MTV3: Die Hard ja 007 kultainen ase..

väsyttää

..palaisitteko 2000-luvulle. Mitä vittua nämä ko. elokuvat tunkevat töllöstä vuosi vuoden jälkeen? Elokuvia tulee ja menee, mutta kotim. TV-kanavilta niitä ei voi katsoa, kun täällä esitetään pelkästään historiallista paskaa. Koskahan tulee muuten Cliffhanger ja Thelma&Louise ym, niin etsin köyden valmiiksi..
En ole katsonut tv:tä paljon ja vielä vähemmän katson tulevaisuudessa. Netissä voi onneksi valita mitä katsoa.

13

1393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asfas

      2000 luvulla ei ole pahemmin hyviä leffoja tehty,ehkä sen takia näytetään vanhoja.

    • Avittaja

      Mitä pikemmmin päästään pelkkää uutta kinuavasta laatuelokuvia arvostamattomasta imbesillistä ihmisryhmästä sen parempi.

    • Moi olen sammaa mieltä kansasi minkä ikäinen olet itse täytän kohta 17

      • yktykrs

        Uusi ei ole parempaa siksi koska se on uutta. Valtaosa uudesta tarjonnasta on silkkaa paskaa koska naperoilta puuttuu kokemus parempaan.


    • Bubba-Ho-Tep

      Ehkäpä näitä elokuvia näytetään siksi, että ennen osattiin. Ennen oli toimintaelokuvissakin jopa juoni pelkän ampumisen ja one-linereiden sijaan. Nykyään riittää kun puolen minuutin välein ammutaan ja sen päälle sanotaan jotain "coolia". Montako hyvää toimintaelokuvaa on tullut 2000-luvulla? Siis sellaista jotka muistetaan vuosien päästäkin kuten Die Hard tai Bondit?

      Nyky action on teiniskeidaa ja tarkoitettu niille joiden keskittymiskyky on tarkkailuluokkalaisten tasoa. Me elokuvanystävät vaadimme hieman enemmän.

    • tepsi

      .. kevyt nyökkäys ..

    • mies..

      Mikäpäs sieltä tuleekaan tänään Neloselta, Themla & Luiiis..

    • etenkin mtv3:n tapa esittää uusintoja on rasittava. ei pelkästään elokuvien suhteen, vaan ylipäätään kaikkien uusintojen. kyllähän se on ymmärrettävää, että kaupallinen kanava uusii menestyssarjan pikapuoliin sen loppumisen jälkeen. raha se on mikä jyllää. mutta epäloogista on se, että jos mtv3 on ostanut vaikkapa kolme esityskertaa jollekin fuckin' ally mcbealille, niin miksi käyttää ne oikeudet niinkiin nopeaan kuin nyt on tapahtunut. eikö se olisi kanavallekin kannattavampaa esittää sarjaa hieman myöhempänä ajankohtana. jolloin kulloinenkin sarja voi olla oikeasti "toivottu." nyt näillä uusinnoilla turvotetaan liian täydeksi mieli ja annetaan käsitys, että kun ei keksitä mitään muuta niin pistetään tämä taas uudestaan eetteriin. ja vaikka kanavat ostavatkin monesti elokuvia paketteina, jolloin sen yhden kalliin leffan mukana tulee tusina peruskuraa, niin ei niitä tarvitse silti tyrkyttää taukoamatta.
      ovathan nämä thelmat ja batmanit ihan hyviä leffoja, mutta kun ne esitetään ainakin sen kerran vuodessa. niin parin vuoden jälkeen ne tuntuvat jo liiankin pikaruualta.
      ja monestihan nämä leffat tulevat joka vuosi televisiosta siitä syystä, että ensin vuodet 2000-2005 jotain housut pois-pätkää esittää mtv3, sitten vuodet 2006-2010 nelonen, etc. joten miksei tälläisessä tapauksessa nelonenkin voisi katsoa että edellisvuodet mtv3 esitti tämän leffan uudestaan ja uudestaan. ja itse pitäisi tauon oletuksena "hei, kun tää on jo esitetty niin usein. niin me ei tänä vuonna saatais yhtä paljon katsojia, kuin saisimme vuoden tauon jälkeen."

      tällä hetkellä televisiokanavien ohjelmien esitys on kuin radioiden soittolistat. ensin Agnes, sitten Poets of the fall, sitten Agnes, sitten Poets...
      jos joku tölsästä tullut vuoden takainen ohjelma on muka niiiin kovin toivottu, niin miksei sitä esittetäisi vain aamupäivässä, tai keskellä yötä. jätetään edes jotenkin uudelle ne ajat klo. 16.00-24.00. sen tosi toivotun voisi hylätä sivummalle.

      vaikka ihmisten keskittymiskyky on ilmeisesti koko ajan lyhentymään päin, niin kaipa me vielä kuitenkin muistamme vuoden takaiset asiat edes siedettävästi.

      kanavat esittävät uusintojen syiksi perinteisen "tätä on toivottu" lisäksi sen seikan, että uusien ohjelmien tekeminen on niin kallista. ja hyvä on, emme siis pääse eroon siitä seikasta, etteikö uusintoja tulisi jatkossakin tölsästä. mutta toivoisin että uusintojen suhteen käytettäisiin hyväksi sitä tapaa, että ei uusita liian tuoretta vaan jotain oikeasti uusinnan tarpeessa olevaa. esimerkiksi itse muistan vielä hyvin miami vicen ensiesitykset, mutta vastaavasti tämän ajan penska ei ole kenties ennen kuullutkaan koko sarjasta. joten uusinta oli kenties paikoillaan miami vicen suhteen. mutta oliko uusinta jo oikeasti tarpeen sinkkuelämää- ja kylmä rinki-sarjojen suhteen. kyllähän kylmä rinki edelleenkin on pirun hyvä sarja, mutta vielä kuitenkin tuoreena muistissa. uusinnat saisivat olla minimissään 10 vuotta vanhoja.

      aku ankan lukijat varmasti tuntevat lehden toivesarjauusinnat. sielläkin kierto uusintojen kohdalla on lyhentynyt kovasti. ei kauaakaan kun aku ankassa olevat toivesarjat ovat edellisen kerran julkaistu vuotta aiemmin.

    • The Teenage Zombie

      vai mitä sanotte voittaako joku näistä esim: Splatterit mitä on jo varmaan kaikki maat mukaan lukien ainakin lähemmäs 500-600 sataa,sieltä valikoimaan on Suomalaista,Japanilaista,Britti,Saksa,Italia,Ranska ym...onhan siellä sitä valittavaa aiheinakin on kaikki mielikuvitus jututu mitä pystyy kuvittelemaan enemmänkin.alien,troll,mushroom,skulls,zombies,vampire,mummy's,gargoile's,warriors,blobs,comics,samurai,spirits,gyborg,animals,merten oliot,virukset,pcvirukset,knight,fantasy perus,sci-fi,thriller,action,black comedy,splatter,sodan vastaiset,western.Mitä vaan löytyy,tappavat kasvit,the bugs,the bats,the ants.....listaa voisi jatkaa niin että tänne tulis tehtyä ainakin parisen kymmentä ehkä enemmänkin siis listaa.Kaikki mielikuvituksellisimmat ja korneimmat ym... on B/Cult/ym.....murhaajat,the boogiesw, ym.......jatkakaas listaa.

    • The Teenage Zombie

      hei mä kans pissaa sellasen päälle,hyvin ainaski kostuu ja kuka nyt vakavaa populaari skeidaa jaksaa katsoa.Esim: yhtä leffaa 30 kertaan.Bad taste pitää ainaski kattoo yli 20 kertaa ja braindead vähintään yhtä monta.Tekemisen riemun ja vapauden näkee vaikka budjetti pieni ja taito ei aina niin suuri.Ilmavaraa,ilmavia ja ei ole ideat liian yhtenäisiä.Yhdessä perus splatterissa on noin 2 tai 3 leffasta kamitsut.Rankkaahan se on mutta?näinhän se menee.Splatterit tunkee kaikkialle vaikka ne haukuttais lyttyyn.Tietävät sen että jäävät populismin jäätävään varjoon.Joo työntäkää vaan se kultalusikkanne sinne niin ja nauttikaa siitä että on liian helppoa ja kattokaa sit ne samat leffat uudestaan ja ne perus ideathan edellenkin löytyy melkein joka perus leffasta:toiminta ym....hauskaa sarjatkin jo noin 20 kertaan kierrättää vanhat ideansa.Kato ohjelmalla on tietty staus pohja,tietyt asia pitää kokoajan huolen siitä että joku v kauniit ja rohkeat pyörii kokoajan ja jaksija on kohta niin paljon että näyttelijät siirtyy sairaslomalle,näkee sairaalan huoneessa menneitä aaveita ja muistoja samasta siitä yhdestä sarjasta missä ovat näytelleen ja eivät pääse Brooke ja muista roolihahmoistaan eroon.ampukaa Brooke ja muuta kauniit ja rohketa.Please god ja devil help me ooo.

      • Tihrustaja

        Pistäpä pääppö hetkeksi aikaa tyynylle lepäämään ja opettele sen jälkeen kirjoittamaan selkeämmin.


    • Jombala Jombala

      Pahin kaikista kanavista on ehdottomasti MTV3. Ne ei oo koskaan näyttänytkään alle 35-vuotta vanhoja leffoja. Ja nyt ne on sitten vielä menny tekemään kanavan, joka perustuu pelkästään mykkäelokuvien näyttämiseen (MTV3 LEFFA). Kumpa se nyt edes auttais kanavaa kuluttamaan ylimääräiset esitysoikeutensa ja sallisi hieman uudempien (tai edes harvemmin nähtyjen leffojen)esittämisen 3:lla. En väitä, että jatkuvasti näytettävät leffat ois huonoja, mutta niihin on kyllästytty jo ajat sitten. YHYY!

    • The teenage-Zombie

      unohtakaamme nämä ja palatkaamme ah,niin veikeiden B-leffojen pariin kueten:Bad taste ja kaikki vastaavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      946
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      830
    3. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      743
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      731
    5. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      76
      727
    6. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      46
      719
    7. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      687
    8. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      107
      673
    9. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      82
      672
    10. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      35
      610
    Aihe