-torneihin kohdistettu terrori-isku jossa tuhannet ihmiset kuolivat turhaan. Ja koko ajan tapahtuu lisää..uskonnon tähden! Ihmiset uskovat pääsevänsä paratiisiin, tai taivaaseen..tai joutuvansa helvettiin. Kävi kuinka tahansa, me kaikki kuolemme joskus, ja on hyvin oletettavaa ettei elämämme sellaisenaan jatku missään muussa muodossa. Luultavimmin muodostamme oman taivaamme tai paratiisimme kuolessamme.Elintoimintojen päättyessa aivot erittävät mielihyvää tuottavia aineita jotka helpottavat kuolinprosessia.Tässä yhteydessä oletettavasti oma ajantajumme hämärtyy, voi tuntua sille että pari minuuttia tuntuu vuosille, jne... On jokaisen oma valinta elääkö koko ikänsä kuolemanpelossa kurissa ja nuhteessa, vai yrittääkö kenties tehdä elämästään tutkimusmatkan, ja ymmärtää tätä kaikkea syvemmin. Jokatapauksessa on vähintäänkin vaarallista sulkea silmänsä ulkomaailmalta ja elää tiukasti 2000 vuotta sitten asetettujen normien mukaisesti.

Jokainen uskoaan muille tahoille tyrkyttävä syyllistyy samaan perus "syntiin" kuin mihin syyllistyivät nuo urhot jotka ajoivat lentokoneet WTC-torneja päin.Nämä tädit ja sedät jotka meidänkin ovilla kiertelevät tyrkyttämässä jumalan sanaa tekevät tavallaan yhtä väärin, kyseenalaistavat ihmisten oman arvostelukyvyn ja oikeudentajun. He toimivat nerokkaasti, ja ovat lähes poikkeuksetta hyvin "koulittuja" puhemiehiä jotka osaavat etsiä raamatustaan sopivan kohdan jokaiseen tilanteeseen ja tapahtumaan. Helluntalaiset "rekrytoivat" ihmisiä lahkoonsa juuri tällä periaatteella. Uhreina ovat ihmiset, jotka syystä tai toisesta ovat heikoilla sen hetkisessä elämässään. Aivopesun tuloksena saadaan uskottavia luotettavia ja pyytettömiä lahkolaisia jotka ovat valmiita uhraamaan elämänsä tälle hyvälle asialle.

Helluntalaisuuden tarjoama "iänkaikkinen elämä" voidaan käsittää virtuaalilämmikkeenä.Tämä lämmike muistuttaa jäseniään olemassaolostaan joka kerta kun he kohtaavat "epäuskoisia" tai muita syntisiä.Niinikään virtuaalilämmike on läsnä ns. "heikkona hetkenä", ihminen kuvittelee saavansa voimaa tältä instanssilta jaksaa eteenpäin. Tulos on täydellisesti kontrolloitavissa oleva robotti, iloinen ongelmaton ihminen joka ilman epäilyksen häivääkään toteuttaa esikuviensa toiveet mukisematta.

Helluntalaisten toiminnan maksumiehinä toimivat jäsenet. Jokaiselta jäseneltä odotetaan "uhrilahjaa" kirkolle, ja tämä lahja määrätään henkilön tulojen perusteella.Enemmänkin saa lahjoittaa ja tästä mm. minulla on jonkunlainen käsitys parin edesmenneen sukulaiseni taholta. Kyseessä oli aviopari, jolta helluntalaiset kuppasivat huomattavan osan heidän omaisuudestaan erittäin lyhyessä ajassa, jättäen perikunnan lopulta nuolemaan näppejään. Asiasta kornin tekee se, että näiden ihmisten jälkeläisten sen hetkinen tila oli sellainen, että jokainen markka olisi tullut tarpeeseen. Niin menivät rahat vaan aivan jonnekkin muualle. Se mitä helluntalaiset eivät onnistuneet huijaamaan, hävittivät nämä ihmiset ne pää pyörällään esikuviensa opeista.

Voisin kirjoittaa päivätolkulla tästä aiheesta, ilman ongelmia. Herätkää hyvät ihmiset! Älkää antako hyväksikäyttää itseänne!!

Pohdiskelija
[email protected]

13

506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tipsari
      • Anonyymi

        Raamatun mukaan uskovat yhdessä muodostavat Kristuksen ruumiin maan päällä.

        Jos näin on, niin minä olen ilmeisesti persereikä.
        Mutta kertokaa nyt viisaammat joku: Miten saan väännettyä itseni sellaiseen umpisolmuun, että koko "Kristuksen ruumis maan päällä" hukkuu pa$kaan ?

        Miksikö?

        Koska eräät uskoviksi itseään nimittävät ihmiset seurakunnissa ovat kohdelleet minua aivan törkeän huonosti.

        Siksi minä persereikänä haluan vääntää itseni sellaiseen umpisolmuun, että "Kristuksen ruumis maan päällä" hukkuu pa$kaan.

        Ja se umpisolmu avataan vasta sitten, kun uskovat oppivat kohtelemaan toisiaan asiallisesti ja Kristuksen rakkaudella. Jos eivät opi, niin minä seurakuntaruumiin persereikänä haluan pysyäkin umpisolmussa.

        t: uskova, mutta seurakunnissa muiden uskovien käytökseen erittäin pettynyt.


    • toinen pohdiskelija

      Onko välttämättä niin että tiede ja kristinusko ovat toisiaan vastaan...?? Eivät esim. kaikki suuret tieteilijät usko sattumien summaan. Eikös tieteen keinot lopu siihen mistä usko alkaa..
      Ota huomioon että "eräs" tiede kokoaa omia todiste palasiaan "Darwin" kuppikuntaansa ,-jotka eivät välttämättä aina ole kuin olettamuksia eli uskomuksia uskomusten perään..
      Voihan olettaa että sinäkin pohdiskelija olet hairahtannut uskomaan johonki josta et itse asiassa kuitenkaan ymmärrä yhtään mitään...
      Ottaisit elämässäsi selvää tarkemmin esim. mitä helluntalaiset ovat.Aloita vaikka siittä...

    • Tosikristitty

      Kirjoitit:

      "On vähintäänkin arveluttavaa perustaa elämänsä ihmisten 2000vuotta sitten kirjoittamaan opukseen."

      Miten niin arveluttavaa? Raamattuhan on Jumalan Sanaa. Jos Jumala sanoo jotakin tai on sanonut jotakin, niin se varmasti pitää paikkansa. Ei sitä ainakaan saa muuttaa!

      Kirjoitit:

      "Raamatun ensimmäisiä kompastuskiviä on maailman luominen, ikäänkuin maapallomme olisi luotu jotenkin ainutlaatuisena maailmankaikkeuden keskipisteenä."

      Ei suinkaan kompastuskivi, vaan faktaa. Maapallomme on tosiaankin ainutlaatuinen paikka. Mitään muuta ei koskaan ole voitu todistaa.

      Kirjoitit:

      "Johonkin unohtuivat matkalla miljardit muut tähdet planeettoineen."

      Eivät ne ole mihinkään unohtuneet.

      Kirjoitit:

      "Ei ihan taida raamatun historia yltää näin pitkän ajan taa."

      Raamattu kertoo jopa maailman luomisesta, siis alusta asti. Huomaa, että mitään sitovia todisteita 6 mrd vuoden takaisesta elämästä ei ole, eivät edes ne todisteiden väärennöset, joita evolutionistit ovat tehneet.

      "Ja hän vei hänet ulos ja sanoi: "Katso taivaalle ja lue tähdet, jos ne taidat lukea." 1 Moos. 15:5

      Raamattu kertoo että Jumala on luonut kaikki taivaankappaleet, myös tähdet ja planeetat.


      Kirjoitit:

      "Maapallomme on pullollaan selitystä vailla olevia asioita sekä ilmiöitä."

      Pitää täysin paikkansa.

      Kirjoitit:

      "Ihminen on valmis tappamaan uskontonsa tähden, ja niin tehnytkin lukemattomia kertoja."

      Koskee ehkä muita uskontoja, mutta kristityt eivät ole näin tehneet. Okei, älä vaivaudu väittämään vastaan ns. ristiretkista. Ne eivät ole aitojen kristittyjen tekemiä, vaan vallanhimoisten ihmisten ovela juoni.

      En ole kuullut kenenkään helluntailaisen tappaneen uskonsa vuoksi. Kirjoituksesi koski nimenomaan helluntailaisia. Tunnen heitä paljon, enkä voi olla kanssasi samaa mieltä.


      Kirjoitit:

      "Luultavimmin muodostamme oman taivaamme tai paratiisimme kuolessamme.Elintoimintojen päättyessa aivot erittävät mielihyvää tuottavia aineita jotka helpottavat kuolinprosessia."

      Mihin perustuu käsityksesi oman taivaan muodostamisesta?

      Kun elintoiminnot ovat päättyneet, niin mihin sitä mielihyvän tuottamaa ainetta tarvitaan?

      Kirjoitit:

      "Jokainen uskoaan muille tahoille tyrkyttävä syyllistyy samaan perus "syntiin" kuin mihin syyllistyivät nuo urhot jotka ajoivat lentokoneet WTC-torneja päin."

      Aika paksu väite. Kyseiset muslimiurhot suorittivat tekonsa uskontonsa tähden. Milloinka helluntailaiset ovat tehneet vastaavia tekoja?

      Ymmärtääkseni helluntailaiset eivät saarnaa ovelta ovelle, vaan toimivat täysin toisin. Oletkohan nyt erehtynyt jehovan todistajissa ja helluntailaisissa?


      Kirjoitit:

      "Helluntalaisuuden tarjoama "iänkaikkinen elämä" voidaan käsittää virtuaalilämmikkeenä."

      Helluntailaiset eivät tarjoa mitään iankaikkista elämää. Jeesus Kristus sen tekee. Mutta se ei ole virtuaalilämmmike, vaan se on elävää todellisuutta. Et taida tuntea Jeesusta Kristusta?

      Kirjoitit:

      "Tulos on täydellisesti kontrolloitavissa oleva robotti, iloinen ongelmaton ihminen joka ilman epäilyksen häivääkään toteuttaa esikuviensa toiveet mukisematta. "

      Tuntemani helluntailaiset ovat itsenäisiä henkilöitä ilman mitään robottimaisia ominaisuuksia. Heillä on tietämäni mukaan jäljellä oma persoonallisuutensa. Voisitko selittää, miten olet tullut mainitsemaasi johtopäätökseen?

      Kirjoitit:

      " Jokaiselta jäseneltä odotetaan "uhrilahjaa" kirkolle, ja tämä lahja määrätään henkilön tulojen perusteella."

      Mikäli olen oikein ymmärtänyt, eivät hellunaikirkot määrää mitään uhrilahjaa. Varojen antaminen on täysin vapaaehtoista, ja kukin antaa juuri sen verran kuin haluaa.

      En usko että mainitsemasi esimerkki sukulaisistasi on totuudenmukainen. Et suinkaan voi syyttää helluntaikirkkoa heidän varattomuudestaan? Varojen antaminen Jumalan valtakunnan työhön on täysin vapaaehtoista ja jokainen menettelee siinä kohdin niin kuin oikeaksi katsoo.

      Mistähän johtuu tuo vuodatuksesi helluntailaisia kohtaan? Helluntailaiset jos ketkä ovat kaatamassa raja-aitoja eri kirkkojen väliltä, ottaen tietenkin huomioon Raamatun opetukset.

      • Banaali

        Raamattu ei ole Jumalan sanaa, se on lammaspaimenten jorinoita.

        Jos helluntalainen autokauppias myy sinulle auton ja sanoo että tällä voi ajaa taivaaseen, niin voiko sillä tehdä niin? Ei voi, mutta sinä uskot näin olevan.

        Raamattua muutetaan jokaisessa kirkolliskokouksessa.

        Sano joku evolutionistien tekemä väärennös? Kreationistitiedemiehet löysi joku aika sitten sen kiven Punaisen Meren rannalta, mihin Mooses löi sauvalla. Kiistämätön todiste, koska kivessä oli kolo ja se oli suunnilleen oikealla paikalla. Siinä on kreationistien todisteet.

        Helluntalaiset on just pahimpia sekopäitä. Mitään omaa järkeä ei käytetä, kaikkeen vastataan pajattamalla Raamatun lauseita.

        Helluntalaiset ei kierrä ovelta ovelle, ne rienaa ihmisiä festareilla, Steissillä ja busseissa.


      • löytyy
        Banaali kirjoitti:

        Raamattu ei ole Jumalan sanaa, se on lammaspaimenten jorinoita.

        Jos helluntalainen autokauppias myy sinulle auton ja sanoo että tällä voi ajaa taivaaseen, niin voiko sillä tehdä niin? Ei voi, mutta sinä uskot näin olevan.

        Raamattua muutetaan jokaisessa kirkolliskokouksessa.

        Sano joku evolutionistien tekemä väärennös? Kreationistitiedemiehet löysi joku aika sitten sen kiven Punaisen Meren rannalta, mihin Mooses löi sauvalla. Kiistämätön todiste, koska kivessä oli kolo ja se oli suunnilleen oikealla paikalla. Siinä on kreationistien todisteet.

        Helluntalaiset on just pahimpia sekopäitä. Mitään omaa järkeä ei käytetä, kaikkeen vastataan pajattamalla Raamatun lauseita.

        Helluntalaiset ei kierrä ovelta ovelle, ne rienaa ihmisiä festareilla, Steissillä ja busseissa.

        sinun päästäsi


      • Pohdiskelija

        Tekstisi oli aika surullista luettavaa.

        "Miten niin arveluttavaa? Raamattuhan on Jumalan Sanaa. Jos Jumala sanoo jotakin tai on sanonut jotakin, niin se varmasti pitää paikkansa. Ei sitä ainakaan saa muuttaa!"

        - Mikäli raamatun sisältö olisi jotenkin lähtöisin "Jumalasta" tai muusta oletetusta yliluonnollisesta kohteesta, sen sisältämä materiaali olisi erittäin hyvin harmoniassa tieteen todistamien faktojen kanssa.Näinhän ei todellakaan ole, vaan se perustuu kirjoitushetkellä eläneitten IHMISTEN käsityksiin maailmankaikkeudesta.

        "Maapallomme on tosiaankin ainutlaatuinen paikka. Mitään muuta ei koskaan ole voitu todistaa."

        -En voi muuta kuin olla pahoillani siitä, että käsityksesi elämän laajuudesta perustuu näin valheelliseen käsitykseen.Ihmisparka!

        "Raamattu kertoo jopa maailman luomisesta, siis alusta asti. Huomaa, että mitään sitovia todisteita 6 mrd vuoden takaisesta elämästä ei ole, eivät edes ne todisteiden väärennöset, joita evolutionistit ovat tehneet."

        - Mainitsin löydetyistä ihmisjäänteistä 6 MILJOONAN vuoden takaa.On oletettavaa että ihmisten esi-isien elämää on ollut jo tätäkin aikaisemmin.Mitä tulee raamatussa kerrottuun maailman luomiseen..se on niin ympäripyöreää sananhelinää, että jopa minäkin olisin pystynyt parempaan.

        "Raamattu kertoo että Jumala on luonut kaikki taivaankappaleet, myös tähdet ja planeetat."

        - Luulisipa niistä olevan sitten enemmän mainintaa raamatun sivuilla..Tarkoitan että nythän ne ovat vain planeettoja ja tähtiä..

        Ihmiset, niin kristityt kuin myös muslimit, jne. ovat tappaneet ja TAPPAVAT edelleen uskonsa nimessä.Ei tarvitse paljoakaan rivien välistä lukea ja katsella esim. suurvaltojen toimintaa, ja niitä kimmokkeita jotka näihin tekoihin yllyttävät.Usko on niissä isossa osassa.Vain tyhmä ei sitä näe. En tietääkseni tätä osoittanut vain helluntalaisille, vaan kristinuskossa yleensä eläville.

        "Mihin perustuu käsityksesi oman taivaan muodostamisesta? "

        - Käsitykseni perustuu ihan siihen yksinkertaiseen asiaan kuin oma järki.Siis lue: todennäköisin selitys sille, miksi ihminen kuollessaan luulee pääsevänsä taivaaseen. On väitetty että ihmisen elimistö kuollessaan kehittää euforisoivia yhdisteitä helpottaakseen kuolemista.Ei kukaan kuolleena näillä yhdisteillä mitään tee, kuollessaan kylläkin!

        ""Jokainen uskoaan muille tahoille tyrkyttävä syyllistyy samaan perus "syntiin" kuin mihin syyllistyivät nuo urhot jotka ajoivat lentokoneet WTC-torneja päin.""

        "Aika paksu väite. Kyseiset muslimiurhot suorittivat tekonsa uskontonsa tähden. Milloinka helluntailaiset ovat tehneet vastaavia tekoja?"

        - Puhutaan rinnastamisesta. Uskonsa tyrkyttäjät syyllistyvät wtc-iskuun RINNASTETTAVAAN vääryyteen, koska silloin ei haluta kohteen käyttävän omaa oikeuden/todellisuuden tajuaan päätöksiä tehdessään.

        "Helluntailaiset eivät tarjoa mitään iankaikkista elämää. Jeesus Kristus sen tekee. Mutta se ei ole virtuaalilämmmike, vaan se on elävää todellisuutta. Et taida tuntea Jeesusta Kristusta?"

        - Helluntalaisten tarjoama elämänmalli tarjoaa "iänkaikkisen elämän". Käsitykseni mukaan tähän perustuu ensisijaisesti niiden ihmisparkojen elämä, jotka tuohon uskovat. Olen elämäni aikana joutunut todistamaan montaa erilaista uskonasiaa eri ihmisten kohdalla. On paastottu ja rukoiltu, hurkasteltu ja saarnattu.Eikä yhdenkään näiden raukkojen elämässä mikään ole muuttunut. Paitsi se, että tarmokkaasti uskotaan.

        Mitä tulee käsitykseeni helluntalaisista, se ei suinkaan perustu esim. yhteen ihmiseen, vaan JOUKKOON ihmisiä.Se mitä olen nähnyt, kokenut ja kuullut, antaa minulle mainion alustan muodostaa realistinen käsitys siitä mitä usko on heille tehnyt.

        Käsitykseni helluntalaisten uhrilahjoista perustuu sekin lähipiirissäni koettuihin hetkiin, ihmisiin jotka ovat joutuneet tästä omakohtaisesti kärsimaan, vaikka eivät edes itse ole mukana kirkon toiminnassa.Puhutaan välillisistä vaikutuksista. Siinä missä minäkin niin tekisin, myös helluntalainen varaton pyytää ensin sukulaisiltaan. On vähintäänkin epämääräistä edes ottaa vastaan rahaa ihmisiltä joiden tiedetään elävän enemmän ja vähemmän valtion tukirahoilla. On ihan turha esittää mitään tarinaa vapaaehtoisuudesta, koska jos et anna, jossain vaiheessa siitä joku sinulle huomauttaa, ja joku on taas kovissa syyllisyydentunnoissa.

        MItä tulee mainitsemaasi kuvioon sukulaisteni osalta, ihmettelen vaan MIKSI MINÄ VALEHTELISIN? Fakta on se, että samaan aikaan kun nämä ihmiset rahoittivat helluntalaisten touhuja, suvussa olleet lapsiperheet elivät kädestä suuhun kirjaimellisesti. Mielestäni tässä rahan ruikkauksessakin kuuluisi olla jokin moraali.

        Se, mikä on helluntalaisten rooli muiden kirkkojen raja-aitojen poistajana ei voi minua juuri vähempää kiinnostaa. Helluntalaisuus, Jehovat, ja kaikki kiihkouskovaiset ryhmät eivät perustu terveitten arvojen varaan.


      • Anonyymi

        "Tulos on täydellisesti kontrolloitavissa oleva robotti, iloinen ongelmaton ihminen joka ilman epäilyksen häivääkään toteuttaa esikuviensa toiveet mukisematta. "

        Niin...

        Koronarokotteen ottaneista ihmisistä vähintään suuri osa (elleivät kaikki) ovat täydellisesti kontrolloitavissa olevia robotteja, iloisia ongelmattomia ihmisiä, jotka ilman epäilyksen häivääkään toteuttavat hallitsijoidensa toiveet (sellaisena, kuin ne valtavirtalehdistössä julkaistaan) mukisematta. Ja koska ovat robotteja, heillä on myös sarjanumero.


    • anemon

      Voisin myös kirjoittaa pitkälti, väitellä ja perustella... Mutta jos TODELLA, ihan OIKEASTI haluat tietää totuuden niin ehdotan sinulle jotain: Rukoile sitä Jumalaa johon et usko. Puhu hänelle epäilyistäs, perustele kantasi ja anna hänelle mahdollisuus itse todistaa sinulle oman olemisensa ja raamatun totuudellisuuden. Sillä jos hän on luonut maailmankaikkeuden kaikkine olentoineen niin hän on voimallinen ilmaisemaan itsensä myös sinulle niinkuin on tehnyt monelle muullekin. Toivon, että todella uskallat, ja teet sen vilpittömyydellä. Vakuutan sinulle, hän kyllä vastaa.

      • Pohdiskelija

        Että en olisi yrittänyt?
        Minusta kirjaimellisesti hakattiin jumala ulos.Sen verran auvoista oli lapsuus.Mutta se siitä!


    • Anonyymi

      Mitähän jos lukisit sen raamatun ensin , ja kommentoi sitten

      • Anonyymi

        Raamattu ei poista, vaan vahvistaa, mitä helluntailaisuus on,

        "Varokaa vääriä profeettoja, jotka tulevat luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat
        raatelevaisia susia" Mt: 7: 15


    • Anonyymi

      Jumala on tehnyt maailman eikä tiede ole sen kanssa ristiriidassa jos se pysyy totuudessa.
      Jos valheisiin uskova tiedemies keksii omia selityksiään tieteen tuloksille niin silloin itse laittaa tieteen valheeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3090
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2101
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1583
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe