Sitomista

OnnellinenUkko

Ihan rehellisesti naiset? Kuinka moni tykkää ajatuksesta ja on kokeillukin sänkyyn sitomista? Tai sitomista yleensä?

Meillä leikitään sitomista. Vaimo laittaa jotain seksikästä päälle. Sidotaan sänkyyn pitkälleen, kädet päätyyn ja jalat reippaasti levälleen. Silmille nauha. Toinen asento on kontalleen sängyn päälle siten että tyynyjä on masun alla. Kädet päätyyn, peppu pystyyn ja jalat kiinni. Vaimo tykkää kuten aivan varmasti minäkin. Hän tykkää erityisti siitä että häntä naidaan kovaa, lopetetaan äkisti, ollaan ihana hiljaa, kuunnellaan huohotusta ja sitten äkisti taas aloitetaan raju naiminen.

8

9502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neitokainen

      En ole vielä kokeillut mutta aina tehnyt mieli. Koska tykkään olla alistettuna. En ole vielä ehdottanut enkä tiedä miten ehdottaisi poikaystävälle. Melkein voisi ostaa pehmokäsiraudat vihjailuksi ;). Pojalla on nimittäin kohta synttärit. Sekin kiihottaa kun poikaystävä on sen verran vahvempi niin saa pidettyä käteni yhdellä kädellä kiinni. Mutta sängyssä ei ole vielä niin tehnyt. Pitää ehkä joskus ehdottaa. Saa nähdä...

    • nti86

      se on vaan ikävää kun kädet puutuu kun ne sitoo ylös. aikarajote se tai sitten sietokynnystä pitäis vaan saada ylöspäin. lisäks oli ongelmana saada tarpeeks pitävät solmut ilman, että kauheesti kiristäis.
      eipä tuolla nyt olekaan niin väliä kun nykyisessä sängyssä ei päätyjä mihin sitoa. pöytälaatikossa saavat köydet sun muut odottaa aikaansa (:

      • mr47

        Jospa kokeilisit sellaista, että sidotaan siistiksi paketiksi. Välineenä köyttä, nahkavyö, huiveja tms. Tai vaikkapa tavallista talouskelmua, jolla sidotaan kädet ja jalat käärimällä sitä ympäri ämpäri. Ei kai välttämättä tarvitse sitoa sänkyyn kiinni, vaan sidottu voi olla ihan irtonaisena pakettina. Tarkoitus on, että siinä olotilassa ei pahemmin pysty liikkumaan (muista turvakoodit). Lopuksi vielä side silmille ja se on siinä.


      • nti86
        mr47 kirjoitti:

        Jospa kokeilisit sellaista, että sidotaan siistiksi paketiksi. Välineenä köyttä, nahkavyö, huiveja tms. Tai vaikkapa tavallista talouskelmua, jolla sidotaan kädet ja jalat käärimällä sitä ympäri ämpäri. Ei kai välttämättä tarvitse sitoa sänkyyn kiinni, vaan sidottu voi olla ihan irtonaisena pakettina. Tarkoitus on, että siinä olotilassa ei pahemmin pysty liikkumaan (muista turvakoodit). Lopuksi vielä side silmille ja se on siinä.

        eräs ystäväparini ehdotti myös tuota talouskelmua. no nytpä palautui sekin idea mieleen. kaipa tuota "paketointia" voisi joskus koettaa, kun on aikaa ja mieli vireä (:


    • ei aukee

      Valottakaa mulle sitomisen ideaa. Toki kaikki spontaani leikkimielisyys on hauskaa seksissä. Joku ehkä tykkää alistu(/ta)misesta. Vai "pakottaako" sitominen käyttämään kroppaa, jollain uudella tavalla, mikä tuo uutta löydöstä?
      Kokematon-empivä.

      • sidotaan

        Muutaman vuoden on meilläkin sidottu. Mieheni huomasi minun kiihottuvan, kun hän piti ranteistani kiinni rakastellessa. Sitten otettiin pehmeä köysi ja sen jälkeen hommattiin pehmokäsiraudat. Sidottuna ollessani hän läpsii tai piiskaa minua pepulle. Vaikea sitä on selittää sellaiselle, joka ei siitä syty. Ei johdu ainakaan mistään lapsuuden kokemuksista. Minua ei ole koskaan piiskattu tai läpsitty.
        Yksi asia kiihottaa yhtä ja toinen toista. On monia juttuja, joita minä en tajua ollenkaan (esim. pissaleikit). Mutta kun kenellekkään ei aiheuteta vahinkoa tai pakottamista, on lupa nauttia. Aina parempi, jos mieltymykset osuvat pareittain kohdalleen.


      • Iso-Justus

        Pohjimmiltaan sidotuksi tulemisessa on sidottavan kannalta kyse antautumisesta, oikeastaan antautumisen lupauksesta, joka köysillä tai muilla siteillä vahvistetaan. (Jos olisi äärimmäinen itsekuri, ei köysiä tarvittaisi lainkaan...)

        Siihen liittyy fyysinen liikkumattomuus ja sen myötä henkisesti irtipääsyn mahdollisuudesta luopuminen - ei voi paeta, vaikka haluaisikin eikä tarvitse edes haluta, koska ei voi. Myös aisteja voidaan vaimentaa käyttämällä silmäsiteitä, korvatulppia jne. jolloin tuntemus keskittyy sidottuun kehoon, herkistää sitä.

        Sidottuna oleminen voi olla kiksi sinälläänkin. Toinen asia on, että siihen liitetään hyväilyä, kutittamista, piiskaamista, liikkumattomana tapahtuva orgasmi...

        Yksi sitomisen variaatio ovat epäsymmetriset asennot, joita näkyy erityisesti ns. japanilaisen sidonnan (japanese bondage) yhteydessä, samoin kuin taidokkaita sidoskuvioita. Ne ovat kuitenkin vasta perussidonnan jälkeen tulevia vaativia variaatioita.

        Sitojan kannalta kyse on kumppanin hallinnan ja toisaalta oman osaamisen tunteista. Hallinta voi olla näennäistäkin, tapahtua leikisti, jos solmut tehdään niin, että niistä pääsee halutessaan helpostikin irti.


    • Anonyymi

      onko sitomisesta mitään ohjeita missään

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe