Tälläinen parturi Seinäjoelta?

Missä?

Katoin puhelinluettelosta parturilistaa, ja meni sormi suuhun. Osaisiko kukaan neuvoa tälläiselle ensikertalaiselle Seinäjoella, että mikä parturi olis sellainen mikä olis rauhallinen paikka, eikä missään isossa ostoskeskuksessa tai pitkää jonoa asiakkaita, ajanvarauksella, mut kuitenkin parturi(t) olis ammattitaitoisia ja trenditietoisia?

27

13933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pölö pölö

      ei kai vaan TAAS.........
      lue alaspäin viestejä, siel on useempikin parturi keskustelu...
      HUOM. niitä on muitakin sivuja kun tää ykkös-sivu!

      • KuulepasKuulepas

        Kuulepas, kyllä näin ne, mutta ei niissä kysytty juuri tätä mitä itse kysyin, ja halusin vastauksiakin, enkä piilottaa kysymystä muiden vastausten sekaan.


    • ihan kaikessa rauhassa

      Seinäjoella vaan on niin tosi paljon partureita, että valinta on makuasia. Ja joskus vie tosi kauan, ennen kuin löytää itselleen mieleisen parturin.

      Useasti muuttaneena tiedän ongelmat: jotkut eivät tee mitään mutta ottavat kyllä maksun, jotkut eivät osaa leikata mieleiselläsi tavalla, joillekin on pitkä jonotusaika, joistakin partureista et vain tykkää, jotkut ovat liian kalliita jne. Yhdessä kaupungissä meillä taisi seitsemäs parturipaikka olla hyvä!

      Katsele ympärillesi ja jos näet jollakin hyvin leikatut hiukset, niin kysy rohkeasti, missä hän käy parturissa. Se olisi yksi ratkaisumalli, mutta kuten sanoin: makuasioista ei voi kiistellä.

    • pari kertaa

      Blondissa ja olen ollut tyytyväinen, muutkin ovat kehuneet. Itsellä vähän sama ongelma, oon etsiny täältä sellasta "omaa" parturia, muualta kun oon kotosin. Nyt näyttäs tuo Blondi ehkä sellaselta paikalta. Se on siinä Rolssin vieressä Nordean taloa vastapäätä. Siinä nurkan takana on Katalook, sekin kuulemma ihan hyvä, mut aika hintava jotenkin härdelli päällä koko ajan, jonotusaikaakin on yleensä aika pitkästi.

      • laittaa

        kaveri kehui sellaista paikkaa kuin Kahden Kauppa, oli kuulemma hyvä. Siinä on samassa joku kosmetologi.


      • Ninni30
        laittaa kirjoitti:

        kaveri kehui sellaista paikkaa kuin Kahden Kauppa, oli kuulemma hyvä. Siinä on samassa joku kosmetologi.

        Kahden kaupassa on parturi Hanna jolla on jo vakkari asiakkaat, uusia ei ota.
        Sitten siellä on Nina niminen parturi myös ja hänelle kyllä yleensä lötyy aika helposti aikoja, kannattaa soittaa ja kysyä.
        Ninakin on vain sijainen, kun omistaja on äippälomalla.
        Kosmetologin ajat ovat kortilla, koska siellä ei ole tällähetkellä kuin yksi kosmetologi, kun muut ovat äippälomalla.


    • vakipaikka

      Parturi-Adam, Ruukintie 14 B, 60100 Seinäjoki, p. (06) 4120590

      • Ylliina

        Jaana Mähönen Asema-Centerissä on todella hyvä parturi. Sinne on vain pitkät jonot.


      • Tikruliina
        Ylliina kirjoitti:

        Jaana Mähönen Asema-Centerissä on todella hyvä parturi. Sinne on vain pitkät jonot.

        Parturi-Kampaamo Zaragoza on kiva paikka ja mielestäni aika rauhallinen. Viimeksi sielä ainakin oli kolme mukavaa naista töissä. Sinne vaan!!!

        Eikös Adam ole muuten vain miehille vai oonko ymmärtäny aivan väärin?


      • ei mene

        adam tietää koko kylän asiat ja jakaa ne muiden kanssa,,,, osa jopa pikkusen tottakin....


      • Adamissa
        ei mene kirjoitti:

        adam tietää koko kylän asiat ja jakaa ne muiden kanssa,,,, osa jopa pikkusen tottakin....

        jotain puhutaan niin varmasti kyllä pitää paikkansakin, niin ja eikös tuollaisessa ammatissa tiedäkkin "asioita" kun näkee ihmisiäkin.


    • mun mielipide

      Mä oon itte käyny rolssin talos olevas hair net nimisessä parturissa aivan huippu henkilökunta nuoria likkoja ja tietää tasan tarkkaan mitä tekee ja on hintakin kohdallaan. Suosittelen!!!!!

    • suosittelen

      Itse en ainakaan muita kelpuuta!suosittelen!

    • hiukset omaava
      • "Niku"

        Ei ole Adamsin voittanutta. Laatua, nopeutta, hyvää kohtelua, pikkuleipäkahvit, Iltis Aku Ankka, Tieteen Kuvalehti, pari nahkaista laiskanlinnaa .. mitä vielä vatisit.
        Kun kerran käyt, jäät koukkuun.
        Kokemuksella. "Niku "


      • "Niku"
        "Niku" kirjoitti:

        Ei ole Adamsin voittanutta. Laatua, nopeutta, hyvää kohtelua, pikkuleipäkahvit, Iltis Aku Ankka, Tieteen Kuvalehti, pari nahkaista laiskanlinnaa .. mitä vielä vatisit.
        Kun kerran käyt, jäät koukkuun.
        Kokemuksella. "Niku "

        Unohtui yksi tärkeä vinkki: Adams parturoi kolmessa minuutissa laatukaljun. Minuutissakin syntyy jonkinlainen, mutta laatuvaatimus ei saa olla silloin korkea.


    • Jaanalle mars!

      Jaana Mähönen Joupin Cittarissa leikkaa hyvin. Mieheni on käynyt hänellä jo vuosia ja on aina siististi leikatut hiukset.

    • Tyytyväinen

      Kauniit ja Kommeet Stagella on hyvä paikka. Rauhallinen yhden naisen parturi-kampaamo. On todella ammattitaitoinen!! Itse tykkään! Niin miesten kuin naisten hiusten leikkuu onnistuu paremmin kuin hyvin! Mieheni on komistunut, eikä tarvitte pelätä minkälaisena tulee kotiin. Ja lasten hiukset myös saa onnistuneesti leikattua!! SUOSITTELEN!

      • Kiitollinen

        Kiitos kauniit ja kommeet stagella, Jenni!
        Kävin kampaajalla ja mietin miksi niin tykkään käynnistä..kyllä kyse on ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta - minusta tuntuu aina, että mua ja mun hiuksia ajatellaan ja olen hetken "erityinen". Lisäksi voin luottaa siihen, että saan mitä tilaan. Kyllä hyvässä asiakaspalvelussa vaan on kyse tekniikan ja taidon lisäksi tunteesta, jonka asiakkaalle saa välittymään..


    • Kassu

      Senora Kauppakdulla on aivan ykkönen.

    • Suosittelen

      Suosittelen Kauniit ja Kommeet Stagella! Superystävällinen palvelu, aina onnistunut lopputulos!

    • tosion

      ja ykskää ei anna kuittia ; )

    • goopy

      Philipsin hyvälaatuinen hiustenleikkuukone tokmannilta, hinta 24 euroa. Hyvät ja terävät parturisakset, hinta 11 euroa, anttila. Oon siis mies. Vaimo leikkaa ensin 9mm säädöllä sivulta ja takaa. Sitten leikkailen peilin kautta (vaatii harjoittelua) parturisaksilla viimeistelyn. Aikaa menee yleensä noin vartti, plus suihkussa pakko käydä pesemässä irtokarvat pois. Kerran kuukaudessa tämä toimenpide. Aluksi vaati rohkeutta, mutta aika nopeaa oppi leikkaamaan haluamansa tuloksen. Sormitekniikkaa vähän, ja aivot toimimaan peilin kautta, niin kyllä onnistuu.

      Ennen kävin partureissa, ja usein eri paikoissa. Harmittavan usein ne leikkasi tyhmästi ja liian lyhyeksi. Nyt saan haluamani lopputuloksen, eikä maksa mitään. Ennen tuli noin 2kk välein käytyä parturissa, teki vuodessa noin 150-200 euroa, ja lähtemisen vaiva päälle, pakkanen, sohjo, vesisade, ajanpuute. Välillä sitä yritti lingata tukanleikkuuta, sitten 3kk jälkeen näytti urvelolta, kun hiukset alkoi kasvaa korvan päälle.

      Parturikone maksaa käytännössä heti itsensä takaisin. Koska laitteen hinta on suunnilleen sama mitä parturikäynnin kertamaksu. Itsekin sillä pystyy takaa ja sivusta ajelemaan, mutta vaimo nyt on tämän homman vielä tehnyt. Tarkemman homman, eli saksien käytön teen itse, ainoastaan itse tietää minkälaisen haluaa, niin siksi. Eikä voi syyttää muita, kun sakset on omissa käsissä.

      Opetelkaa yksinkertainen homma, miehet siis. Parturit on aivan yliarvostettua hommaa, maksaa ja lopputulos usein epämieluisa. Ja kun ainakin omasta mielestä lopputulos on oman käsittelyn jälkeen parempi kuin parturin, niin miksi maksaisin huonommasta osaamisesta kuin omani. Ei ole vaikeaa, oppii äkkiä, tekemään vaan, hop hop. Turhaa työtä koko parturiala, ei mitenkään tuottavaa. Hiuksia nyt leikellä maksusta.

      • goopy

        Lisätään nyt vielä sen verran. Että parturi on mun mielestä VAIN sitä varten, jos haluaa jotain erikoisuuksia hiuksilleen. Useimmiten koskee naisia. Mutta jos perusmattimeikäläinen haluaa vain pitää hiuksensa siistinä, niin se onnistuu kotikonstein. Leikkaisin hiukseni itse vaikka olisin multimiljonääri, vain siksi koska osaan paremmin.


      • Volvoleikkaus

        Käyttöauton tiloissakin on kuulemma parturi. Pitää mennä katsomaan miten automyyjien hiukset on leikattu, toivottavasti jokaisella eri tyylillä. Vois myyjä- miesten hiusten perusteella valita millaisen hius leikkaus mallin itselleen haluaa.


    • Anonyymi

      Reiska asuu ruukintiellä yhdessä niistä pesiskentän kerrostaloissa,
      leikkaa hiuksia pimiästi 10€/nuppi. Reiska on hyvä kans Föönäämään.

      • Anonyymi

        vaasassa on niitä irakin poikia on aika halpaa kun saa leikkauksen ja parranajon 15e ilman ajanvarausta,vetää viä veitsellä on muuten oikeesti hyvä


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe