LIDLIN TARJOUKSET

JUNTTI

mainostettiin ensimmäisen kerran jopa televisiossa viikko tarjousta 6-11.11.06
mutta tuotteeita ei ollut edes tarpeeksi esim.juhlamokka kahvi 1,99 euroa/pkt/raj.2as.
oli tuotu myymälään erään asiakkaan pyynnöstä varastosta lavan nurkalla non 20 pakettia,noin.10 asikkaalle.
että tälläistä tarjouta saksalaiset pitävät.
laki sanoo että tuotetta pitää olla saatavilla koko tarjousajan.

15

4912

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • fgfgdg

   "laki sanoo että tuotetta pitää olla saatavilla koko tarjousajan. "

   no ei todellakaan sano, etkö ole kuullut termiä "voimassa x viikkoa tai niinkauan kuin tavaraa riittää"....

   • JUNTTI

    viikon tarjous,tuotetta on oltava tai annettava tuote myöhemmin tarjoushinnalla.
    kiitos lidille, ovat luvanneet hyvittää sen minulle.että tiedoksi tämä on faktaa.


   • ovista ja ikkunoista
    JUNTTI kirjoitti:

    viikon tarjous,tuotetta on oltava tai annettava tuote myöhemmin tarjoushinnalla.
    kiitos lidille, ovat luvanneet hyvittää sen minulle.että tiedoksi tämä on faktaa.

    Joo, sokeri oli koko viikon Ma-La tarjouksessa, keskiviikkona oli loppu... sellasia tarjouksia on helppo laittaa, mitä ei ole olemassakaan.

    Voishan ne helkkari hakea viereisestä Citymarketista 0,89 hintaan lavallisen...mutta eihän se käy. Asiakas on ihan pelle tuolla.

    Vitsi koko kauppa.


  • mlukku

   on kyllä melko paljon noissa Lidl-mainoksissa. Tarjous tuotteita on tosiaan hyvin usein niin vähän, että jo tunnin kuluttua kaupan avaamisesta, tavarat on loppu, oli sitten kyseessä melooni tai juhlamokka, tai mikä tahansa. Selitys on aina sama, huomenna tulee lisää, mutta tämä on vain kikka saada ihmiset tulemaan uudelleen kauppaan. Siihen pitäisi jonkinlainen sakotus menetelmä kehittää.

  • Illusion

   että siksi tarjousta on rajoitettu erä. Ja maksimissaan 2kpl/talous, kuitenkin niitä idiootteja riittää jotka hakevat kahvia useita kertoja päivässä, eri kassan kautta tai useina päivinä.

   Lidliin tulee tavara joka päivä, ketjulla on useita toimipaikkoja ja henkilökunnalle on täysimahdottomuus saada tilattua yhdelle päivälle esimerkiksi 10 lavaa jotain helvetin kahvia! sitä kun on vaikea ihmisten käsittää, että kun kyseessä ei ole mikään suomalaisten suosima tavallinen kauppa,jossa resurssit riittää tavaroiden laittamiseen.

   • JUNTTI

    ETTÄ NÄIN SAKSALAINEN TOIMII AINA.
    LIDLIN=NATSI SIWA
    Onneksi meillä on ALEPAT,PRISMAT,CITYMARLETIT YMS.hyvät kaupat jossa homma toimii.


   • ......
    JUNTTI kirjoitti:

    ETTÄ NÄIN SAKSALAINEN TOIMII AINA.
    LIDLIN=NATSI SIWA
    Onneksi meillä on ALEPAT,PRISMAT,CITYMARLETIT YMS.hyvät kaupat jossa homma toimii.

    Kauppa, johon olen pettynyt on Citymarket siihen olen tullut pettynneeksi monta kertaa. Plussakortilla saa muutaman yksittäis tuotteen S-normaalihintatasosena. Muuthinnat sitten enimmäkseen pienten lähikauppojentasoa.


  • ostoksilla

   pari vuotta sitten,Lidli mainosti lehdessä sähköhöylää tosiedullisesti. ajoimme mieheni kanssa kauppaan ja tarkoitus ostaa sellainen. ei sellaista löytynyt mistään ja kysyimme sitten myyjältä että missä on se tarjoustuote,niin myyjä sanoi että ei ole kun kumpikin meni. mieheni sanoi että eikös niitä ollut kuin kaksi,niin myyjä häkeltyi ja sanoi että ei kun oli niitä mut menivät saman tien. todellisuudessa niitä ei ollut kuin kaksi ja henkilökunta varmasti osti ne jo pois alta koska oli mies puolisiakin työntekijöitä.

   • Liiterin henkilökunta

    ei saa varata tuotetta itselleen. Se on kielletty.


  • hämmästyttää

   kun viimeksi Saksassa käydessä siellä Lidl``ssä on samat tavarat halvempia kuin Suomessa.

   • filoSofia*

    Ymmärräthän, että ne tuotteet täytyy usein kuljettaa "Valmistettu EU:ssa" -maasta Suomeen, joka on huomattavasti kalliimpien kuljetusyhteyksien päässä kuin keski-Eurooppalainen Saksa. Kuljetuskulut luonnollisesti lisätään tuotteen hintaan. Muutenkin epäilen vahvasti, että hintaan vaikuttaa maakohtaisesti ainakin kysynnän ja tarjonnan laki, maan yleinen hintataso ym.


  • joskus kaupassa ähertänyt

   jos tarjouskama loppuu tarjouksen voimassaoloaikana kerätään ilman jääneiden nimet joko vihkoon tai tietokoneelle.
   Kaupan kotisivuille internettiin
   voi laittaa ilmoituksen koska tavaraa on saapunut lisää ja kännykän tekstiviestillä ko.tuotteen varanneille jos ei niitä nyt aivan sadoittain ole.Ja huom.kun asiakas tulee noutamaan tavaran jälkikäteen kannattaa antaa hänelle vaikka ilmaiset kahvit tai vastaava pieni extra.
   Jos tämä järjestely tuntuu yrittäjästä kalliilta niin kalliita ne ovat ne rahoineen naapurikauppaan kävelleet asiakkaatkin!
   ps.tarjousten perässäjuoksijasta kannattaa tehdä kanta-asiakas
   ps 2 itse huomasin kauppa-aikoinani että jos sain oikein hankalan asiakkaan kerran tyytyväiseksi niin tästä asiakkaasta tuli tämän jälkeen se hyvä asiakas joka tuli toistekin.
   ps3 kaiken maailman venkuloita, jotka yrittävät kuka milläkin konstilla saada aiheetonta etua itselleen, ei kuitenkaan kannata uskoa mutta nehän oppii haistamaan kokemuksen myötä.

   • .......

    Eipä ole ollut mitään ongelmia ikinä. Tavarat käypäsiä ja hinnat halpoja. Kiitokset ystävälliselle henkilökunnalle. Näin ainakin täällä pääkaupunkiseudulla useemmassakin Lidlissä käynyt.


   • sakaristi

    ...ja hah! kaikkea sitä kuuleekin...lidlin koko idea perustuu siihen että kuulutetaan muutamaa halvempaa tuotetta ja kun asiakas on saatu liikkeeseen niin mukaan saattaa sitten tarttua yhtä ja toista muutakin...miksi ihmeessä ne nyt tommoseen tarttuis? eihän näiden etu ole että kaikki asiakkaat saavat sen edullisen hilavitkuttimen...vaan se että väki sinne nimenomaan laukkaa sinnekauppaan sisään..


  • Casty

   Miks laittaa mainosta, jollei sille ole katetta? Kerran turhaan juosseena en ole ko kaupassa edes jouluna poikennut...

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   177
   5027
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   178
   4324
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   2808
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2619
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   118
   2107
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1694
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1383
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1091
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1088
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   1083
  Aihe