Vakimyyjien röyhkeys

satunnainen myyjä

Ottaa kupoliin nämä kirppisten vakimyyjät, jotka tulevat penkomaan tavaroita ennenkuin niitä on saanut edes tiskille. Samaan aikaan neljä tällaista tyyppiä hyökkäsi kysymättä penkomaan. Yksikin urpo tunki autoon takapenkille istumaan ja penkomaan siellä olleita laatikoita. Yritin niille huudella että lähtevät menemään, mutta ei.

Silloin harvoin kun kirppareilla käyn niin mukana on yleensä laatukamaa paljonkin tavallisen sälän ohessa ja tapaan asetella tavarat huolellisesti pöydälle. Tässä vaiheessa ja tavaroita asetellessa ajattelin että avatkoon sitten laatikot puolestani. No, hetken kuluttua äijät on rivissä huutamassa että otan tämän ja tämän, ja tyrkkimässä jotain 2€ kolikkoa käteen esim. Heljä Liukko-Sundströmin keramiikkatöistä, Arabian vuosilautasista, käyttämättömistä designer-vaatteista jne.

Kun niille sanoo etten myy, jävät vain jankkaamaan ja huutamaan että mikä on hinta. Voi v***u että v*****aa. Ainoa keino päästä eroon niistä oli ilmoittaa hinnaksi kullekin artikkelille 200€ ja pysyä siinä. Prkl.

17

2913

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rasvapallot

      Tuo on niin totta niin totta ja joka kirppiksellä.

      Äijät todellakin hyökkäävät hullunkiilto silmissään. Jotkut kirppiksen pitäjät antavat laittaa pöydän kuntoon liikeajan ulkopuolella siis päivän päätteeksi, näin siis pikkukirppiksillä, juuri noiden häirikkömyyjien takia.

      Ukoilla on yleensä oma pöytä, jossa hirveet kiskurihinnat, heidän tarkoituksensa onkin esittää jonkinlaista 'kirpparinkeisaria'. Rasittavia tyyppejä, toteaa monikin kirppisyrittäjä, mutta minkäs teet, heidänkin pöytävuokransa on rahaa.


      Uusien kirppisyrittäjien kannattaa olla tarkkana ettei yritykseen pesiydy näitä 'kirppiskeisareita' voivat todellakin olla iso menoerä yritykselle.

      • AXbeebi

        Itse ainakin aikoinani kun tällaiseen tilanteeseen jouduin sanoin vain kylmän rauhallisesti, että :
        " Voisitteko odottaa niin kauan ,että saan tuotteeni laitettua esille. Sen jälkeen voitte tulla katselemaan mitä minulla on tarholla..."

        Kaikki kyllä ovat kunnioittaneet tuollaista pyyntöä. En tiedä sitten että onko nuo ukkelit niin röyhkeitä ,että eivät kehoitusta kuuntele.

        Avomieheni keino voisi tepisä tähän:
        Murise äijille niin kyllä lähtevät ;D


      • Oulussakin

        vastaavanlaisia ukkoja ja akkoja ollut. Ovat kuin hyeenoja olleet. Moni on juuri heidälaisiensa takia jättänyt kirppistouhut pois.
        Hiukkiksen kirppis on jo vähän noussut pienehköön suosioon, kun näitä hyeenoja on ollut vähemmän. Kohta puolin sinne saattaa mennä myymäänkin roiniaan, jos nykysuuntaus jatkuu. Porttikielto hyeenoille ja sillä sipuli!!


    • Palin kirppis

      Siitä on jo aikaa monia vuosia kun Palinin kirppis oli porissa isoissa tiloissa. Siellä piti eräs paksuniska omaa paikkaa ja kulki pää vinossa. Menin erään myyjän pöydän viereen ja otin jonkin tavaran käteeni niin silloin tuo paksuniska ilmestyi takaani ja repäisi tavaran kädestäni ja oli tulla silmille. Jos olisi tullut niin silloin se väärä niska olisi kyllä suoristunut alta aikayksikön. Myös kirpparin pitäjä oli usein suutuspäissään ja kahmi poikiensa kanssa tavaraa ja muilla ei ollut oikeutta. Sitten tämän kirpparin pitäjän taru loppui lyhyeen ja laski kuin lehmän häntä.

      • Kklk

        Aika outo käsitys sinulla lyhyestä ajasta..."taru loppui lyhyeen". Jos et huomannut, niin sama mies piti kirppistä tähän vuoteen asti vieseisessä rakennuksessa, eli tarui jatkui monia vuosia.


      • vaikka vuosia
        Kklk kirjoitti:

        Aika outo käsitys sinulla lyhyestä ajasta..."taru loppui lyhyeen". Jos et huomannut, niin sama mies piti kirppistä tähän vuoteen asti vieseisessä rakennuksessa, eli tarui jatkui monia vuosia.

        Kyllä kuitenkin kuihtui kuihtumistaan. Kaikista ei vaan ole yrittäjiksi. Alkuaikoina rypi rahassa, mutta viime aikoina oli surkea näky.


      • kirppiksestä

        Opiskeluaikana asuin Porissa(10v sitten), tyttökaverin kanssa jaettiin pöydän ja oli hauskaa pitää kirppistä Palinin hallilla, siellä oli aika paljon myyjiä ja suuri paikka. Mielenkiintoisia ihmisiä oli...
        Viime keväällä kävin pitkästä aikaa siellä ja hämmästyin, ei o enää entisessä paikassa, on muuttanu siihen viereen, paljon pienempi ja ihan surkeaa... voivoi. Silloin kauan sitten oli ihanaa.


    • Satunnainen kirppis myyjä

      Olet aivan oikeassa,että todella röyhkeitä vakituismyyjiä kirppareilla.Enään ei huvita kuin itsepalvelupöydästä myynti.Kauhea tunnelma ja tarkoituskin on ilmeisesti sotkea kokemattoman myyjän pasmat.

      • Hugeli

        onni, ettei ainakaan Ouluun ole kirppareille pesiytynyt mitään rasvapalleja. Pitää koputella puuta, ettei pesiydy vastakaan.


      • ei oo tutkittu
        Hugeli kirjoitti:

        onni, ettei ainakaan Ouluun ole kirppareille pesiytynyt mitään rasvapalleja. Pitää koputella puuta, ettei pesiydy vastakaan.

        kyllä oulustakin löytyy näitä hyeenoja.Palleista en tiedä,ovatko rasvaiset mutta käytös on törkeää,sekä mies että naispuolisilla haaskoilla!


    • tai nutturatäti

      Valitettavasti näitä "tonkijoita" on ihan joka paikassa, meilläpäin kirppis on kiinni n.1t vaihtopäivinä -vain sen takia että pöytienlaittajilla olisi työrauha.
      Eräskin "rouva" röyhkeästi tonkii purkamattomia laatikoita ja alkaa sen: ompaskallistanarinansaja miten sieki kehtaatmyydäaivankaiken ja minäseolenkierrellytmonillakirppiksillä...
      Ja jos ystävällisesti yritit (enää en puhu ko. haaskalle) pyytää purku- ja laittorauhaa, niin sai silmät ja suut täyteen siitä kuinka jotkut nuoret ovat sitten epäkohteliaita!
      Nykyään katson tarkkaan onko punainen rotisko kirppiksen pihalla, ja jos on -minä painan kaasua ja ajan ohi!!

      • hyvin

        kirjoitettu juttu, oikein hyvä. Passaa muunneltuna Oulunkin kirpputoreille!


      • vilkaistua

        kirpparin eteen pysäköityjä ajoneuvoja. Jos pahimmat ostelijat ovat paikalla, niin ainakin minä poistun kauniisti takavasemmalle. En kehtaa mennä edes sisälle, hävettää niitten röyhkeys!


    • ärsyttää

      Myin kerran esillelaittovaiheessa Lohjan Tanhuhovissa vanhan maitotonkan tällaiselle "ammattikauppiaalle". Tonkka meni halvalla, mutta tarkoitus oli toki päästä tavarasta eroon. Harmi, vain etten siinä tohinassa muistanut laittaneeni tonkan sisälle arvokkaita, vanhoja maustepurkkeja, jotka eivät todellakaan olisi kuuluneet samaan kauppaan.

      Kun menin melkein heti ukolta ystävällisesti kyselemään, että oliko hän huomannut tonkan sisällä olevat purkit ja kerroin niiden jääneen sinne vahingossa, hän väitti töykeästi ettei sisällä ollut ollut mitään.

      Harmitti.

      Eräs toinen naismyyjä kertoi minulle saman päivänä, että kyseinen äijä oli ostanut häneltä alkutohinassa kristallikruunun ja myi sitä saman tien itse kahta kalliimmalla.

      • kauppa se

        on, mikä kannattaa!!!


    • Anonyymi

      niin totta.ällöttäviä.

    • Anonyymi

      juuri niin.kova,hinta,niin häipyvät.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      445
      4778
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1702
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      93
      1438
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1339
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1296
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1171
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      865
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe