Be Happy -liukuvoide

Mitä mieltä?

3

566

Vastaukset

 • aivan mahtavaa ainetta,riitoisaa pysyy mukana koko session ajan

 • Erittäin hyvä ja kestävä voide vartalon hierontaan, ei sellainen tahma mitä monet muut liukkarit hieronnassa. Ei tuoksu oudolle eli lähes hajuton ja mauton. Ei tahraa vaikka on lutrattu tän kanssa ihan reilustikin mutta silti ei lakanoihin jäänyt mitään läikkää ja vartalosta irtoaa ylimmääräiset ihan pyyhkelä että pääsee yön yli jos ei jaksa suihkuun lähteä, suihkussa tietty lähtee ihan puhtaaksi. En suosittele intiimi alueelle kun vaimo käytti tätä mun kakkosen liukasteene niin rupesi kirvelemään ja oli epämukava tunne viellä seuravanakin päivänä. Silloin en viellä uskonut ttä johtui voitesta mutta käytin sitten vaimon kanssa yhdynnässä lisä liukasteena niin sama homma vaimolle tuli niin epämukava olo että hommat loppu siihen.
  Suosittelen mielummin
  https://www.punainenkuu.fi/epages/punainenkuu.sf/sec791000364e/?ObjectPath=/Shops/2014020718/Products/13VesipohjainenLiukuvoideEasyGlide
  Tämä tuote ei maistu eikä tuoksu millekään että jos joutuu suuhun niin ei haittaa. Viimeksi ostin tästä sitä paksumpaa versiota se tuntuisi viellä paremmalta ei valu ja voi käyttää silti kaikkeen hierontaan ja muihinkin touhuihin.
  https://www.punainenkuu.fi/epages/punainenkuu.sf/sec791000364e/?ObjectPath=/Shops/2014020718/Products/13EasyGlideAnalLiukuvoide

 • Olen käyttänyt , nyt on parempaa liukuvoidetta, viilentävää , hieman puuduttaa. Kondomi dildoon ja kohti peppuun. Kyllä menee hyvin 8cm halkaisijaltaan. LIUKUVOIDE: WATER GLIDE. Paksua limamaista toimii.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.