mitä teen kun vastapuolta ei seksi kiinnosta?

Nimetön

olen seurustellut tytöystäväni kanssa 2v..suhde toimii muuten aika hyvin mutta seksi ei enää natsaa..alussa seksi oli upeaa ja sitä sai sopivan usein 2-3krt./vko,nykyään se on erittäin harvinaista koska naistani ei haluta..hän vain sanoo ettei ole niin seksuaalinen ihminen kuin minä..lisäksi hän ei halua harrastaa sitä kuin perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa(kun taas itse haluaisin EDES vähän vaihtelua)tuntuu typerältä ja turhauttavalta harrastaa sooloseksiä tietokoneen xxx filmin ääressä kun olisi omakin nainen.en halua sooloilla lopun ikääni ja haaveilla ihan tavallisesta seksistä erilaisissa asennoissa tyttöni kanssa (ajatelkaa nyt oikeasti miten turhauttava tilanne)itse haluaisin harrastaa seksiä useammin kuin kerran kuussa.mielessä on käynyt jopa pettäminen tai yksinkertaisesti parisuhteen lopettaminen ja seksuaalisesti aktiivisemman naisen etsiminen..antakaa viisaat neuvoja,en jaksa enää sooloilla...

30

11955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      niin joo..unohdin mainita että olen 21v eli elämä vielä edessä..ei huvittaisi jämähtää lähes seksittömään suhteeseen..eikä kyllä eroaminenkaan tunnu hyvältä vaihtoehdolta..

      • ollut samassa

        Häivy suhteesta. Minä yritin kestää 7 vuotta. ei olis kannattanut.


      • Man 111
        ollut samassa kirjoitti:

        Häivy suhteesta. Minä yritin kestää 7 vuotta. ei olis kannattanut.

        kokeile käydä välillä maksullisen luona, siitä kiinni jäämättä. Thaihieronnan tyttö on tosi taitava suihinottaja, pakko vaihtelun vuoksi taas...


      • keskustelemalla

        Selvittää mistä kiikastaa, ei väkisten, mutta väsyttäen. Itse odottelin vastauksia ehkä liiankin kauan, 18 kk, 1 lapsi, silloin n. 7 v.
        Lapsen takia mielestäni tein kaikkeni, että olisi saatu suhteessa olevat solmut puhumalla auki. Ammattilaiselle ei puoliso halunnut lähteä keskustelemaan. Muutin pois kotoa itkun kera.
        Kuukausi muuttamisestani exällä oli jo uusi ukko kierroksessa. Sitten olisin saanut selityksiä vaan en alkanut niitä enää kuuntelemaan vaan ero vireille mahd pian. Nyt uudessa suhteessa jo viidettä vuotta, oltuani välillä sinkkuna siinä välissä 7 vuoden ajan.

        Olen muuten mies.


    • keski-ikäinen nainen

      Lähde suhteesta ellei teillä lapsia. Turha ruveta käymöön maksullisissa tai vieraissa. Minun parisuhteeni on kestänyt 22 v. ja seksi edelleen melko aktiivista 1-2 krt. vko ja ERITTÄIN tyydyttävää.

      • Vanki?

        Mitä tehdä kun on niitä lapsia?


      • älä petä
        Vanki? kirjoitti:

        Mitä tehdä kun on niitä lapsia?

        Kannattaisi mennä jonkinlaiseen terapiaan. Jos haluissa on iso ero, niin myöhemmin voi kuitenkin ajautua pettämiseen. Eikä tuollaiset ongelmat itsestään korjaudu. Viimeisenä keinona eroaminen hyvässä hengessä, jotta välit pysyisivät hyvinä. Ennen eroa tee puolisollesi selväksi, että seksi on sinulle niin tärkeää, että et voi elää ilman sitä.


    • kaiken kokenut

      Jos nainen kiehtoo sinua yhtään, älä ihmeessä luovuta! Keskustele asiasta naisesi kanssa ja kerro että seksi voi hänestäkin tuntua heti mukavemmalta jos vaihtelette asentoja, mikäli nainen ei ole sinua hirveästi vanhempi, voi asia olla myös niinkin että olet ensimmäinen, tai edellisessä suhteessa mies oli esim. liian painostava, tai kovakourainen. Kysy häneltä, että onko jokin syy miksi seksi ei kiinnosta tai häntä "tyydyttää" vain jokin tietty asento...

      • kaikemman kokenut

        kuule kaikenkokenut. jos seksi ei naista kiinnosta, niin se on sen suhteen clou. uutta etsimään vaan, se on neuvoni. turhaan tuhlaat aikaasi. usko minua.


    • ttttttttt

      koska sulla on 2v suhde takana, ei lapsia niin mikä estää? jos koet suhteen perseeksi, kannattaa varmaan tehdä jotain? joko lopetatte suhteen ja lähdette uusille teille.

      jos nainen haluaa vaan saarnaajasta, aika outoa?? yhtä hyvin voisi antaa sulle vaikka peppua...
      joko ei halua naida kanssasi tai tykkää tytöistä.

      • dsafeewa

        Käyttääkö pillereitä? tai alkoko käyttämään? Itellä entisen muijan kanssa oli seksi upeaa enneku rupes käyttämään pillereitä, sen jälkeen perseestä, parani kylläkin ku lopetti pillereiden käytön, mut sitte peli oli jo menetetty vuoden arvet seksielämässä oli aiheuttanu sen että rupes toiset ihmiset kiinnostaan vähä liian paljo ni oli pakko ettiä uus...


    • Sama homma meilläkin

      Tuntuu olevan yleinen juttu, että seurustelu aikana ja suhteen alussa naiset ovat aktiivisempia. Sitten homma lopahtaa. Itsellä sama tilanne, alussa tosi aktiivista ( monta kertaa viikonlopun aikana). Nyt aikalailla harvemmin. Onko meissä miehissä vai vastapuolessa. OLen itsen kysellyt, mistä pitäisi, mitä haluaisi minun tekevän. Ei vastausta. Kerta viikossa lähetyssaarnaajassa riittää, mutta kun ei oikein minulle...

      • 67uå0

        miten nainen suhtautuisi jos vaikka tyydyttäisit hänet käsin tai nuolemalla? Käykö se?
        Jos tyttösi on ikäisesi (suunnilleen) voi olla että hän ei ole vielä oppinut nauttimaan seksistä. Ja eihän se kiinnosta jos ei tunnu miltään erityiseltä vaan on ennemmin sotkuista ähisemistä saatuasi lysähdät siihen ja et anna hänelle kiitosta.


    • Na77

      Alussa seksi saattaa olla kivaa ja aktiivista jo sen uutuudenviehätyksen takia. Toiseen on hyvin ihastunut ja haluaa läheisyyttä, hellyyttä ja kosketusta. Pikkuhiljaa toinen alkaa tulla tutuksi ja seksi ehkä ennalta arvattavaksi.

      Nauttiiko tyttöystäväsi seksistä? Onko hän kertonut mistä pitää ja mistä ei? Keskusteletteko asiasta koskaan? Tiedätkö sinä mistä hän pitää?

      Vai häpeääkö hän kenties vartaloaan? Lähetyssaarnaaja on helppo asento, jos ujostuttaa tai nolottaa, koska näkee vain toisen kasvot. Kehutko häntä koskaan tai hänen vartaloaan?

      Saako tyttöystäväsi orgasmin yhdynnässä? Saako hän orgasmia apuvälinein, suuseksissä tms? Onko hän jo oppinut tuntemaabn itsensä ja nauttimaan seksistä?

      Paljon kysymyksiä, joita minulla tuli mieleen. Tyttöystäväsi on kovin nuori, ehkä hän ei ole vielä löytänyt seksuaalisuuttaan tai hän ei yksinkertaisesti tiedä mikä häntä kiihottaa ja mistä nauttii. Naiset löytävät yleensä seksuaalisuuteensa vasta lähempänä kolmeakymmentä ikävuotta.

      Mies pystyy tekemään erittäin paljon naisen seksuaalisuuden heräämisen eteen. Kehut ja itsetuntoa hivelevät kommentit ovat suhteessa ensissijaisia. Ihan hevillä en uskoisi tyttöystäväsi selitystä siitä ettei ole yhtä seksuaalinen ihminen kuin sinä. Mikäli seksi on tyydyttävää, ihmisellä on jo luontainen tarve saada orgasmeja. Mitä useammin niitä saa, sitä enemmän niitä tahtoo.

      Itse olin juuri tuollainen samanlainen nainen kuin tyttöystäväsi, selityksiä riitti eikä seksi vaan maistunut. Vasta 26-vuotiaana opin nauttimaan seksistä ja mikä tärkeintä, saamaan orgasmin. Siitä lähtien en edes pystyisi kuvitella eläväni ilman seksiä.

      • Harmittaa

        Miten onnistuit nauttimaan seksistä ja löytämään seksuaaliset halusi?? Itse nautin seksistä harvoin ja yleensä inhottaa, jos mieheni koskettelee minua..Ei siinä, etten rakastaisi miestäni (Rakastan eniten maailmassa) Ja itse haluan korkeintaan kerran kuukaudessa, jos silloinkaan, mutta pakko vaan antaa edes joskus, että mies pysyy tyytyväisenä. Hän kyllä sanoo, että ei nauti seksistä silloin kun minäkään en nauti. En tiedä miksi olen tälläinen, mutta tämä raastaa suhdetta tosi paljon.. Ja harmittaa itseäni tosi paljon. Olisi kiva, jos olisi itsellänikin tarvetta saada seksiä.

        Kiitti jos viitsit vastailla =)


      • Na77
        Harmittaa kirjoitti:

        Miten onnistuit nauttimaan seksistä ja löytämään seksuaaliset halusi?? Itse nautin seksistä harvoin ja yleensä inhottaa, jos mieheni koskettelee minua..Ei siinä, etten rakastaisi miestäni (Rakastan eniten maailmassa) Ja itse haluan korkeintaan kerran kuukaudessa, jos silloinkaan, mutta pakko vaan antaa edes joskus, että mies pysyy tyytyväisenä. Hän kyllä sanoo, että ei nauti seksistä silloin kun minäkään en nauti. En tiedä miksi olen tälläinen, mutta tämä raastaa suhdetta tosi paljon.. Ja harmittaa itseäni tosi paljon. Olisi kiva, jos olisi itsellänikin tarvetta saada seksiä.

        Kiitti jos viitsit vastailla =)

        Tiedän todellakin tunteen, kun sanot että miehesi kosketus ällöttää sinua. Samoin oli minulla. Valitettavasti vastaukseni ei varmastikaan auta sinua, sillä minä opin löytämään seksuaaliset haluni vasta kun erosin miehestäni. Minäkin tosin rakastin häntä sydämeni kyllyydestä, mutta hän ei herättänyt minussa minkäälaisia seksuaalisia tunteita.

        Eron myötä opettelin myös tuntemaan itseäni ja etsin niitä asioita itsessäni mistä saan nautintoa. Löysin ensimmäistä kertaa klitorikseni peilin avulla, aiemmin luulin ettei minulla sellaista ole. Kuinka hassua! Lisäksi opettelin saamaan orgasmin. Apuna minulla oli Katerina Janouchin Orgasmikirja, jossa on konkreettisia neuvoja orgasmin saamiseen. Opiskelutuokiot sujuivat melkein kirja kädessä ;)

        Nyt uudessa suhteessani olen ottanut alusta asti asenteen, että en anna toisen olettaa mitään ja neuvon toista tekemään asioita. Näytän vaikka kädestä pitäen mistä nautin. Jos aikaa vain kuluu, on hyvin vaikea enää oikaista toisen "vääriä" tottumuksia. Olen ottanut vastuuta omasta nautinnostani ja teen töitä sen eteen, että seksi on nautittavaa. Mieheni on myös innokas oppimaan ja jaksaa kärsivällisesti paneutua seksiimme.

        Mikäli rakastat miestäsi ja voit kuvitella harrastavasi seksiä hänen kanssaan, sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää seksielämäänne. Puhuminen on kaiken a ja o. Opettele ensin itse mistä pidät ja näytä miehellesi se. Vaikkapa hieromalla itse itseäsi ja miehesi katselee vieressä miten sen teet. Jos sinua ujostuttaa, pistä silmät kiinni ja yritä saada mieleesi jonkin kiihottava tilanne tai fantasia.

        Missään nimessä en sano että ero on ratkaisu seksiongelmiin, vaikka omalla kohdallani se auttoikin. Mikäli olisin avannut aiemmin suuni ja sanonut olevani tyytymätön, suhteemme olisi voinutkin pelastua. Annoimme vain tilanteen mennä liian pitkälle ja viisi seksitöntä vuotta oli suhteemme kuolema. Teillä saattaa olla vielä pelastettavissa suhteenne, mikäli teette tarpeeksi töitä sen eteen.


    • sonni.

      muija pihalle ja uutta kehiin!

    • valkosipuli--

      Sama ongelma kuin ketjun aloittajalla. 2v täynnä ja naista ei enää kiinnosta. Alkuun kiinnosti enemmän mutta nyt ehkä kerran viikossa, joskus kerran kahdessa viikossa.
      Alkaa meneen itseluottamus pikkuhiljaa, ihan senkin takia ettei hän tee aloitetta ikinä (lue HARVOIN! jos ei voi sanoa että ikinä.) Senkin kerran kun hän teki tässä lähiaikoina, kieltäydyin. No siitähän sitten vedettiin herneet syvälle nenään. "kyllä mä yritin mut ei sua näemmä kiinnosta". Entäs kun minä yritän sitä viikoittain ja päädyn samaan tulokseen, "Ei nyt"
      Seksi on melkeimpä aina samaa. Illalla sängyssä lähetyssaarnaajassa.

    • ...

      Meidän parisuhde on kestänyt 2 vuotta. Miestäni ei enää kiinnosta seksi kanssani vaan haluaa vain sooloilla. Me emme tee mitään minun aloitteestani vaan vain silloin kun herralle sopii. Muuten meidän suhteessamme kaikki menee hyvin. Tiedän että mieheni ei petä minua. Haluaisin tietää mistä tämä sooloilu halukkuus johtuu?

    • Jan Å

      Erittäin tuttu tilanne minullekkin. Naiseni jonka kanssa olen seurustellut yli 4v on hyvin passiivinen seksin suhteen. Halut hänellä kuohahtaa pintaan korkeintaan kerran kuukaudessa. Itseäni kiinostaisi ja haluttaisi seksi vähintään kerran viikossa. Olen useasti yrittänyt keskustella asiasta mutta "vastaus" ongelmaan on aina sama : ei kiihota ajatus seksistä enkä tiedä miten tyydyttäisin sinut" . Ja vaikka miten neuvoisi ja vastaisi niin ei ole apua. Ei yksinkertaisesti ole haluja. Tätä en luultavasti enään kauaa kestä. Seksi on minulle hyvin tärkeä elementti suhteessa. Todella ottaa päähään jos joutuu jättämmään oman rakkaansa seksin takia. Oikeasti.

      • keskustelun aloittaja

        olen laillasi miettinyt eroa tyttöystävästäni seksin puutteen takia,mutta se ei tunnu hyvältä vaihtoehdolta..toisaalta "jämähtäminen" sellaiseen suhteeseen mikä ei tyydytä voi muuttua myöhemmin erittäin tuskalliseksi..


      • anna niin
        keskustelun aloittaja kirjoitti:

        olen laillasi miettinyt eroa tyttöystävästäni seksin puutteen takia,mutta se ei tunnu hyvältä vaihtoehdolta..toisaalta "jämähtäminen" sellaiseen suhteeseen mikä ei tyydytä voi muuttua myöhemmin erittäin tuskalliseksi..

        naapurin muija antaa, Ja jos ei oman naapurin, niin viimeistään kaverin naapurin.
        Turha hötkyillä himassa tyhjänpanttina.
        Ja muijallehan voi sanoa vaikka käyvänsä auton huollossa.


      • .......

        "Mukava" lukea että täältä löytyy sielunveljiä. Minulla on lähestulkoon sama juttu, mutta tiedämme molemmat että haluttomuus johtuu e-pillereistä, mutta hän ei sitä suostu myöntämään. Eroaminen ei tule missään tapauksessa kysymykseen, yritän odottaa kärsivällisesti että saisin naiseni lopettamaan nuo kirotut pillerit. Turhauttaa. Tähän mennessä kokeilemiemme parin pillerimerkin jälkeen en kyllä voi tuota ehkäisytapaa suositella missään olosuhteissa, myrkkyä keholle ja suhteelle.

        Sekin lisää turhautumista kun lähestulkoon päivittäin lehdet kirjoittavat artikkeleita kuinka naiset ovat seksihulluja, haluavat parempaa seksiä ja miehillä pitää olla isot vehkeet tyydyttääkseen naisensa. Mikähän siinä on kun kuitenkin täällä selibaattipalstalla sitten on näin paljon näitä henkilöitä joilta on riistetty seksin ilo... No joo, pahoittelen pitkää tekstiäni, oli pakko avautua johonkin.


      • ..,,,zzxxc
        ....... kirjoitti:

        "Mukava" lukea että täältä löytyy sielunveljiä. Minulla on lähestulkoon sama juttu, mutta tiedämme molemmat että haluttomuus johtuu e-pillereistä, mutta hän ei sitä suostu myöntämään. Eroaminen ei tule missään tapauksessa kysymykseen, yritän odottaa kärsivällisesti että saisin naiseni lopettamaan nuo kirotut pillerit. Turhauttaa. Tähän mennessä kokeilemiemme parin pillerimerkin jälkeen en kyllä voi tuota ehkäisytapaa suositella missään olosuhteissa, myrkkyä keholle ja suhteelle.

        Sekin lisää turhautumista kun lähestulkoon päivittäin lehdet kirjoittavat artikkeleita kuinka naiset ovat seksihulluja, haluavat parempaa seksiä ja miehillä pitää olla isot vehkeet tyydyttääkseen naisensa. Mikähän siinä on kun kuitenkin täällä selibaattipalstalla sitten on näin paljon näitä henkilöitä joilta on riistetty seksin ilo... No joo, pahoittelen pitkää tekstiäni, oli pakko avautua johonkin.

        itse olen nainen ja käyttänyt monta vuotta e-pillereitä eikä ne ole ainakaan mun haluja vienyt.mulla on tavallaan sama ongelma mun mies ei halua... ollaan oltu 8v. yhdessä. ja meillä on pienilapsi. usein olen saanut järjestettyä lapsenkin hoitoon et olisi kahdenkeskistä aikaa.tiedän et mieheni ei petä ja rakastaa minua vielä näinkin monen vuoden jälkeen.ollaan asiasta juteltu.mut jostain syystä ei halua. aikaisemmin mieheni oli se joka halusi usein montakin kertaa viikossa.nyt tuntuu et kaikki on mennyt päälaelleen.mistä se johtuu?


      • sex
        ..,,,zzxxc kirjoitti:

        itse olen nainen ja käyttänyt monta vuotta e-pillereitä eikä ne ole ainakaan mun haluja vienyt.mulla on tavallaan sama ongelma mun mies ei halua... ollaan oltu 8v. yhdessä. ja meillä on pienilapsi. usein olen saanut järjestettyä lapsenkin hoitoon et olisi kahdenkeskistä aikaa.tiedän et mieheni ei petä ja rakastaa minua vielä näinkin monen vuoden jälkeen.ollaan asiasta juteltu.mut jostain syystä ei halua. aikaisemmin mieheni oli se joka halusi usein montakin kertaa viikossa.nyt tuntuu et kaikki on mennyt päälaelleen.mistä se johtuu?

        Hei

        En tunne yhtään miestä joka olisi siinä tilanteessa ettei seksi kelpaisi. Ongelmia tuntuu olevan enemmän naisten haluttomuudessa kuin miehen haluttomuudessa. Se on todella kiusallista kun seksi ei kotona toimi. Kyllä siinä herää monia ajatuksia esim. käykö vieraissa? Itsekkin olen siinä jamassa, että ei voi kyllä puhua kovinkaan hyvästä seksistä. Nainen ei halua, tuntuu aina löytyvän jotain selityksiä. Kyllä tässä muutkin hoitaa lapsia, tekee ruokaa, siivoaa kodin ja tekee vielä päälle miesten työt. Hellyys ja seksi vain kulkevat käsikädessä. Ei sitä jaksa olla kovinkaan hellä vuosikausia jos seksi ei tule..


    • kokemuksella voi ehdottaa..

      sulla on varmasti hyvin ahdistunu olo. mutta varmasti tyttöystäväsi ei tee sitä tahallaan. suosittelisin teille sellaista "rentoa" keskustelua jossa teistä kumpikaan ei korota ääntä eikä suutu vaan kuuntelee mitä sydänmellä on. sellaisessa keskustelussa voi tulla yllättäviä käänteitä suuntaan kuin toiseen mutta tuollaisessa tilanteessa mielestäni se on parempi ratkaisu verrattuna tuohon ahdistukseen tai toisen pettämiseen.MIES, SUU AUKI. rauhassa. yhdessä vaihtoehtojen miettiminen kannattaa jos toisesta vielä välittää!kokeile, ei siinä mitään häviä.

    • minä täällä hei

      Onko mieleesi koskaan juolahtanut, että ehkäpä tyttöystävästi edelliet suhteet ovat olleet jotenkin seksin kannalta painostavia? Onko menneisyydessä kenties jotain sellaista joka on aiheuttanut sen, ettei seksi enää kiinnosta, kuten jutut jotka ovat päättyneet kun tyttö on saatu sänkyyn, yhdenillanjutut tai suhteet joissa toinen osapuoli on ollut painostava seksin suhteen? Kaikki nuo saattavat vaikuttaa siihen, ettei seksi enää yksinkertaisesti kiinnosta. Parempi olla ilman. Toisinaa seksin puute on myös merkki vakavista luottamusongelmista.

      Tähän ongelmaan ei todellakaan auta se, että miehellä käy mielessä pettäminen kun ei ongelmaa jakseta kunnolla ratkoa. Jestas sentään! Kun ei sängyssä ole vipinää niin käydää vieraissa. Toivottavasti tyttöystäväsi ei ole lukenut tätä viestiä, sillä sen jälkeen seksi olisi taatusti vielä enemmän pakko kuin halu.

      En tiedä, mitä olet tehnyt asian hyväksi. Enkä tiedä millainen sinusta tulee kun et saa seksiä. Vedätkö hiljaiseksi? Kiukutteletko? Oletko enemmän omissa oloissasi tai kavereiden kanssa? Osoitatko jotain muita tällaisia käyttäytymismalleja? Vai oletko ihan vain normaalisti? Jos käytöksesi muuttuu huonompaan suuntaan seksittömällä ajalla, painostaa se vielä enemmän. Ja mitä enemmän painostusta, voit uskoa että sitä kauempana haaveet paremmasta seksielämästä.

      Ymmärrystä, tukea, haleja ja pusuja, kärsivällisyyttä. Eräs ystäväni kärsi täysin samasta ongelmasta kuin tyttöystäväsi kunnes alkoi seurustelemaan jätkän kanssa, joka ei tehnyt seksistä suurta numeroa. Kun vastapuoli ei tehnyt suurta numeroa, alkoi kaverini pikkuhiljaa pitää enemmän seksistä eikä nykyään saa siitä tarpeekseen.

    • möykkymörri

      Minua vähän kiinnostaisi tietää että käykö aloittaja edes lukemassa näitä vastauksia? Onko halua edes muuttaa tilannetta? Tuntuu että on aloitettu viestiketju, vähän valitettu, ehkäpä haettu sympatiaa, mutta itse ongelmaa ei haluta ratkaista. Haluaa että tilanne muuttuu mutta mitään ei ole valmis tekemään sen edestä. Vaikea sanoa mitään kun aloittaja ei edes esitettyihin kysymyksiin vastaa.

      Terveisin aloittajan vastausta kaipaileva.

    • kama/tku

      meillä sama homma !!! mikä neuvoksi ?

    • männss

      Niin se vaan on, että eipä se tyttös siitä muutu jos tuo passiivisuus on luonteessa. Vaihda sopivampaan kun olet noin nuorikin. Ite olen jäänyt vastuuntuntoisesti nalkkiin tähän puutteessa elämiseen kun on jälkikasvua ym.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      972
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      644
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe