vanhempi

nainenn

mulla on seksikumppanina vanhempi nainen iältään 53v. itse olen vasta kolmekymppinen mutta tykkään tuosta seuralaisestani.ainoa murhe minulla on se kun hänen paikkansa ovat jo hieman löystyneet.hän on synnyttänyt kolme lasta aikoinaan eikä ole koskaan harrastanut mitään jumppaa tai yleensäkään liikuntaa sen enempää. en ole raskinut hänelle kertoa asiasta että hankaus on lähes olematon koska suhteeseemme kuuluu myös tunne puoli ja hän muutenkin laukee joka kerta kun harrastamme yhdyntää.olen kokeillut monen monta asentoa tilannetta parantaakseni.takaapäin hankausta tulee eniten minulle mutta esim lähetyssaarnajassa jossa saisimme olla ihan lähekkäin ei tnnu oikeastaan miltään,aivan kuin ilmaan vetäisi.asia on tosi kiusallinen minulle koska en haluaisi loukata hänen tunteitaan kertomalla miten asianlaita on.välitän hänestä kovasti ja toivoisin kokevani vielä monta nautintoa hänen kanssaan.hän on sen verran iäkkäämpi ja konservatiivi että peppuseksi ei hänen kanssaan tule kysymykseen.harmi.

36

23009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiihdyttää

      Kannattaa kiihdyttää se nainen niin kiimaan, että sen pillu turpoaa oikeen kunnolla ennenn yhdyntää. Kunnolla turvonnut pillu on sisältäkin turvoksissa ja tuntuu tiukemmalta. Kehittelet vaan kaikkia erilaisia leikkejä ja konsteja joista hän pitää. Kannattaa vaivihkaa kysellä häneltä niistä. Käytä mielikuvitustasi erilaisten yhteisten ajatusleikkien kanssa.
      Mulla on kyllä itselläni ollut mottona se, että ensin pillu nussitaan kunnolla turvoksiin ja sitten vasta aletaan naimaan.
      Pidän naiseni rakastellessa mahdollisimman pitkään siinä hilkulla ennen orgasmia. Silloin pillu turpoaa ihan silmissä. Pillu seisoo kun puukuppi, reikä on ylempänä kun reunat.
      Joten käytä mielikuvitustasi ja malttia siihen naimiseen että pystyt pitämään naisen kauan orgasmin partaalla. Sellainen kunnolla turvoksissa oleva pillu on muuten tosi kiihottava katsella..:):)

      • Hmmm.

        Onko sulle tullut mieleen että sulla itselläsi vaan on niin pieni pili että pillu tuntuu löysältä.Jos pillu tosiaan on löysä niin paina anaaliin se on varmasti tiukempi.


      • VaanOn
        Hmmm. kirjoitti:

        Onko sulle tullut mieleen että sulla itselläsi vaan on niin pieni pili että pillu tuntuu löysältä.Jos pillu tosiaan on löysä niin paina anaaliin se on varmasti tiukempi.

        Sellanen lerppa joka lipsuu jatkuvasti pois pillusta kun pillusta kun se on niin lyhyt ja sä jännität finninen naama punasena... heheheheheeeeehhheeeeehhheheheheh
        Siitäs sait... siitäs sait...heheheh heheheh


      • Aapo-Arku

        Oma temmini on seisonnassa 72cm pitkä. olenko fetissi?


      • Oletkin
        Aapo-Arku kirjoitti:

        Oma temmini on seisonnassa 72cm pitkä. olenko fetissi?

        Valehtelija tai sitten et osaa lukea mittanauhaa.


      • mene kouluun, kello on soinut
        Aapo-Arku kirjoitti:

        Oma temmini on seisonnassa 72cm pitkä. olenko fetissi?

        sinulle on olemassa nimikin; kääpiö....kysyjä
        ei kysynyt sinun pituuttasi.


      • QQQRRR
        mene kouluun, kello on soinut kirjoitti:

        sinulle on olemassa nimikin; kääpiö....kysyjä
        ei kysynyt sinun pituuttasi.

        ... sitten sotkee millit ja sentit.


      • Nita225

        Saisit tulla mua naimaan.. ajatus tollasesta kestävästä osaavasta kollista veti paikat kosteeks.. ;p


      • kiihdyttää
        Nita225 kirjoitti:

        Saisit tulla mua naimaan.. ajatus tollasesta kestävästä osaavasta kollista veti paikat kosteeks.. ;p

        Voisin tullakin, sillä olen nykyään vapailla markkinoilla koska exä joi liikaa viinaa ja mä en käytä alkoholia kuin silloin tällöin. Tunnelmallisen kynttiläillallisen yhteydessä..:):)
        Mä en voi sietää känniläisiä, varsinkaan naista kännissä.


      • Anonyymi

        Justiinsa noin. Itselläni on 28-vuotta vanhempi raskastajatar hänet pitää hieroa niin kiimaiseksi, että reikä on ylempänä kuin reunat. Voi saakeli kun kun mukava töräyttää lastit sellaiseen pilluun


    • sulle

      Asiaa ihan sivuten, olen hieman nuorempi kuin naisystäväsi ja itse saan taas palautetta, että olen pitänyt lihakseni hyvässä kunnossa. Pystyn lisäämään puristusta jos vain haluan. Toteapa hänelle joskus, että geishakuulat ovat hyvät naiselle. Harjoittavat lihaksia ja herkistävät sekä vanhenmiten ehkäisevät mahdollista virtsan karkailua.
      On kiva huomata, että meitä vähän vanhempiakin naisia arvostetaan. Itse ainakin nautin tällä hetkellä seksistä enemmän kuin koskaan elämässäni aikaisemmin. Onhan toki kumppanillakin osuutta asiaan, on ollut muutama, joiden vehje ei ole tuntunut missään, lipsuu pois kaiken aikaa eikä voi ajatella kuin perinteistä asentoa ja sitäkin nopeasti kun seisonta lakkaa tuota pikaa.

    • ihan aluksi

      hakantaa, eli hakkaat sen vanhan lutkan naamaa kunnolla, ni eiköhän persereikää pian tule. Lopuksi varastat ämmän rahat ja kuset sen laukkuun.

    • auttaja.m

      10 cm:n peniksellä varustettu mies voi aivan hyvin tyydyttää naisen paremmin kuin 20-senttisen omistaja. Jos naisella on hyvin tiukka emätin, pienempi penis tuntuu paremmalta. Peniksen pituudella ei ole ratkaisevaa merkitystä tuntoherkkyyden suhteen, koska naisen emättimen sisällä on erogeenisiä alueita myös lähellä suuaukkoa (ns. G-piste). Useimmat naiset saavat orgasmin klitoriksen kiihottamisen avulla. Tähänkään ei tarvita pitkää penistä. Nautintoon vaikuttaa myös naisen lantionpohjan lihasten kunto. Lisäksi parin henkinen yhteys, toisen kehon reaktioiden tunteminen, yhteinen tekniikka ja alkulämmittelyt heijastuvat rakastelun tyydyttävyyteen

      • pieni lurppa kulli

        eihän sellaisen kanssa nussiessa tunnu miltään.


      • munajoonas

        Taidat olla aikamoinen paskanjauhaja,oman kyrvänpoikasesi kanssa,ja noi sun höpöhöpö juttusi...


    • ^calice^

      ootpas saanut asiallisia viestejä:D:Dkokeileppas sillee et makaatte kyljillänne..joko kasvotusten tai takaa..jalat on sillo tiiviisti yhessä,ja tuntuu tiukemmalta..

    • zxyw

      Taivuta mulkkusi kaksinkerroin ja pane, silloin on tulijoita ja menijöitä ja löysäkin vittu tuntuu tiukalta.

    • 10v nuorempi

      Harmi nuo asiattomat vastaukset

      Minulla sama vaiva vaimon kanssa (40v molemmat/ kaksi lasta), ei viitsisi loukata, mutta mitä tehdä. Jos alan asiasta puhua, niin en varmaan saa enää koskaa. Sama jos vaimo alkaisi moittia, että kalu on liian pehmeä, mitä tekisin..........?

    • Facta on

      Antaisin neuvoksi että unohda tämä suhde ja hanki ikäistesi seuraa.Tämä kuullostaa pahalta mutta jälkeenpäin vousienmittaan et tule katumaan,koska ikäero on esim jo seksielämässä jo liian paljon.

    • voi sanoa

      Kaikki naiset, jotka ovat saaneet lapsen Suomessa, ovat saaneet myös neuvolapalveluja. Synnyttäneille äideille on sairaalassa sekä neuvoloissa annettu jumppa- yms. ohjeet lantionpohjan lihasten jumppaamiseen ja asia on heille tuttu! Aihe ei ole millään tavalla arkaluontoinen, vaan normaalia äitien elämää.

      Yllättävää kyllä, juoksu treenaa myös lantion lihaksistoa. Neuvoa en ole kuullut mistään viralliselta taholta, vaan huomasin omasta kokemuksesta.

      Ja sitten kun on paikat treenattu, niin mies tulee liian nopeasti :)

      • Ei kai sekään nyt niin kamalaa ole jos ekalla kerralla tulee nopeasti, kunhan halu ja mielenkiinto riittää sen jälkeen vähintään toiseen kertaan.


    • Näin onnistuu

      Hakkaa se pillu ensin turvoksiin.

    • ei saa uutta vaikka vaihtas kuinka kalliit viilekkeet, sanoi edesmennyt isäni. Että jatketaan tätä savottaa näillä eväillä...

    • kokeilisit

      Harmi että asialliseen kysymykseen jotkut idiootit katsovat sopivaksi vastailla typeryyksillään... Itsensä kyllä siinä paljastavat vajavaisiksi.

      Voisit ihan luontevasti eri asennoilla saada tiukkuutta mukaan touhuun. Esim jossain aikaisemmassa viestissä mainittu 'nainen jalat yhdessä' -asento. Sitä voi tehdä kyljellään tai niin että nainen on selällään tai vatsallaan.

      Tässä selkä tai vatsa-asennossa kai helpointa on aloittaa niin että tulet sisään naisen ollessa jalat levällään ja siitä sitten siirrät reitesi naisen jalkojen yli ulkopuolelle ja voit omilla reisilläsi puristaa naisen jalkoja 'tiukemmalle', lähemmäksesi toisiaan, jos hän ei jo oma-aloitteisesti tee niin.

      Alkuun tämä menee ihan kokeilun varjolla, uutta kivaa etsiessä. Voit ihan kehua, että tämäpä asento tuntuu mahtavalta ( - siis jos tuntuu ;-) ). Kukaan nainen ei pahastu tällaisesta kehusta.

      Kannattaa kuitenkin varmistaa se että naisestakin tuntuu hyvältä. Hankaus voi tulla jossain asennossa ikävästikin naisen kannalta, joten sellaistahan ei kannata tehdä. Tarkoitus on että molemmat nauttivat.

    • Anonyymi

      Minulla paikat kunnossa . Mistäs sinut tavoittaa ?

    • Anonyymi

      Kenkkuja nuo asiattomat heitot näin tärkeästä asiasta. Mä olen 67v. , treenannut kymmenisen vuotta salilla ja muutaman viimevuoden aikana gynen/terveydenhoitajan ohjeilla lantion lihaksistoa. Onhan minulla nyt aikaakin kuntooni keskittyä ja tulos on vaivan arvoinen. Nainen ei ole koskaan liian vanha seksiin, eikä tietty mieskään keinolla tai toisella.
      Aloittajan kumppanille on kenties neuvolakäynneillä jotain aiheesta puhuttu, mutta helposti ne jutut ennen olivat vaan pieni muodollinen läpiluku, nykyisin onneksi paremmin.

    • Anonyymi

      nimmmerkillä kiihdyttäjä kirjoitti niin hyvin että en viitsinyt lukea keskity omaan rakkaasi.

    • Anonyymi

      siis tarkoitin etä kihdyttäjä ymmärtää naista.

    • Anonyymi

      mies 70 todellakin liian vanha seksiin. mikä jonkun päässsä oikein on että vanhan miehen haluaa kun todella hyvännäköisiä nuoria miehiä on saatavilla.

      • Jotkut tykkää omanikäisistä.


      • Anonyymi

        Vanhoissa munissa on salmonellaa. Sanoi eräs nainen kaupassa.


    • Anonyymi

      sen nyt ymmärtää jos oman ikäisistä mutta

    • Anonyymi

      Niin, mä olen 71v. vanhus/mummo/nainen. Lihaskunto neljäkymppisen tasolla ja seksi maistuu 39v. rakastajan kanssa....usein😊

    • Anonyymi

      Minä kyllä sinuna vaihtaisin 52vuotiaan löysävitun nuorempaan tiukkaan kiimapilluun. Saat vielä vanhempana ihan riittämiin touhuilla vanhojen vittujen kanssa.

    • Anonyymi

      Otahan kuule takaapäin asento ja ulos vetäessä luiskauta työkalusi ulos kädelläsi painaen niin,että heppi ikään kuin lipaisee klitoriksen puolelta.Eli aukon yläreunasta ja toista vaikka joka ulos vedolla tätä.Alkaa kyllä molemmilla tuntuun mukavalta.

    • Anonyymi

      Itselläni on kokemusta "löysästä" naisesta. Seksi hänen kanssa oli hyvää. Kävin salaa hänen luonaa vierailulla aina kun mahdollista. Hänellä oli hieman löysä mutten se antanut haitata. Eräällä kerralla laiton kuulat häneen sisälle ja n olivat myös naidessa sisällä. Olipas mahtava orkku myös hänelle!!!! Sain Extrakohtelua jatkossa. Rohkeus kannatti!

    Ketjusta on poistettu 28 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe