Jos on asentanut ohjelman yhdelle käyttäjälle, niin kuinka sen saa "switchattuja" myös toisen käyttäjän käyttöön ilman, että täytyy asentaa sama ohjelmaa toiseen kertaan?
Käyttis: Xp Professional SP2, Admin-oikeudet käytössä.
Käyttis: Xp Professional SP2, Admin-oikeudet käytössä.
Vastaukset 2
Vanhimmat
Siirrät pikakuvakkeen c:\documents and settings -> all users -> työpöytä.
Anna kaikille lukea ja suorittaa tuo pikakuvake.
Kiitos.