Nostetaanpas KISSA pöydälle !

Jacob

Tällä foorumilla on paljon keskusteltu siitä, että Saksan Hitler apureineen aikaansai noin 6 miljoonan Juutalaisen joukkotuhon lyhyessä ajassa. On äärimmäisen tärkeätä tarkastella PERIMMÄISIÄ SYITÄ kyseiseen katastrofiin, ettei vastaavanlainen toistuisi.

- - -
Tässä välissä mainittakoon, että kävin tänään täällä Turussa järjestetyssä Holokaustin uhrien muistotilaisuudessa, johon osallistuivat mm. Israelin suurlähettiläs Miryam Shomrat ja taitava venäjänjuutalainen muusikkopariskunta. Kyseisessä kokouksessa oli mittava valokuva- ja muistoesine-näyttely koskein Holokaustin uhreja ja lisäksi Juutalaisten kärsimyksiä kautta koko historian, Näyttely ja kokous olivat vaikuttavia.

- - -
Sitten nostan kissan pöydälle:

a) Israel on ollut aina Aabrahamista ja hänen pojastaan Ya'akov'ista lähtien Korkeimman VALITTU KANSA, jolle on annettu mitä suurimmat lupaukset siunauksista. Ehtona niitten toteutumiselle on ollut se, että Israelin tulee TARKOIN NOUDATTAA KAIKKEA mitä ns. Lakiliitto vaatii.

b) Israel rikkoi kyseisen Lakiliiton yhä toistuvasti ja tuli useita kertoja joko karkoitetuksi tai orjuutetuksi viholliskansojen vallan alle lyhyiksi ja pitkiksi ajoiksi tämän rikoksensa tähden.

c) Suurin Israelin tekemistä rikkomuksista oli tapattaa Laista tuntemattomien pakanain kätten kautta heidän oma, jopa reilun vuosituhannen ajan odottamansa, Jeshua Messias, jonka tuloa olivat KAIKKI profeetat Mooseksesta alkaen ennustaneet. Lisäksi he huusivat väkijoukkona: "Tulkoon Hänen verensä meidän ja meidän lastemme päälle !" - Kyseessä lienee koko kansojenhistorian HIRVITTÄVIN RUKOUS, jolla pyydettiin mitä kauhistuttavinta perintöä jälkeläisille ! Tähän rukoukseen Korkein oli pyhyytensä säilyttääkseen kaikkien ihmissilmälle näkymättömien henkivaltojen edessä, ikäänkuin velvoitettu ajallaan vastaamaan. Vastaus odotti aikaansa...

d) Historia osoittaa, että Israel kansana alkoi saada vastausta tuohon rukoukseensa jo noin 37 vuotta Messiaansa murhauttamisen jälkeen, kun Titus sotajoukkoineen kukisti Jerusalemin ja Juutalaisten kapinan ja v.135 Israel lakkasi olemasta valtiona maailmankartalla aina vuoteen 1948 saakka siis peräti reilun 1800 vuoden ajaksi !

e) Mitä tulee Hitlerin Saksan hirvittäviin Juutalaisten massateloituksiin, oli se mitä suurimmassa määrin vastoin kaikkia inhimillisyysperiaatteita ja kyseessä oli perusteellisesti organisoitu kansanmurha, joka valitettavan suurelta osin toteutui.
Kysymys kuuluu: MIKSI KORKEIN SALLI SEN TAPAHTUA ?

- Me TIEDÄMME, ettei mitään maan päällä eikä taivaan alla tapahdu eikä voi tapahtua, ellei Korkein sitä salli. Hän on ehdottoman SUVEREENI ja Kaikkivaltias JOKA HETKI, eikä Hän nuku !

- Hän itse on sanonut seuraavasti: Jes.45:5a,7
"Minä olen Herra, eikä toista ole, paitsi minua ei ole yhtään jumalaa...minä, joka teen valkeuden ja luon pimeyden, joka tuotan onnen ja LUON ONNETTOMUUDEN; minä, Herra, TEEN KAIKEN TÄMÄN."

- Seuraava kysymys kuuluu sitten näin:
Miksi Korkein loi Israelille Hitlerin aikaisen onnettomuuden eli miksi Hän vuodatti vihansa noin käsittämättömän hirvittävänä Valitun kansansa ylle tuon tyrannihallitsijan toimesta ?

1) Palatkaamme 5.Mooseksen kirjan ennustuksiin ja siellä lukuun 28, josta poimin vain muutamia jakeita kymmenistä samankaltaisista, koskien kirouksia, jotka Korkein lähettää Valitun kansansa Israelin ylle, jos he rikkovat Lakiliiton:

"15. Mutta jos sinä et kuule Herran, sinun Jumalasi, ääntä etkä tarkoin pidä kaikkia hänen käskyjänsä ja säädöksiänsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, niin KAIKKI NÄMÄ KIROUKSET tulevat sinun päällesi ja saavuttavat sinut:

16. Kirottu olet sinä kaupungissa ja kirottu olet kedolla.
17. Kirottu on sinun korisi ja sinun taikinakaukalosi.
18. Kirottu on sinun kohtusi hedelmä ja maasi hedelmä, kirotut sinun raavaittesi vasikat ja lampaittesi karitsat.
19. Kirottu olet tullessasi ja kirottu olet lähtiessäsi.
20. Herra lähettää sinun sekaasi kirousta, hämminkiä ja uhkaa, mihin tahansa ryhdyt, kunnes äkisti tuhoudut ja hukut töittesi pahuuden tähden, kun OLET MINUT HYLJÄNNYT.

21. Herra antaa ruttotaudin tarttua sinuun, kunnes se sukupuuttoon hävittää sinut siitä maasta, jota menet ottamaan omaksesi.

22. Herra lyö sinua hivutustaudilla, kuumeella, poltteella ja tulehduksella, kuivuudella, nokitähkillä ja viljan ruosteella, ja ne vainoavat sinua, kunnes menehdyt.

23. Ja taivaasi, joka on sinun pääsi päällä, on niinkuin vaski, ja maa, joka on allasi, on niinkuin rauta.
24. Herra muuttaa sinun maasi sateen tomuksi ja tuhaksi; taivaasta se tulee sinun päällesi, kunnes tuhoudut.

25. Herra antaa sinun vihollistesi voittaa sinut; yhtä tietä sinä menet heitä vastaan, mutta seitsemää tietä sinä heitä pakenet; ja sinä tulet kauhistukseksi kaikille valtakunnille maan päällä.
(Toteutui Tituksen valloittaessa Jerusalemin ja ajaessa Israelin maanpakoon)

28. Herra lyö sinua HULLUUDELLA, SOKEUDELLA ja MIELISAIRAUDELLA. (Toteutui kirjaimellisesti Saksan keskitysleireikokemusten seurauksena ja jopa sieltä pelastuneista ovat eräät juutalaiset tehneet itsemurhan).

29. Sinä haparoit keskellä päivää, niinkuin sokea haparoi pimeässä; sinä et menesty teilläsi, vaan kaiken elinaikasi sinä olet oleva sorrettu ja ryöstetty, eikä ole auttajaa. (Toteutui kirjaimellisesti Saksan keskitysleireillä, sillä vain harva selvisi sieltä elossa)

32. Sinun poikasi ja tyttäresi joutuvat vieraan kansan valtaan, ja sinun silmäsi näkevät sen ja raukeavat heitä alinomaa ikävöidessäsi, mutta sinä et voi sille mitään.

33. Sinun maasi hedelmän ja kaiken sinun vaivannäkösi kuluttaa kansa, jota sinä et tunne; kaiken elinaikasi sinä olet oleva sorrettu ja runneltu.

34. Ja sinä tulet hulluksi siitä, mitä sinun silmäsi näkevät.
35. Herra lyö sinuun, sinun polviisi ja pohkeisiisi, pahoja paiseita, joista et parannu, kantapäästä kiireeseen asti.

36. Herra vie sinut ja kuninkaan, jonka sinä itsellesi asetat, kansan luo, jota sinä et tunne ja jota sinun isäsi eivät tunteneet; ja siellä sinä palvelet muita jumalia, puu- ja kivijumalia.
(Toteutui Israelin joutuessa 70-vuotiseen Baabelin vankeuteen)

37. Ja sinä tulet kauhistukseksi, sananparreksi ja pistopuheeksi kaikille niille kansoille, joiden keskuuteen Herra sinut kuljettaa.
(Toteutui kirjaimellisesti Juutalaispakolaisten harhaillessa isänmaattomina vaeltajina Euroopassa ja muissakin maanosissa yli 1800 vuoden ajan !)

38. Paljon siementä sinä viet pellollesi, mutta vähän sinä korjaat, sillä heinäsirkat hävittävät sen.
39. Viinitarhoja sinä istutat ja hoidat, mutta viiniä et saa juodaksesi etkä tallettaaksesi, sillä madot syövät sen.
40. Öljypuita sinulla on kaikkialla alueellasi, mutta öljyllä et sinä itseäsi voitele, sillä sinun öljymarjasi varisevat maahan.
41. Poikia ja tyttäriä sinulle syntyy, mutta et saa niitä pitää, sillä he vaeltavat vankeuteen.
42. Tuhohyönteiset valtaavat kaikki sinun puusi ja sinun maasi hedelmän.
43. Muukalainen, joka asuu keskuudessasi, kohoaa sinun ylitsesi yhä ylemmäksi, mutta sinä painut aina alemmaksi.
44. Hän lainaa sinulle, mutta sinä et voi lainata hänelle. Hän tulee pääksi, mutta sinä hännäksi.

45. KAIKKI NÄMÄ KIROUKSET tulevat sinun päällesi, vainoavat sinua ja saavuttavat sinut, kunnes tuhoudut, KOSKA ET KUULLUT Herran, sinun Jumalasi ÄÄNTÄ etkä NOUDATTANUT Hänen käskyjänsä ja säädöksiänsä, jotka hän on sinulle antanut.

46. Ne jäävät merkkeinä ja ihmeinä sinuun ja sinun jälkeläisiisi iankaikkisesti.
47. Koska et palvellut Herraa, sinun Jumalaasi, ilolla ja sydämen halulla, kun sinulla oli yltäkyllin kaikkea,
48. on sinun palveltava vihollisiasi, jotka Herra sinun kimppuusi lähettää, nälässä ja janossa ja alastomuudessa ja kaiken puutteessa. Ja hän panee sinun kaulallesi rautaisen ikeen, kunnes hän sinut tuhoaa.

49. Herra nostaa sinua vastaan kaukaisen kansan, joka tulee maan äärestä lentäen niinkuin kotka, kansan, jonka kieltä sinä et ymmärrä;
50. tuimakatseisen kansan, joka ei armahda vanhaa eikä sääli nuorta.
51. Se syö sinun karjasi hedelmän ja maasi hedelmän, kunnes sinä tuhoudut; se ei jätä sinulle mitään, ei jyviä ei viiniä eikä öljyä, ei raavaittesi vasikoita eikä lampaittesi karitsoita, kunnes on tehnyt sinusta lopun.
52. Ja se ahdistaa sinua kaikissa porteissasi, kunnes korkeat ja lujat muurisi, joihin sinä luotit, kukistuvat kaikkialla maassasi. Se ahdistaa sinua kaikissa porteissasi kaikkialla sinun maassasi, jonka Herra, sinun Jumalasi, on sinulle antanut.
53. Siinä hädässä ja ahdistuksessa, johon sinun vihollisesi saattaa sinut, sinä syöt oman kohtusi hedelmän, syöt poikiesi ja tyttäriesi lihaa, jotka Herra, sinun Jumalasi, on sinulle antanut.
(Tapahtui kirjaimellisesti Samarian nälänhädän aikana, joka tapahtui profeeta Elisan aikana)


58. Jos et tarkoin noudata kaikkia tämän lain sanoja, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan, niin että pelkäät tätä kunniallista ja peljättävää nimeä, Herraa, sinun Jumalaasi,
59. niin Herra panee sinun ja sinun jälkeläistesi kärsittäväksi erinomaisia vaivoja, suuria ja pitkällisiä vaivoja, pahoja ja pitkällisiä sairauksia.
60. Hän kääntää sinua vastaan KAIKKI EGYPTIN TAUDIT, joita sinä pelkäät, ja ne tarttuvat sinuun.
61. Ja KAIKKINAISIA MUITA SAIRAUKSIA JA VAIVOJA, joista ei ole kirjoitettu tässä lakikirjassa, Herra nostattaa sinua vastaan, kunnes sinä tuhoudut.
62. Ja teistä, jotka ennen olitte monilukuiset kuin taivaan tähdet, jää jäljelle ainoastaan vähäinen joukko, koska et kuullut Herran, sinun Jumalasi, ääntä.
63. Ja niinkuin Herra ennen iloitsi teistä, siitä, että teki teille hyvää ja antoi teidän lisääntyä, niin Herra silloin iloitsee teistä, siitä, että hävittää ja tuhoaa teidät. Ja teidät temmataan irti siitä maasta, jota sinä menet ottamaan omaksesi.

64. Ja Herra hajottaa sinut kaikkien kansojen sekaan maan äärestä toiseen, ja sinä palvelet siellä muita jumalia, joita sinä et tunne ja joita sinun isäsi eivät tunteneet, puuta ja kiveä.
65. Ja niiden kansojen seassa sinä et saa rauhaa, eikä jalkasi löydä lepopaikkaa. Herra antaa sinulle siellä vapisevan sydämen, rauenneet silmät ja nääntyvän sielun.
66. Ja sinun elämäsi näyttää sinusta olevan hiuskarvan varassa, yöt ja päivät sinä olet pelon vallassa etkä ole varma hengestäsi.
67. Aamulla sinä sanot: 'Jospa olisi ilta!' ja illalla sanot: 'Jospa olisi aamu!' - sellaista pelkoa sinä tunnet sydämessäsi, ja sellaisia näkyjä sinä näet silmissäsi.
68. Ja Herra vie sinut laivoilla takaisin Egyptiin samaa tietä, josta minä sanoin sinulle: 'Et ole sitä enää näkevä'. Ja siellä teitä kaupitaan vihollisillenne orjiksi ja orjattariksi, mutta ostajaa ei ole."

- - -
Lopuksi toistan vielä jakeen 63:
" Ja niinkuin Herra ennen iloitsi teistä, siitä, että teki teille hyvää ja antoi teidän lisääntyä, niin HERRA SILLOIN ILOITSEE TEISTÄ, SIITÄ, ETTÄ HÄVITTÄÄ JA TUHOAA TEIDÄT. Ja teidät temmataan irti siitä maasta, jota sinä menet ottamaan omaksesi.

- - -
2) Lainaan lisäksi 5.Mooseksen kirjan luvusta 32 muutamia jakeita:

"3. Sillä minä julistan Herran nimeä; antakaa kunnia meidän Jumalallemme.
4. Hän on kallio; täydelliset ovat hänen tekonsa, sillä kaikki hänen tiensä ovat oikeat. Uskollinen Jumala ja ilman vääryyttä, vanhurskas ja vakaa hän on.
5. Heidän menonsa oli paha häntä kohtaan, he eivät olleet hänen lapsiansa, vaan häpeäpilkku - tuo nurja ja kiero sukupolvi!
6. Niinkö sinä maksat Herralle, sinä houkka ja tyhmä kansa? Eikö hän ole sinun isäsi, joka sinut loi? Hän sinut teki ja valmisti.

15. Ja Jesurun lihoi ja alkoi potkia, sinä tulit lihavaksi, paksuksi ja aloit äksyillä. Niin hän hylkäsi Jumalan, joka oli tehnyt hänet, ja halveksui pelastuksensa kalliota.
16. He herättivät hänen kiivautensa vierailla jumalillaan, he vihoittivat hänet kauhistuksillansa.
17. He uhrasivat riivaajille, epäjumalille, jumalille, joita he eivät tunteneet, uusille, äsken tulleille, joista teidän isänne eivät tienneet.

18. Kalliota, joka sinut synnytti, sinä et muistanut; sinä unhotit Jumalan, joka sinulle elämän antoi.
19. Herra näki sen ja hylkäsi heidät, sillä hän vihastui poikiinsa ja tyttäriinsä.
20. Hän sanoi: 'Minä peitän heiltä kasvoni, minä katson, mikä heidän loppunsa on; sillä he ovat nurja suku, lapsia, joissa ei ole uskollisuutta.
21. He ovat herättäneet minun kiivauteni jumalilla, jotka eivät jumalia ole, ovat vihoittaneet minut turhilla jumalillansa; niin minäkin herätän heidän kiivautensa kansalla, joka ei ole kansa, vihoitan heidät houkalla pakanakansalla.

22. SILLÄ MINUN VIHANI TULI ON SYTTYNYT, JA SE LEIMUAA TUONELAN SYVYYKSIIN SAAKKA; se kuluttaa maan kasvuinensa ja polttaa vuorten perustukset.
23. Minä kasaan onnettomuuksia heidän päällensä, KAIKKI NUOLENI MINÄ HEIHIN AMMUN.

24. He nääntyvät nälkään ja menehtyvät ruttoon, kulkutautien poltteeseen; minä lähetän heidän kimppuunsa petojen hampaat ja tomussa matelevaisten myrkyn.
25. Ulkona surmaa miekka ja sisällä kauhu sekä nuorukaisen että neitosen, sekä imeväisen että harmaapään.
26. Minä sanoisin: 'Minä puhallan heidät pois, hävitän heidän muistonsa ihmisten seasta',
27. jollen varoisi, että vihollinen tuottaisi minulle mielipahaa, että heidän vastustajansa selittäisivät sen väärin, että he sanoisivat: 'Meidän kätemme oli korotettu, eikä Herra ole tästä kaikesta mitään tehnyt'.

28. Sillä he ovat neuvoton kansa, eikä heissä ole ymmärrystä.
29. Jos he viisaita olisivat, niin he käsittäisivät tämän, he ymmärtäisivät, mikä heidän loppunsa on.
30. Kuinka yksi ajaisi tuhatta takaa, kuinka kaksi ajaisi pakoon kymmenentuhatta, jollei heidän kallionsa olisi heitä myynyt ja Herra luovuttanut heitä!
31. Sillä heidän kallionsa ei ole niinkuin meidän kalliomme; niin vihollisemmekin päättelevät.

35. Minun on kosto ja rankaiseminen, säästetty siksi ajaksi, jolloin heidän jalkansa horjuu. Sillä heidän onnettomuutensa päivä on lähellä, ja mikä heitä odottaa, se tulee rientäen.

36. Sillä Herra hankkii oikeuden kansallensa ja armahtaa palvelijoitansa, koska hän näkee, että heidän voimansa on poissa ja että kaikki tyynni on lopussa.

37. Silloin hän kysyy: 'Missä ovat nyt niiden jumalat, missä kallio, johon he turvasivat,
38. missä ne, jotka söivät heidän teurasuhriensa rasvan ja joivat heidän juomauhriensa viinin?' Nouskoot ne auttamaan teitä, olkoot ne teidän suojananne.
39. Katsokaa nyt, että minä, minä olen, eikä yhtäkään jumalaa ole minun rinnallani. Minä kuoletan ja minä teen eläväksi, minä lyön ja minä parannan; eikä ole sitä, joka pelastaisi minun käsistäni.
40. Minä nostan käteni taivasta kohti ja sanon: Niin totta kuin minä elän iankaikkisesti, kun minä teroitan miekkani salaman,
41. kun minun käteni ryhtyy tuomiota pitämään, niin minä kostan vastustajilleni ja maksan vihamiehilleni. Minä annan nuolteni juopua verestä -
42. ja minun miekkani syö lihaa - surmattujen ja vangittujen verestä, vihollispäällikköjen päistä.

43. Riemuiten ylistäkää, te pakanakansat, hänen kansaansa, sillä hän kostaa palvelijoittensa veren; hän antaa koston kohdata vastustajiansa ja toimittaa sovituksen maallensa, kansallensa."

- - -
Loppuyhteenvetona mainittakoon:

Suuren luopumuksensa ja hirvittävien rikostensa vuoksi luopuessaan Elävästä Jumalasta Juutalaiset joutuivat maanpakoon yli 1800 vuoden ajaksi ja sinä aikana he saivat kokea ne kiroukset, joita oli kirjoitettu 5.Mooseksen kirjassa koskien tottelemattomuuden kirouksia, jos ja kun he rikkoivat Lakiliiton säädökset.

Lopulta Korkein armahti kansaansa ja keräsi heidät heidän isiensä maahan, mutta yhä he tekevät suuria syntejä omassa maassaan ja tarvitsevat erityisesti esirukouksia meiltä Kristityiltä, ettei Korkein uudelleen vihastuisi heihin ja karkoittaisi heitä pois isiensä perintöosasta !

On ihan kohdallaan pitää esillä Holokaustin todellisuutta ja viettää vuosittain kyseistä muistopäivää 27.tammikuuta, ettei antisemitistiset piirit lietsoisi vihaa Juutalaisia vastaan.

Silti Juutalaisen kansa olemassaolo ja menestys riippuu ENSISIJAISESTI heidän suhteestaan omaan Luojaansa, Israelin Pyhään ja Hänen säädöksiinsä. Niinkauan kuin Israelin kansa vetoaa VAIN pakanakansojen solidaarisuuteen ja sääliin ja jatkaa synneissä elämistään, se pettää itsensä ja jälkeläisensä, sillä KORKEINTA EI LEPYTETÄ KUIN PARANNUSTA TEKEMÄLLÄ JA NÖYRTYMÄLLÄ HÄNEN TAHTOONSA !

Korkeimman LOPULLINEN tahto on, että Hänen Valittu kansansa Israel ottaa vastaan Messiaansa eli Jeshuan, jonka he ovat kansana itsellensä ristiinnaulinneet ja hyljänneet AINA TÄHÄN PÄIVÄÄN ASTI !

Pyhistä Kirjoituksista näemme, että Israel tulee KANSANA ottamaan Jeshua Messiaansa vastaan, mutta vasta ÄÄRIMMÄISESSÄ HÄDÄSSÄ JA AHDISTUKSESSA, kun MITÄÄN MUUTA PELASTUMISMAHDOLLISUUTTA EI ENÄÄ OLE !

Viisaita ja paljolta kärsimiseltä säästyviä ovat kaikki ne Juutalaiset, jotka JO NYT etsivät Jeshua Messiasta koko sydämestään, kun Korkeimman armo on vielä tarjolla !

==================================
- Lopuksi mainittakoon, että tulen vastaamaan tähän keskusteluun tulleisiin asiallisiin palautteisiin ensi lauantaina, sillä mulla on käytössä Aurian "Super Weekend" Etunettisopimus (maksaa 8€/kk), jossa saa käyttää 24h 24h viikonloppuisin nettiä ilman lisämaksua Aurian palvelimelle.


Siunausta Jeshuassa !

26

668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jacob

      Kohdan "Aabrahamista ja hänen pojastaan Ja'akov'ista lähtien..." pitää tietenkin kuulua:
      "Aabrahamista ja hänen pojan Iisakista lähtien..."
      tai "...pojanpojastaan Ya'akov'ista lähtien..."


      Terveisin. sama

    • JHV

      Kysyisin Sinulta:Mitä tekisit tai ajattelisit
      kun oma lapsisi ja itsekin olisit odottamassa
      vuorosi Kaasuukammion edessä(jos se on tapahtunut
      todella silloisessa Saksassa!)?Onko se Korkkein
      olennon vaatimus?

      • Jacob

        ...etten olisi Korkeimman Valittu YKSILÖNÄ, sillä Hän toki on varjellut, varjelee ja tulee AINA varjelemaan KAIKKI ne pyhänsä lapsineen, jotka turvaavat Häneen ja pyrkivät vilpittömästi noudattamaan Hänen tahtoansa sen ymmärryksen mukaan mikä heillä Hänen tahdostansa on.

        Tiedän olevani Korkeimman valittu. Olen Kristitty ja se on kunnianimeni Jacob'in lisäksi. En ole pyhimys, mutta olen läpikotaisin pyhitetty Jeshua Messiaan virheettömällä uhrilla ikuisiksi ajoiksi ja liitetty sen kautta Korkeimman Kuninkaalliseen Papistoon uhraamaan hegellisiä uhreja Hänelle.

        Hallelujah !

        Olen sinkku, joten yhtään lapsistani ei voida viedä kaasukammioon. Ylistys Korkeimmalle !

        Se, että moni Juutalainen kuoli kaasukammiossa (joutumatta Helvettiin) on PALJON ARMOLLISEMPAA, kuin niitten lukuisten epäuskoisten pakanamiljardien kohtalo, jotka tulevat kitumaan Helvetissä ikuisesti !


        Siunausta Jeshuassa !


      • JHV
        Jacob kirjoitti:

        ...etten olisi Korkeimman Valittu YKSILÖNÄ, sillä Hän toki on varjellut, varjelee ja tulee AINA varjelemaan KAIKKI ne pyhänsä lapsineen, jotka turvaavat Häneen ja pyrkivät vilpittömästi noudattamaan Hänen tahtoansa sen ymmärryksen mukaan mikä heillä Hänen tahdostansa on.

        Tiedän olevani Korkeimman valittu. Olen Kristitty ja se on kunnianimeni Jacob'in lisäksi. En ole pyhimys, mutta olen läpikotaisin pyhitetty Jeshua Messiaan virheettömällä uhrilla ikuisiksi ajoiksi ja liitetty sen kautta Korkeimman Kuninkaalliseen Papistoon uhraamaan hegellisiä uhreja Hänelle.

        Hallelujah !

        Olen sinkku, joten yhtään lapsistani ei voida viedä kaasukammioon. Ylistys Korkeimmalle !

        Se, että moni Juutalainen kuoli kaasukammiossa (joutumatta Helvettiin) on PALJON ARMOLLISEMPAA, kuin niitten lukuisten epäuskoisten pakanamiljardien kohtalo, jotka tulevat kitumaan Helvetissä ikuisesti !


        Siunausta Jeshuassa !

        Mystiikka ruokkii meidän mielikuvitusta,mutta
        todellisuudessa se on erilainen...


      • JHV
        Jacob kirjoitti:

        ...etten olisi Korkeimman Valittu YKSILÖNÄ, sillä Hän toki on varjellut, varjelee ja tulee AINA varjelemaan KAIKKI ne pyhänsä lapsineen, jotka turvaavat Häneen ja pyrkivät vilpittömästi noudattamaan Hänen tahtoansa sen ymmärryksen mukaan mikä heillä Hänen tahdostansa on.

        Tiedän olevani Korkeimman valittu. Olen Kristitty ja se on kunnianimeni Jacob'in lisäksi. En ole pyhimys, mutta olen läpikotaisin pyhitetty Jeshua Messiaan virheettömällä uhrilla ikuisiksi ajoiksi ja liitetty sen kautta Korkeimman Kuninkaalliseen Papistoon uhraamaan hegellisiä uhreja Hänelle.

        Hallelujah !

        Olen sinkku, joten yhtään lapsistani ei voida viedä kaasukammioon. Ylistys Korkeimmalle !

        Se, että moni Juutalainen kuoli kaasukammiossa (joutumatta Helvettiin) on PALJON ARMOLLISEMPAA, kuin niitten lukuisten epäuskoisten pakanamiljardien kohtalo, jotka tulevat kitumaan Helvetissä ikuisesti !


        Siunausta Jeshuassa !

        Sitten kenen vuoro ensin?Kissasikö menee
        tai SINÄ?Minä menisin Sinuna ekana,koska ehkä
        joku ihme pelastaisi kissasi,sen aikana!
        JUMALA kuuluu kaikkille,ei se ole omist-
        uksessasi....................12.PLANEETTA


      • Jacob
        JHV kirjoitti:

        Sitten kenen vuoro ensin?Kissasikö menee
        tai SINÄ?Minä menisin Sinuna ekana,koska ehkä
        joku ihme pelastaisi kissasi,sen aikana!
        JUMALA kuuluu kaikkille,ei se ole omist-
        uksessasi....................12.PLANEETTA

        ???

        Siunausta Jeshuassa !


      • Jacob
        JHV kirjoitti:

        Mystiikka ruokkii meidän mielikuvitusta,mutta
        todellisuudessa se on erilainen...

        ????


        Siunausta Jeshuassa !


      • Anonyymi
        JHV kirjoitti:

        Mystiikka ruokkii meidän mielikuvitusta,mutta
        todellisuudessa se on erilainen...

        1917 juutalainen Rothschildin pankkimafia teki Englannin kanssa Balfour Declaration-sopimuksen juutalaisvaltion perustamisesta PALESTIINAAN.
        https://en.m.wikipedia.org/wiki/Balfour_Declaration

        1930 maaliskuu: Englantilaisen Shaw kommission reportin mukaan juutalaisten massamuutto PALESTIINAAN aiheuttaa maattoman ja tyytymättömän luokan palestiinalaisia.

        1931 huhtikuu: Juutalaiset zionistit perustavat sotilaallisen terroristijärjestön IRGUNin valloittamaan maat palestiinalaisilta ja myöskin osia Jordaniasta ja Syriasta.

        1933 elokuu:
        The Haavara Agreement, Saksan Zionistit (ashke-Nazit) tekevät sopimuksen Saksan Nazien kanssa Saksan juutalaisten siirtämisestä Palestiinaan.
        https://en.m.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

        1937 heinäkuu: Lordi Peel`sin raportti tekee tilanteesta sen johtopäätöksen, ettei yhteistyö arabien ja juutalaisten välillä onnistu Palestiinan valtiossa.

        Elokuu: Juutalaiset IRGUN terroristit hyökkäävät arabien linja-autoihin Palestiinassa.

        1939 toukokuu: Englannin hallitus julkaisee tiedonannon jonka mukaa Palestiinan jako ei onnistu vaan ehdottaa itsenäisen ja roduttoman Palestiinan valtion perustamista kymmenen vuoden sisällä. Juutalaisten maahanmuuttoa rajoitetaan 75 000 henkeen seuraavan viiden vuoden aikana.

        Kesäkuu 29: Palestiinassa juutalaiset IRGUN terroristit iskevät jälleen arabien linja-autoihin tappaen 24 siviiliä.

        Marraskuu: Palestiinan tilanteen takia Englannin hallitus perustaa uuden Sir John Woodheadin johtaman komission, joka yrittää saada uudellen läpi Peelen komission ehdotusta, jonka mukaan juutalaisilla olisi 1000 neliökilometrin alue Tel Avivin ympärillä.

        Äärioikeistolaisen Stern-liigan terroristin Avraham Sternin kirje NAZI-Saksan hallitukselle, jossa hän ehdottaa liittoa Saksan kanssa Englantia vastaan päämääränään Israelin itsenäistyminen:
        http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6f/SternGang-Doc-Nazi-Collaboration.jpg

        Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIen kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIt auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Lehi_(group)#Contact_with_Nazi_Germany

        1943 lokakuu: Juutalaisten johtaja YITZHAK SHAMIR kirjoittaa artikkelin "Terror" jossa toteaa mm. "Juutalainen moraali ja juutalaiset tavat eivät saa olla esteenä terrorin käytölle osana sodankäyntiä arabeja vastaan"

        1946 huhtikuu: Usan presidentin Trumanin painostuksesta Englanti taipuu sallimaan 100 000 juutalaisen pakolaisen siirtämiseksi Euroopasta Palestiinaan.

        Lokakuu 1: Zionistinen terroristiorganisaatio IRGUN tekee pommi-iskun Englannin suurlähetystöön Roomaan.

        1947 toukokuu 15: YK suosittaa komitean perustamista, komitea suosittaa Palestiinan jakamista.

        Kesäkuu: Juutalaiset terroristit lähettävät kirjepommin Englannin kapinettiministeriöön.

        Heinäkuu: Juutalainen terroristiorganisaatio IRGUN hirttää kaksi englantilaista kersanttia ja miinoittaa heidän ruumiinsa.

        Syyskuu 3: Juutalainen terroristiorganisaatio IRGUN lähettää pommipaketin Englannin sotatoimistoon, pommi räjähtää postin lajittelussa Lontoossa haavoittaen kahta.

        Marraskuu 29: Zionistien lobbaamisen tuloksena YK päättää Palestiinan jaosta, yli puolet Palestiinasta muodostaisi tulevan juutalaisvaltion ja Jerusalemista tulisi kansainvälinen kaupunki.

        Joulukuu 11: Juutalaisesta kuorma-autosta heitetään pommi arabien linja-autoon, 6 arabia kuolee ja 30 haavoittuu; aseistautuneet juutalaisterroristit murhavat myös 12 arabia rantakylässä lähellä Haifaa.

        Joulukuu 13: Juutalaisen terroristiorganisaation IRGUN Zvai Leumi murhaa 18 palestiinalaista ja haavoittaa 60 Jerusalemissa, Jaffassa ja Lyddassa. Jerusalemissa pommit heitettiin torialueelle lähellä Damaskuksen porttia; Jaffassa pommit heitettiin arabialaisten kahvilaan; Lyddassa arabit murhattiin kranaateilla ja automaattiaseilla.

        Joulukuu 19: Zionistisen terroristijärjestön Haganah hyökkää arabikylään lähellä Safadaa, räjäyttäen kaksi taloa, raunioista kaivetaan 10 palestiinalaisen ruumiit joista 5 oli lapsia.

        Joulukuu 29: Damascus Gate in Jerusalem, juutalaiset IRGUN terroristit heittävät kranaatin taksiin murhaten kaksi englantilaista konstaapelia ja 11 arabia, 32 haavoittuu.

        Joulukuu 30: Juutalaiset terroristijärjestöt Palmach ja Carmel Brigade tekevät iskun Balad al Sheikh kylään murhaten yli 60 palestiinalaista.

        Amerikan Yhdysvaltoja ja Israelia johtaa zionisti-psykopaatit, jotka värväävät ja kouluttavat aivopestyjä tappajia sytyttämään Lähi-Itä tuleen.

        ISIS/ISIL johtaja Abu Bakr al-Baghdadi on CIA:n ja moSSadin kouluttama israelilainen näyttelijä, jonka tehtävä on johtaa muslimeja vastaan suunnattuja terroristihyökkäyksiä, mutta EI Usaa ja Israelia vastaan. Sanoi J Bruce Campbell

        Usan ja Israelin hallituksia johtaa Frankenstainin psykopaatit, nämä Zionisti psykopaatit yrittävät syrjäyttää Syrian Presidentin Bashar al-Assadin, joka ei tottele heitä, Campbell kertoo Press TV:lle


    • kameleontti

      ja katsotaan mitä ukko on itseensä imenyt...Väittäessäsi miten suomi on turvallinen lintukoto, johoin kaikki kunnon ''uskikset'' kootaan pelastusta odottamaan ( samaan aikaan kun israel tuhotaan ) osoittaa kyynisyyttä ... On hyvä kyynistellä kaukana oletetuista ongelmapesäkkeistä ... vaan ne olettamukset ovat pielessä...

      ote eräästä profetiasta


      Amerikkalaiset uskovat ovat tienneet kaiken tämän jo useita vuosia ja viimeisimpänä 21.1.2003 nettiuutisissa kerrotaan mm. miten australialainen Nancy Gunders, ( joka ei tiennyt Suomesta yhtään mitään ) , sai profeetallisen, tätä kaikkea koskevan ilmestyksen eräässä rukouskokouksessa, jossa oli koolla uskovia monista kansakunnista. Hän oli tullut sitten jonkun Anne Miettisen luokse ja pyytänyt välittämään varoituksena saamaansa sanomaa Suomen kansalle. Profetiassa oli puhuttu tähän malliin ; "Näin suuren tumman pilven ilmestyvän taivaalle Suomen ylle. Siitä tuli ihmisen käden muotoinen ja sen sormet levittäytyivät kattamaan maan laidasta laitaan. ...( Tämä kaikki muistuttaa hämmästyttävän paljon Israelissa, profeetta Samuelin vuorella vähän aiemmin ylöskirjoitettua www.box55.pp.fi/digi.htm joka kertoo koko maailman saatanallisten demonien keräämisestä Suomen henkiseen ilmatilaan , ennen suuren viimeisen taistelun, enkelten sodan alkamista )

      Samassa Suomen ylle laskeutui myös Jumalan käsi, joka piti kämmenellään jotakin. Käsi
      aukesi ja siinä oli kirkas tähti. Herran käsi esitteli tätä tähteä näyttäen sitä kaikelle
      taivaalle ja hän sanoi: ´Kyllä tämä on minun tähteni, joka kerran loisti kirkkaana.´ ( VERTAA www.box55.pp.fi --- kertoma siitä miten rovasti Matti Vaulanne näki DAAVIDIN TÄHDEN syttyvän Helsingin yllä ja miten 700 pappia kokoontui spontaanisti Suurkirkon portaille ''vastaanottamaan jotain '' tietämättä itsekkään oikein mitä ...)

      Nancy Gundersin profetia jatkui :'' Sitten minä näin Herran asettavan toisen kätensä tähteä pitelevän käden päälle ja hän kätki tähden näkyvistä sanoen: ´Minun kirkkauttani ei ole se, joka siitä nyt loistaa.´ Herra katseli varjostettua tähteä ja sanoi: ´Mennyt ja nyt ovat kohdanneet.
      Epäjumalanpalvonta ja uskonnollinen petos ovat nyt huipussaan. Mutta jos minun
      omani jälleen palaavat minun luokseni, niin minä pyyhin pois kaiken pelon heistä ja
      teen heidät puhtaiksi. Minun kirkkaat veteni tulevat jälleen virtaamaan heidän
      keskellänsä saastumattomina ja minun totuuteni annetaan sellaisella selkeydellä, että
      jokainen polvi notkistuu ja jokaisen huulet vapisevat, kun sydämet uudistuvat. Suuri
      pimeys on nyt tullut. Haluatteko kääntyä, minun lapseni? Tulkaa minun luokseni,
      pienokaiseni, kun teillä vielä on tilaisuus siihen. Tarttukaa minun käteeni, niin minä
      nostan teidät ylös ja me kuljemme yhdessä ja minun kallis kirkas tähteni tulee
      loistamaan Suomessa jälleen.´" ( TÄMÄ ON JUURI SE TILANNE MISTÄ ON VAROITETTU osoitteessa www.box55.pp.fi... Viimeinen ( EU:n sairain maa ) on tullut ensimmäiseksi ...SUOMALAISET OVAT valmiita leikattaviksi kuten Raamattu puhuu seurakunnan papit ovat puhuneet ) SUOMI ON ENSIMMÄISENÄ KANSAKUNTANA MAAILMASSA AJAUTUNUT KOVASSA LUISUSSA JYRKÄNTEEN REUNALLE.. JA NYT ON VAIN KAKSI VAIHTOEHTOA, PUTOAMINEN GEHENNAN KAATOPAIKKAAN TAI HENGEN SIIVIN LENTOON LÄHTÖ ) ( konkreetti yhteislähtö pleastusreitille kohti Golgataa alkaa kello 10.00 24.6.2003 helsingin kaivopuistosta tai 26.6 Turun Tuomiokirkon puistosta )

      Ilmestys: varoitus ..Jumala voi tuhota kokonaisen kansakunnan , mutta ennen sitä annetaan profeeettojen kautta selkeä varoitus ja konkreetti pelastautumisohje. )

      Australialainen nainen ( joka ei tiedä Suomesta mitään ) jatkaa :
      "Totuus on, että uusi ajanjakso on alkamassa ja toinen päättymässä, mutta minä
      pidän kaiken tasapainossa kädessäni. Lapseni, se maailma, jonka sinä tunnet, ei
      tulee enää kauan olemaan. ( KYSYMYS SUOMALAISTEN KOHDALLA EI OLE VUOSIKYMMENISTÄ VAAN KUUKAUSISTA.. Ensi kesän
      juhannukseen mennessä on omakohtaiset päätökset tehtävä )

      En voi kätkeä kasvojani näiltä hirvittävyyksiltä enää kauempaa. Kuulen kauhistuttavaa itkua päivin ja öin. ( EU:n sairain maa, jossa yksinäistyminen, alkoholismi, itsemurhat, avioerot ovat huipussaan ) Minä rakennan sillan pimeyden yli TIEKSI ulos monille, jotka ovat toivottomasti eksyksissä. Minä tulen näyttämään valon tälle tielle, joka on pimeässä. Kaikki ei ole kadotettua. Vaikka monet ovat hävinneet erämaahan, monet tulevat myös selviytymään sen läpi elämään. Ne, jotka ovat
      tuomitsevia, painuvat alas tuhon tietä.

      Minun rakkauteni, minun elämäni, minun totuuteni on avain elämään. Minä olen
      elämän antaja. Pidä kiinni siitä ja juokse hyvä juoksu vielä kun minun valoni loistaa
      sinun edessäsi. Tämä tulee koskettamaan monia muita ja rohkaisee heitäkin
      yrittämään ylös ja eteenpäin. Tämä juoksu tulee olemaan esikuvana muille minun
      valostani. ( myöhemmin tämä koskee myös muita kansakuntia , kukaan ei siitä välty... Suomalaiset on valittu toimimaan ensin ...Viiimeinen FIN land on ensimmäinen , vaan '' se peltopyy joka lähtee viimeisimänä lentoon, on se jota kohti useimmat kalikat viskataan ) ( afrikkalainen sananlasku ) Se sanoo , että ensin kulkijan rooli saattaa kuitenkin olla HELPOIN )

      Näin tulee olemaan, kunnes kaikkialla on ollut tilaisuus nähdä minun
      totuuteni valo ja kuulla täydellinen totuuteni.

      Nyt on muutoksen aika jokaiselle. Älkää enää odottako. ( VAAN VALMISTAUTUKAA ENSI KESÄNÄ PITKÄLLE MATKALLE. ELLEI OLE RAHAA , MYYKÄÄ OMAISUUTTANNE )

      Jokaiselle asialle auringon alla on oma aikansa. Tiedän jokaisen ihmisen aikajakson auringon alla, ja tuon heitä esiin omalla ajallansa, samoin kuin annan levon. Näen kaikki heidän menemisensä ja tulemisensa. Minä tiedän jokaisen ajatukset, hyvät ja pahat, jo ennen kuin ne
      sanotaan. Tiedän kaikkien ihmisten sydämet. Ei ole mitään, mitä en tietäisi. Minä
      sallin kavalien vaurastua oman aikansa, mutta tulen asettamaan vanhurskaat heidän
      ylitsensä - juuri ne, joita he ovat pitäneet pilkkanaan ja vaivanneet.

      Minä annoin aikaa heille parannukseen, että he voisivat pelastua ja mennä polvilleen.
      Jos he polvistuvat, tulen vuodattamaan rakkauteni heidän ylleen ja he näkevät jälleen
      minun suuren voimani. Minä annan anteeksi, jos he antautuvat minulle kokonaan. Minä
      tulen rakastamaan ja parantamaan heidät, jos he antautuvat.

      Ne, jotka puhdistetaan tulella, tulevat olemaan minun majesteetillisessa
      rakkaudessani, joka virtaa heidän suoniensa läpi. Silloin he eivät tule näkemään
      ihmistä enää ihmisen silmin, vaan minun silmieni kautta niin kuin vauva näkee. Näin
      he tulevat näkemään. Vanhat asiat katoavat, uudet asiat näkyvät.

      Mutta jotkut lapsistani eivät ole petoa parempia, petoa, joka vaanii nuoria ja vanhoja.
      He ovat käyneet lepäillen odottamaan repiäkseen heidät. Minä olen nähnyt lapsieni jo
      ensipäivästä lähtien pettävän toinen toistaan. Joidenkin suut ovat kuin ammottava
      hauta. He käyttävät imartelevia sanoja ja ihmisviisauden sanoja väittäen, että ne ovat
      minusta lähtöisin. Mutta se on valhetta. He tyhjentävät uhrinsa täysin ja sen jälkeen
      heittävät heidät hautaan elävinä eivätkä huoli heidän avunhuudoistaan. He käyttävät
      lahjoja, joita minä olen antanut heille, mutta vääntävät jokaisen sanani ja tekevät ne
      tyhjiksi, nämä jotka vaanivat minun pienoisiani. Minä tulen antamaan vaikeudet heille.
      He totisesti tulevat tuntemaan minun kauhuni tulemisen ja pakenevat. Olen antanut
      heille monta tilaisuutta antautumiseen ja anteeksiantoon, mutta he ovat sokeita,
      kuulemattomia paimenia. He tulevat tuntemaan minun kauhuni iskun. Näin tulen
      tekemään ennen kuin he katuvat. Lapseni, älä nojaudu ihmisviisauteen, joka vain
      hämmentää sinut. Kuuntele minun taivaallista viisauttani.Opettele olemaan yksi minun
      lampaistani, joka kuulee minun ääneni. Kouluta minun omiani kuulemaan, minun
      pienoisiani. Minä olen alku ja loppu, Alfa & Omega." ( TÄSMÄLLEEN SAMA PUHETTA kuin osoitteessa www.box55.pp.fi ) loppu on tullut FIN landiaan ja uuden on alettava.. Jotka eivät siihen ole valmiita, tuhotaan kuin rotat )


      Näky vapauttamisesta

      Profetia, jonka Anne Miettinen sai maaliskuun 2002 lopulla Nancy Gundersilta:

      "Olin Bundabergissa (Australian Pohjois-Queenslandissa) kolme viikkoa ja vierailin
      pienessä kirkossa, joka rakastaa Herraa suuresti ja ihmeellisiä asioita on tapahtunut
      heille. Ihastuttava lady nimeltään May Vanstone oli rukoilemassa kanssani Suomen
      puolesta.

      Minä sain synnytystuskat ja menin läpi synnytyksen siihen saakka, kunnes lapsi syntyi.

      May näki suuren lumipallon tulevan kohti ja räjähtävän. Sitten se tuli jälleen palloksi ja
      tuntui pysähtyvän hetkeksi. Herra sanoi (sanoman Annelle): ´Minun profetaalinen
      sanani tulee menemään eteenpäin. Tyttäreni, minä näen sinun nousevan ruskeaa
      karhua vastaan, joka on tämä demonivoima Suomen yllä ja pitää sitä vankinaan ja
      pelon alla. Minä näen sinun nousevan karhun yläpuolelle ja tuo karhu tulee
      makaamaan allasi peläten sinua. Sinä tulet rikkomaan tämän otteen Suomen kansan
      yltä.´ ( mahdollisuus kansainvälisten demonien tuhoamiseen on kerrottu osoitteessa www.box55.pp.fi/ suomi.htm )

      Toinen kanssamme ollut lady näki näyssä sinut, Anne, kopauttelemassa kantapäitäsi
      yhteen niin, että pamahti. (Samaan aikaan Brisbanessa Anne joutui Pyhän Hengen
      voiman alle kokouksessa ja alkoi profetaalisesti kopautella kantapäitään yhteen. Hän
      ei tiennyt mitään Nancyn ja tämän kumppaneiden samaan aikaan saamista
      ilmestyksistä eikä esirukouksesta Suomen puolesta.)

      Hiljakkoin olen nähnyt monien susien lähestyvän laaksoa. Laakson toisessa päässä
      oli ikään kuin metalliasuisia miehiä, jotka tulivat alas samaan suuntaan. Jostain
      ilmestyi massiivisen iso lumipallo, joka syöksyi alas ja murskasi nämä metallimiehet
      allensa.

      Viime sunnuntaiaamuna näin rukouksessa suuren jäävuoren tulevan alas. Vuorella
      piileskeli susilauma. Herra sanoi: ´Minä tulen toteuttamaan profetaalisen näkyni
      Suomessa omalla ajallani. Tuossa maassa tulee olemaan suuri puhdistus ja minun
      omani päästetään vapaaksi.´"

      Henkimaailmassa räjäytetään

      Joekie Turner soitti 22.3.2002 Anne Miettiselle ja kertoi Nancy Gundersin äskettäin
      kokemasta tapahtumasta:

      Herra oli kehottanut Nancy Gundersia rukoilemaan kiireesti Suomen puolesta. Nancy
      meni vuorelle rukoilemaan. Hän alkoi itkeä ja rukoilla Herralta armoa Suomelle.
      Yhtäkkiä hän kuuli korvin kuultavan miehen äänen, joka sanoi: "Äkkiä pois tältä
      vuorelta!" Nancy alkoi juosta alas kiireen vilkkaa ihmetellen tapahtumaa. Hän tunnisti
      kyllä Herran äänen, muttei tiennyt, miksi sanat sanottiin. Nancyn päästyä vähän
      matkan päähän kuului kauhea pamaus aivan kuin vuori olisi haljennyt tai särkynyt. Sen
      jälkeen oli hiljaista. Vuori seisoi edelleen pystyssä. Nancy luuli vuoren haljenneen,
      mutta sellaisesta ei jälkeäkään. Hän tajusi sen, että ääni oli todellakin kuulunut ja että
      särkyminen oli tapahtunut henkimaailmassa Suomen kohdalla.

      Anna-Maija Poméll-Stockhus: "Yhtäkkiä 22.3.2002 noin klo 19:n tietämillä Mikkelin
      Cityseurakunnassa pidetyssä kokouksessa Pyhä Henki herätti minut rukoilemaan
      hiljaa mielessäni: ´Herra, särje uskonnollisuuden ikeet´.

      ( VIIMEISEN PÄIVÄN TULTUA MEIDÄT VAPAUTETAAN USKONTOJEN IKEESTÄ , kirjoittaa Johannes Kastaja osoitteessa www.box55.pp.fi .. ja se alkaa Suomesta, Lopun maasta )

      Kuuntelin samalla Seppo
      Kohvakan puhetta, jonka aikana hän hetken kuluttua sanoi ääneen: ´Voitelu särkee
      ikeet!´ Pyhä Henki kosketti minua hyvin voimakkaasti samassa hetkessä. Myös
      minusta kauempana istuvat Stefan Stockhus ja pari muuta henkilöä tunsivat Pyhän
      Hengen vahvistaneen heille saman asian toisistamme tietämättä Australiassa, Espanjassa, Algeriassa, USA:ssa, Puolassa, Tsekinmaalla...

      • Jacob

        ...eräällä toisella palstalla, johon olet kirjoittanut lähes vastaavanlaisen tekstin. Lue sieltä.

        Korjaus virheelliseen väittämääsi: En ole missään kohden kirjoittanut, että Israel tuhotaan ! On aivan eri asia lainata Tanakh'in profeetoista kohtia, joissa mainitaan Israelia kohtaavista rangaistustuomioista näinä viimeisinä aikoina, kuin väittää koko Israelin tuhomista !

        Siunaan Israelia KOKO sydämestäni ja rukoilen, että tämän paljon kärsineen kansan silmät ja sydän aukeaisivat omalle Messialleen !


        Siunausta Jeshuassa !


    • Anonyymi

      Doubble Cross = Tarkoittaa kaksoispetosta, nazit olivat juutalaisia, jälkeenpäin tekeytyivät uhreiksi.
      http://myagic.files.wordpress.com/2008/04/sjff_03_img1003.jpg

      Juutalainen Adolphe JACOB Hitler oli juutalaisten kauan odottama
      messias, joka johdatti diasboraan joutuneen kansan takaisin luvattuun
      maahan?

      Eurooppaan juurtuneitten juutalaisten saaminen takaisin luvattuun
      maahan ei tietenkään tulisi olemaan mikään helppo juttu. Yksikään
      juutalainen ei olisi vapaaehtoisesti vaihtanut liiketoimintaansa,
      kiinteistöjään ja vaikutusvaltaansa palaan hiekkaerämaata.

      Suostuttelu siis ei tullut alun alkaenkaan kysymykseen, vaan alusta
      asti suunnitelman piti näyttää siltä, ettei juutalaisilla ole muuta
      vaihtoehtoa kuin muuttaa PALESTIINAAN.

      Tämän takia Rotschildin valtaansa asettaman Adolphe JACOB Hitlerin
      piti tehdä selväksi Euroopan juutalaisille, että he ovat vainon
      kohteena, todellisuudessa Hitleri käski suojelemaan juutalaisia,
      juutalaiset varustettiin Davidin tähdellä, joka oli merkki
      suojeltavasta kohteesta, ei tuhottavasta.

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Arthur_Balfour
      Arthur James Balfour (25. heinäkuuta 1848 – 19. maaliskuuta 1930) oli
      Balfourin ensimmäinen jaarli, brittiläinen valtiomies ja Yhdistyneen
      kuningaskunnan pääministeri 1902–1905. Hänet muistettaneen parhaiten
      vuoden 1917 Balfourin julistuksesta, jossa Britannia ilmoitti
      tukevansa ”kansallisen kodin” perustamista juutalaisille Palestiinaan.

      Suomenkielinen Wikipedia tosin ei kerro, että hanketta ajoi
      juutalainen Rotschildien pankkimafia.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Balfour_Declaration_of_1917
      The declaration was made in a letter from Foreign Secretary Arthur
      James Balfour to Baron Rothschild (Walter Rothschild, 2nd Baron
      Rothschild), a leader of the British Jewish community, for
      transmission to the Zionist Federation of Great Britain and Ireland, a
      Zionist organization. The letter reflected the position of the British
      Cabinet, as agreed upon in a meeting on 31 October 1917. It further
      stated that the declaration is a sign of "sympathy with Jewish Zionist
      aspirations."
      The statement was issued through the efforts of Chaim Weizmann and
      Nahum Sokolow, the principal Zionist leaders based in London; as they
      had asked for the reconstitution of Palestine as “the” Jewish national
      home, the declaration fell short of Zionist expectations.

      Juutalaiset ashkeNAZIt murhasivat 6 miljoonaa eurooppalaista
      keskitysleireillä.

      • Anonyymi

        Ota putinisti tuoli allesi, ettet pyörry. Loikkaa venäjälle nyt kun aita ei ole vielä valmis.


      • Anonyymi

        Mistä sinä sen 6 miljoonaa keskitysleireille laskit? 6 miljoonaa on kaikki sodan aikana kuolleet yhteensä.


    • Anonyymi

      Juutalaiset ashkeNAZIt murhasivat 6 miljoonaa eurooppalaista
      keskitysleireillä.

      http://www.henrymakow.com/post_18.html

      Juutalaisen Adolphe JACOB Hitlerin johtamat ashkeNAZIt Saksassa ja
      juutalaisen IOSIF (JOSEF) Vissarionovitš Džugašvilin johtamat
      bolsevikkijuutalaiset ( Stalinin vaimo os Kaganovits, Jagoda, Berija, toinen Kaganovits, Appelbaum, Malenko, Ferijavits, Gomulga) Venäjällä murhauttivat lisäksi kymmeniä miljoonia venäläisiä ja eurooppalaisia.

      http://www.kansaspress.ku.edu/righit.html
      Juutalaisen Adolphe JACOB Hitlerin ashkeNAZI-armeijassa marssi 150 000
      juutalaista.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010082412232534_ul.shtml
      Toimittaja Jean-Paul Mulders ja historiantutkija Marc Vermeeren
      etsivät tänä vuonna Hitlerin sukulaisia.
      Heiltä otetuissa DNA-näytteissä löytynyt kromosomi, haploryhmä E1b1b1,
      on harvinainen Länsi-Euroopassa, mutta yleinen ashkeNAZI- ja
      sefardijuutalaisilla.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_Jews
      AshkeNAZIM or AshkeNAZI Jews are literally "German Jews
      AshkeNAZI tarkoittaa kirjaimellisesti Saksan juutalaista

      1938 marraskuu 7: Puolan JUUTALAINEN terroristi Herschel Feibel
      Grynszpan (Greenspan, Alan Greenspan?) aloittaa kristalliyön
      murhaamalla saksalaisen diplomaatin.

      JUUTALAINEN Eichmann yrittää saada Euroopan juutalaisia väkisin
      muuttamaan Palestiinaan.

      Sturmabteilungin johtaja JUUTALAINEN Viktor Lutze antaa miehilleen
      määräyksen suojella juutalaista omaisuutta.

      JUUTALAISEN Himmlerin käskystä JUUTALAINEN Heydrich antaa SS-
      miehilleen ohjeet suojella JUUTALAISTA omaisuutta.

      Yitzhak Shamir (Icchak Jeziernicky) liittyi maanalaiseen juutalaiseen
      terroristijärjestöön Irgun Zvai Leumiin, joka vastusti terrorin
      keinoin brittien läsnäoloa Palestiinassa.
      Kun järjestö hajosi 1940, Shamir liittyi vieläkin väkivaltaisempaan
      terroristijärjestöön Lehiin, jota johti Avraham Ster.
      Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIEN kanssa, solmittujen salaisten
      sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä
      vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIT auttaisivat
      erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten.

      1943 lokakuu: Juutalaisten johtaja YITZHAK SHAMIR kirjoittaa
      artikkelin "Terror" jossa toteaa mm. "Juutalainen moraali ja
      juutalaiset tavat eivät saa olla esteenä terrorin käytölle osana
      sodankäyntiä arabeja vastaa

      • Anonyymi

        Kieltämättä aika kamalan näköinen lista. Kaikki ei pidä täysin paikkansa, mutta liikaa totta joka tapauksessa.

        Mitä haluat että asialle tehdään?


      • Anonyymi

        6 miljoonaa murhattua on urbaanilegenda…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        6 miljoonaa murhattua on urbaanilegenda…

        Mutta suuruusluokka on oikea. Maailman juutalaisväestön määrä putosi 17 miljoonasta 11 miljoonaan vuosina 1940-45, enimmäkseen ei-luonnollisista syistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta suuruusluokka on oikea. Maailman juutalaisväestön määrä putosi 17 miljoonasta 11 miljoonaan vuosina 1940-45, enimmäkseen ei-luonnollisista syistä.

        Menehtyneitä oli yhteensä n.6 miljoonaa.
        Siihen on laskettu kaikki, myös suomalaiset sotaveteraanit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menehtyneitä oli yhteensä n.6 miljoonaa.
        Siihen on laskettu kaikki, myös suomalaiset sotaveteraanit.

        Miksi ihmeessä? Veteraanit olivat sodan jälkeen hengissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ihmeessä? Veteraanit olivat sodan jälkeen hengissä.

        Anteeksi siihen tuli väärä sana!
        Tarkoitin sodassa kaatuneita suomenjuutalaisia sotilaita.
        Heidät (23 sotilasta) on laskettu juutalaisvainoissa menehtyneisiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta suuruusluokka on oikea. Maailman juutalaisväestön määrä putosi 17 miljoonasta 11 miljoonaan vuosina 1940-45, enimmäkseen ei-luonnollisista syistä.

        Väärää tietoa, vuonna 1900 juutalaisten määrä oli 7 miljoonaa, josta 2,5 miljoonaa muutti Amerikkaan vuosina 1900-1920.

        Eurooppaan ja Venäjälle jäi siis 4,5 miljoonaa, joten Hitlerin tullessa valtaan, juutalaisten määrä Euroopassa oli alle 6 miljoonaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta suuruusluokka on oikea. Maailman juutalaisväestön määrä putosi 17 miljoonasta 11 miljoonaan vuosina 1940-45, enimmäkseen ei-luonnollisista syistä.

        Saksan Nazipuolue (Zionisti Emil Maurice, tämä juutalainen isoisä oli Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen varhainen jäsen, Adolf Hitlerin autonkuljettaja, henkivartija ja ystävä. Hän oli SA-joukkojen ensimmäinen johtaja 1920–1921. Vaikka Maurice oli mukana perustamassa SS-joukkoja, hänen uransa hiipui ja hänen korkeimmaksi SS-arvokseen jäi Oberführer.)

        IS: Geenitesti vihjaa Hitlerin juutalaisiin ja afrikkalaisiin juuriin
        Natsijohtaja Adolf Hitlerin sukulaisten dna-testit kertovat, että Hitlerin perimässä näyttäisi olevan juutalaisia ja afrikkalaisia aineksia.

        HS: Natsijohtaja Adolf Hitlerin vaimo Eva Braun on osittain juutalaista syntyperää uusien dna-analyysien mukaan.

        Herman Göring oli naimisissa ruotsalaisen juutalaisnainen kanssa.

        Lyhyenläntä, tumma, isonenäinen Paul Joseph Goebbels seurusteli ainakin kahden juutalaisnaisen kanssa
        Anka Stalhermin äiti oli juutalainen, myös Goebbelsin aikaisempi naisystävä Else Janke oli juutalainen.

        Täydellinen Nazisotilas oli juutalainen Werner Goldberg.

        Täydellinen Nazi lapsi oli juutalainen Hessy Taft.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ihmeessä? Veteraanit olivat sodan jälkeen hengissä.

        Vain toistakymmentä jokavuotista Zionistien Congressia myöhemmin, Eurooppa ja Venäjä oli täysin sekaisin.

        -28.07.1914 Ensimmäinen maailmansota

        -08.03.1917 Venäjän vallankumous (bolsevikkikommari Zionistit)

        -29.10.1818 Saksan/Bavarian vallankumous (Zionisti Kurt Eisner SDP, Eisner syntyi juutalaisen tekstiilitehtailijan Emanuel Eisnerin ja Hedwig Levensteinin poikana Berliinissä. Hän toimi sosialistisessa liikkeessä ja oli vuosina 1907–1910 Fränkische Tagespost -lehden päätoimittajana ja sen jälkeen vapaana toimittajana Münchenissä. Eisner siirtyi vuonna 1917 Saksan sosiaalidemokraattisesta puolueesta (SPD) uuteen Saksan itsenäiseen sosiaalidemokraattiseen puolueeseen (USPD).

        Eisner organisoi keväällä 1918 vallankumouksen Wittelsbach-sukuista monarkiaa vastaan Baijerissa ja toimi sen tilalle pystytetyn Baijerin vapaavaltion ensimmäisenä pääministerinä 8. marraskuuta 1918 alkaen. )

        -Saksan Nazipuolue (Zionisti Emil Maurice, tämä juutalainen isoisä oli Saksan kansallissosialistisen työväenpuolueen varhainen jäsen, Adolf Hitlerin autonkuljettaja, henkivartija ja ystävä. Hän oli SA-joukkojen ensimmäinen johtaja 1920–1921. Vaikka Maurice oli mukana perustamassa SS-joukkoja, hänen uransa hiipui ja hänen korkeimmaksi SS-arvokseen jäi Oberführer.)

        IS: Geenitesti vihjaa Hitlerin juutalaisiin ja afrikkalaisiin juuriin
        Natsijohtaja Adolf Hitlerin sukulaisten dna-testit kertovat, että Hitlerin perimässä näyttäisi olevan juutalaisia ja afrikkalaisia aineksia.

        HS: Natsijohtaja Adolf Hitlerin vaimo Eva Braun on osittain juutalaista syntyperää uusien dna-analyysien mukaan.

        Herman Göring oli naimisissa ruotsalaisen juutalaisnainen kanssa.

        Lyhyenläntä, tumma, isonenäinen Paul Joseph Goebbels seurusteli ainakin kahden juutalaisnaisen kanssa
        Anka Stalhermin äiti oli juutalainen, myös Goebbelsin aikaisempi naisystävä Else Janke oli juutalainen.

        Täydellinen Nazisotilas oli juutalainen Werner Goldberg.

        Täydellinen Nazi lapsi oli juutalainen Hessy Taft.

        https://www.youtube.com/watch?v=eFwGrf980HQ

        'Hitler founded Israel' 1933 The Transfer Agreement zionists nazis aka The Haavara Agreement

        -01.09.1939 Toinen maailmansota.

        -28.02.1941 Germany Must Perish (Zionisti Theodore N. Kaufman)

        Kenraali Patton: Tämä on semitismiä, saksalaiset heitetään nyt ulos viroistaan ja heidän omaisuutensa takavarikoidaan, heidät korvataan kaukaasialaisella (Khazaars, ashke-Nazis) kuralla.

        By way of deception thou shalt do war : motto of Israeli intelligence service MOSSAD.
        Petoksella sinun tulee sotia käymän. ISISrael moSSad.


        The elites don't hide their plans-- it's just that evil of that magnitude is hard to
        accept... “Conspirators’ Hierarchy: The Story of the Committee of 300,” by Doctor John Coleman, published 1992, page 164

        Rikollinen korruptioeliitti, NaZionistit ja Vapaamuurarit, eivät enää edes salaa suunnitelmiaan, koska
        90% kerhon on mahdotonta uskoa ja hahmottaa tämän kokoluokan rikosta.

        https://m.youtube.com/watch?v=LLCF7vPanrY&pp=ygURYWxsIG51Y2xlYXIgYm9tYnM%3D

        A Time-Lapse Map of Every Nuclear Explosion Since 1945 - by Isao Hashimoto


    • Anonyymi

      Voi hyvänen aika! Miksi keskustelet Hitleristä kun oma mielesi ja läheistesi elämäkin on sekaisin?

    • Anonyymi

      10. lokakuuta 1945 Yitzhak Rabinin johtamat joukot tekivät ratsian Atlitin vankilaan vapauttaen 208 juutalaista vankia.

      31. lokakuuta 1945, terroristiliike Palmach upotti kolme brittiläistä partiovenettä, 2 Haifassa ja yksi Jaffassa, ja osallistui 153 pommi-iskuun rautatiejärjestelmän siltoihin ja rumpuihin.

      22. helmikuuta 1946 Palmach hyökkäsi Police Tegartin linnoitukseen Shefa-'Amrissa 100 kilon pommilla.

      Kesäkuussa 1946 Palmach räjäytti kymmenen yhdestätoista sillasta, jotka yhdistävät Palestiinan sen naapurimaihin.

      Irgun aloitti sarjan yhä häikäilemättömämpiä hyökkäyksiä, jotka huipentuivat King David -hotellin pommi-iskuun.

      Yli kymmenen kuukauden tauon jälkeen Palmach aloitti toimintansa uudelleen. Ainoa ase, josta ei ollut pulaa, olivat paikallisesti tuotetut räjähteet.

      20. toukokuuta 1947 Palmach räjäyttää kahvilan Fajjassa.

      18. joulukuuta 1947 Palmachin komentajan Yigal Allonin hyväksymässä operaatiossa useita taloja räjäytettiin al-Khisasissa, lähellä Libanonin rajaa; tusina siviiliä sai surmansa.

      Joulukuuta 1947 170 miestä Palmachista käynnisti hyökkäyksen Balad al-Sheikhiin Haifassa. Useita kymmeniä taloja tuhoutui ja 60-70 kyläläistä tapettiin.

      Jaffan ympärillä Palmachin yksiköt tuhosivat taloja Yazurissa ja Salamassa.

      Tammikuun 3. päivänä 1948 päivätyssä käskyssä sanottiin: "Tavoitteena on... hyökätä Salaman kylän pohjoisosaan... aiheuttaa kuolemia, räjäyttää taloja ja polttaa kaikki mahdollinen.

      Ylä-Galileassa Palmachin kolmas Moshe Kelmanin komentama pataljoona hyökkäsi Sa'saan 15. helmikuuta ja räjäytti kymmenen taloa tappaen 11 kyläläistä

      16. Maaliskuuta 1948 Palmach hyökkää Al-Husayniyyaan, he räjäyttävät viisi taloa ja tappavat 30 aikuista arabia.

      Pohjois-Negevissä 4. huhtikuuta 1948 Palmachin yksikkö kahdella panssaroidulla autolla tuhosi yhdeksän beduiinien yöpymispaikkaa.

      20. helmikuuta 1948 Palmach käynnistiTel Avivin pohjoispuolella sijaitsevassa Kesareassa operaation, jossa he tuhosivat 30 taloa, joista kuusi jäi seisomaan räjähteiden puutteen vuoksi.

      Palmachin yksiköitä käytettiin kylien purkamiseen.

      Palmachin yksiköt "tasasivat enemmän tai vähemmän järjestelmällisesti al-Qastalin, Qalinyan kylät, Khuda ja tuhosi suurelta osin tai osittain Beit Surikin, Biddun, Shu'fatin, Beit Iksan, Beit Mahsirin ja Sheikh Jarrah.

      huhtikuuta Palmachin yksikkö osallistui kranaatinheittimillä Irgun-hyökkäykseen Deir Yassinia vastaan.

      8-14 huhtikuuta Haganahin ja Palmachin joukot hyökkäsivät kymmeneen palestiinalaiseen kylään, tuhoten ne täysin.

      Toukokuun 2. päivänä Moshe Kelmanin komentaja Palmachin 3. pataljoona hyökkäsi Ein al-Zeitunin kimppuun Davidkalla, kahdella 3 tuuman kranaatinheittimellä ja kahdeksalla 2 tuuman kranaatinheittimellä. Kahden seuraavan päivän aikana Palmachin sapöörit räjäyttivät ja polttivat kaikki talot

      Pataljoonan komentaja Kelman määrää teloittamaan seitsemänkymmentä vankia.

      1. toukokuuta Palmach aloitti hyökkäyksen Safadia vastaan. Se ei onnistunut valloittamaan linnoitusta ja Palmach joutui vetäytymään. Puolustajat tarjosivat tulitaukoa, josta Allon kieltäytyi.

      Toinen hyökkäys aloitettiin 9. toukokuuta. Tätä edelsi "massiivinen tiivistetty pado" kranaatinheittimiä ja Davidkasia käyttäen. Safadin tyhjä arabikortteli miehitettiin 11. toukokuuta. Pakolaisia ​​oli luotu 12 000–15 000.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe