Mitä mieltä sarjasta?

Pako86N

Mitä mieltä olette sarjasta? Onko vastannut odotuksia? Mielestäni aivan loistava sarja vaikka toistaakin tiettyjä vankilateemaan kuuluvia kliseitä, kuten kusipää vartiat, jengit, pahamaineiset vangit jne. Joskus ihan ärsyttää miten epäoikeudenmukaisesti vankeja kohdellaan sarjassa!! Ärsytystä tietenkin lisää se että monet päähenkilöt vaikuttavat joutuneeen pahamaineeseen vankilaan ihan syyttä suotta.

9

890

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peehonen86

      Vihdoinkin tuli katsomisen arvoinen sarja. =) Ylitti kyllä odotukset ja jäin ekan jakson jälkeen täydellisesti koukkuun. Saisi tulla enemmän tällaisia sarjoja töllöstä.

    • Immu

      Hiukan hidastempoinen.

      Pidän kuitenkin sarjasta.

      • Pako86N

        Sarjassahan tapahtuu joka jaksossa jotakin juonenkannalta merkittävää. Jos jättää jaksoja kattomatta niin menettää suuren osan sarjan viehätyksestä, eikä myöskään saa kunnollista kuvaa pakosuunnitelmasta.

        Ykköskauden loppupuolella on yksi jakso, jossa käytiin läpi päähenkilöiden elämää ennen vankilaan joutumista ja vaikutti hieman turhalta, vaikka antoikin lisätietoa, miten kukakin on vankilaan joutunut.


      • jakso-
        Pako86N kirjoitti:

        Sarjassahan tapahtuu joka jaksossa jotakin juonenkannalta merkittävää. Jos jättää jaksoja kattomatta niin menettää suuren osan sarjan viehätyksestä, eikä myöskään saa kunnollista kuvaa pakosuunnitelmasta.

        Ykköskauden loppupuolella on yksi jakso, jossa käytiin läpi päähenkilöiden elämää ennen vankilaan joutumista ja vaikutti hieman turhalta, vaikka antoikin lisätietoa, miten kukakin on vankilaan joutunut.

        Olen katsonut lähes kaikki/kaikki tähän mennessä tulleet jaksot ja tuo jakso oli kyllä kaikista huonoin. Näyttelijät olivat eritoten varsin huonoja kyseisessä jaksossa ja eivät osanneet näytellä uskottavasti. Muutoin juoni on pyörinyt ihan suunnitellusti.

        Jokaisessa jaksossa tapahtuu jotakin, mutta toisaalta monet tapahtumat ovat hyvin ennakoituja tyypilliseen Amerikkalaiseen jännityselokuvatyyliin. Kaikki asiat tapahtuvat aina sen "vaikeimman kautta".


    • jostain syystä

      Katsoin edellisen jakson eikä kyllä jostain syystä napannut.

    • kauniimpi.kuolema

      Ensimmäisen tuotantokauden nähneenä voin sanoa, että se on todella koukuttava sarja. Siinä tapahtuu paljon, ja sitäpaitsi 'Michael' on ihan tajuttoman komea 'tatuointeinensa' ;) ja se älykkyyden määrä... Mahtavaa. Voin vain ihailla.

      • onnimannimanni

        Haha. "Älykkyyden määrä". Siihen älykkyyteen liittyy noin 90% onnea...


    • mielipiteitä...

      Haha. Eihän tuommoiseen laitokseen pääse, jos ei ole tehnyt "vakavaa" rikosta (amerikassa tietysti huonolla tuurillakin voi päästä pahaan vankilaan) ja kyllä ne vangit ovat aina suurempia rikollisia kuin vanginvartijat, vaikka nuo kliseet perustuisivatkin todellisuuteen. Ei turhia sympatioita vangeille.

      Sarja on ihan toimiva ja mukavan nopeatempoinen. Sarjan juonenkäänteet/tempo ovat tyypillistä elokuvakamaa, mutta jaksaa sitä silti katsoa. Ohjelma ei parane "loppua kohden", jos ei nyt huononekaan.

      Juonihan on kovin tyypillinen Amerikkalaiseen sarjaan. Salaliitto. Eiköhän 9/11 päivälläkin ole oma vaikutuksensa tuohon asiaan.

    • näyttelijä tämä

      pääosan esittäjä, ne silmät ja huulet. Luin jostain että olisi näytellyt Buffy vampyyrintappajassa myös mistäköhän jaksoista mahtaa olla kyse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4403
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      4000
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2701
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      20
      1641
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1561
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe