Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Star Trek Faniboksit

Trekker77

Monikos täällä on hommannut näitä Star Trek Fanibokseja? Näitähän on Borg-, Q-, Time Travel- ja Klingon-boksit. Eilen ostin Anttilasta tuon Borg-boksin ja täytyy sanoa, että todellakin fanit ovat äänestäneet parhaimpia jaksoja eri Star Trek -sarjoista! Itse kun en ole nähnyt yhtäkään Star Trek -sarjaa kokonaan ja yleensä vain muutaman tuotantokauden, niin nämä boksit ovat loistavia! Ne tuovat sarjojen parhaimmat jaksot käden ulottuville ja melko halvallakin!

Tässä Borg-boksissa on jaksoja kaikista "uusista" Star Trek-sarjoista. Mielenkiintoista on se, että jaksot ovat ST-universumin aikajärjestyksessä. Eka jakso on Enterprisen Regeneration, missä he löytävät Borgien jäänteitä muistaakseni etelänavalta. Ovat olleet siinä 100 vuotta. Jos muistaa ST 8 elokuvassa missä Eterprise E ampuu menneisyydessä alas tämän Borgien pallon, niin tämän pallon jäänteet löytyvät tuossa Enterprisen osassa. :) Sit tulee ST:TNG:n parhaimmat Borg -jaksot. Se missä Q-singauttaa Enterprise D:n kohtaamaan Borgit ensimmäistä kertaa ja sitten se tuplajakso missä Picard assimiloidaan. Sekä muutama muu TNG:n Borg jakso. Sitten tuleekin minusta parhaimmat Borg-jaksot. Nimittäin ST:Voyagerin (mielestäni paras ST-sarja!) Borg kohtaamiset. Voyagerin näitä jaksoja en ollut nähnytkään ja voi että oli nannaa! En ole vielä kaikkia katsellut, mutta sen mitä olen katsonut, niin wow! :) Boksi päättyy Voyager-sarjan päättävään viimeiseen tuplajaksoon Endgame, missä Voyager pääsee kotiin! Tätä en ole vielä katsonut, mutta odotan innolla.

Täytyy muutkin boksit kyllä ostaa, vaikka esim Time Travel -boksissa on osittain samoja jaksoja kuin Borg-boksissa. Esim juuri tuo Voyagerin Endgame. Samoin Q-boksi sisältää muutaman saman jakson, mutta ei haittaa. Mahtavia bokseja ovat kyllä tehneet. Saattaahan se olla vähän rahastusta, mutta jos ei jaksa/ole varaa ostaa sarjojen kaikkia jaksoja dvd:nä, niin nämä ovat hyviä bokseja parhaimpien ST-jaksojen katseluun!
:)

Trekker77

2

920

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trekker77

      Nyt olen katsellut ST BORG -dvdboksin ja täytyy sanoa, että oli todella hyvä! Suosittelen lämpimästi kaikille, joita ST BORG -jaksot kiinnostavat. Siinä taitaa olla kaikki tärkeimmät BORG-jaksot mitä ST universumissa on tehty. Oli muuten hyvä se ST:VOYAGER:n Endgame jakso, kun siinä näytteli sama nainen (Alice Krige tai joku sellainen) Brgien kuningatarta, kun ST 8 elokuvassa oli. Ei se silti ollut paras jakso. Parhaimpia BORG -jaksoja olivat kyllä ST_TNG:n Best of both world I & II sekä Voyagerin Scorpion I & II ja Dark Frontier I & II sekä Unimatrix Zero I & II.

      Seuraavaksi pitää kyllä hommata Time travel- ja Q-boksit! :)

      Trekker77

    • ...vinkistä!

      Täytyypä mennä katsomaan Anttilasta. Ostan, jos boxit ovat suhteellisen edullisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe