millä-ajat

huhendahl

Kertokaapa millä autolla ajatte. Oma vai liisattu ja tulonne sekä miksi päädyitte juuri kyseiseen autoon. Onko pelannut vai kadutko? Mistä hankit ja paljon maksoit ja palvelun taso liikkeessä.

5

568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhaksi eläjä.

      Audilla. Oma on. Tulot on ihan riittävät. Tykkään Audin ajettavuudesta. Pelannut on ihan hyvin, jarrupalat vaihdoin taakse tuossa kesällä. Yksityiseltä ostin ja ihan kohtuu hintaan. Palvelu pelasi hienosti, kiitos kysymästä ;)

    • V-40

      vm-96, 1,8 koneella, ajettu vajaa 130 tkm ja oma on. Tulotaso on kohtalainen parikymppiseksi nuorukaiseksi. Valintakriteerit olivat seuraavat: Alle 150 tuhatta ajettu, ilmastoitu, paremmalla varustetasolla oleva (sähköpeilit, ajotietokone, sähkölasit jne...) pikkufarkku (Pitää mahtua pari lumilautaa perään) ja auton pitää tuntua perseen alla hyvältä... Näillä kriteereillä päädyin omaan autooni ja olen ollut 110% tyytyväinen. Ostin yksityiseltä ja kauppahinta ei kuulu ulkopuolisille.

    • E320 CDI vm 2005, oma on eikä pankin tai rahoitusliikkeen.

      Tuli ajettua parikymmentä vuotta Volvolla, ajattelin, että vaihtelu virkistää. Tällä hetkellä ajelen jotain 30-40 tkm vuodessa.

      Mersuun ei tehty korjauksia, huollon tasosta en näinollen osaa sanoa. Myyntipuolen palvelu on pelannut hienosti ja vielä perästä on tullut postissa takkia ja konserttilippua.

      Tähän asti tyytyväinen.


      Master Eq

    • Antsa

      -Tojota Carina vm-95
      -oma
      -kyseiseen autoon päädyin tutkittuani sitä eräässä keski-Suomalaisessa autoliikkeessä n.10 minuutin ajan, tämä episodi tapahtui n. 4 vuotta sitten
      -on pelannut, en kadu.
      -ks. ylempi rivi.
      -ostohintaa en muista, ja kauppakirjakaan ei taida olla tallessa.
      -palvelun taso oli täysin hyväksyttävää luokkaa

    • ehkä ajoin, ehkä en

      Itse ajan kymmenen vuotta vanhalla ranskalaisella pikkukinnerillä. Vastikään ostin. Maksoi rapiat pari tonnia ja auto on oma eli täysin maksettu. Mittarissa vähän reilu 100 tkm. Toistaiseksi toiminut ihan hyvin. Bruttotulot vuositasolla vähän yli 40 tEUR.

      Päädyin autoon, koska hinta oli mielestäni kohtuullinen huomioiden auton ikä, ajetut kilometrit ja tekninen kunto. Pirssin ostin jobbarilta, mutta tutkin auton kunnon ja historia huolellisesti ennen ostopäätöstä.

      Syy miksi päädyin halpaan ritsaan on, että en suotta viitsi seisottaa pääomia kiinni autossa. Varsinkin nyt kun markkinoilla on "murrosvaihe" käynnissa ja käytettyjen hinnat voimakkaassa laskussa. Tulojen ja varallisuustilanteen puolesta olisi ollut rahkeita huomattavasti kalliimpaankin menopeliin.

      Itse autosta ei saa mitään fiiliksiä, mutta se täyttää perustehtävänäsä eli siirtää minut paikasta A paikkaan B. Kulutus on maltillista, varaosat ja vakuutukset halpoja. Arvonalennus vuositasolla tälläisessa autossa hyvin maltillista. Joten näin ollen autoilun kokonaiskustannukset pysyvät kohtuullisinä. Kilometrejä vuositasolla kertyy 15-17 tkm, joista 75% kaupungissa. Lisäksi työnantaja korvaa työajoista 0,42 euroa/km.

      Uudenpaa ja parempaa autoa en osta ennen kuin autoverotus-kuviot ovat selventyneet ja tuleva hintataso vuotuisine käyttömaksuineen on selvillä. Siihen saakka mennään tällä rassilla. Aikaa siihen voi mennä vielä, mutta toisaalta nykypelillä on vuosia/kilometrejä vielä edessään runsaasti. Joten sen suhteen ei hoppua. Taloudellisesti ei aiheuta ongelmia, vaikka auton arvo putoaisi nollaan. Tärkeintä on käyttöarvo ja halvat kokonaiskustannukset.

      Sitten verotuskuviot on selvinneet, satsataan jälleen enemmän autoiluun ja palataan takaisin saksalaiseen Premium-kalustoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3279
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1788
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1325
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1273
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1173
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1103
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      984
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      916
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      854
    Aihe