idän uskonnot tekee salaa lähetystyötä

marianna

Idän uskonnot tekee salaa lähetystyötä. Sieltä suunnalta usein väitetään etteivät he sitä tee,mikä on puppua. Nimittäin yksi parhaista tavoista on levittää itämaista "lääketiedettä". Kun saat ihmisen uskomaan kaikenlaiseen energiaparantamiseen ym. saat ujutettua hänelle samalla myös itämaisen ajatuksen vaikkapa jälleensyntymisestä, energiaparantamisesta jne.
Kristityt sen sijaan menevät paikan päälle avoimesti kertomaan Jumalasta. Kuulija voi sitten ottaa tai jättää..Ja ristiretkiin on turha vedota. Ensiksikin ne olivat vain poliitiikka johon vain otettiin kristinusko "naamioksi" .Todellinen uskova,eli ihminen joka on tullut uskoon tietää,ettei ketään voi pakottaa uskoon,koska usko on Jumalan lahja. Ihminen ei voi päättää uskoa vaan saa uskon kun saa synnit anteeksi ja Pyhä Henki tulee asumaan uskovan sieluun. Kirkkoon kuuluminen,rippikoulu yms ei tee sinusta vielä kristittyä vaan se,että avaat sydämesi Jeesukselle.

2

335

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • noin

   Hyväksyisitkö idän uskontojen lähetystyön tänne, jos voisit kokea sen julkiseksi? Kuinka monta salakäännytettyä tunnet? Onko jälleensyntymisessä jotain väärää tai pelottavaa mielestäsi?

  • on voi voi

   Onse voi voi ku ei enään saa pakkokäännättää ihmisiä miekalla saatanan palvojaksi! Onkohan ihmisten Jumalallinen tietous lisääntynyt.
   Niin paljon on saatana maailmaa rakastanut että antoi meille kristinuskon joka murhasi Jeesuksen seuraajineen ja antoi meille itsensä ainaiseksi vaivaksi Jumalan ja Jeesuksen nimessä toimivana terroristi järjestönä jonka ansiosta sadat miljoonat ihmiset ovat menettäneet henkensä.
   Ja jotta sitä saatanan jumalattomuutta emme ymmärtäisi niin saatana antoi meille myös väärennetyn raamatun ettemme vahingossakaan Jumalaa ja Jeesusta löytäs vaan olisimme ja pysyisimme saatanalle uskollisena. Kiittäkää herraa (saatanaa) siitä!
   Mutta olkaa Jumalalle ja Jeesukselle kiitollisia ja kuuliaisia jos Heidät sielustanne olette löytäneet kristinuskon saatanallisuuksista ja harhautuksista huolimatta!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2196
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1161
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1101
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   79
   904
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   896
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   823
  7. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   220
   806
  8. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   727
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   694
  Aihe