penni ihmisen tuskasta

närkästynyt Jumalan Ylitsev...

Pitäkää mielessä että kyseessä on Jumala joka on kaikkivoipa ja tietää tulevaisuudenkin etukäteen, vai olenko ihan väärässä ?

Kuinka Rakastava ja oikeudenmukainen Jumala voi luoda tällaisen maailman ?....selitykseksi ei käy se että nii niin mutta ihmisellä on vapaa tahto tehdä mitä haluaa.

Täällä todellisuudessa hyvin monet ihmiset joutuvat ilman omaa syytään elämään kurjuudessä,nälässä,tulemaan tapetuiksi,ryöstetyiksi,raiskatuksi,petetyiksi jne jne... :(,
kuinka tämä Suuri ja Armollinen ja Oikeudenmukainen Ruhtinas JUMALA voi sallia tällaista ??...tämäkö on sitä laupiasta suurta rakkautta ihmistä kohtaan ?

Minusta tuntuu että tämän maailman todellinen luoja ei piittaa tippaakaan siitä kuinka ihminen eli siis hänen luomansa olento kärsii !?

Kun tämä "Jumala" aikojen alussa, onko se sitten tuhansia vai miljardeja vuosia sitten loi ihmisen niin miksi hän ei heti alkuunsa lopettanut ihmistä
jos tämä kerta ei ollut Jumalan tahdon mukainen..MIKSI ? :(...Hän vain antoi tämän surullisen kehityksen jatkua ja jatku ja jatkua aina nykypäivään saakka ..siinä sitä on suurta Rakkautta koko ihmiskunnalle..kaikille vammaisille ja vähäosaisille ja kärsiville ja elämän halunsa menettäneille :(

Rikkaat ja yltäkylläisyydessä elävät eivät Jumalaa tarvitse ainakaan tässä todellisuudessa, tiedä sitten kuinka on tuolla aidan toisellapuolella kun se aika koittaa.

Tässä maailmassa melskaavat ökyrikkaat mulkvistit ja valtaa pitävät 'eliitit' jotka ei piittaa pätkääkään muista, mutta kuitenkin heidän tekemisensä vaikuttaa koko maapallon elämään...ja Jumala sallii tämän..voi,voi ja voi :(

Sanoisin että keskiverto normaalin ihmisen oikeudentaju ei ole olleskaan sama kuin tämän rakkauden Jumalan oikeudentaju saatikka se että mikä on oikein tai väärin ? mutta Ihminenhän tässä vain kärsii ja voihkii eikä Jumala, että se siitä.


Vuosisadoista toiseen ja vuosituhannesta toiseen ihminen Rukoilee ja palvoo ties mitä Jumalaa pelastuksekseen....ties kuinka monta tuhatta vuotta vielä saa sitä pelastavaa enkeliä rukoilla, voipi olla että ihminen kerkeää ampumaan itsensä ennen sitä ydinpommeillaan, sitten maailmaan vihdoin tulee rauha
ja Jumalakin voi taas hymyillä valtaisuiimellaan ! ja enkelitkin taas riemuitsee hänen suurta kunniaa :(

4

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minun mielestäni

      Olet täysin aiheellisesti närkästynyt tuollaisesta kristinuskon ja juutalaisuuden antamasta jumalkuvasta. Sen takia minäkin erosin kirkosta rippikoulun jälkeen. Minusta ei tosin tullut ateistia, vaan minusta tuli henkisen totuuden etsijä, täysin vapaa kaikista uskonnoista ja suunnista. Raamattu on vain yksi kirja monien joukossa, jota luen yhtenä näkökantana eikä sen enempää. Voisin antaa vastauksen jokaiseen kysymykseesi, mutta se olisi vain minun mielipiteeni ja minun totuuteni, mutta "Jokainen etsivä löytää ja kolkuttavalle avataan..."

    • Penuel

      Minusta tuntuu usein samalta. Rikkaudessa ja yltäkylläisyydessä elävät. Oliko tuo elämääsi? . Raamatusta ja sen "kertomuksista" ne ovat aina vertaus kuva.. ihmisen itsekkyydelle..ahneudelle..vihalle. .rakkaudettomuudelle.

      • kokeilkaaJosEtteUsko

        EI ole toisia Vertaisiaan kuin Jumala ja Jeesuksensa, JOTKA ovat Hyper-itsekkäitä, ahneita VALEILLENSA, vihaavat Oikeutta ja Oikeudenmukaisuutta ja olentoja. Täysin rakkaudettomia VALEHTELEVIA psykopaatteja, ja jatkavat vaan jakomielitautista Ei-Juu-vaarinhousut asioitaan, asetelmiaan, sanomisiaan, lupauksiaan. Sanovat ensin yhtä ja sitten Kovalla Kädellä taas petetään ja petturoidaan Sanomisensa ja lupauksensa, ihan kaikkia, jopa ikuisia uhrejaan Kohtaan.
        Ette halua uskovatkaan mennä/joutua Heidän syliin, lähellekään! Olkaa edes viikko Heidän lähellä, IHAN liki kiinni, tulette stanan äkkiä huomaamaan, mitä alapää-pellejä esim. Jeesus siellä haluineen on.


    • Luojankuva

      Vielä kun muistat että tuo on sinun luomasi kuva ja käsitys, toki et varmaan ole yksin etkä itse kaikkea keksinyt, ylläpidät kuitenkin joten ole hyvä ja pidä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe