Miksi naiset vieroksuu seksiasuja ?

Sukkafani

Onkohan se muuten niin, että naiset tuntevat "huoraavansa" tai olevan liian "syntisiä",
jos oma miehensä ehdottaa seksiasujen ostamista ?
Minulle kävi niin, kun ehdotin, että ostaisimme hänelle ihania sukkanauhoja ja sukkia, niin vaimoni sanoi:
"ja minä en kyllä sinun huoraksesi ala".
Aika masentavaa.

46

9327

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen korsetissa

      Itse ainakin tykkään kaikenlaisista seksiasuista. Mieheni ei sellaisten ostamista ole ehdottanut, mutta omin päin olen kävellyt muutaman kerran kauppaan ja ostanut. Tuleehan siinä kieltämättä hiukan ehkä huorahtava ja syntinen olo, mutta se siinä juuri on tarkoituskin, mua se kiihottaa. Mutta eri ihmiset tykkää eri asioista, vaimosi ilmeisesti haluaa pysyä kunnon naisena hamaan loppuun saakka.

      • Sukkafani

        Ihanaa kuulla tuo vastauksesi.
        Itsestänikin tuntuisi siltä, että jos vaimoni haluaisi, että pukeudun makuuhuoneessa johonkin asuun ja se häntä kiihottaisi, niin tottakai se kiihottaisi minuakin ja tuntisin itseni seksikkääksi. Voi kuin ihanaa olisi, jos naisella
        on hame ja sukat hameen alla, niin nostaa helmaa ja tulla sisään, oi oi...
        Toivottavasti suomenniemellä on valtaosa naisia, jotka ostavat estottomasti asuja ja pitävät miehensä tyytyväisinä. Eihän ilotytölläkään ole verkkosukkia siksi, että olisi huora, vaan siksi, koska se kiihottaa miehiä. Ja kauppa käy !
        Korkokengät, korsetit ja sukat kunniaan !


      • Anonyymi

        Minulla oli ollut musta asu pitkään kaapissa, mies oli työkeikalla puin sen päälleni kohotti rintoja kivasti. Laitoin pitsi housut ja sukat. Katsoin pelistä näkyykö nännit liikaa hieraisin vähän, ei saakeli 47v nainen ja kiihottuu heti.
        Läksin läheiseen ravintolaan kieltämättä olin cool. Eräs herrasmies jolla oli pikkutakki ja muutenkin siisti asu tarjosi paukun tiskillä keskusteltiin aika tovin ennenkuin kysy tanssinko?
        Mentiin lattialle mies tanssi iahanasti ja vähän hyväili kädellä, tunsin mielihyvää katsoin alas nännit näkyi sopivasti. Jännitti ja vähän halutti.Toisella pelillä antauduin lähemmäs, kun miehen jalka kävi polvien välissä tuntui ihanalta.
        Loppu illasta tämä sama mies kävi hakemassa tanssittiin usea kappale, kertoi että pitää lähteä kotiin asu samalla suunnalla.
        Käveltiin kesäillassa kun oltiin meillä sanoin käviskö viski palkaksi. Sisällä katseli olkkaria, olet naimisissa ja lapsia, sanoin onhan niitä mutta mies komennuksella ja lapset mummolassa. musiikki soi hiljasella tuli viereen ja tansittiin mies laittoi kädet lanteille laitoi ajattelematta kädet kaulalle mies suuteli vastasin vähän hämillään mutta sitten suudeltiin pitkään, kuiskas tunsin vetoa heti ensi tanssilla, mietin mitä vastaan sanoin minä myös.

        Katsottiin toisia ja vaatteet lähti. Mies tämä Jarno katsoi kaunis asu anna kokeilen nännit tuli ohuesta pitsistä läpi huokailin kun hyväli, käsi meni haaroihin ihanasti siitä päälltä jatkoin suutelua käsi meni pikkarin nauhan sisään olin valmis laskin miehen housut oli vähän työlästä oli pitkä ja kova. tansittiin hiljaa kalu hieroin pillua kuiskasin haluan nyt työnsi sängylle raotti pikkaria ja tuli sisään, asu päällä tunne oli mitä hulluin näykki nännejä pani syvään piti käsistä kiinni näykki rintoja kuiskas kaunis asu.

        Annoin tosi kiimassa ja Jarno pani nätin kovasti, sain rivoja ajatuksia olla pantavana en ole koskaan tullut niin kovaa kuin silloin Jarno laski sisään kun kuuma sperma ruiski sisään halusin ja halusin lisää. Levähdettiin vähän ja Jarmo kävi pesulla, pesin kalun kunnolla ja annoin syvän suukon kaluun.
        Jarnon lähdettyä tunsin että spermaa valuu juoksin sänkyyn otin paksun dildon menin vatsalleen ja kuvittelin olevani ilo tyttöja minua panne usea mies, tulin taas kunnolla nukahdin dilso pillussa.
        Aamulla kun pesin asua mietin minun ei pidä laittaa tätä tansseihin, kun tulee mieleen olla ilotyttö. Kun mieheni tuli reissusta ja lapset nukkumassa puotin saunatakin ja seisoin edessä. vedin peittoa pois Jarilla seisoi tosi kovana konttasin sievästi ja otin suuhun nuolin ja imin sanoin Jarille, nyt saat omaa ilotyttöä nousin ja laitoin kalun pikkarien sivusta Jari nai kuin hullu riekuin päällä ja muistelin kun Jarmo nai tulin aika pian.
        Jari jatkoi ja työnsi pois ja tuli takaa, sanoi sinusta tulisi hyvä ilotyttö leviä pylly ja märkä pillu työn muutaman kerran syvään ja laukesi, makoiltiin jonkin aikaa sanoin aika rivoja puhuit suuteli minun oma, mutta voisit laittaa tuon asun alle jos mennään ravintolaan, hulluko olet.
        Mirtin voinko tanssia muiden kanssa että en työnnä lantiota kiinni tiedän että tulen tosi halukkaaksi. Aika näyttää miten käy, Seuraavana päivänä minun piti pitää asua kun Jari halusi ja käytiin pesuhuoneessa pika nainnilla mutta se ei tuntunut siltä vaan ihanalta.


    • Mies 32v.

      Varmaan tuollainen suhtautuminen on aika yleistä, mutta niin on toisenlainenkin suhtautuminen. Tuollainen ahdasmielisyys on harmillista, turhaa elämänilon rajoittamista. Asioista kannattaa puhua avoimesti, parhaassa tapauksessa voit saada naisesi vapautumaan.

      Nainen voi itsekin nauttia ja kiihottua käyttäessään tuollaisia asuja, kyse ei ole lainkaan siitä, että noita käytettäisiin pelkästään miehen mieliksi. Jotain vastavaa löytyy toki myös miehille, mutta useimmat miehille tarkoitetut asut tahtovat vain olla jotenkin hinttimäisiä, ehkä.

    • kiihottaa

      Itse naisena ainakin kiihotun jo pukiessani seksiasuja päälleni ja varsinkin, kun tiedän mieheni niistä kiihottuvan. Itselläni on raskauksien jäljiltä arpia, enkä tunne aivan alastomana itseäni kovin kiihottavaksi. Seksiasut peittävät ja paljastavat ihanan kiihottavasti. Minulla on korsettaja, sukkanauhoja ja jotain sexympääkin asustetta.
      Ensimmäisen mieheni kanssa en olisi uskaltanut seksiasuja hankkia. Olisi varmasti pitänyt minua huoran näköisenä. Eivät kaikki miehet halua nähdä naistaan näissä.

    • minulle!

      olisin halunnut pukea naiseni kiihottaviin asusteisiin, mutta tyssäs. Vaikka yritin perustella että nuo vaatteet saisivat minut villiintymään, niin ei tepsinyt. Ei halua näyttää huoralta! Masentavaa on.

      • Tony

        Ihme juttu toi naisten asenne. Siis jos pukeutuu seksikkäisiin asuihin niin on huora? Mistähän toi logiikka lähtee? Ainakin minun vaimoni, ollaan oltu yhdessä jo 18 vuotta on kaappi täynnä kaikenlaisia nahkasia minihamosia, avo-korsetteja, stringejä, sukkanauhoja jne. Mikäs sen mukavampaa kun vaimo vähän keimailee ....


    • naisen näkökulmasta

      Yleensä miesten mielestä kiihottavat alusasut ovat niitä jotka ovat kaikkein hankalimpia ja epämukavampia päällä. Jos tuntuu että koko ajan pitää irrotella stringien narua persvaosta ja varoa sukkanauhoja siitä on oma huvi ja kiinnostus seksiin kaukana. Jos kyse ei ole alistusleikeistä "seksikkäät" vaatteet ovat varma tunnelman tappaja meillä.

      • maksaa

        Ikävää todeta tässäkin, että halvalla saa huonoa. Kun ostaa laadukkaita alusasuja ja seksiasuja, on olo niissä paljon mukavampi, kuin hankaavissa teräväpitsisissä pöksyissä. Huonot todella hankaavat, kutittavat ja tekevät olon kiusaanutuneiksi. Laadukkaissa pehmeissä on ihanan eroottinen olo. Kerran leikkasin hyviin liiveihin nännireiät ja näin sain seksiliivit.


      • päinvastoin

        nainen pukeutuneena johonkin erikoiseen ja seksikkääseen on jumalainen olento joka saa miehen polvilleen ja toisaalta aivan vauhkoksi.


      • Anonyymi

        Painu juntti nainen muualle! hyi


    • rakastan pukeutua

      pukeutua ja ilahduttaa miestäni. Usein hankin yllätykseksi jotain. Tunnelmaa ja haluja nostaa totisesti jos tietää olevansa seksikkään näköinen. Nehän on sitäpaitsi kauniita, pitsiä, eri värejä.
      Enkä koe oloani huorahtavaksi, vaan on nautinnollista nähdä toisen halua ja kiinnostus. Eihän tavallisella seksillä saa pidettyä sitä puolta aktiivisena, pitkässä suhteessa tarvitaan vaihtelua.

    • Hitchchock

      Katsokaapas vanhoja leffoja. Naiset tanssivat varietee tanssia korseteissa ja piikkokorkoavokkaissa ja pukeutuvat kauniisti leikattuihin kävelypukuihin. Tanssiminen saattoi olla heidän työnsä kuten nykyään ihanne ammatti on viihdetähti tai julkkis. Miehet kunnioittivat naisia ja palvoivat heitä. Esim Elisabet Taylor on tosi flirtti Kissa kuumalla katolla leffassa ja Hitchcockin leffojen naiset on todella naisellisia.

      Ja silti nämä näyttelijättäret eivät näytelleet prostituoituja vaan vaimoja ja sinkkunaisia.

    • on kokeiltu

      Muija tajusi joskus seitsemän vuotta sitten, että hyöty on yhteinen jos hankimme kyseistä rekvisiittaa. Eikä ole sen jälkeen tarvinu seksibaarissa kuolata!
      Nyt on vaan semmonen ongelma, jotta vaimo on turhan tukeva tosta navan kohdalta ja hän ei halua käyttää tiettyjä vaatteita.
      Minä olen hommannut noita seksivaatteita hänelle, mutta nyt mun makuni on umpikujassa. En osaa valita sellaista seksiasua jossa hänen "navan seutu" peittyisi.
      Saisko tähän neuvoja. Tämmöisiä hoitsuasuja hän ei ole suostunut käyttämään, mutta muita sukkanauhoja, nahkarintsikoita, lateksihameita kyllä.

    • Mr. Asufan

      Minut saa ihan hulluksi kiihkosta, pelkästään katselemalla videoita, joissa aikuisilla naisilla on verkkosukkia, nahkahameita, korkokenkiä, sellaisia kuin ilotytöillä.
      Ja nyt tulee se pointti:
      Ei ilotytöillä siksi niitä kuteita ole, että ne olis huoria, vaan siksi, että asut kiihottavat miehiä ja kauppa käy...
      Nyt vaan kaikki naiset, rohkeasti kauppaan hankkimaan kaikenlaista ja taas se tuttu himon kiilto palaa meidän miestemme silmiin !

      • kuulla

        Ihanaa kulla, mr Asufan, että aikuinen nainen asusteissaan kiihottaa. Joskus tuntuu, ettei yli nelikymppinen saa enää pukeutua seksikkäästi, vaan se on ainoastaan parikymppisten itseään seksuaalisesti etsivän oikeus.
        Minä olen nelikutonen ja olen kymmenen vuotta (vasta) käyttänyt seksikkäitä alusasuja ja leikeissämme rohkeita seksiasuja. Pitkäaikaisessa suhteessa ne todella tuovat lisäkiihoketta peliin. Joka ilta ei niitä kaiveta esiin.
        Joku kyseli peittävämpää asumallia. Minulla ainakin on yksi asu, jossa on musta läpinäkyvä kangas vatsan kohdalla. Se on sopivasti peittävä, jos on masua tai raskausryppyjä. Myös korsetti peittää ja paljastaa mukavasti.


      • asiaaaa
        kuulla kirjoitti:

        Ihanaa kulla, mr Asufan, että aikuinen nainen asusteissaan kiihottaa. Joskus tuntuu, ettei yli nelikymppinen saa enää pukeutua seksikkäästi, vaan se on ainoastaan parikymppisten itseään seksuaalisesti etsivän oikeus.
        Minä olen nelikutonen ja olen kymmenen vuotta (vasta) käyttänyt seksikkäitä alusasuja ja leikeissämme rohkeita seksiasuja. Pitkäaikaisessa suhteessa ne todella tuovat lisäkiihoketta peliin. Joka ilta ei niitä kaiveta esiin.
        Joku kyseli peittävämpää asumallia. Minulla ainakin on yksi asu, jossa on musta läpinäkyvä kangas vatsan kohdalla. Se on sopivasti peittävä, jos on masua tai raskausryppyjä. Myös korsetti peittää ja paljastaa mukavasti.

        Asiaa nelikutonen. Kiitos neuvosta, jotain tommosta jokeiltiin just eilen ja jumalaare näytti ja tuntui hyvältä. Lähti kerralla kaikki paineet joka paikasta ja pitkäksi aikaa.


    • vaimo^

      meillä asut ja lelut ovat ihan arkipäivää. Enkä tajua minäkään miksi jotku naiset on "pimeessä peiton alla" tyyppejä ja kaikki on niiiiiin likaista...

      Huh-huh

      Meillä on ja käytetään ja piste!

    • Ruoja

      Itsekin ehdotin esim. blondiperuukkia, niin vastaus olis täsmälleen sama " En rupee sun huoraks " No varmaankin hänelle tulee ajatus että en hyväksy häntä sellaisena kuin on, mutta kyllähän sitä joskus vois kokeilla piristystä seksielämään. Seksiä saan nykyään kerran kuukaudessa, joten musta on ruvennut tuntumaan etten kelpaa sellaisena kuin olen. No miehenhän pitäis olla aina täydellinen ja nainen saa olla sellainen kuin haluaa.

      • jsut

        Just tommoset naiset saa aikaan sen jotta ukot käy vieraissa.

        Naisen pitää olla nainen eikä mikään hakkuupölli johon on porattu reikä!!!!!


    • nuiva?

      Kun käy tuolla lahden toisella puolella, niin siellä poikkeuksetta kaikki naiset pukeutuvat seksikkäästi joka päivä. On korkeat korot ja makeat kuteet, eikä ne mitään huoria ole, ne vaan on oivaltaneet, että miehen saa paljon paremmin toimimaan kun on naisellisuutta ja eroottisuutta pelissä.

      Suomalainen nainen pukeutuu harmaasti ja mitäänsanomattomasti. Ikävää.

    • noin

      Mielestäni seksiasujen käyttö ei tee kenenkään vaimosta huoraa vaan haluttavan vaimokullan joka välittää yhteisestä seksielämästä.Jos on tuollainen asenne kuin vaimollasi on vaimosi mielestäni hyvin ahdasmielinen ja vanhanaikainen,seksiasuthan piristävät vain seksielämää eikä mielestäni halvenna ketään kun niitä käytetään omissa leikeissä.Itse kannatamme ehdottomasti kaikkia piristeitä seksielämään,kerranhan täällä vain eletään niin miksi siitä ei voisi myös nauttia.

    • Tia;0)

      Syynä näille kommenteille ja kielloille, voi olla se että nainen "ottaa tämän(kin) itseensä. Naisena voin ehkä hieman yleistää?!
      Riippuu siitä kuinka mies asian esittää, se kuinka nainen asian ottaa. Olisikin tärkeää puhua kaikista fantasioista ja toiveista jo siinä vaiheessa kun seksi on vielä "kukkeaa". Silloin kun seksielämä on hiipumassa ja haetaan virikkeitä tällaisesta. Naiselle on jo tullut tunne, että seksi ei ole enää niin hyvää. Tunne siitä että mies ei enää kiihotu hänestä, vaikka taustalla vaikuttaisi monet muut asiat. Nainen kääntää tilanteen usein myös niin, ettei ole enää niin haluttu. Tässä tilanteessa kun aletaan esitellä seksiasuja ja korsetteja... naiselle tulee jälleen käänteinen reaktio - "en enää kelpaa miehelle ilman tuollaisia". "Hän ei enää syty minusta muuten" jne. Me naiset ollaan ikävä kyllä hieman hankalia :) Aina ei ole oikeita vastauksia... vain kaksi väärää vastausta ;)

      Itsetuntoon liittyviä juttuja nämä ovat siis. Tuokaa näissä hankinnoissa aina esille se, ettei se ole naisen kelpaamattomuutta. Nainen vain näyttäisi niin kauniille sellaisissa vaatteissa. Eikä ole myöskään sama kuka näihin vaatteisiin verhoutuu :) Ottakaa nainen mukaan vaatteiden hankintaan... jopa minä saattaisin suuttua, jos minulle tuotaisiin todella rivo asuste. En siksi että minulla olisi sitä vastaan ajatuksena mitään, vaan siksi etten saanut olla valinnassa mukana. Tulee tunne siitä, että mies esineellistää naista. Yhdessä valitsemalla ja toisen mietteitä kuuntelemalla löytyvät varmasti sellaiset asut, joissa nainen voi kokea itsensä seksikkääksi... ja mies nähdä sen saman.

      Aina ei tietenkään ajatukset kohtaa alkuunkaan. On olemassa "pimeässä peitonalla -tyyppejä" jotka eivät todellakaan lämpene näille asioille. Siitä jotain kyllä kertoo sitten seksi itsessään muutenkin. Jos samasta asennosta aikojen läpi rakastellaan ja ilman suuseksiä yms... en lähtisi seksiasuja ehdottamaan :)

      • Mr. Onelylonely

        Hyvä Tia.
        Kerroit kyllä hyvin tyhjentävästi, mistä tässä on kyse. Se on nimenomaan niin, että siinä alkuvaiheessa kun seksi sujuu ja kukoistaa, pitää kertoa omat fantasiansa.
        Ettei käy niinkuin meillä, aletaan puhua aiheesta sitten kun seksi ei enää toimi.
        Ei voidakkaan kertoa enää haluistaan, mustat sukat jo ovat huoraksi pukemisen merkki.
        Niin jumissa, niin jumissa.
        Älkää nuoret hyvät tehkö samoja virheitä, vaan nauttikaa estottomasti toisistanne.


    • Anonyymi

      vaimon kanssa kiihoitutaan seksi asuista, olemme katsoneet pornofilmejä missä kotiäiti pukeutuu seksiasuun ja tulee vieras yllättäen kotiovelle ja mies on töissä. Hotellissa ollessa olimme olleet tansseissa ja läksimme välillä huoneeseen, vaimo otti heti suihin ja vein hänet ovea vasten nain siinä ja kun kuului ääniä kuiskasin avaanko oven nain edestäpäin kostui heti kiivaasti kuiskasin ei vielä ja lopetin. Vaimolla on hyvännäköinen perse ja jalat kiinteät ohuet liivit joista rintojen kaaret näkyy hyvin läpi ja nännit kun kiihottuu. Vaimo siirtyi meikkaamaan jos lähdetään alakertaan, vvalea tukka laittoi punaista huulipunaa, olisko tämä kiihottavaa kun otan kalun suuhun, hyväilin pyllyä ja jalkojen väliä minua kiihottaa hirviästi kun on leviä jalkojen välija pillun huulet väkisin paistaa housun läpi. Tulin vaimon taakse ja kuiskasin laita tuo valkoinen asu ja mene viettelemään mies, katsoi peilistä minua ai jaa haluatko että tehdään samoin kun filmissä ? Joo käy kokeilemassa ja sano että miehellä ongelmia saat välillä käyttää vierasta. Jessus kun vaimo oli seksy kun lähti alas, katselin filmejä ( porno) tuli viesti tulen ylös kuten sovittiin. Sammutin filmin ja nukuin sohvalla parisängyn vieressä. Vaimo puisteli, kertoi miehelle taas on sortunut. Vaimo suuteli mustaa miestä ahnaasti miehen kädet oli pakaroilla, kehui että pojat pöydässä oli kehunut vartaloa.Satu laski yläosan mies näykki nännejä ja hieroi pillua etukautta, Satu laskeutui alas käänsi miestä niin että näin metrinpäästä kun runkkasi kalua nuoli alapuolelta ja yritti saada sopimaan suuhun. Mies käänsi Sadun seljälleen ja imi pillua Satu vaikeroi ja kertoi saat minut kiimaan ja annan nuolla vaikka mieheni nukkuu vieressä kesti aikansa kun mies nousi ja survoi kalun Sadun pilluun kuului yllättävän kostea ääni avasin enemmän silmiä kalun vartta valui valkoista kiimaa Satu oli ihan märkä Satu äänteli ja kuiski nai olen sinun voi että kohta kohta mies kiihdytti ja kun alkoi laukeamaan Satuu huus nyyyt , mies nousi ja katsoi minua kävi vessassa ja läksi. Käänsin Sadun vatsalleen kuiskas oliko oikea kotiäiti huora, olit ja laitoin pyllyyn Satu ulvoi kun teki hyvää en kestänyt pitkään. Makoiltiin vierekkäin Satu kertoi että oli aivan oikeasti nauttinut kun oli pantavana. Satu tuli suihkusta kunsen puhelin piippas, tiedätkö haluais lisää, kultaa mitä olet mieltä saanko huorata. Nostin asun lattialta Satu antoi lähtiessä suukon. Tuli noin kolmen aikaan. Aamulla kertoi että siellä oli ne kaksi muutakin olivat naineet yksin ja yhtäaikaa, oli ollut lutkamainen mieli koko ajan kun pillu oli vaan tykyttänyt lisää. Annatko anteeksi että en heti tullut pois, miksi olisit tullut oliko kivaa. Satu halasi ja suukotteli oli oli ja minä halusin mutta en enää katsotaan jos joskus

    • Anonyymi

      Vuosien mittaan on vaimolle tullut hankittua useampikin seksikäs alusasu. Eikä ole koskasnpistänyt pahaksi. Ensin monta vuotta tuli hommattu Lahdesta Liivimontinilta seksikääs yöpaita joulu- ja synttärilahjaksi ja aina se lyhin, läpinäkyviin ja seksikkäin malli ja siihen mukaan niin pienet ja ohuet pöksytkin kuin liikkeestä löytyi.

      Myyjätkin oppivat tuntemaan ja liikkeen omistajarouva tuli aina palvelemaan ja esittelemään asuja muistaen ettei mitään mummoyöpaitoja katseltu. Samoin hän osasi jo yöpaitavalinnan jälkeen sanoa, että sitten ne pöksyt ja tiskin hyllyköstä esitteli olemattomimpia pöksyjä kooltaan, joista valita ja esitteli niitä kaikessa rauhassa ja usein päättikin puolestani sexyimmät ja ohuimmat. Kummasti vaan mitä vähemmän ja ohuempaa ja kangasta sitä isompi hinta.

      Vaimo tuntui aina ihan odottavan näitä lahjoja.
      Sitten tuli kerran seksikaupasta ostettua musta catsuit, jossa rinnat ja haaraosa avoimet. Tuntui tykkäävän ja yllätyksekseni ruotsin risteilyllä asu olikin yllä hameen alla. Kulki siis pillu paljaana helman alla ja nännitkin nöpöttelivät ilman liivien suojaa. Myöhemmin illalla oli kiimainen naitava.

      Sen jälkeen on asuja tullut hommailtua erilaisia ja joillain kerroilla on vaimo itsekin ennen jotain reissua rohjennut seksikauppaan ja ostanut jonkin asun. Viime vuodet on sitten muodostunut ihan selvyydeksi, että lomareissuilla ja risteilyillä on mekon alla vain jokin seksiasu useimmin pelkkä korsetti sukkanauhoineen ja sukineen. Viimeinen ostos vaimolla oli korsetti joka jättää myös tissit paljaaksi törröttämään pystyyn.

      Ei siinä kummallakaan ole edes tullut mieleen, että siinä toinen olisi huora. Nautinto on yhteinen ja huomaan rohkean pukeutumisen kiihottavan vaimoa ja rakastelukin on nautinnollisempaa. Sex is a nice thing.

      • Anonyymi

        Joo Liivi-Montinilla on aina ollut hyvä palvelu. Omistajalla on pelisilmää mies asiakkaiden kanssa ja hyvät valikoimat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo Liivi-Montinilla on aina ollut hyvä palvelu. Omistajalla on pelisilmää mies asiakkaiden kanssa ja hyvät valikoimat.

        Kyllä samaa mieltä ja jatkan vielä tuona edeltäneenä kirjoittajana, että myyjä rouva osaa esitellä niin yöasut kuin pöksytkin tosi hyvin. Esitellessään hän pujottaa kätensä yöasujen kankaan alle, jolloin näkyy selvästi kuinka ohutta kangas on ja kuinka hyvin käsi näkyy läpi esim rintojen kohdalta ja aina vaihtoehdoista osaa siirtyä niin, että viimeisenä esittelee sen ohuimman ja sexyimmän.

        Samoin pöksyjen suhteen. Hän esittelee ne kunnolla käsi pöksyjen sisällä, eikä mitään haaravuorattuja ja mitä paremmin käsi näkyy läpi, niin molemmat tietävät, että sen paremmin pillu näkyy läpi. Samoin hän muistaa kysyä myöskin millainen on häpykarvoitus ja se vaikuttaa pöksymallin valintaan. Kuten hän varovasti ilmaisee, niin pieni läpinäkyvä lappukolmio ja ohuet narut eivät sovellu runsaan karvoituksen kanssa, jotka tursuaisivat sivuilta. Silloin hän suosittelee vaikka pöksyjä pienillä lahkeilla. Läpinäkyviä toki. No taisi mennä mainostamiseksi. Mutta kehu sinne minne kuuluu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä samaa mieltä ja jatkan vielä tuona edeltäneenä kirjoittajana, että myyjä rouva osaa esitellä niin yöasut kuin pöksytkin tosi hyvin. Esitellessään hän pujottaa kätensä yöasujen kankaan alle, jolloin näkyy selvästi kuinka ohutta kangas on ja kuinka hyvin käsi näkyy läpi esim rintojen kohdalta ja aina vaihtoehdoista osaa siirtyä niin, että viimeisenä esittelee sen ohuimman ja sexyimmän.

        Samoin pöksyjen suhteen. Hän esittelee ne kunnolla käsi pöksyjen sisällä, eikä mitään haaravuorattuja ja mitä paremmin käsi näkyy läpi, niin molemmat tietävät, että sen paremmin pillu näkyy läpi. Samoin hän muistaa kysyä myöskin millainen on häpykarvoitus ja se vaikuttaa pöksymallin valintaan. Kuten hän varovasti ilmaisee, niin pieni läpinäkyvä lappukolmio ja ohuet narut eivät sovellu runsaan karvoituksen kanssa, jotka tursuaisivat sivuilta. Silloin hän suosittelee vaikka pöksyjä pienillä lahkeilla. Läpinäkyviä toki. No taisi mennä mainostamiseksi. Mutta kehu sinne minne kuuluu.

        Ihanaa, että olet rohjennut naisten alusasuliikkeeseen asioimaan. Olisipa oma ukkeli samoilla linjoilla. Ei taitaisi kehdata edes avata Liivi-Montinin ovea asioinnista puhumattakaan.


    • Anonyymi

      Ei meillä ainakaan vieroksu seksi asuja, vaan suorastaan tykkää niistä. Vaimo pukeutuu muutenkin mielellään seksikkäästi ja kepeästi. Kesällä pukeutuu muuteskin mielellään pelkkään kepeään mekkoon ilman alusvaatteita.

    • Anonyymi

      Ah, tulispa pian kesä.

    • Anonyymi

      Ei minunkaan mieheni halua pukeutua lateksihortseihin, palomiehen liiveihin ym. rooliasuihin. Miksi, koska ne kiihottavat minua?

      • Anonyymi

        No voi voi.


      • Anonyymi

        Pukisin mitä vaan ylleni, jos vaimoni ehdottaisi ja se häntä kiihottaisi. Olen kysynytkin, mutta vastaus on aina sama ”Ei minua moinen kiinnosta”.

        Pukeutuu itse kyllä töihin korkokenkiin ja lyhyeen hameeseen ilman pikkuhousuja, sekä lähtee samaisessa asussa muuallekin. Mutta mitään asua, vilauttelua tai muutakaan seksiin liittyvää en saa ehdottaa. Silloin olen hänen sanoin, vain kuolaava idiootti. Kehutkaan eivät häntä kuulemma ilahduta, koska hänen mielestä kehun vain seksin toivossa.

        Katseita hän kääntää ja saan kuullakin kuinka upea vaimo minulla on, mutta itsestäni ei tunnu lainkaan siltä vaan pahimmillaan enemmänkin alistetulta hahmolta, joka ei saa pyytää mitään. Hän siis pukee mitä pukee, seksikästä kylläkin, mutta en saisi siihen reagoida.


    • Anonyymi

      Minun tytärpuoli Sussuksi sanotaan37v naimisissa olikin kotonaan kun ajoin pihaan yllättäen, polttelin tupakaa ja kävelin takaosaan.
      Katsoin huhu oli kaunis verkko asu päällä keimaili peilin edessä ja hyväili kohtalaisen isoja rintoja pyllisteli peiliin että miten pillu näkyy, ja näkyihän se pitsinen harva pinta vain kiilaosassa. Miestä ei näkynyt ja kuulunut.
      Soitin ja kyselin miten menee, kertoi että mies lähti lasten kanssa, anoppilaan. Sanoin miten aika kuluu, kertoi että hiljasta on ja samalla hieroi rintojaan, sanoin voi sinua rassua jos vaikka kulkumies tulee ja ahistelee sinua, sanoi on minulla keinot ja työnsi sormet pilluun nännit oli kuin puu tapit pitsin reijästä ulkona. Sanoin tuonko siideriä niin saat napostella rauhassa sanoi heti se olis ihanaa jos kehtaat, kävin kaupassa ja soitin ovikelloa. Halasi kunnolla sanoin taidat pelätä yksin, isti kainaloon sohvalla tässä on turvallista.
      Oli jo aika humalassa, Päällä oli vain saunatakki näin että alla on se asu tiesin käy kiimasena, hyväilin solisluun kohdalta mistä rinnat alkaa sanoin onkohan turvallista rutisti kädet ympärillä on se iskä sinä olet turvallinen.
      Saunatakki aukeni sanoin kauniit sukat sinulla, niinkö eikö äidillä ole tämmöisiä, ei ole.
      Sussu sanoi ostin tuli postissa kokeilin nyt kun olen yksin, no näytä en mä kehtaa no näytä ja avasin vähän helmaaja kokeilin on varmaan kivan tuntuinen päällä, oli vähän punaposkinen nousi ja puotti saunatakin ja tuli viereen. Kokeilin kangasta sievästi ja näin kuinka nännit oli kovina, miehesi varmaan tykkää nouseppa, pyörähteli edessä sanoin huh huh miltä tuntuu, nauroi kuin olisin hutsu tai huora, no no ei kai huora kuitenkaan. Halsi ja istu kainalossa kiva kun tulit ja otti siideriä.
      Istuttiin ja laittoi näkymään nauhoituksen kaunis nainen suomennettuna, istuttiin ja katsottiin sanoin hienot asut noilla, kun ilo tytöt käveli kadulla, hyväilin muka huomaamatta pohkeita tunsin että jännittää pillua kun käsi liikkui, vaihteli asentoa ja tuli kyljelleen pää syliin,
      Kumpaakin kiihotti elokuva laskin käden rinnan kupreelle vedin pois sanoi anna olla. Hyväilin sievästi varoin koskemasta nänneihin, tunsin oikein työntää rintoja esiin. Kun kokeilin nänniä kuiskasi voi isä ja pani käden kalun lähelle pikku hiljaa ylti koskemaan piti sormia sen päällä kun hyväilin sievästi vatsaa puristi kalua hieman, kääntyi katsomaan iskä tämä asu saa hulluksi ja kääntyi että toinen jalka oli lattialla ja toinen koukussa sohvalla. Laitoin käden pitsisen välikappaleen päälle sulki silmät hyväilin sievästi päältä, sanoi hiljaa minä kohta tulen, hyväilin sievästi ja panin sormet kuminauhan alle sormet oli melkein pillussa nosti lantiota kuiskas älä kiusaa kun sai nsormen sisään tuli oikeasti painoi kättä syvälle ja vapisi.
      Iskä ihan oikeasti, minun on hyvä tuntuu hyvältä koko ajan. Kääntyi ja hyväili kalua housun päältä, katsoi sitä ja sanoi tuntuu tosi isoltasuukotti siihen ja puhalti, tunnetk kuumaa. Avasin vyön ja nousin siksi aikaa että laskin housut, Sussu otti heti kiinni katsoi vierestä ja runkkasi, haisteli ihanan hajuinen kiimanen haju, suukotti juuresta nousi ja otti suuhun kääntyi lattialle imi kalua ja sanoi haluan olla lutka tosi lutka katsoi silmiin ja hymyili nuoli kielellä ja sanoi arvaa mitä odotan nuoli ja sanoi kun saan tämän sisään.
      Nostin ylös avasi pillu luukun kätevää eikö vain ja asetti kalua sisään istui ja katsoi lantiotaan, eikö olekkin leviä lantio kuiskasin niin on minun lutkalla vai oletko kiimapillu istui niin syvään kuin voi sanoi en päästä pois tunsin kun pillu ikääkuin imi sisään. Kuiskas ei voi olla ja alkoi värisemään voi iskä tulen taas imin nännejä Sussu kiljui voi jumalauta minä pyörryn kohta, istuttiin sylikkäin ja vain halatiin.
      Enhän ole huono enhän suukotin et mutta olet porno, nauroi ja alkoi taas naimaan tusin kuinka liukas oli ja pillu supisteli sanoin kohta puristi syvälle kalu pumppasi spermaa monta isoa sykäystä Sussu tärisi jaantoi kaiken mitä voi.
      Siirryin niin että spermat valui lattialle, Sussu sanoi tulipa paljon tunsinkin kunka ihanasti sain sitä ja halasi.
      Olin ottanut jo muutaman siiderin Sussu sanoi jääthän mörön syötiksi.
      Mentiin makkariin suukotin pitsi jalkoja ja siitä luulun aukosta pillua, Sussu huudahteli en ole koskaan saanut olla näin miten haluan nuolin jasormetin sai taas veti ylös tule levitti jalkoja iskä on huoramainen olo tämä asu saa sen tuntumaan nosti jalat ylös ja kiljahteli pillu oli tosi liukas ja siitä valui spermaa kun maattiin Sussu sanoi voidaanko joskus muuloinkin olla näin kumpikin saa vierasta turvallisesti.
      Tiedätkö en käytä ehkäisyä, olen raskaana. Kalu nousi heti Sussun silmät kirkastu iskä sinä haluaisit siittää minua voi ihana ja imi kalua, tämä oikea kyrpä haluaa siittää ja pyllisti ota pikku tyttöä painoin sisään Sussu sanoi ihanaa sinä siität minut pyöritin pyllynreijälä sormea voi sinä haluat pyllyä pyöritti lantiota painoin sisään sormen silloi huusi ja sai taaslaukesin mutta mitään ei ehkä tullut.

      • Anonyymi

        Vedä välillä henkeä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vedä välillä henkeä.

        Niin ei asut huoraa tee vaan naiset itse,kuten tässäkin jutuissa kävi


    • Anonyymi

      Minun vaimo taas innostui kun ilamyöhällä ehdottelin haluaako kokeilla jotain asu juttua. Suurin ongelma oli mistä ostaa jos satuu tuttu näkemään, ostettiin netistä.
      Siiri on kyllä pornovartaloinen vaikka on kkasi lasta pukannut. Soitin vaimolle töihin olis paketti tullut sanoi heti sinä haet kun ei tiedä mitä siinä lukee. Paketti odotti makuuhuoneessa kun vaimo tuli, katseli sitä hyvin pakattu, Tein vaimolle kuumia rommi toteja ja sanoin aukaise nyt. Meni makuuhuoneeseen ja ovi kiinni, Tuli ovelle seisomaan punamusta asu päällä hienot pitsisukat jalassa ja oli laittanut punaiset kengät korkokengät jalkaan ja hiukset auki. Istuin pikkuhousuissa ja katsoin, vaimo nauroi onko hyvä ja käveli peilin eteen kävi lisäämässä punaista huulipunaa ja tuli viereen skoolasin juomat ja sanoin olet kyllä porno rinnat oli hyvin esillä ja nännit tuli pitsin jäpi hienosti hyväilin kankaan päältä eri paikoista Siiri huokaili ja työnsi rintoja eteen näykin niitä ja hyväilin haaroista vaimo punasteli ohuet pitsi housut oli ihan märät avasi reisiä ja kuiskasi haluttaa hirveästinapsautin haara osan auki ja työnsin sormet sisään Siiri otti kalun esiin kuiskasi sinulla on ihana kalu kumartui väikisin ja imi hartaasti siirtyi polvilleen eteen ja katsoi silmiin nuoli kieli pitkällä ja imutti välillä katsoi tummilla silmillä ja hymyili nousi syliin ja heti sisään ensi vedosta pillu äänsi kosteasti keinui kalun varassa piti sohvan selustasta kiinni ja tyrkytti nännejä kiljahteli ja keinui kuiskasi ollaan hiljaa että naapurit ei kuule mutta ei malttanut keinui ja kuiskasi olihan se vain yksi kerta kuisksin olet niin hyvä että olet aamuun asti kuiski etkö ole saanut pillua vaimoltasi kuiskasin en ole ainakaan näin kiihkeätä Siiri työnteli pojaan ja kohta kiljahteli sinulla on ihana kyrpä isompi kuin miehelläni anna anna ja jyysti pohjaan sai orgasmia ja tarrautu kaulaan kuiski korvaan tunnetko ja supisteli kalun ympärillä räjähdin sisään lantio keinui ja imi kaiken sisään. Rakasteltiin kolmesti sinä iltana ja yönä. Asua käytettiin usein kun lapset ei olleet kotona vaan anopilla.

      Kesällä vaimo oli lasten kanssa anoppilassa, nosteli rivitalon kivetyksellä pyykkejä pois, naapurin tytär oli pihalla tuli aidan viereen puhumaan katseli pyykkejä huomasin vaimon asun nauroin tämä on vaimon ei minun Minna katsoi näytäppä sitä nostin yläosan ja näytin ja tässä on sukat Minna sanoi on hurjat. Menin Minnan luo haluatko kokeilla punastui ne on vasta pestyt en kai voi työnsin käteen käy kokeilemassa ota vaikka kuva minulle olis jännää. Kohta tuli viesti on muuten sopiva kun on näin venyvä. Laitoin takaisin viestiä olet kyllä porno mltä tuntuu, vastasi arvaa. Viestitin käy ovella vaimo on anoppilassa.
      Yllättäen ovikello soi ajattelin ei perhana kukahan siellä ja avasin Minna oli pitkä takki päällä ja pujahti sisään, otin takin naulakkoon. Minna kääntyi ja oli posket punaisena sanoi et arvaa kuinka hyvän tuntuinen, sanoin että Siiri tuntee olevansa huora tuo asu päällä on aivan hurjana pillu märkänä ja kokeilin Minnaa kerkisin tuntea on märkä Minna perääntyi nauroi en olisi uskonut että tuntuu tältä ja kuiskasi huoralta.
      Hain juomaa jota olin varannut illaksi Minna istui keittiössä jalat ristissä, sanoin olet kyllä seksy hymyili ja nousi niinkö sedästä tuntuu kokeilin kylkiä ja pakaroita Minna otti kädestä kiinni haluaako setä kokeilla hyväilin pillua Minna painoi sormiani tiukasti pilluun napsautin alaosan auki . Hui setää avasin housun nappeja ja sain kalun esiin Minna huokasi onpa sinulla iso ja hyväili kaksin käsin nostin Minnan kädet olkapäille ja imaisin nänniä Minna huokaili haluaako setä pienen tytön rintaa ja imetti kiinteitä nännejä. Takaovi ovi raollaan Minnan äiti huuteli ja tupisi min se tyttö hävisi, Minna kuiski äiti ei tiedä tyttö naittaa itseään sedällä ja nousi sulkemaan oven veti verhot eteen. Mina tuli hitaasti syliin hyväillen kalua nousi ja istui syvälle tiukka märkä pillu imi kalua syvälle Minna kuiskasi tät ihanaako Siiri saa pidin kapeasta lantiosta kiinni kysyin sattuuko Minna oli silmät kiinni ei setä ei satu pillu supisteli tiukasti kalun ympärillä kuiskaili olen nähnyt hevosen kalun se on iso tuntuu kuin hevonen panisi Minna oli omissa haaveissaan ja alkoi tulla tunsin kuinka värisi kalu pohjassa ja yritti purra kaulasta kuiski iso kalu sisässä eiih enstä ja saiorgasmia pitkään, Minna nousi ja kääntyi painoin polvilleen avonainen pillu edessä työnnyin sisään Minna valitti ja panin voimalla nyt saat hevosta painelin voimalla kun aloin saada Minna huusi nyt sitä tulee laskin kaikki mitä tuli Minna romahti vatsalleen ja minä viereen.
      Minna hymyili Siirillä on hyvä asu nousi ylös ja riisui sen haistatti nenässäni alaosaa nauroi pitää vissiin uudestaan pestä. Laittoi vain takin päällensä ja lähti.
      Pyykkikone pyöri pesuhuoneessa istuin ja mietin mitä nyt. Siiri soitti tule huommenna hakemaan äiti haluaa olla lasten kanssa. Oli jo ilta myöhä sain viestin kiitos setä joko vaimo tuli. Asulla on voimaa

    • Anonyymi

      Suomalaisten naisten seksiasu on tuulipuku oletko ehdottanut sen ostoa vaimollesi. Varmaan kiljuen vaimosi veisi sinut stokkalle ostoksille

    • Anonyymi

      Aika harvalla suominaisella on vartalo jota seksiasut imartelee. Läskin päälle ei oikeastaan mikään näytä seksyltä vaan enemmänkin hassulta ja koomiselta. Eihän suomalaiset naiset käytä korkokenkiäkään ylipainon takia.

    • Anonyymi

      Minun tädillä oli syntymäpäivä 55v. asuu maalla kotitaloa on eronnut vuosia sitten äiti soitti Käy Martan luona ja osta jotain vaatetta sille osaatko sanoin anna numero ostan jotain joustavaa äiti sanoi sillä on joustavaa kävelee aina verkkareissa. Asuin lähellä Marttaa niin lupasin. Kiertelin kauppoja ja sanoin yhdelle nuorelle naiselle mitä tarvis vaatetta sanoin on semmoinen maatalon emäntä ja ei oo miestä. Nauroi laitetaanko nuorekasta innostuin. Esitteli tässä on stretsit vähän eri kuin verkkarit ja tämä joustava vaalea paita sanoin sopiikohan sen tissit tähän nauroi kyllä sopii. Kiertelin entä tämä tyttö vähän punastui moni pitää vähän liian rohkeana sanoin pitäköön iksin sitä. Oli perjantai ilta koputtelin ja menin sisään ilahtui Marko moi kerroin että äiti tiesi kertoa että sinulla on synttärit ja pitää ostaa jotain näytti lahjoja vaatetta on nyt vuosiksi Martta halasi löysässä paidassaan tunsin vapaat rinnat heti juimasi. Avasin kuohuviini ja laitoin lasiin Martta kiitteli sinäse olet aina niin kiltti teet mitä äiti käskee, juotiin pullo ja avasin toisen Martta nauroi juotat minut humalaan mutta ei se haittaa. Sanoin avaappa tämä lahja nosteli housuja ja katsoi paitaa nauroi erilaiset kuin tämä sanoin kokeile.
      Huusi kamarista kyllä nämä sopi käskin näyttämään Martta tuki ja tissit oli hienosti näkyvillä pitkät nännit loisti ja housut nauroi ei ole ennen ollut kiitos sinulla on hyvä maku, Martta pyörähteli monesti lattiallaihastuin rintoihin, soi puhelin Martta näytti sormella on Marko täällä juu toi vaatteita sanoin en kyllä tarvi,onon vähän erilaiset kerron myöhemmin moi moi. En voinut sanoa että olo on aika porno.
      Kysyin miksi sanoi olet tuijottanut no katso näitä rintoja paita on ihana rinnat nousevat kohta ilmaan jahousut puristaa kivasti. Martta laittoi musiikkiä sanoin kokeillaan voiko niillä tanssia, epäili osaako otin tiukan otteen ensin aristeli ja sitten rentoutu kuiskasi näillä on rento.. oikeastaan mieletön olo hyväilin rintojen sivuja Martta nauroi ja tuli lähelle älä on pitkä aika hyväilin selkää ja pyllyä Martta huokaili on kyllä hyvän tuntuista hyväilin pyllyä vedin lähelle kun tunsi kalun kuiskas päivä oli normaalia sinä tuli ja parituntia nuorruin kymmeniä vuosia. Aukasin Martan tumman tukan heilautti päätään sanoin nyt sinä suttura olet oli vähän aikaa hiljaa tuntuukin siltä ja rutisti sanoin toin sinulle toisenkin lahjan saat yksin kokeilla näytä nappasi lahjan ja oli makkarissa tuli sieltä käveli eteen kuiskas miksi haluan että sinulla ei aina ole ikävää näet itsesi eri silmin annoinjuomaa joi kerralla tansittiin Martta sanoi pää kaulalla olen kuin tulessa aivan hullua jokapaikasta tämä asu kiihottaa ja suukotti kaulaan kännyin ja suudeltiin ja suudeltiin Martta sanoi en vuosiin ole suudellut ja suuteli piti kaulasta kiinni kun tansittiin työnsi kalua vasten ja huokaili painoi sievästi pyllystä hyväilin kyljistä ja pyllystä Martta puristi ja kuiskasi et usko kuinka ihanaa käänsin Martan ja tanssin takaa hyväilin rintoja piti käsiä ylhäällä ja piti päästä kiinni hyväilin rintoja kuiskin kuinka on kuin napatanssija hyväilin vatsaa löysäsin housuni tunsin paljaat pakarat kalun ympärillä Marrta yritti sanoa jotain kuiskasin älä hieroin vatsaa ja ormia kumihousujen alle vastaan tuli tosi kosteä pillu Martta kääntyi pidin kaulasta kiinni tarttui kaluun hellästi kaksin käsin veti kammariin riisuin Marttaa kun oli alasti aloitin suukottelun jaloista haarat oli märät antoi suudella pillua avasi oikein isolle meni vähän aikaa alkoi huokailemaa nopeaan ja sai orgasmin ja se oli pitkä lantio nytkähteli rajusti nousin ylös Martta halasi ja hyväili kalua laskeutui alas ja otti suuhun tunsin että nuoli ja imi nousi kuiskas haluan kaikki sisään veti päälleen ohjasin sisään Marrta sanoi anna olla tunsin pillu värisi ja pillu työtyi tiiviisti kuiskasi on niiin pitkä aika kuiskasi sinulla on isäsi iso kalu kiihotuin onko isä pannut työntelin kovaa ja syvälle Marrta kuiski tämän jälkeen saat naida aina ja rutisti oli niin huoramainen olo asu päällä että olen yli kiihottunut nosti pillua ja nauroi tunnetko luoja en saa kyrpää tarpeeksi kuolen jos tämä halu jää kuiskasin nain sinut kipeäksi kuiskas varmastikko ja nosti jalat kirkui oikeasti ja sai laskin sisään huusi eiii voi olla totta lopussa pussasi ja suukotti tuntui ihanalta sinun siittiöt rutisti sinä siitit minut ajattele Yölää ja aamulla rakasteltiin ja Martta oli aina kainalossa ja nukkui.
      Aamulla nousi tukka pössöisenä ja käveli keittiöön katsoin pörrötukka ja jotenkin lantio liikkui nuorekaasti laittoi höystöjä sanoin älä tule menee laskut sekaisn kuiskasin niin menee sinulla on tukka sekaisin ja kävelet pylly keinuen siinä menee laskut sekaisinnojasi taakse ja nauroi sitten et kaityöntelin märässä haatoissa nauroi että olen limanen nostin kalun sisään marja huudahti että aamusta saan isoa kuului vaan HMMM HMMM siinä tahdissa kun panin ttönsin rinnat kylmään pöytään kuului uiii uiii kuiskasin metsämies nai väkisin.

      • Anonyymi

        Vedä nyt vähän henkeä kun innoissasi rustailet näitä juttuja tänne. Nytkin niin sekavaa ja jäsentämätöntä tekstiä. Muista: joskus vähemmän on enemmän.


      • Anonyymi

        Juotiin kahvit ja peseydyttiin, Martta sanoi voi tunkeutua sukulaisia pyysi anteeksi en uskalla pitää näitä totuttelen. Puhelin soi useasti ja onnitteluja. Äitikin soitti vetäisin Martan syliin availin paitaa Martta katsoi muka vihaisena hyväilin sievästi sanoi perhana ja selitti äidille oli kahvi loiskua olin nänni suussa ja Martta hyväili hiuksia puhui äidin kanssa imin vuorotellen kokeilin pillua vain kangas välissä värähteli aina kun koskin en kiusannut enempää. Suukotti kun puhelu loppui ja laittoi paidan oikein.Käytiin kaupassa ja odotettiin vieraita. Martta istui sohvatuolissa jaka toisen päällä hymyili levitti jalkojan nosti hametta hyväoli pillua puristeli rintojaan näytti kielellään nousin ja katsoin ulos Urhollekko lämmittelet juoksi katsomaan rutisti mitä tuo isomulkku täällä tekee Kaija sanoi se oli halkaista sen on niin iso, kysyin uskotko sanoi en tiedä, kuiskasin äkkiä vaihtamaan vaatteita katsotaan on ko iso sillä on väljät housut. Menin saunaan Urho tuli sisään huuteli Martta tuli kamarista jaa Urhohan se, Kaija sanoi on synttärit toin tämän Martta käveli pirtissä pyllisti kun kaivoi jotain Urho katsoi Martta meni ja halasi kiitos naapuri. Urho lähti on vähän kiire Martta nauroi olihan sillä sitten iso katsottiin kun ajoi tien haaraan Martta sanoi unohtuko sillä jotain olin takana sinut se unohti ja hieroin pakaroita Martta lähti ja palasi sanoi katso Urho piti kaksin käsin kalusta annoin Martalle lasin housuja ja kokeilin pillua kuiskasin sinua se haluaa nyt Martta sanoi on silmät ummessatyönnyin sisään martta kertoi nyt se on vauhdissa antaisitko raiskata sanoi heti antaisn ja pyllyisti katsoi tule urho tule työnnyin nopeaan kuiski nyt nyt luoja kun sillä tulee paljon laukesin samalla. Illalla sanoin pitää lähteä sai nsuukkoja kymmeniä halasi ja sanoi täytän ensivikkona 25 on sellainen olo.


    • Anonyymi

      Joskus katsottiin jonkun seksikaupan sivuja, mitä asusteita olisi tarjolla, mutta vaimo ei ilmeisesti"kehdannut" tilata sieltä mitään. Ostettiin kuitenkin joitan leluja.
      Esittelin sitten hänelle erään "tavallisen" nettikaupan kataloogia, jossa oli ihan samoja asusteita, mutta olivat "normaalien" asusteiden joukossa. Hän tilasi sitten sieltä, ja kas kummaa ja ihmettelyä, kun joukossa olikin "avomallisia" pöksyjä ja yksi body.

    • Anonyymi

      H­­ei! Om­­a str­­eam. Sisää­­­nkäynti k­aiki­­lle, jotk­­a haluav­­at pi­tää ha­­uskaa 👉 http://4129555.com/H/V8o98 👈

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 80 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      147
      10722
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3043
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2859
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2137
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1888
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1709
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1656
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1597
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1543
    10. 83
      1496
    Aihe