työttömiltä kortti pois

selvä parannus

Mielestäni pitäisi ajokortti ottaa pois työttömyyskorvauksella eläviltä.

Selkeä tarveharkinta tähän asiaan. Työttömyyskorvauksilla ostetaan kallista ulkomailta tuotua polttoainetta, syvennetään näin kauppavajetta, ja perkeles vielä saastutetaan ilmaa. Eikä tuoteta mitään yhteiskunnalle vastineeksi. Välitön kortin peruutus vaan, voisi alkaa jopa työt maistumaan.

Niille, jotka elävät vapaaherroina omilla (tai vaikka vaimon) rahoilla, mutta EIVÄT NOSTA työttömyyskorvausta tai kelan tai sossun päivärahoja, kortti tietysi kuuluu. Mitä jokainen omilla rahoillaan tekee on oma asia.

Sosiaalipummit eivät tarvitse ajolupaa. Ruuhkat vähenisivät, erityisesti alkon parkkipaikalla mutta muuallakin.

Jämpti on näin.

12

872

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aapo2

      Bensan hinnassa on yli 70 % veroa samoin kuin kossunkin ja ruuassakin 17% alvia. Eli ei maksa valtiolle paljon mitään.
      Yli puolet rahasta kilahtaa takaisin valtion kassaan joka tapauksessa. Varsinkin jos työtön ostaa pelkkää bensaa ja kossua niin veroprosentti on huikea. Sama päte tietysti kaikkiin muihinkin.

    • Jämpti

      sinähän se vasta matemaatikko olet ja oikea tarveharkitsija!
      lasketaan ensiksi verokertymä pois jokaisesta hinnasta, niin lopputulos onkin juuri päinvastoin:
      Rahamiehet ostavat kalliita ulkomaanautoja ja ulkomaaan bensaa paljon enemmin,ja aiheuttavat paljon enemmin tätä kauppavajetta, eli siis niiltä kortit ja rahat pois, jos tuota laskelmaasi noudatettaisi.
      Työtä tekemällä ei kukaan rikastu vaan rötöstelyllä, joka ei tosiaan tuota valtiolle yhtään mitään.
      Köyhä elelee enimmäkseen kaurapuurolla, mikä onkin parasta kotimaan tuotannon suosimista. Toisaalta, jos sinä haluat sen korttisi poisotettavaksi, ei sitä tule kukaan sinulta hakemaan, mutta voithan aina viedä sen vapaaehtoisesti vallesmannille, jos et sitä tunne ansaitsevasi, sinä työkkärin vapaaherra ja pummi!

    • kirjoitelma

      pitkään aikaan, mitä olen palstoilta lukenut, onnittelen noin suuresta pimeydestä, se on aivan omaa luokaansa jo asenteellisuudessaankin.

    • Työttömyysturvamies

      kiesin omistaminenhan tuo valtiolle takaisin työttömyyskorvauksista mukavan osan lukuisine veroineen ja maksuineen,ei siinä varmaan rahat riitä enää viinakauppareissuille...PELLE!!!

    • pqpqpqpqpqppqpq

      Heitähän jo provopelle voltti! Yritäs nyt keksiä pikkuisen uskottavampi provoilu-aihe sillä toi paistoi läpi jo heti otsikosta että et ole mitään muuta vailla kuin sitä hiton typerää juupaseipäsjuupaseipäs-inttoa jossa ei ole oikeaa vastausta ikinä keksittykkään.

    • listaan

      Myös "uffet" ja salänteet samaan ajokorttien kieltolistaan..Myös nekään ei maksa suomeen penniäkään veroja mutta käytää kyllä kaikkia suomen veromaksajien selkänahasta rahoitettuja palveluja kuten asianajajia valtion pikkiin ja sairaalapalveluja ym..yms..

    • -Äijä

      Ei ole työttömän vika että hänelle myydään vain ainoastaan ulkomaista kallista öljyä jonka hinnassa on valtion asettamaa veroa suuurin osa!

      Myöskään polttoaineiden saastuttavuus ei ole tyttömästä kiinni, vaan siitä että Suomen valtio ei halua tukea mitenkään puhtaiden biopolttoaineiden käyttöönottoa, toisin kuin Ruotsissa tehdään!

    • näin on

      Tulisi paljon tyhjää tilaa parkkipaikoille...

      >Kirja alkaa kuvauksella Fairmontissa Yhdysvalloissa pidetystä eliittikokouksesta ja sen premisseistä. "To have lunch or be lunch" on osallistujen mottona. Heidän hahmottelemassaan tulevaisuudessa on 4/5 ihmisistä vailla työtä.

      Fairmontissa kerman kerma kokoontui laatimaan strategioitaan tulevaisuuden varalle. Viidesosa ihmisistä riittää vastaisuudessa tuottamaan ihmisten "tarvitsemat" (käyttämät) tuotteet, hyödykkeet ja palvelut. Kokouksessa tästä keskusteltiin avoimesti

      Yhteiskunnallinen polarisaatio ja vihan ohjaaminen työttömiä kohtaan ovat pitkän matkaa jäljessä Yhdysvaltain tilanteesta.

      Todellisuudessa asia on niin että valtion suojelu ei suinkaan katoa mihinkään vaan voimistuu - julkiset menot ovat todellakin kasvussa. Ne vain siirtyvät köyhiltä rikkaille - niin valtioille kuin yhtiöille ja yksilöillekin.

      kuvataan työllisyyden tulevia näkymiä. Saksassa arvioidaan poistuvan teollisuudesta 1,5 miljoonaa työpaikkaa. Keskimääräiset tulot ovat olleet laskussa 5 vuoden ajan - Amerikassa 20 vuotta! Amerikkalainen malli luo matalapalkkaisia työpaikkoja synnyttäen työssäkäyvien köyhien luokan. Yhdysvallat aloitti 70 -luvun alkupuolella menetettyään ehdottoman mahtiasemansa maailmantaloudessa Japanin ja Saksan noustua varteenotettaviksi kilpailijoiksi sodan työväenluokkaansa vastaan. Muun maailman on täytynyt vastata haasteeseen. Japanin elinikäiset työpaikat ovat nyt mennyttä, samoin Saksan yritysten perinteinen "sosiaalisuus".

      Lisäksi joka toinen keskijohdon työpaikka menetetään - nyt ovat palveluammatitkin alkaneet kadota, mistä kirja esittää esimerkkejä olennaisilta aloilta - pankeissa, vakuutusalalla, telekommunikaatiossa. Ylin johto voi kontrolloida työntekijöitä kameroin ja kortein ym. ja antaa käskyjä tietokonein. Yksityiselle sektorille ei ole syntynyt uusia työpaikkoja kymmeniin vuosiin. Kirja tarjoaa reseptiksi työpaikkojen luomista julkiselle sektorille – mutta eikö niitä voitaisi samalla kaavalla vähentää sielläkin? Ja tottahan ne maksetaan tavallisten veronmaksajien pussista, muttei yritysten jotka niin kuin kirjassa todetaan eivät enää maksa veroja vaan saavat tukea - "kilpailun" nimissä!>

      http://agricola.utu.fi/nyt/arvos/arvostelut.php?arvostelu=92

    • keikkoihin

      No kyllähän ne meikänki bensat kuluu silloin tällöin saatuihin työkeikkoihin mitä noi vuokrafirmat sattuu antamaan.....että saa ostaa bensaa taas uusiin keikkoihin.
      Se on tätä suomen valtiota

    • on vielä

      vähänkin järkeä jäljellä, niin ostappa pari metriä oikein vahvaa narua. Toisen pään köydestä kiinnität vaikka suomalaiseen vahvaaan koivun oksaan(noin kolmen metrin korkeuteen) ja toiseen päähän teet silmukan. Sitten kiipeät sille oksalle ,johon olet narun kiinnittänyt. Nyt pujotat naruun tehdyn silmukan kaulasi ympärille ja hyppäät alas. Ja taas on saatu yksi idiootti syventämästä kauppavajetta pois.

    • Kannatan.


      Master Eq

      • ...

        U U RRRRRRRR PPPPPPPP OOOO
        U U R R P P O O
        U U R R P P O O
        U U RRRRRRRR PPPPPPPP O O
        U U R RR P O O
        U U R RR P O O
        UUUU R RR P OOOO


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3219
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      234
      1743
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1275
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1253
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1159
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1148
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      46
      1045
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      964
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      906
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      64
      821
    Aihe