Jätänkö emännän? :(

Ville-Vallaton

Nyt on hieman monimutkainen aloitus! :D

Tekee mieli paljastaa että on tultu jo jonkin aikaa mietittyä jos elämä olisi vapaampaa enemmän itsenäisenä??!! Itsenäisenä, vapaana kaikista niistä kahleista, jotka naisvaltainen yhteiskunta meidän miesten päälle vielä LAITTAA ja on AINA LAITTANUT!

Kävelin tänään meidän koiran kanssa kalliolle ja pohdin itsekseni hyvin syvään. Katselin ihanaa syksyn rotkoa ja jonkun ajan päästä tosiaan ymmärsin että minun on ehkä parempi jatkaa elämääni vapaana.

Tuntuu tosi pahalta kirjoittaa tämä asia palstalle, eikä tarkoitus ole että pitäisi sekoittaa OMAA ELÄMÄÄ muitten kesken, vaan on niin hirveän orpo olo!! :(

*miettii niin syvään kuin sielu sietää*

6

986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olvi

      Jaa! Mikäs suo estää, jos sulla ei ole emännän kanssa muuta yhteistä kuin koira, plasma TV, IKEAn kalusteet ja vuokrasopimus.

      Sitten jos ja kun on lapsia, ei emännästä enää pääse eroon, vaan sen läskejä ja muita vähemmän viehättäviä piirteitä vaan on pakko sietää.

    • Idealistisekopää

      Siis kävi sama idea mielessä että olisin ottanu tän viestin tuolta ja vaihtanut sukupuolen tästä. Mutta toisaalta tuossa on kyllä osa ihan totta on ses itten mies tai nainen joka miettii tota.

      Naiset haluavat miehen koska tarvitsevat jonkun jolla tyydyttää halunsa ja jota panna päivästä toiseen (me miehethän käytämme ajatteluun muutakin kuin sukupuolielimiä toisin kuin naiset)

      Toinen mihin nainen tarvitsee miestä on raha. Nainen on älyllisesti niin vajaavainen että ei kykene itse tienaamaan rahaa jolla ostaa RUMAT vaatteensa ja RUMAT laukkunsa kaapin piukkaan sitten vielä satoja kenkiä.

      Joten tästä pääsemme siihen että jos jätät emännän niin sinä saat isellesi VAPAUDEN naida oikeasti kauniita naisia vaikka joka ilta (ei väliä minkä näköinen olet koska kun naiselle puhuu himan kauniisti niin jo ollaan pillu leveänä odottamassa nesteet liukkaana sängyn reunalla)

      Ja vielä lisäksi tuohon että saat vapauden niin sinulla jää huomattavasti enemän rahaa itseesi ja VIISAISIIN HARRASTUKSIIN kuten autoiluun tai keilaamiseen.. Miksei myös ryyppääminenkinole viisas harrastus. (ainakin verrttuna naisten harrastuksiin)

      Niin ja jos pelkkä puhe ei riitä naisen lohkamiseen niin alat miettiä hänen kuullen että '' Oliskohan tuollanen kultanen kaulakoru kiva SEN (nainen on niin elukka että siiä ei voi sanoa muuta kuin SEN tai SE. Nainenhan on naaraspuolinen apina joka elää vain vaistojensa avulla eikä osaa käyttää älyään ollenkaan.. Tai siis mitä älyä) päällä.

      Hmm.. Tästä pääsimme naisten älykkyyteen.. Naisten ajatusmailmahan liikkuu ainoastaan sukupuoli elinten alueella. Nainen ei ymmärrä muuta kuin seksuaalisen nautinnon saavutus ja sucun jatkaminen (tosin naaras eläimille se on ainut tehtävä) Siis nainen ei ajattele vaan menee täysin sinne minne pillu sanoo.

      Naiset ottavat mihikseen miehiä jotka osaavat vakuuttaa naisen siitä että ovat mahdollisimman kukeneväisiä jatkamaan sukua. Ei taaskaan väliä minkä näköinen olet koska naista on helppo kusettaa näissä asioissa. Pelkkä puhe riittää.

      Kiitos.

      Eidealisti kuittaa.

      Toivottavasti viestistä saa jotain selkoa.

      • Cattie

        sinullekin. Kun naiset ovat niin kauheita. Ressu olet naiseen pettynyt ja nyt kaikki on niiiiiin öklöjä..hyi sentään. No,teet maailmalle palveluksen kun et lisäänny. Ja tuskin laatunaisetkaan tollaiseen koskevat. Ei ole tervettä elää vihaten kaikkea,you know.


    • ???

      Missähän planeetalla mahtanet pähkäillä, kun naisvaltaisessa yhteiskunnassa istuskelet kalliolla?

    • ..................

      Jos olet todellakin syvään pohdiskeltuasi päättänyt, että pystyt itsenäisesti pesemään pyykit, laittamaan ruoan ja vaihtamaan vaatteesi ainakin kerran viikossa, niin uskon että sinulla voisi hyvinkin olla selviytymis mahdollisuuksia jätettyäsi vaimosi. Ja jos et vielä ole katkaissut henkistä napa nuoraa äitiisi, niin voithan tietenkin pesettää pyykit hänen luonaan.

    • Oletkohan homo

      Vai muuten vain saamaton ukonnahjus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2082
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1895
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1598
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1311
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe